Det är inte mer än ungefär 2 veckor sen ma...

img_6807 (MMS)

Det är inte mer än ungefär 2 veckor jag satt på Josefinas med tunna kläder ute sent på kvällen,booo längtar tillbaka..redan,hösten har ju inte ens hunnit börja på "riktigt" ändå sitter jag och gnäller..hur ska jag överleva ännu en lååång höst och en ännu längre vinter innan sommaren är tillbaka..? Får försöka göra det bästa av situationen och köpa varma,snygga höstkläder,vad gör man inte för att hitta ursäkter till shopping *ler*!


My bubbles





Hösten är verkligen här..

Ledig i några timmar

innan jag kliver på mitt andra nattpass för den här veckan.
vad ska jag förgylla mina lediga timmar med,hm..ska åka en sväng förbi  syrran och fika lite sen ska jag åka och träna,yes äntligen,förra veckan var ju mitt premiärpass med träningen efter sommaren,skönt att komma igång igen,love the feeling!

Jag tycker att det är mycket lättare att vara nyttig och sund när jag tränar,så nu är jag taggad igen för att fortsätta med att jobba ner några kilon.

Nu ska jag hasta i mig en Modifast sen ska jag åka,hörs senare!


En av mina pälsänglar,visst är han vacker!!

img_5249 (MMS)

En av mina pälsänglar,visst är han vacker!!


Har köpt färg även till fransar och bryn s...

img_6807 (MMS)

Har köpt färg även till fransar och bryn som jag tänkte testa någon dag i veckan när jag får lite tid över.Har du provat den här färgen? Vad tyckte du isånnafall?


See you later

Suttit och haft en rätt lugn och skön morgon men nu är det dax att sparka igång veckans första långpannepass,nu har jag 22 timmars arbete framför mig,jihaaaaa!!




Ser lite trött ut va..färgade min katastrofutväxt sent igår kväll,skönt att ha det gjort nu,känns mycket frächare att botten är i samma färg som längderna och topparna.


Söndagsseg

Trött & seg..


I fredags så kom min systerdotter Sophia och hennes sambo Kristian med deras lilla minicircus *ler* (deras 2 hundar och en katt) hem till oss på besök över helgen,jättemysigt att få ha dom här,då vi tyvärr inte ses så ofta som jag önskar att vi skulle göra,eftersom dom bor i Uppsala.
Vi har iallafall haft en mysig helg tillsammans,tyvärr går tiden för fort bara..så av naturliga skäl har jag lagt bloggen åt sidan den här helgen och nu är jag alldeles för trött och seg för att orka uppdatera,så jag får blogga när orken och lusten infinner sig igen..!

Ha en skön och avkopplande söndagkväll!!

See you!


Dessa kängor får gärna värma mina fötter


Restylane lipp



Once again..

Det jag sprutar in är ett ämne som kallas Restylane Lipp och som sitter i lite olika länge beroende på hur fort din kropp bryter ned det, men i regel 10-12 månader. Jag kommer att spruta i en såpass liten mängd att vem som helst antagligen inte kommer att se någon skillnad på mig, möjligtvis mina närmsta vänner och givetvis jag själv. Det är ju för min egen skull jag gör det, det vill jag återigen poängtera, inte för att vara vacker i någon annans ögon. Ta mig som jag är liksom. Nej, det här gör jag nog enbart... för att jag kan, för att jag älskar förändringar, små kickar,samt att jag självklart önskar att jag hade fötts med ett plut à la Megan Fox... och nu är ju vi människor i dagens samhälle så lyckligt lottade att vi kan utföra smärre justeringar på ett rätt smidigt sätt!



Några vanliga frågor och svar rörande  läppförstoring:

Är det farligt att göra läppförstoring? Det är inte farligt på något sätt, om du är fullt frisk i övrigt.
 
Hur gammal ska man vara? Du måste vara myndig.

Vem får behandla? Endast legitimerad sjuksköterska, tandläkare eller läkare och som har fått utbildning i detta.
 
Om jag slutar använda fillers i läpparna, kommer de att försämras? Nej inte alls, de går tillbaka till samma form och storlek som tidigare. Om behandlingen upprepas många gånger så tenderar fyllnaden att kvarstå en längre tid.

Gör det ont? Det kan göra ont, det är ändå en injektion. Dock innehåller de flesta filler-material bedövningsmedel, utöver den vanliga lokalbedövningen.

Hur länge håller det? Hållbarheten varierar, men 6 månader kan man räkna med, upp till ett år eller mer för vissa.

När går svullnaden ner? Svullnaden går ner efter 1-3 dagar och det är då det slutgiltiga resultatet ses.


Älskar nytvättade fönster

Nu ser jag äntligen ut igen..!


I eftermiddags hade jag fönsterputsaren hit igen,måste säga att har man smutsiga fönster hemma så känns hela hemmet smutsigt på något sätt..(så känner jag iallafall),körde ju en riktig storstädning och rensning häromdagen men ändå så kändes det inte riktigt rent men nu när dom är skinande igen så fick jag en sån där wowkänsla ha ha haaaaa,hur man nu kan få en wowkänsla av det..
but hey,thats the way i feel!!! 




Love = ♥♥♥


Right now..








Tillbaka till träningen

Äntligen tagit mig i kragen

Nu är det värsta gjort..

att ta det där första klivet in genom dörrarna till träningen och känna fy bubblan vad usel jag varit som inte har tagit hand om min träning,som jag vanligtvis är väldigt konsekvent med,men men..nu har jag iallafall varit dit och det kändes jätte bra,jag var starkare än vad jag trodde *ler*,körde styrka i 45 minuter och 60 minuter på crosstrainern och det kändes toppen,så nu är jag så nöjd och glad,har en skön känsla i både kropp & själ!! 


Träningsdax..!



Borde verkligen rycka upp mig nu..!


Har latat mig igenom hela sommaren (borde ge mig själv en knäpp på näsan för det) och fattar inte vad som hänt med mig..? Jag som vanligtvis inte kan leva utan min träning,vad var det som gick snett ?

Är så förvånad över mina egna sjuka tankar: orkar jag verkligen åka iväg och träna..?
Vad är det för konstiga tankar (skärp dig nu för fasen)!!!

Din lilla slöfock
,det är bara att ta sig i skinnet och rycka upp sig nu..
ingen gör det åt dig,fattar du!!!

Ja jaaa,jag får väl ta på mig träningskläderna och iallafall åka och känna på maskinerna lite,då får jag garanterat det där suget efter att träna igen oops,tänk om jag inte får det..vad gör jag då?

Nu har du gått för långt..stanna hemma och baka chokladbiskvier (som du gjorde igår) när du egentligen borde ha åkt till gymmet och gjort något vettigt,istället för att sitta hemma och jäsa..

Nä,nu ska jag bara dricka upp mitt morgonkaffe,sen ska jag dra på mig träningskläderna och skärpa till mig, rejält!!!



Halvfärdiga chokladbiskvier..efter jag tog...

img_6807 (MMS)

Halvfärdiga chokladbiskvier..efter jag tog bilden har jag doppat dom i mörkchoklad (smaksatte chokladen med mintessens) men vilket meck att få chokladen jämn och fin..hm hur gör en äkta bagare/konditor för att få dom så där perfekta "bildsköna".? ja ja,får väl hoppas att dom är desto godare och sen så ska man väl ändå se att dom är handgjorda, eller?


älskar chokladbiskvier





Receptet på dessa biskvier hittar du under kategori Recept här på min blogg!

Det är enklare att säga vad jag inte vill ha..





Drick 2 liter vatten om dagen

Drick ett stort glas (3-4 dl) direkt när du vaknar, och ett stort glas en timme innan varje måltid (drick inte till maten!) resten fördelas under dagen.
Det kan låta mycket, och i början blir det en del springande på toaletten, men när vätskebalansen stabiliserats kommer du att vilja dricka ofta och mycket!
En positiv sak du får med på köpet är att din hy kommer att förbättras, bli mjukare och få en finare lyster! Vattnet driver dessutom ut onödig vätska, och tar med sig gifter och slaggprodukter på vägen!

  • Att dricka innan i stället för till maten kommer att göra dig mindre hungrig, så lägg inte upp en vanlig portion, om du vill gå ned i vikt, ta lite mindre på tallriken till att börja med, och ta mer om du känner dig hungrig när du ätit upp din första portion
  • När du inte dricker till maten kommer dessutom maten du äter att smältas snabbare och förbränningen sätter i gång tidigare eftersom du inte "spär ut" magsyran med ytterligare vätska vid måltiden.
  • Tänk också på att äta din mat långsamt, det tar ett tag för magen att tala om att den är mätt!

 

 


Kissie,du var inte först att vilja ha en pälsväst..


    Här ser du Kissies inlägg
Vem bryr sig..ingen..! men jag tyckte att det var rätt kul ändå !




Äntligen fått ärslet ur vagnen..


Hyvä yötä


Bloggarens värsta fiende



Måste hitta en snygg pälsväst!!


Chokladbiskvier kan väl ingen motstå..



Ingredienser till ca 16 st biskvier

Bottnarna
250 g mandelmassa
1,5 dl socker
2 äggvitor

Fyllning/Smörkräm
200 g margarin 
3 dl florsocker 
2 äggulor 
4 tsk kakao

200 gram mörk choklad till "överdraget"

Gör så här

Bottnarna
Sätt ugnen på 180 grader. Riv mandelmassan med ett rivjärn och blanda samman den med sockret och äggvitorna. Klicka ut massan (ca 1 msk per botten) på bakplåtspapper. Grädda i ugnen i ca 13 minuter. Låt bottnarns svalna. 

Smörkrämen

Rör samman det rumsvarma margarinet med florsockret, äggulan och kakaon till en smidig smörkräm. Bred ut en klick smörkräm på undersidaorna av de kalla bottnarna. Låt de stå ett tag i kylen så att smörkrämen blir riktigt kall.


Överdraget


Smält chokladen i mikron eller i vattenbad. Doppa biskvierna i chokladen så att fyllningen täcks. Låt stå i kylen ett tag så att chokladöverdraget stelnar.

Chokladbiskvier är perfekta att frysa in och ha utifall man får oväntat besök och vill ha något gott att bjuda på!

Egoboost med Isabella Löwengrip



Den här boken tror jag är ett perfekt till alla tjejer i tonåren som kanske har lite svårt att hitta sig själv och som Isabella själv säger att man måste våga tro på sig själv och förstå att du är den viktigaste personen i ditt eget liv!

Jag tror att den är nyttig även för oss tonårstjejers mammor och pappor att läsa den,så att man förstår att det inte är en helt okomplicerad period i livet när man är i tonåren.

Ett julklappstips kanske ?!!

Skopunkten kränger nog iväg en hel del skor


Nu har jag lekt färdigt för ikväll


Lekt med Photoshop ikväll


Även små blir stora..


Checka in ögonen!

img_6807 (MMS)

Checka in ögonen!


Men vem är inte det..


Ska man vara fin får man lida pin


Vad är det jag har hittat på nu då..?


Sitter på Josefinas och bara har det såå b...

img_6807 (MMS)

Sitter på Josefinas och bara har det såå bra,Love Josefinas!!!


Halv åtta hos mig skulle vara något för dig syrran

Tyvärr sovit bort nästan hela dagen


och har så dåligt samvete över det,usch varför..men jag tror att det var välbehövligt,jobbade nästan 100 timmar under veckan så kan ju vara det som sugit musten ur mig..troligtvis.

Igår kväll var jag och familjen hos min kära syster på middag och som vanligt så fick vi super god mat och goda drinkar,Tack kära syster för allt!! Du borde anmäla dig till Halv åtta hos mig,du skulle ta hem första priset..lovar!!

Ikväll ska jag och Lasse (min man) till Josefinas med våra goda vänner Jenni & Peter,bara chilla lite och äta något gott och garanterat dricka rose´vin och någon god drink,det ska bli så mysigt..längtar!

Imorgon ska jag träffa min kompis Helena,vi ska unna oss varsin skön och avkopplande fotvårdsbehandling,lovely *ler* mina fötter är inte så fina just nu,så snart blir det ändring på det..
Så den här helgen är det fullrulle,trevligt!


Nu har jag bestämt mig


Känns som jag har riktig bloggtorka


Så har bestämt mig för att ta en bloggpaus,vet inte riktigt hur länge men jag kommer säkerligen kasta in något inlägg då och då,så kika in med jämna mellan rum om du vill,det hoppas jag att du gör,överge mig inte bara!

Jag vet att jag kommer sakna er,så vem vet..jag kanske är tillbaka snabbare än vad jag själv anar !!

Massvis med kärlek från mig till dig ♥♥♥


Borde vara olagligt att vara så här söt..!!

img_6807 (MMS)

Borde vara olagligt att vara så här söt..!!


Jag har fortfarande ont efter ett dygn..

Snart för ett dygn sen så stod jag här på jobbet strax innan tolv på natten och skulle tvätta av mig och borsta gaddarna,plötsligt så känns det som jag blir typ hajbiten..shiiit hann jag tänka,nu blir jag biten ,,aaajjjjjjj som f.. vad ont det gjorde,hoppade nästan upp i taket för det gjorde sååå ont.
Jag trampade tydligen på en geting,så självklart stack den och att bli stungen just under foten av alla ställen gör bara såå ont,booo kunde den inte valt ett annat ställe..typ ja a kommer inte på var,för jag vill f.. inte bli geting stungen någonstans,överhuvudtaget!!!!!

Senast jag blev geting stungen var faktiskt ganska exakt för 13 år sen,jag minns det så väl för jag väntade min yngsta dotter Hanna och det var sommaren 97..herre gud vad tiden gått..iallafall så satte jag mig på getingen den gången,autsch vad ont det också gjorde (om jag svullnade upp i ärslet då..ha ha haaa och sen den dagen har svullnaden inte gått ner *blink blink*),så nu hoppas jag innerligt att det dröjer minst 13 år till innan det händer igen..


En del tror att getingen dör när den stuckit någon..Vilket är fel!

Getingar har en gadd kopplad till en giftkörtel. Gadden lossnar inte vid stick, som hos tambin, utan kan användas gång på gång. Det är bara honorna som har gadd, det är äggledaren som ombildats. Getingar dör inte när de sticker någon. Deras gadd faller inte av som den gör hos bin, utan de kan använda den gång på gång.

Time to work,again..

Tjohoooo..!

Trodde jag skulle vara ledig nu fram till imorgon bitti *skrattar åt mig själv* ha ha haaaa där fick du..

Fick ett erbjudande om att hoppa in på nattpasset nu i eftermiddag,självklart tog jag det,nemas problemas..problemet är bara att det känns som att jag bor mer på jobbet än hemma emellanåt men men det går som sagt i perioder med väldigt mycket extra jobb och när det erbjuds brukar jag ta det om jag kan.

Har bara varit ledig ondsdag & torsdag dag mellan 8-15 sen har jag jobbat konstant sen i tisdagsmorse fram till imorgon kl 15.30,då jag slutar på mitt andra extra jobb som jag går till efter nattpasset,ja ja ska absolut inte klaga (det är mer ett konstaterande från min sida),allt går ju i perioder som sagt och så länge man har jobb får man vara glad!!

Nu blir det troligtvis dåligt med inlägg av naturliga skäl *ler*

Puss & Kram!!

Precis kommit hem från jobbet,huh känns so...

img_5249 (MMS)

Precis kommit hem från jobbet,huh känns som jag jobbat en hel del timmar nu.. iallafall vem möts jag av när jag låser upp dörren jo av min "Prins" Milo,han jamar och åmar sig och gör sig verkligen till för att visa att han är glad,det om något gör en på gott humör (om man nu skulle råka ha en sån där "bad day" någon gång) inte för att jag har det idag men självklart är det alltid lika glädjande att se när ens husdjur blir glad att se en *ler*. Nu ska jag ta mig i kragen och gå en skön långpromenad (innan frukost),dax att skärpa till mig nu..laddar inför ett besök på gymmet inom närmsta dagarna här också,när jag tänker efter så längtar jag dit!! Nä nu ska jag ut och traska,see you!!


Girls just wanna have fun




Jag älskar er ändå,med eller utan kommentarer *blink blink*


Kikade in på min systerdotters blogg nyss och vad ser jag där..ha ha haaa gulliga dig Jennifer,jo hon skäller på dig/er mina läsare,hon tycker att ni är tråkiga och vet du/ni varför..jo för att ni kommenterar för sällan eller rättare sagt typ aldrig (borsett från några som har fattat att det är kul att ge och då är det även kul att få,ibland iallafall),jag kan göra en jämförelse (bra eller dålig,det får du själv avgöra) tänk t.e.x. att du skickar en massa sms till dina vänner men du får aldrig några svar tillbaka,hur skulle det kännas då..? Troligtvis inte så roligt och tillslut så tröttnar man och skickar inget mer.
Tyvärr (Jenni,du har nog noterat r:et *ler*) så är det nog lite så i mitt fall just nu,,kanske det är orsaken till min minskade uppdatering..? vet inte riktigt..


Det här var det som fanns på jennifers blogg,gulligt va!
Vill ni kika in i hennes blogg så klicka på här!


Snygga kläder kan man aldrig ha för mycket utav..


Nu skiter jag i dammråttorna..


"Carpe diem"


Vaknade pigg och utvilad vid 7 rycket imorse,hade ställt klockan på väckning 8.00 men varför ligga kvar och slappa när man kan kliva upp och göra nytta..sagt och gjort upp och hoppade,passade på att starta igång en maskin med tvätt och studs in i duschen sen,skönt att hinna ha en liten lugn morgon innan dagen drar igång på riktigt.
Idag börjar jag inte jobbet förrän 10 så hinner sitta här och filosofera lite och även få lite nytta gjort men just nu sitter jag med dagens bästa kaffe..morgonkaffet!!

Ha en underbar dag!

Ha ha haaaa hittade ett roligt ordspråk eller vad jag nu kan kalla det för..

När man arbetar flitigt åtta timmmar om dagen, kan man avancera till chef för att arbeta fjorton timmar om dagen.

(Roben Frost)

Inte har jag blivit någon chef fastän jag rätt ofta jobbar 24 timmars skift :o

Tjatar jag om hösten lite för tidigt..? *ler*



Det här stämmer väl ändå så bra


Yankee candle is my favorit



önskar det fanns fler

Vissa människor bara har det där..

Hittade på en väns sida på Facebook (ingen jag är vän med men önskar jag vore det) en kvinna som inspirerade mig väldigt,bara genom att titta på hennes foton så lös det riktigt om henne,glädje sann glädje,hon verkade ha en sån positiv aura runt sig så hon inspirerade mig en hel del.

Egentligen fastnade jag för hennes snygga vältränade armar (hon var 50 år och så sund och vältränad ändå,önskar jag ser ut så vid 50,inte för att det är gammalt men det tillhör tyvärr inte till vanligheterna att se en 50 åring som ser ut så),eller det var hennes armar som gjorde att jag blev nyfiken och gick in på hennes profil,tittade på hennes bilder och måste säga att det verkligen lös om henne,underbart att se och man kunde se direkt att hon hade "det där" (nu pratar jag inte om ytan,utan hennes sätt att sprida glädje) som så många andra borde ha,då tror jag att världen skulle se annorlunda ut!!

Det var på hennes profil jag hittade det söta raggningstipset som jag skrev om i förra inlägget,gulligt raggningstips va!

 



 



 


Dagens sötaste..!


Torra läppar ?


Enkelt att göra en egen hårinpackning



Alla har väl haft svullna ögon någon gång..


Everything has an end..


Cinderella kryssning



































Firar lite med ett extra fint vin ikväll,s...

img_6807 (MMS)

Firar lite med ett extra fint vin ikväll,sista semesterdagen ju,booo ett helt år kvar till nästa sommar-semester så visst känns det lite vemodigt..så lika bra att lyxa till det lite,känns lite bättre då *ler*.


Idag har jag min sista semesterdag,skulle ...

img_6807 (MMS)

Idag har jag min sista semesterdag,skulle egentligen inte ha börjat jobba förrän på tisdag nästa vecka men eftersom det var kris så ringde dom till mig och när dom ringer folk under semestern så är det katastrofkris,inget mig emot att hoppa in direkt (självklart är det mysigt att bara vara hemma,men ibland får man ställa upp) och sen så lockar ju extra pengarna rätt mycket också,hoppar vi in extra på helgerna som inte är på sitt eget schema,får vi kvalificerad övertid och det är inte kattskit precis,rättare sagt oerhört bra betalt,så bra att man nästan skäms..så kunde inte motstå att ta extrapasset.Nu sitter jag på baksidan i solen och njuter av min sista semesterdag med en kopp kaffe,allt har ju som sagt ett slut..!


Livet jag lätt kan vänja mig vid..

Vilken kanon dag på sjön..!

Vi har verkligen haft en toppen dag på sjön med våra älskade vänner.

Tack familjen Nilsson för en toppen mysig dag!











Skepp och hoj,nu seglas det för fullt.Perf...

img_6807 (MMS)

Skepp och hoj,nu seglas det för fullt.Perfekt seglarvind..


Vilket kanonväder att vara på sjön,underba...

img_6807 (MMS)

Vilket kanonväder att vara på sjön,underbart..det här livet kan man lätt vänja sig vid!


We are sailing we are sailing...

img_6807 (MMS)

We are sailing we are sailing...


Seglargänget är på väg till Kolnäsviken på...

img_6807 (MMS)

Seglargänget är på väg till Kolnäsviken på Ornö.Idag har vi verkligen väderguden med oss,en helt underbar dag helt enkelt och det bästa av allt är just att den precis börjat..!


Nu har vinden vänt..förhoppningsvis



imorse när jag vaknade och såg att väderguden defenitivt inte var på sitt bästa humör,förstod jag direkt att vi fick skjuta på segelturen med våra goda vännerJenni & Peter med familj,booo men det är ju inte lika mysigt att vara på sjön när solen inte behagar att visa sig..så vi gör ett nytt försök imorgonbitti,hoppas hoppas att väderguden är på vår sida då,det verkar som att vinden har vänt och solen har faktiskt tittat fram sen i eftermiddags!!

Så istället passade det bra att ta en bio (perfekt bioväder i eftermiddags) så vi tittade på Bröderna Karlsson,den var helt okej,rätt bra men ingen wow upplevelse precis,som jag fick förra veckan när jag såg på Letters to Juliet på bio,där kunde jag känna wow effekten efter och även under filmen,gå och se den när du ska gå på bio nästa gång!

Efter bion i eftermiddags så gick vi till restaurang Pong på Drottninggatan,det är en rätt nyöppnad Asiatisk resaturang,där dom har lite allt möjligt och även ett jätte frächt Asiatiskt Buffebord,jätte gott (sist jag var där för någon vecka sen så var även Carolina Gynning där) intresseklubben antecknar..eller hur *ler*!!

Nu sitter jag här och väntar på familjen Damore som ska komma hit på lite fika och så ska gubbsen titta på matchen mellan AIK-Rosenborg,jag och Jaqueline är nog inte så värst intresserade av matchen så vi kommer nog mest att sitta och snick snacka,trevligt!



Ikväll har jag och familjen varit hos våra...

img_6807 (MMS)

Ikväll har jag och familjen varit hos våra söta vänner Laila & Tony på kräftafton,riktigt gott och trevligt.Idag på dagen fick jag ärslet ur vagnen och slipade vardagsrumsbordet som är i ek (visste du att ek är ett lövträd som kan bli åtminstone 1000 år gammalt) och sen oljade jag in den på slutet.nu är den som ny (tror tyvär inte att den ser ny ut i 1000 år)..! Klockan är uber mycket nu och jag ska bums i säng nu,vi ska nämligen ut och åka segelbåt imorgon bitti med våra andra söta vänner Jenni & Peter med familj,hoppas att väderguden är med på vår sida imorgon!!


Borde ha sparat min semester..


Imorse när jag vaknade och tittade ut genom fönstret så var min första tanke att,fy sjutton gubbar för det här vädret,vart tog våran sommar vägen..?

Ska jag vara riktigt ärlig så känner jag att jag hade lika gärna kunnat jobba och sparat mina semesterdagar till en annan gång..eftersom jag har ett så bra jobb som ändå gör att jag är ledig rätt mycket mellan varven.

Det är ju alltid lätt att vara efterklok,eller hur!
 
För hur skulle man kunna gissa sig till vad det blir för semesterväder..det är som ett lotteri,antingen drar man vinstlotten eller så får man nitlotten och just den här andra vändan av min semester så har jag lyckats eller ska jag säga misslyckats med den sistnämnda lotten..typiskt.

Ingen aning om vad jag ska hitta på för något idag,har ju en hel del att göra om jag tänker efter t.e.x. som att rensa i skåp,lådor och vaxa mina köksluckor men ska jag vara helt ärlig så lockar det inte mig för tillfället för 5 öre.Borde nog börja så smått iallafall med ett skåp i taget..får se hur jag gör,ska nog fundera lite och dricka en kopp kaffe till att börja med..


Cryingwife

Gråter du till filmer..?

Är du lite blödig och har svårt att hålla inne gråten på bio och hemma i soffan framför en film?
Då kan du iallafall trösta dig med att din man inte filmar dig! Nu är snackisen på nätet en sajt där en amerikansk man filmar sin fru varje gång hon gråter efter en film. Och som hon bölar!

Shit,tänk dig själv att bli filmad när du gråter till en film..nej tack!

Jag var ju på bio med mina döttrar förra veckan och såg på Letters to Juliet med b.l.a. Amanda Seyfried i huvudrollen,åhhh vad den filmen var bra rättare sagt skitbra,tror du inte jag satt och grät till den då emellanåt..jo hoo då,försökte bita mig i läppen men det går ju inte när man ser på en bra film och när det kommer känsliga scener.
Linn & Hanna (mina döttrar) sa: men mamma då,var inte ledsen,det är ju bara film.. (gulligt va)!

Hur är du när du kollar på filmer (då pratar jag om filmer som just är sånna som rör till det i tårkanalerna),biter du ihop eller låter du tårarna rinna utan att skämmas?


Nu när jag tittade på det här You Tube klippet så kom nästan mina tårar..igen,herre gu måste jag vara så känslig..


Här är plånboken som Sara vann! Grattis ig...

img_0073 (MMS)

Här är plånboken som Sara vann! Grattis igen!!


Här är klockan som Jenni vann! Grattis igen!!

img_5249 (MMS)

Här är klockan som Jenni vann! Grattis igen!!


Shipp shopp! Autch vad jag är rastlös,det ...

img_6807 (MMS)

Shipp shopp! Autch vad jag är rastlös,det kryper i hela mig..semester och riktikgt skitväder,kan det bli sämre..antagligen kan det det,så borde inte klaga men nu gör jag det iallafall (ibland måste man ju få klaga och få ut sina negativa tankar),får se om det snart känns bättre då!!!


Grattis till vinnarna!


RSS 2.0