Hjältevadshus ger jag inte mycket för !!

     

Nu är jag måttligt förbannad på Hjätevadshus,dom vill inte kännas vid problemet och deras misstag dom begått i fabriken när vårat hus byggdes,till dig som läser och inte vet vad jag pratar om så,härom dagen rasade halva våran tvättstuga ner pga av att Hjältevad satt upp våra högskåp på ett ytterst bristfälligt sätt,dom är/var endast upphängda på väggen utan ben eller sockel,vilket är en ren självklarthet att så stora skåp bör få stöd även underifrån,men nu var dom inte det och därför så kom ett av skåpen nedfarande med världens kraft och drog med sig och förstörde både ett och annat i vår tvättstuga.
Ringde till Hjältevadshus självklart och berättade vad som hänt,hör och häpna denna människa jag pratade med ville inte kännas vid problemet och tyckte att det minsann inte var deras fel och han ville bara lägga över problemet på Ballingslöv som skåpen är ifrån,men hur i all världen kan man lägga över ett problem som är så solklart att det hänt pga av att det är deras uppsättningen i Hjältevads fabriken där misstaget begåtts,är det då inte dom som ska be om ursäkt och vilja vara tillmötesgående och vilja åtgärda ett problem som orsakats pga deras slarv ?
Jo,självklart tycker jag,försäkringsbolaget och Ballingslöv som jag pratat med idag.Jag kan bara säga Hjältevad kan banne mig slänga sig i väggen och jag kommer inte att ge mig,har fått bråka med dom tidigare och jag har vunnit till slut efter 1 1/2 års bråk,så jag kommer INTE att ge mig denna gång heller,även om det sen ska ta mig halva mitt liv att få rätt till slut,för när jag VET att jag har rätt så ger jag mig inte.
Pratade med en herre vid namn Karl på Ballingslöv idag och han däremot var så hjälpsam,förstående och bad om ursäkt fast det inte ens är deras fel,han var villig att ställa upp som goodwill.Tacka vet jag hjälpsamma och förstående människor som kan sätta sig in i andras problem och vill hjälpa till trots att det är någon annans fel/misstag !

Så lyfter hatten för Ballingslöv,ett företag som inte behöver skämmas över sitt namn !! 

Oj,det blev visst ett jobbigt långt inlägg men är bara tvungen att avreagera mig !!

Kommentarer
Postat av: Jenni

Helt otroligt att Hjältevadshus inte tar på sig detta. Tänk om någon hade stått i tvättstugan??

SKANDAL!!!!!

2010-01-14 @ 17:42:31
Postat av: Anna-Marita

Byggde vårat Hjältevadshus 2003. Några månader efter vi flyttat in ramlade hela innertaket i vardagsrummet ner. Tur att det hände på kvällen annars hade barnen kanske hamnat under det. Någon chef på Hjältevadshus bad om ursäkt och erbjöd oss biljetter till bio eller nöjespark. Skitdålig kompensation tycker jag. Efter många turer lovade de oss ett bra pris på garage. När vi ringde om det ngt år senare skulle de ha fullt pris för garaget. Vi har inget förtroende för de längre. När köpet väl är klart så skiter de ju i kunderna.

2010-04-29 @ 19:42:52
Postat av: Jakob

Vi byggde vårat HV-hus 2007 och har bråkat sen dess om Badrummet nere (fallet är åt fel håll och det trycker vatten upp från golvet) svaret från Hjältevadshus var att vi skulle höja värmen i golvvärme, men fallet då undrade jag: det är som det skall vara för våra anställda har som sensorer i fötterna som känner av fallet

2010-06-29 @ 17:29:13
Postat av: kh

du,hjältevadshus bygger HUSET och sätter in de saker du själv har beställt! inte deras problem om ballingslövs skåp inte är rätt monterade! samma var du köper dina skåp och kök ifrån!

2011-03-21 @ 13:10:18
Postat av: snart hemlös pga idioter som inget vet

jaa du. snart är en 9 mån bebis hemlös för att folk snackar skit och rena lögner. fabrikerna i sverige ska slå igen så nu slipper du ljuga mer! skönt för dej. nästa gång du köper varor så kanske du ska klaga direkt hos dem som tillverkat varan! ringer du IKEA om bilen går sönder??

2011-03-24 @ 11:44:04
Postat av: Jenni

Hej!

Till att börja med vill jag skriva att det är fruktansvärt fegt att anonymt skriva sådana kommentarer, våga stå för dina åsikter. Jag är en nära vän till familjen och kan gå i god för att fam. inte skulle fara med osanning. Jag har själv sett misären efter att dessa tunga skåp lossnat. Vågar inte ens tänka på vad som skulle kunna hänt om någon befunnit sig i tvättstugan just då. Här är det ju ganska tydligt att det är uppsättningen av skåpen som felar och inte skåpens kvalite. Den som skriver insändaren, skriver att det inte är Hjältevads fel att Balingslövs skåp är felmonterat, men det är ju så att det var Hjältevad som monterade skåpen. Pia bry dig inte om idiotinlägg. KRAM Jenni

2011-03-24 @ 19:13:05
Postat av: Erika

Jag saknar ord, håller med Jenni om att det är fegt att skriva anonyma inlägg som dessutom går till personangrepp. Stå på dig Pia.

2011-03-24 @ 19:13:41
Postat av: Pia Erika Jenni

ni är lika fega ni, era efternamn står ju inte! men kontaka STAFFAN LINDQVIST då om ni är så himal modiga, han är VD för hela skiten. då kan ni passa på o fråga varför de anställda inte får veta när deras barn ska svälta ihjäl.

vad jag menade var bara att ni kan växa upp och börja anklaga de som gjort fel, inte de som försökt rätta till felen! har ni ens varit i fabriken? då vet ni väl var den ligger med? vet ni hur grejerna ser ut när de levereras till fabriken, o hur mkt skit de fått skicka tillbaka, o sen fått vänta i månader på nya trasiga saker?

men som sagt MISÄR sa du PIA, ja det blir det när en barnfamilj lever på en lön, och mannen blir arbetslös! DÅ KAN MAN GNÄLLA MEN JAG ÄR INTE SÅ BARNSLIG JAG GÖR NÅT ÅT DET ISTÄLLET FÖR ATT UTSÄTTA ANDRA!

2011-05-17 @ 10:31:23
Postat av: anställd i fabriken

skulle vara kul att för det första få veta vilket hus ni har? alltså serie och modell, det gör ju allt så mycket lättare!

vad gäller skåpen så är det ju hemskt när sådant händer! antar att du redan kollat rekommendationen vad gäller vikt och så (som följer med skåpen), eftersom skåpen endast monteras i vår fabrik! det finns alltså ingen sockel el dyl till dessa skåp, vilket vi i husfabriken tycker är märkligt, men det ska tydligen vara så-lättstädat osv.

hoppas det löser sig, tyvärr är inte alla våra säljare så lämpliga, men vi som bygger gör vårt bästa!

2011-05-17 @ 18:17:54
Postat av: Per Edahl

Vi byggde vårat hus för ett år sedan, flyttade in i dec 2010. Vid besiktningen fann man ca 60 fel. Dom flesta felen ansåg Hjältevadshus att dom ska åtgärda vid 2års garantitidens utgång.



Men vissa fel är så otroligt irriterande som tex parkettgolvet har kanter som man river sönder strumporna på, repor och stora nyans skillnader.



Undermåligt underarbete på väggarna så tapeterna är skit fula. Dålig mönsterpassning mm.



Sen så är köket millimeterbyggt så luckor och lådor skaver mot varandra och blir förstörda.



Ingen flyttstäd utfördes så vi har en massa svarta fläckar i taket som vi inte får bort (5-6m i takhöjd) limrester överallt på parketten.



Bastun felbyggd, om det finns någon som låtit Hjältevadshus bygga bastun så öppna ventilationen, den går öppet i mellantaket. Våran har redan synliga fuktskador. Men den är byggd enligt alla konstens regler enligt Hjältevadshus.



Dåligt fall i duschen så vattnet sprids ut från duschkabinen, går ju inte att skrapa bort vattnet då så det blir kalk över hela golvet.



Vindens golv är inte jämt, det bågnar överallt och det känns som om man ska ramla igenom.



Detta är bara en liten del av saker som dom inte vill åtgärda, listan som vi lämnat till dom om fel är på ca 30 punkter som dom håller med om att det är fel på men dom lovar hela tiden att dom ska komma och ordna men sen säger dom att dom inte har några pengar mm. Advokaterna vill inte ge dom pengar. Dom tappade allt intresse för oss samma sekund som vi förde över pengarna.

2011-12-08 @ 10:25:03
Postat av: christian Forslind

Hrrmm, jag känner tyvärr alltför väl igen Hjältevads utnötningsmetoder, de räknar med att man skall ge upp så att de ska slippa åtgärda de fel de har begått. Jag har bott i ett Hus modell Häggen i ca 4 och ett halvt år nu men jag hittar små saker hela tiden. Eftersom jag bygger övervåningen själv och precis är på sluttampen så har man inte sett allt än. Hittade idag ett hål utborrat i golvspånet, troligtvis för ventilation, problemet var bara att det ligger i golvet framför och under tröskeln ut mot balkongen, undrar hur det ser ut på utsidan; kan fukt komma in tex? Detta var täckt med en tjock silverfärgad tätningstejp av ett slag som kommer ut från ytterväggen och mot golv på flera ställen i huset. Såg det först idag för att jag torkade på det stället och då buktade det ner och man såg silhuetten av hålet under. Jag har varit förbannad på dem så länge nu att jag fixar fel och sånt själv då jag fanken tror att jag gör det bättre än vad de skulle göra. Stå på dig och kräv att de lagar dina skåp och att de gör det på ett fackmannamässigt sätt. Till tjejen som skriver om sina svältande barn, hon kanske borde fundera på vad som hänt om hennes barn hade stått under skåpen när de föll!

2012-02-12 @ 00:19:28
Postat av: Peter

Gammalt blogginlägg, men till dig som retar dig på inlägget. Du gör lite bort dig själv. Att du är anställd på fabriken är uppenbart. Du har ju tagit det här personligt. Sen vågar du inte stå för det du skriver. För något inlägg senare skriver du under synonymen "Anställd i fabriken" och låtsas ha medlidade. Trots att du i inlägget innan skriver ner blogginnehavaren. Hade du haft mer än två hjärnceller så hade du fattat att det gick att genomskåda dig. Jämför dina inlägg. Du har samma meningsuppbyggnader, samma stavfel, avsaknad av stor bokstav och återkommande användande av utropstecken. Tänk på det nästa gång du ska skriva under falska signaturer. Och att du är anställd på Hjältevadshus fabrik gör att du skämmer ut både dig själv och hela Hjältevadshus.

2013-12-02 @ 23:15:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0