Till och med bilen är vit..




Äntligen..

har jag fått ordning på Dropbox, halleluja moment!

Klockan är rätt mycket nu och jag är galet trött, musklerna skakar av kvällens träningspass.. jag är verkligen en av eller på människa nu för tiden.
Som jag skrev tidigare så har jag legat på latsidan hela sommaren *jag borde knäppa mig själv på näsan*, men jag tog ett beslut att ta tag i min träning igen och ikväll var det dax att chocka kroppen!

Jag lade ribban högt redan första passet, körde styrketräning ca 1 timme och sen körde jag 1 timme spinning, och 2 timmar bara flög iväg ordagrannt.
Ingen är lyckligare än jag själv över kvällens prestation *ler*, nog om det.. eftersom jag fick igång Dropbox ikväll så tänkte jag att jag lägger ut 2 bilder iallafall och det fick bli på min nya pärla som jag är så glad över, färgvalet för min del var skrivet i stjärnorna, inte så konstigt.. jag e helt galen i vitt!




Dagens låt!



Är det inte helt fantastiskt när man fått en gåva som man förvaltar på bästa sätt!!

Lyssna på den här rösten, heelt sjukt bra röst, jag ryser!

Body bike/Spinning



Det är ju ganska skönt att bara vara..
och inte röra en fena på kroppen, men det är ännu skönare när man fått ärslet ur vagnen och kommit igång med träningen, för stunden kan man må bra att inte göra så mycket men är man riktigt ärlig mot sig själv, så tror jag att dom flesta människor funderar på att börja träna (om man nu inte redan gör det d.v.s.) och ta sig själv i kragen, man ska inte dra på det och komma med en massa ursäkter, för ursäkter kan man komma med obegränsat, folk skyller på det ena och det andra men vill man verkligen förändra sig själv och sitt liv, så är det bara du själv som kan göra det, du är din egen slav!!

Jag har slappat heeela sommaren, har jag mått bra av det?!

Ja absolut, men som jag sa bara för stunden.. men det har gnagt där i hjärnbalken: du borde göra något Pia, det är ju inte din stil att bara sitta och inte göra något, så skärp till dig för fasen!!

Med facit i hand så borde jag ha lyssnat till min inre röst, för nu är min kondition usel, det är ju en färskvara och sakta men säkert så försämras den om man inte bibehåller den aktivitet kroppen är van vid.

Det känns lite som jag har en lång uppförsbacke att ta mig igenom, men jag är snart uppe på toppen igen kan jag lova!!

Har bokat in mig på kvällens Body Bike/Spinning pass *ler*, klättringen mot toppen kan börja!


Klåfingrig




Snacka om att ställa till det för sig..

en av alla mina måsten och borde göra listan idag var att städa och det har jag gjort, lite för bra också!!
avslutade städningen med att jag dammsög tangenterna på min dator ha ha ha haaaaa guess what!!?

Jepp
, det bara rasslade till och så låg mina tangenter så fint i dammsugarpåsen gaah, f.. vad jag e klåfingrig..
måste jag vara precis öööverallt med den där förbannade dammsugaren @##@#&%&%@!?
Ja eftersom jag sitter här och skriver nu, så kan du säkert föreställa dig hur det såg ut när jag stod där och grävde i dammsugarpåsen, hyääk!!


The music for the day

Jobbat natten inatt och även kommande natt, nu är jag ledig 7 timmar innan det är dax att bege sig tillbaka.
Funderar lite på vad jag borde göra, det finns såå många "måsten" och "vad jag borde göra", så jag vet inte var jag ska börja.. eller ska jag bara skita i allt och bara vara!?

Nej, jag känner mig själv allt för väl.. får ju klåda av att bara sitta och inget göra, när jag vet att jag borde göra en hel del nytta.
Jag tror att jag ska ladda med frukost och kaffe innan det är dax!

Have a naice day sunshines!




Nu ska nattugglan sova




Nu får det bli lite gamla bilder fram tills att jag fixat Dropbox, don't lose your faith!

Vem har sagt att allt ska var så lätt


Inte jag iallafall!!

Finns det någon på denna planet som tycker det, så ge mig framgångsreceptet eller framgångsnyckeln eller vad det nu kan vara, för att hitta den lättaste vägen till saker man tycker är jobbigt som bl.a. att gå ner i vikt!

Jag höll ju på med LCHF ett bra tag i våras och början av sommaren och det gick jättebra och jag tyckte verkligen inte att det var jobbigt, men sen hände något..
jag tappade motivationen och började småfuska, och det ledde till att jag lade av helt.. åh vad jag bannar mig själv just nu, fy fy fyyy!!

Sen har det inte blivit enklare av att jag varit sjuk ett ex antal gånger i sommar, som slutade i antibiotikakurer som avlöste varandra, nu har jag varit rätt okej i några dagar och nu hoppas att jag haft min beskärda del, så jag kan hålla mig frisk i höst och vinter!

Nu tar jag nya tag iallafall igen (skam den som ger sig), både med mat & träning!


Mammas lilla pojke





Oj.. vad det har hänt grejer med min prins på ett år!

Ikväll har jag försökt att fixa min dropbox, det är den jag använder när jag ska ladda över bilder från min iphone till datorn utan sladd.
Jag skulle ha kikat på det tidigare men har inte bara fått ärslet ur vagnen.. jag måste hitta felet, om jag ska kunna ladda över bilder till min blogg på ett smidigt sätt!

Så fort jag fått ordning på det, så lovar jag att blogga lite flitigare, en blogg utan bilder är ju inte så rolig!!

Jag ska även visa bilder på min prins nu när han är lite större, när min dropbox fungerar!

Ni är då mig trogna!

Helt ärligt så har jag inte varit inne här på min blogg på ca 4 veckor, inte ens för att kolla på statistiken oops kanske lite nyttigt för mig att  vila från bloggen, då jag faktiskt tappade sugen, och så kikar jag in här idag och ser att statistiken är mycket högre än vad jag trodde att det skulle vara, efter så långt uppehåll!

Kul iallafall, självklart blir man glad i hjärtat när jag ser att ni inte ger upp i första taget *ler stort*!


RSS 2.0