Längtar efter min julklapp





Jag fick ju som sagt en spahelg på Sandhamnsspa i julklapp av Lasse,vi har inte hunnit utnyttjat det än,men den som spar han har..nä men skämt å sido,så känner jag att det börjar bli dax att ta sig ett litet avbrott i vardagen och bara få komma iväg och slappna av,äta/dricka gott och bara känna lugnet,ja och självklart spa:a oss lite,älskar verkligen att gå på spa,men vem gör inte det!
I veckan ska jag ringa och kolla hur läget ser ut med bokade rum & behandlingar,hoppas att dom har något ledigt åt oss inom dom närmaste veckorna.


      

Coozie






Igår var som sagt tjejerna och jag i Farsta C. varje gång jag e där måste jag gå in i den lilla inredningsbutiken som heter Coozie och har en massa fina saker,jag har köpt en hel del saker därifrån hem genom åren som jag älskar än idag.Maja som äger butiken har en bra smak och tar ofta in en massa fina saker,varje gång jag går dit är det något som jag vill ha (självklart..svårt att låta bli för ett inredningsfreak).
Har ni vägarna förbi där,så missa inte Coozie !!

Söndags mys

Idag har jag verkligen haft en lugn och skön söndag,började dagen med frukost & kaffe i soffan med eld i brasan och sen tog jag en snabb sväng med dammsugaren,sen slappade jag igen och tog det lugnt.På eftermiddagen så åkte jag och tjejerna och Rebecka (granntjejen) till Haninge Centrum för att klippa tjejernas toppar,jag får dom tyvär inte till frissan så ofta som jag skulle vilja,men nu lyckades jag på något sätt att övertala dom att klippa sig,så sagt och gjort åkte vi iväg.
Under tiden tjejerna satt i frisörstolen hann jag ner till Lindex för att handla lite nya underkläder till mig och tjejerna,förbrukningsvara..

Vi fick även med oss latmasken från Centrum,som fick oss att åka förbi Vegabaren och handla lite mat,så det blev kebab med mos till middag.Tur att man inte äter sån mat ofta,för det är väl inte det nyttigaste precis.

Nu sitter jag här med min älskade kaffe kopp och slappar igen,söndagsmys kallar jag det för !!


Tuff klänning


Military Dress SEK 499, Rare Fashion - NELLY.COM

Den här klänningen skulle gärna få hänga i min garderob !


Disco Bowling


Gårdagen discobowling


Linn in action


Hanna in action


hittade ett perfekt klot..


oj,ser väldigt allvarlig ut..






på ett igen bara..


Lasse & Hanna ser rätt nöjda ut..


Linn verkar nöjd hon med..


2 spöken !


Det var väldigt trevligt att köra Disco bowling,mycket roligare än den vanliga traditionella bowlingen och sen var det billigare också.
Det spelades massor med bra musik och alla discolampor förhöjde upplevelsen,så ni som inte prövat det någon gång,gör det !

Hemma igen

Tjejerna och jag var i Farsta C. en stund och kollade,minns inte ens när jag varit där sist..det var ett tag sen sist iallafall,så nu var det dax tyckte vi.Hittade nga grejer som jag tänkte visa..


en längre tröja (trivs i randigt just nu) från Åhlens 199:-


bra med basic plagg (går alltid åt)


en annan basic tröja från Gina Tricot 129:- helt vanlig,finns även knappar 
där bak


nu köpte jag en Buddah lampa ner till vardagsrummet,dom förra jag
köpte var ju till tjejerna.


Vissa bilder blir lite suddiga,får skylla på min Iphone..

På väg




Klasses kockhörna

Suttit och slappat en stund framför datan och kollat på Paradise Hotel,skulle gjort det härom kvällen men då buffrade datan konstant,så jag gav upp..men nu fungerade det !

Nu ska jag ställa mig och laga lite fredagsmiddag,fått en beställning på dillkyckling med pressad potatis & sallad,så det ska det bli.
Vad ska ni äta ikväll ?


Perfekt som lunch när man vill hålla igen lite





Vill försöka hålla igen lite med maten för tillfället,så köpte Viktväktarnas Grönsakssoppa och den innehåller endast 100 kalorier/per burk så den är toppen till lunch då och då (smakade helt okej,självklart inte som hemmagjort men okej ändå)



Köpte även deras tomatsoppa,men har inte hunnit pröva den än (men tror att den också är helt okej,man kan ju koka lite fullkornspasta till om man nu vill det)

Riktigt skönt att det är fredag igen


Ikväll börjar Solsidan







Jag verkligen älskar Svenska filmer & serier och kommer garanterat att följa Solsidan varje fredag,jag tror att den är sjukt rolig !

Så framstår du som ett vinproffs

Ni vet hur det känns. Ni sitter där på krogen och kyparen har precis hällt upp ett litet prov av vinet till dig i glaset. Han tar ett steg tillbaka och lägger huvudet på sned och gästernas blickar runt bordet riktar sig mot dig. HJÄLP, vad ska man göra och vad ska man säga? Situationen känns onekligen pressande. Det flesta brukar ta en smutt och säga att vinet smakar gott. Man kan tro att det gäller att bedöma huruvida vinet smakar bra eller inte men det handlar egentligen om att avgöra kvaliteten, det vill säga om vinet är korrekt eller defekt.

 När servitören häller upp det lilla provet i ditt glas, gör han det för att försäkra sig om att det inte är något fel på vinet. Vin är inte alltid perfekt. Det finns många typer av defekter ett vin kan uppvisa. Man brukar räkna med att någonstans mellan två till sex procent av alla viner är defekta på något vis. Vinet kan ha efterjäst eller oxiderat, det kan vara översvavlat eller blivit vinäger - men det vanligaste felet är det man kallar för korkdefekt, att vinet skadats utav korken.

 De flesta – man behöver inte vara vinproffs – kan känna om det är fel på vin eller inte, det gäller bara att lita på sina doft-, syn- och smakintryck. Är du osäker kan du naturligtvis be någon annan gäst prova – eller varför inte be kyparen? Han om någon bör veta hur vinet ska smaka.

 En annan anledning till att kyparen häller upp det lilla provet, är att han vill låta gästen uttala sig om vinets temperatur. Kanske tycker du att det är för kallt eller för varmt?

 Vill du ha cred hos kyparen och framstå som en vinvan gourmet skall du alltså inte svara att vinet var gott. Svara istället: ”det är korrekt” eller ”inget fel på detta vin”.





Sov gott och dröm sött !



Nu är det knäpptyst i huset borsett från diskmaskinen som gör sitt jobb..
så nu tänkte jag sitta och titta på Paradise Hotel en stund,efter det lär jag nog gå och knyta mig.

Semla istället för träning..

Som jag sa på videoklippet så började min dag inte som den skulle,hm..insnöad bil var bara förnamnet och inte hade jag en spade med mig heller,så där stod jag som ett fån,men efter mycket om och men så kom alla vi loss som hade fastnat,tur man hjälper varandra !

Sen har dagen bara gått,ibland känns det som det är någon som trycker på en snabb framspolnings knapp på dygnen som bara går i ett rasande tempo,jag har ändå hunnit med en hel del idag,storhandling inför helgen,besök på Immunbristenheten på Huddinge sjk. hem till syrran och fika med,sen hem med alla matvaror (det värsta är nog när man ska packa in alla varor i kylen) ja sen var det städning på agendan (tar aldrig slut),ja sen var det middagstid och nu sitter jag här och kopplar av lite medan jag väntar på Robinson.

Min träning sket sig totalt idag,så jag kör en stor Vi Örby semla som min träning istället (ler) !





Tyvär så ser dom lite missbildade ut,dom har ju åkt runt halva stan idag..men vilken tur att smaken är den samma !

Mitt andra videoklipp




Morgondagens agenda

Imorgon ska jag upp med tuppen för att avsluta veckans sista nattpass,sen tänkte jag ta min rallybil (ler) och bränna till butiken för att storhandla inför helgen,därifrån bränner jag rakavägen till Huddinge Sjukhus,dax igen för återkontrolll av min IGA-brist (en slags immunbrist) som jag har och haft sen jag föddes (det är inget farligt eller smittsamt) men det gör att jag lättare får infektioner,är vansinnigt trött periodvis och kan känna mig allmänt sjuk och hängig vissa dagar,ja sen finns det ju en del andra symtom som jag har,men tänker inte uttråka er med det..nog om det,efter Huddinge sjk. åker jag hem med alla matvaror och efter det tar jag min rallybil (ler igen) och bränner till gymmet,för nu ska jag banne mig vara i form till sommaren !




Det gäller att börja i tid..

Vem längtar inte till varma sommarkvällar när man ser det här !



Du behöver:

400 g scampi, marineras i:
1 dl rapsolja
4 msk mandarinbalsamico
(eller annan mild vinäger
+ saften från en apelsin)
2 krossade vitlöksklyftor
finhackad chili efter smak
peppar
salt

Så här gör du:
  Fräs scampin snabbt som tusan på grillen så att de blir helt klara men inte sega.
Upp med dem på ett fat, flinga över lite salt och chili. Njut med gott bröd, aioli och massor av pressad citron/lime. Voj, voj… 



Bjud Kanarisk potatis till..

Du behöver:
1 kg små, skrubbade potatisar
(men inte skalade!)
1 kg grovt havssalt

Så här gör du: Ner med saltet i en rejäl kastrull, på med potatisen och så häller du över vatten, så det preciiiis täcker potatisen. På med ett lock och koka tills potten är mjuk och fin. Ja, sen är de klara! Bara att ta upp ur vattnet och servera.

 Mojosås

Du behöver:
3 skivor vitt bröd, utan kanter
1 dl rödvinsvinäger
5 vitlöksklyftor
1 knapp tesked kummin
1 krm kajennpeppar
5 msk paprikapulver
1 tsk salt
2 äggulor
1 dl olivolja
1/2 dl vatten

Så här gör du:  Ner med brödet i en skål och ös på med vinäger. Låt det ligga där och lösa upp sig medan du mixar kryddorna med vitlöken. När kryddorna blivit en jämn smet får även brödet, vinägern, äggulorna och oljan komma med. Mixa. I med vattnet. Smaka av, krydda mer om du vill med olja eller vinäger eller salt eller vad du nu kommer på. Mixa lite till. Så! Doppa potatisarna i såsen och ha kul.
 





I LIKE THIS


Time to go

Oj vad dagen har gått fort igen (som vanligt då),hunnit med att fika med syrran,pappa och träna,ja sen hann jag en snabbis till Centrum också,uträttade några ärenden och sen hem för en dusch och nu ska jag bege mig ut i snöyran för att ta mig till jobbet,rätt skönt för det blir min sista natt denna vecka..
Imorgon är det fullspäckat schema och sen är det ju nästan helg,skönt !

Lyssna på hjärtat

Uppe med tuppen (nästan iallafall) systeryster kom på lite morgonfika efter jobbet,hon åkte för en stund sen och jag sitter här och funderar på vad jag ska göra,hm är lite rastlös i kroppen om jag ska vara ärlig,det liksom kryper  benen.. hjärtat säger att åk och träna och järnan säger hitta på ngt skoj,men vad skulle det vara då,kommer inte på ngt.. så lyssnar nog på hjärtat mitt,jag som kommit igång med träningen på ett bra sätt nu,ska nog se till att hålla fast vid det.
Jag är en person som inte kan leva utan min träning,den är så viktig för mitt välbefinnande,det e klart att jag kommer in i träningssvackor ibland och det går i perioder men försöker ändå masa mig till gymmet och bara koppla bort järnan som säger: nä men stanna hemma och bara slappa och ta det lugnt eller gör ngt annat skoj.
Oftast så åker jag ändå och bara kör på och kopplar bort hjärnan och sen efter känner jag mig så nöjd,nog om det..nu åker jag !



här snackar vi om en riktigt tränad tjej,wow..många timmars slit !

Går lika bra att göra en ansiktsbehandling hemma

 

För dig med fet hy
Denna mask ska rengöra på djupet och dra ihop porerna. Perfekt för dig med fet och oren hy!

Du behöver:
2 dl havremjöl
3 msk färskpressad citronsaft
2 msk mandelolja
vatten

Gör så här:
Blanda havremjöl, citronsaft och mandelolja. Tillsätt vatten och rör ihop till en jämnsmet. Applicera i ansiktet och låt den verka i 15 minuter, skölj sedan ansiktet med ljummet vatten.

För dig med "normal" hy
Denna mask ska göra huden silkeslen och är lätt sammandragande.

Du behöver:
1 dl rågmjöl eller grahamsmjöl
1 äggvita

Gör så här:
Rör samman mjöl och äggvita i en kastrull som du sakta värmer upp på spisen. Vänta tills det bliviut ljummet och applicera sedan masken på ansiktet. Akta så det inte är för varmt då du kan bränna dig! Låt masken verka i 10 minuter och skölj sedan med vatten.

För dig med torr hy
Denna mask ska fungera uppfriskande för dig med torr och känslig hy.

Du behöver:
1 msk honung
1 tsk citronsaft eller apelsinsaft

Gör så här:
Blanda ihop ingredienserna i en kastrull och värm upp de. Applicera på väl rengjord hy och låt verka i 15 minuter. Torka sedan av masken med en bomullstuss fuktad med vanligt ansiktsvatten.





Familjeaktivitet


Discobowling med familjen !
 
Vi har bestämt med familjen att göra en gemensam aktivitet en gång i månaden,då vi turas om att bestämma vad vi ska göra tillsammans och det behöver absolut inte vara något som kostar en massa pengar,men nu är det ju så att det mesta kostar ändå,men tanken är  bara att vi ska göra något tillsammans,det kan tex. bara vara så enkelt som plocka bär i skogen och ta med massäck,gå på museum,Cosmonova,biobesök,teater,bada,bowla m.m. ja det finns ju en hel del man kan göra,ni får mer än gärna komma med förslag !
Nu på lördag är det dax för den första gemensamma aktiviteten,discobowling !


Slappar



Idag blev det en mysig slappar dag hemma med min kompis Ingela,nu ska vi dricka lite kaffe !

Hemma

Sitter och fikar med min kompis Ingela,eller frukost kanske det är..senare blir det ett nytt träningspass.Börjar känna av gårdagens axelträning..auch!

Så lägger du makeup på 5 minuter


Källa: Improveme

Du behöver inte stå framför spegeln i evigheter för att fixa en fräsch sminkning. Här är en vardagsmakeup i sju enkla steg som du hinner med på bara några minuter.

1. Jämna ut hudtonen med en liten mängd foundation eller concealer. Fokusera på skuggorna runt näsan, munnen och under ögonen.

2. Applicera lite krämrouge mitt på kindknotorna – försök att hitta en nyans som ligger nära den färg dina kinder får när du rodnar.
3. Lägg en mörk, gärna vattenfast, eyelinerlinje längsmed den övre fransraden.

4. Använd sedan en penna i samma färg som dina ögonbryn. Dra en linje som följer ögonlocksvecket och sudda ut den med fingrarna eller en tops. Detta gör du istället för att lägga ögonskugga – det ger ditt ögonlock mer av en kontur, men på att mjukare sätt.

5. Böj fransarna och lägg på ett eller två lager mascara.

6. Spana in dina bryn. Finns där några strån som behöver plockas eller partier som behöver fyllas i?

7. Applicera ditt favoritläppglans eller läppstift på läpparna – sedan är du redo att gå hemifrån!



Snygg från insidan och ut


Källa Improveme

Glåmig? Torr? Eller vill finnarna aldrig försvinna? Då kanske det är dags attt lägga om kosten några veckor. Här är matplanen som hjälper din hud på traven.

12 mandlar om dagen
Med nyttigheter så som vitamin E är mandeln ett lysande tillskott att få i sig under dagen. Dess rika innehåll av vitaminer gör att den hjälper huden och skyddar den mot bland annat UV strålning.

Knapra en morot eller två
Morötter sägs ha en positiv effekt dels vad gäller utplåning av finnar och dels vad gäller vår syn. Med ett rikt innehåll av bland annat vitamin A, som hjälper kroppen hindra överproduktion av celler i yttersta hudlagret, kan ett dagligt intag också hindra tilltäppta porer.

Mumsa mörk choklad
Se det som medicin - inte godis. Antioxidanterna i chokladen reducerar hårdheten i huden och skyddar också mot solskador. Några rutor om dagen räcker gott för en god effekt.

Byt kaffet mot grönt te
Inte nog med att det är ruskigt rikt på anioxidanter så har också det gröna teet en anti-inflammatorisk egenskap. Att dricka två till sex koppar om dagen kan dessutom förebygga hudcancer och också återuppbygga solskadad hud.

Fram med tisteloljan
Denna olja både jämnar ut din hud och återfuktar den. Den sägs också kunna reducera rödhet, så som eksem, och minska synliga porer.

Ät din spenat
Spenat sägs kunna förebygga både cancer och åldrande hud. Denna C vitamin berikade grönsak bör du definitivt skriva upp på inköpslistan nästa gång du handlar.

Min lunch


Har ni provat den här,om inte så gör det,den är riktigt god (just chokladsmaken) finns att köpa på Apoteket !
Jag mixar den med en banan också,då blir den som en banan/choklad shake,super gott !!

Kändes kanon bra


Så var första passet styrketräning avklarad efter operationen,tog det väldigt lugnt och körde bara axlarna idag och sen konditionsträning efter det,måste säga att det kändes riktigt bra,kändes inget i magen,det är ju så att även om man tränar en viss kategori av muskler så kopplas en del andra muskler in också,men inte i mitt fall idag,så jag kan nog lugnt börja köra styrketräning av överkroppen (men absolut inte magen) måste vänta en månad till innan jag får träna magen.

Strax ska jag bege mig till jobbet,plikten kallar !

Måndag igen

Då har vi kommit till veckans första dag,skönt på ett sätt,nya tag,nya utmaningar..
Tagit lite sovmorgon men nu blir det fart i huset,ska börja med Blossom Taintonsfrukosttips som tydligen sätter fart på förbränningen,2 kokta ägg,en 1/2  avocado och en 1/2 grapefrukt och självklart en stor mugg med kaffe,sen ska jag dra till veckans första träningspass och plåga mig själv lite.


Bloggtorka

Usch,känner mig så där riktigt tråkig idag..ingen inspiration till någonting,kommer inte ens på något att blogga om,så jag tar en bloggfri söndag idag.
Nu ska jag nog bara ta och umgås med familjen och äta god söndagsmiddag,ikväll blir det En annan del av Köping och sen Johan Falk på tv för min del.
Ha en fortsatt mysig söndag !

national1

På väg


till svärföräldrarna på lite söndagsfika.Har hunnit med en sväng till Haninge C. inhandlat lite tillbehör till min Iphone.
Återkommer ikväll! Ha en mysig söndag!



Mitt första videoinlägg



Glöm inte !
Stöd Röda Korsets insatser i Haiti

Sms:a AKUT200 till 72900 för att skänka 200 kronor (debiteras via telefonräkningen) eller sms:a AKUT till 72900 för att skänka 50 kronor*. Du kan även sätta in valfritt belopp på plusgiro 900800-4 eller bankgiro 900-8004. Märk talongen med "Haiti".

100 kronor räcker till fyra vattendunkar
200 kronor räcker till köksutrustning för en hel familj
350 kronor räcker till tio filtar
500 kronor räcker till utrustning för att reparera hus
och få tak över huvudet
1 000 kronor räcker till sju hygienpaket

Skicka gärna vidare uppropet för Haiti till ditt nätverk på Facebook, Twitter och Linkedin.

Stort tack för ditt stöd!

* Hela beloppet tillfaller Röda Korsets insamling. Samtliga mobiloperatörer och levarantörer har efterskänkt sina avgifter.


Årets snyggaste Uggs i mitt tycke


Kolla in märket på Uggsen,True Religion är så grymt ballt märke !

Vem älskar inte mat


Till förrätt fick det bli lite Libanesiskt småplock


och till huvudrätt fiskgryta eller rättare sagt Smögengryta


True Religion








Det här märket på jeans är så naice,älskar dom här jeansen,finns i en massa snygga modeller !
Vill ha,vill ha,vill ha !!

Vad för slags djur får vi nog inte reda på

Så nu är Lasse tillbaka,han hittade massa bajs där nere (såg mer ut som kattbajs) kan vara en katt,iller eller något annat litet djur,inget var förstört iallafall  och det var ju huvudsaken.Hör det där ljudet titt som tätt därifrån och varje gång jag hört det så har våra katter varit inne,så dom är det inte,även våra katter har reagerat med skräckblandade ögon när ljudet kommit därifrån,så något är det,men nu har Lasse täppt igen den lilla ingång som fanns öppen dit.Vi kommer nog inte få reda på vad det var för något slags djur som varit där,men nu borde vi slippa höra ljudet igen !

Vem bor i våran krypgrund ?

Här hemma är det spaningspatrullen just i denna stund,jag har hört ett läte från våran krypgrund ett bra tag nu och nämnt det för Lasseman men han har nog inte tagit det på så stort allvar förrän imorse,då det lät ganska bra därifrån,låter nästan som det är någon som bosatt sig där nere och lever ett eget litet liv där..
det är som sagt en krypgrund och det är ju inte mycket utrymme där nere för en människa,så det är nog något slags djur som bosatt sig där,vad vi tror.. så just nu i skrivande stund så kryper Lasse runt där nere för att kolla vom han hittar något,nu ropar dom ngt om att han hittat ngt där..
återkomer !

God morgon

Ligger fortfarande i sängen,ska strax upp och äta lite frukost.Ville prova min Iphone bara..inte så lätt att blogga som jag inbillat mig,hm..

Bilderna som jag lovade


Mateus skålen som jag fick i julklapp av mitt ♥,kan ni gissa vad som ligger där i nu ?


Kuddarna som jag köpte till Linn i förrgår från Indiska


tyckte att färgen var läcker,gör sig inte riktigt rättvis på bilden bara..


Buddah lamporna är riktigt häftiga när dom lyser!






Handmålad blomma,jag skulle inte ens greja att måla det på ett papper !

Blogga från min Iphone

var tydligen krångligare än jag trodde,hm..sitter och fnular på hur jag gör det på bästa sätt från min Iphone,finns det någon där ute som har tips ? så mottages det med glädje !

Mitt första...

0-443c44fa123f97314087b69182c63937.png

Mitt första iPhoneinlägg hemifrån!


Skönt att slippa laga middag ibland

Jag fattar inte hur det är möjligt att det blir så dammigt & skitigt så snabbt,hm..ändå städar jag i stort sett varje dag (ja,inte storstädar,men dammsuger & tvättar golven ) ändå blir det en hel del damm,,ibland känns det som ett hopplöst jobb.
Har städat sen jag kom hem,så nu e jag helt enkelt för oengagerad & lat för att laga middag,tanken var att jag skulle göra fisk i ugn med pressad potatis men nu fick det bli plan 2,så ringde Pizza Hut och beställde mat istället.
Så tokigt det kan bli ibland !!


Min Iphone har kommit

äntligen..har inte hunnit packa upp den än men så fort jag har tid så tänkte jag installera lite program osv. i den,kommer att grotta in mig i den i helgen och försöka lära mig hur den fungerar,kommer att bli lättare med inlägg även om man e på springande fot,toppen tycker jag.


Äntligen hemma

Har ganska nyligen kommit hem,varit och storhandlat inför helgen,sen direkt efter till NK för att byta min Mateus skål,bytte från en grön färg till en gammelrosa,alla färgerna är ju så läckra på sitt sätt,men tror att den gammelrosa passar mer i längden till mig.
Tog lite bilder på kuddarna,Buddahlamporna jag köpte härom dagen men självklart så dog kameran precis när jag skulle ladda bilderna i datorn,typiskt..lägger in dom senare.

Varit och gjort påfyllning av naglarna också,den här gången valde jag handmålade blommor i ringfingernaglarna,tog bild på det också,så ni får se sen hur det blev,tyvär så ser man inte riktigt så bra på bilden hur snyggt hon nageltjejen målat,dom är så grymma på det,jag skulle inte ens kunna rita en sån blomma  så fint på ett papper,tänk er då att kunna göra det på naglar..öh inte lätt,men det e klart,allt man behärskar är väl lätt !

Nu ska jag fredags städa,så man kan känna lugnet i kroppen i kväll!

Lägger upp bilderna lite senare..

En grej till bara..
Kolla på Carolina Gynning på den här några år gamla bilden,ser hon inte väldigt annorlunda ut idag,hm kan nog vara några plastikoperationer som ligger bakom det hela,men måste säga att hon såg bra ut innan också men helt ärligt så ser hon ännu snyggare ut i dagsläget,har sett henne inreal.Då kan man bara dra en slutsats att hon besökt en riktigt duktig kirurg som åstadkommit ett utseende där man absolut inte ser direkt att man är plastikopererad,utan bara ett piggare & frächare utseende!
Håller ni med ?

http://tv4nyheterna.se/polopoly_fs/1.167510!image/1409509029.jpg_gen/derivatives/w450/1409509029.jpg


Nu,en riktigt toppen fräch tjej !



Solsidan

Nästa fredag 29/1 kl.21.30 i TV4 börjar en ny Svensk komedi serie,såg trailern på den och tyckte att den verkar riktigt kul och jag kommer defenitivt att titta på den.Jag är ett riktigt fan av Svenska filmer,serier & dokusåpor !

Solsidan är en komediserie om den roligaste och jobbigaste tiden i livet, när barnen är små, villan är nyköpt och karriären i sin mest intensiva fas. Den handlar om relationer, parmiddagar, småbarn, renoveringar, sydvästläge på tomten och andra livsavgörande problem och utmaningar.

Huvudkaraktärerna i Solsidan. Foto: Morgan Norman/Söderberg Agentur/TV4
Bildkälla: TV4

Äntligen fredag snart igen

Tänkte börja min dag imorgon med att självklart avsluta mitt arbetspass,sen åker jag direkt till våran butik för att storhandla inför helgen,efter det måste jag åka in till stan för att göra påfyllning av mina naglar som jag inte fixat sen några dagar innan julafton senast och efter det bränner jag raka vägen till NK,för att byta färg på en Mateus skål med lock på (som ni ser på bild här nedan) som jag fick av mitt ♥ i julklapp men inte hunnit byta förrän nu eller rättare sagt imorgon då.



Jag måste bara säga att jag älskar verkligen Mateus serien,har inte tröttnat på den för ett ögonblick,började samla på den när jag fyllde 30 och har hunnit få/köpa en hel del sen dess och kärleken växer sig bara starkare för varje ny Mateus (ler) jag köper eller får !


Fräch vardagskofta från Lindex

Lindex Shop Online - Cardigan
349 :-

Indiska

Igår var jag en sväng i Skärholmens Centrum och tog en titt bla. in i Indiska där,eller titt & titt..kom ut med 2 stora super frächa cerisa kuddar med stora sammetsmedaljonger (även dom i cerist) till Linns rum,sen hittade jag 2 balla lampor i ett Buddah huvud format (skitsnygga när dom lyser),som ska stå i tjejernas rum,vi ska ju snart börja med den planerade omtapetseringen i tjejernas rum och styla om dom,så att det känns nytt & frächt !

På bilden här ovanför,på högersida ser man Buddahlamporna som jag köpte igår (det är faktiskt lampor,även om man bara tror att det är buddah porslinsfigurer).Ser kanske inte mycket ut för världen på bilden,men i verkligheten är dom riktigt snygga.

Hörs igen ikväll !

Nu är jag en dålig bloggerska,men tyvär så vissa dagar är bara hysteriska.. strax ska jag till jobbet,börjar 2 timmar tidigare idag.
Igår var vi på Heron City och såg på Snabba Cash som sagt,jag tyckte att den var super bra,satt typ och nästan bet på naglarna under hela filmen.
Jag som inte läst Jens Lapidus böcker hade ju inget att jämföra med och inte byggt upp en egen inre värld hur den skulle vara,tror att det är så när man läst böckerna att man har högre förväntningar eftersom det rymmer så mkt mer i en bok än i en film,men som sagt så var jag jätte nöjd med filmen,kan varmt rekomendera er som inte sett den att gå och se den !!

Ha en bra dag,skriver mer ikväll !


Snabba Cash

Full rulle från morgon till kväll imorgon.
Dagen börjar med att avsluta mitt nattpass sen raka vägen på APT möte,sen hem och äta lite lunch,duscha och hyfsa till sig lite,för att sen åka vidare till Skärholmens Centrum en sväng.
På kvällen ska Lasse & jag möta upp våra vänner Laila & Tony på Heron City,där vi sak äta en bit mat till att börja med,sen ska vi gå på bio och se Snabba Cash.

Så bloggen får vila imorgon,ha det gott alla söta läsare !


Frächa billiga väskor,köpläge !


Randigt är alltid frächt




oj då

vad dagen gått fort,igen !!
Har ju inte ens hunnit blogga,nyttigt att komma ifrån datan lite.Träffade min älskade kompis Jenni idag,vi åt lunch och fikade medan vi satt och tjattrade om ditt och datt,sen helt plötsligt var det dax att åka till jobbet,så nu sitter jag här och tänkte att jag kastar in ett litet inlägg.
Nu kommer det vara lugnt på jobbet ända till imorgon bitti så strax ska jag kika på Paradise Hotel.


IPHONE


Äntligen har jag  fått ärslet ur vagnen och beställt en ny telefon,lustigt..pratade med min kompis Jenni idag om att vi ska beställa varsin ny Iphone,sen tog det inte mer än 30 minuter förrän telefonbolaget där jag har mitt abonnemang ringer och säger att nu är det dax att förlänga ditt abonnemang,om du är intresserad förstås ! Självklart beställde jag en direkt (en vit fick det bli )har ju haft min Nokia N95 ett tag nu,så det var dax att skaffa en ny.

Det bästa av allt e att den kommer redan innan helgen! Så nu kommer jag att bli mycket bättre på att ta bilder från min vardag och lite allt möjligt,som jag kan lägga in på bloggen direkt.Så,skärpning pågår..från min sida !

ATT TRO



Att tro ...

är att veta att varje dag

är en ny början.



Att tro ...

är att veta att mirakel kan ske

och drömmar kan uppfyllas.

 

Att tro ...

är att se änglar dansa

bland molnen.

det är att hoppas på under

när allt ligger i spillror.

 

Att tro...

det är att aldrig vara ensam

och att veta att livet

är ett lån på obestämd tid.


Låt oss ta vara på livet vi fått
 
och göra något bra med det !


Lat med gott samvete

Ikväll är jag lite lat,så det får bli lite rester till middag,ibland måste man få vara lite lat med gott samvete,speciellt om man har kvar en hel del mat från kvällen innan !

Så vad ska jag göra istället då,hm jag ska nog bara sitta och pilla mig i naveln,hi hi hiii och sen om en stund är det dax att hämta tjejerna från stallet igen.
Ikväll ska jag titta på Familjen Annorlunda och äta en god fruktsallad till,skadar inte att få i sig lite extra c-vitaminer !


Måste fixa naglarna

Måste ta mig i kragen någon dag och åka och fixa mina naglar,just nu ser dom riktigt skräpiga ut,sist jag gjorde påfyllning var några dagar innan jul,hm..dom e allt för långa nu,gör t.o.m ont nu när jag skriver !


Måndag



och det innebär att tjejerna ska till ridningen strax,så nu ska jag agera lite taxibolag!

Finner inga ord



Öhh,vore det här mina barn och jag skulle se det här klippet på Youtube eller bara höra talas om ett dom använder ett sånt här språk eller har en sån här attityd för att verka balla så skulle jag baxna och få gråa hår på kuppen..snacka om att vilja ställa sig in hos grabbarna,hoppas tjejerna på videoklippet har fått sig en tankeställare nu !!

Hemma från jobbet

och ibland känns det verkligen som jag går från ena jobbet till det andra..precis kommit hem men fetglöm att få sätta sig på sofflocket och få pusta ut,a a icke sa nicke,utan bara att sätta igång med att fixa med det som ska fixas hemma.

Måste säga att det är stora fördelar med mitt jobb,men även nackdelar..just det här e en nackdel eller ska jag säga baksidan av det,när jag kommer hem från mitt jobb har alla andra i familjen åkt till skola & jobb och eftersom jag då är ledig,faller även hemmet på min lott att se till att det är rent och frächt,handlat ,tvättat och middagen ska fixas och självklart allt annat som ska fixas under dagtid t.e.x. ärenden o.s.v. åh ibland blir jag så trött bara,ibland känns det som det skulle vara enklare med ett jobb på dagtid,för då blir det mer naturligt att alla i familjen måste hjälpas åt med allt som ska göras.
Ofta är det så att vi kvinnor (jag säger inte att det alltid är så men ofta) jobbar dubbla skift..

Nu kanske ni kan tycka att nu låter hon lite väl gnällig,men då får ni tycka det,för alla har rätt att tycka och tänka som sagt,precis som jag i detta fall !




Om Bengalen

  • Det är en mycket social kattras som vill vara med överallt.
  • Den tycker om vatten, en del vill till och med bada eller duscha!
  • Väldigt nyfiken - vill se vad som händer.
  • Vill vara där du är och hjälpa dig med det du gör.
  • Den både ser ut som och rör sig som en leopard.
  • Busig - kan lära sig att apportera!
  • Världens mysigaste kattras !!!

  • Bengal

    Åh,jag e så kär i kattrasen Bengal,vill köpa en egen nu bums..ringde om en mörk Marble Bengal ikväll som föddes i fredags,så sööt,men väntar på fler bilder på mailen just i skrivande stund.Den här katten finns i Umeå så inte runt knuten precis,men tur att det finns flyg..vi e så sugna men vi får se hur det blir med den här lilla killen,om han e frisk o.s.v. sen ska han ställas ut i mitten på April i Umeå,så om det blir något köp,måste vi vänta ett tag på honom,åååhhh !!








    Dax att förbereda middagen

    Nu tänkte jag ställa mig och förbereda middagen,ikväll får det bli potatisgratäng med kassler,rödpaprika  och purjolök i och självklart en god sallad till.

    Dagens lilla inköp


    Köpte en väska på Scorett


    Så här ser den ut,det är en liten fest och gå bort väska


    eller liten & liten,lagom skulle jag nog vilja säga.Billig var den iallafall
    150 :- då den var på halva priset nu


    sen köpte jag en färg till min botten,brukar inte köpa svart men var
    tvungen att göra det nu,eftersom jag e så ljus i botten,då ser man nästan
    lite flintskallig ut istället och sen gör det inget om botten e lite mörkare eftersom
    det släpper rätt fort där..

    Dagens planer

    är först och främst en skön dusch,åka till Haninge Centrum med mina tjejer (som inte blev av i fredags),sen ska jag nog städa en snabbis här hemma och fixa lite,sen antar jag att det är dax att laga söndagsmiddag och en stund efter det är det min tur att åka till jobbet,börjar inte förrän kl.20 ikväll,så det är en rätt soft tid och har inget att klaga på.

    Vad ska ni ägna er söndag till ?



    Ikväll blir det En annan del av Köping,tittar ni på den ?

    Go´Morron



    Nyligen fixat mig en kopp kaffe och frukost,TV4 Nyhetsmorgon står på i bakgrunden,hur mycket hemskheter pumpas det inte ut hela tiden,en hel del,jordbävningar,dödsskjutningar och rån där en butiksägare fått för sig att skjuta rånaren och träffade rånaren i magen,så nu e den butiksägaren åtalad för mordförsök..fy sjutton gubbar,finns det inga trevliga nyheter !


    Bengalkatt





    Snacka om häftig katt,nu vill jag ha en egen Bengalkatt,kollat runt lite men det verkar svårt att hitta någon och pris hittar jag ingenstans,hm..
    Vi har redan 2 katter,så borde inte ha en till just nu,men blev så sjukt förälskad i den här rasen så skulle kunna köpa en nu !!!

    Om Bengalkatten
    En amerikanska vid namn Jean Mill, startade på 1960-talet sitt avelsarbete för att få fram en tamkatt som skulle se ut som en liten leopard.Den första bengalen kom till Sverige i mitten av 90-talet. Den blev godkänd som ras av Sverak 1999.

    Enligt standarden är bengalen en medelstor till stor katt. Kroppen är lång och mycket muskulös. Rörelsemönstret påminner mycket om de stora kattdjurens; lågt buren svans och hukande, smygande gång. Huvudet är ganska litet i förhållande till kroppen. Öronen är små och sitter brett isär, ögonen är stora och lätt ovala. Nosen ska vara bred med stora morrhårskuddar. Svansen är relativt kort och kraftig, alltid med mörk tipp. Magen ska alltid vara fläckad oavsett mönster. Tassarna ska vara stora och rundade. Bengalen är en mycket alert och pigg ras som vill vara med överallt. Den älskar höjder och är en utmärkt klättrare. Många bengaler är dessutom mycket förtjusta i vatten.




    H&M:s Vårkatalog


    Sitter och bläddrar i H&M:s vårkatalog,finns en hel del jag kan tänka mig att beställa därifrån..


    Ressugen så in i ..



    Jag är så sjukt ressugen så jag döör,vill bara komma härifrån och njuta av semester,sol & bad..men men jag kan nog bara drömma vidare.
    Tänk om man kunde vinna några miljoner så man var oberoende av pengar,då skulle jag göra en hel del saker,först och främst hade jag bokat en resa sen skulle jag shoppa helt hysteriskt,självklart skulle jag göra ngt vettigt med pengarna och inte bara slösa bort dom,men lite lyx skulle jag unna mig självklart !

    Hoppas på syrrans och min V75:a !!!


    Trött,tröttare,tröttast

    Fy sjutton vad trött jag är idag..
    Vi hade en jätte mysig kväll hos syrran igår med god mat & gott vin,kul att umgås med kusin Erick och hans rara flickvän Arja också,varför ses man så sällan bara !
    Kvällen gick så fort igår så vi missade Let´s Dance,så ska nog sätta mig ner och titta på den nu och bara lata mig igenom dagen idag,orkar inte göra så mycket just nu iallafall..ska nog dricka en kopp kaffe till Let´s Dance.



    Ändrade planer

    Dagens planer ändrade,blev inget Haninge C för mig,utan jag åkte till syrran och fikade och träffade min mormor,kusin Erick och hans tjej Arja som också var där.

    Även kvällens planer ändrades lite,ska till syrran igen fast denna gång på middag då kusin Erick och Arja också kommer över,vi lär nog spana lite på Let´s Dance där skulle jag tippa på.
    Vad ska ni göra kväll ? Vore kul att höra från så många som möjligt,så klicka in på kommentarer och berätta..i´m wating !


    Vill ha sommar redan nu

    Klänning


    Klänning
    Den här skulle nog inte bli så dum till sommaren
    även den hittade jag på Halens för 279:- jag skulle
    nog välja den i jeanstyget,alltid lika frächt !!


    Snygging

    Snygg väska till våren,den hittar ni på Halens för 549 :-
    Väska


    Hur vårigt känns inte det här då !



    Super gulligt,känns riktigt vårigt.
    Blev lite sugen på gardinerna och sängkappan.Det är en anna stil emot vad jag har idag,just nu är det Lexington som gäller i vårat sovrum,kanske dax att byta ut det nu till våren !

    Hittade även det här på H&M:s Shop Online Home avdelning.

    Nyinkommet på H&M

                   
    Söt jacka som går till det mesta i vår,hittade den på H&M shop online sida kostar 399:-
    Blev lite sugen på den men måste nog kolla på H&M idag för att se hur den ser ut i verkligheten.


    Fredags mys

    Sitter här och har smygstartat med mysfredag,frukost & kaffe det är inte illa.
    Senare ska jag köra Linn med sin kompis till Haninge C,så tänkte nog passa på att smita in och kika runt jag med.

    Idag tänkte jag ha en vilodag från träningen,känner av i mina ben att jag har satt igång med träningen.Nästa vecka ska jag prova mig på styrketräning,vet inte riktigt hur mkt det kommer att kännas i magen,så får testa mig fram,styrka för benen måste jag nog vänta med eftersom magmusklerna används rätt duktigt när man kör benpass,så då får det nog bara bli armarna till en början.

    Ikväll blir det fredagsmys framför Let´s Dance,undrar vem som åker ut idag ?
    Vad tror ni ?




    Trotsig unge

    Efter middagen kom Helena (min kompis & granne) upp för en kvällsfika,så mysigt att Helena m. familj e hemma igen från Thailand så vi kan ha våra promenader,fikastunder & middagar ihop,ikväll så blev det kaffe med lussebulle (mm vi har nga kvar i frysen) och så snick snack framför Made in Sweden.

    Usch nu är jag lagom trött,jobbade som sagt min första natt i natt och kunde jag somna då,nej inte förrän ca 03.30 kanske,innan dess hade jag inte somnat ens en ynka liten sekund,utan låg klarvaken och bara var så irriterad på mig själv som inte kunde somna.
    Nu ska jag ändå sätta mig i soffan och titta på Paradise Hotel på webben och trotsa tröttheten,usch nu känner jag mig som en liten trotsig unge som bara,nä ä jag tänker inte sova !!



    Dalin är det riktigt mycket bimbovarning på,ändå måste jag titta,för självklart är jag nyfiken vad hon gör idag för att göra bort sig !
    Förlåt,nu lät jag inte så snäll,men lite så är det !


    Middags tid

    Då står middagen i ugnen och är alldeles strax klar,ikväll blir det laxpudding (utan skirat smör) och sallad till självklart.
    Tror jag dör av hunger snart..


    Mina älskade pälsänglar


    Maja,mammas bebis !


    hm,ser lite misstänksam ut..


    ja här ser man ju vem det är på bild,Mimmi och det är mammas äldsta bebis ( blir 17 år i sommar )


    våran Mimmi e en liten kräsen dam,hon dricker endast vatten ur rinnande kran..
    Svårt att lära en gammal "hund" att sitta..


    här kan man riktigt se hur sur hon blir om vi inte sätter på vattnet..


    men hallå,kan någon öppna kranen då !


    äntligen !




    så här kan jag sitta och dricka hur länge som helst..




    Tackar och bockar !

    Tjohej

    Så,nu e jojjon hemma igen,åkte direkt efter nattpasset till våran butik för att handla inför helgen,så då slipper jag göra det imorgon,tycker att det är smidigast att göra det när jag åker från jobbet,för då är jag ändå ute och kör så tidigt på morgonen,sen när jag kom hem var det det gamla vanliga rensa först i kylen,sen in med nya & frächa varor,när jag var färdig med alla varor så var det dax att hoppa i träningskläderna,nu e jag på G med träningen på riktigt igen,såå naice känsla..gu vad jag tjatar och pratar om min träning,men det får ni nog leva med eftersom det är mitt liv,eller rättare sagt en del av mitt liv !

    Efter träningen åkte jag en sväng förbi mamma & pappa,åt lite lunch och fikade där och nu har jag precis kommit hem,ska studsa in i duschen och efter det tänkte jag lägga in nga bilder på mina söta underbara pälsänglar !


    En olycka kommer sällan ensam..

    Nä nu vet jag inte vad som är i görningen,varför har vi sån maximal otur just nu ?
    Det räckte tydligen inte med att halva tvättstugan kom nedfarande häromdagen,utan nu pajade våran 2 år gamla storbilds tv också,snart river jag peruken av mig !!

    Hur fasiken lätt är det att frakta iväg en 52 tums tv utan att fälla den,för det får man tydligen inte göra med just den variant av tv som vi har..sen har vi ju lyckats kasta den tillhörande kartongen till den också,iikkkk !

    Vad kommer här näst ? Som man brukar säga,en olycka kommer sällan ensam !


    Hjältevadshus ger jag inte mycket för !!

         

    Nu är jag måttligt förbannad på Hjätevadshus,dom vill inte kännas vid problemet och deras misstag dom begått i fabriken när vårat hus byggdes,till dig som läser och inte vet vad jag pratar om så,härom dagen rasade halva våran tvättstuga ner pga av att Hjältevad satt upp våra högskåp på ett ytterst bristfälligt sätt,dom är/var endast upphängda på väggen utan ben eller sockel,vilket är en ren självklarthet att så stora skåp bör få stöd även underifrån,men nu var dom inte det och därför så kom ett av skåpen nedfarande med världens kraft och drog med sig och förstörde både ett och annat i vår tvättstuga.
    Ringde till Hjältevadshus självklart och berättade vad som hänt,hör och häpna denna människa jag pratade med ville inte kännas vid problemet och tyckte att det minsann inte var deras fel och han ville bara lägga över problemet på Ballingslöv som skåpen är ifrån,men hur i all världen kan man lägga över ett problem som är så solklart att det hänt pga av att det är deras uppsättningen i Hjältevads fabriken där misstaget begåtts,är det då inte dom som ska be om ursäkt och vilja vara tillmötesgående och vilja åtgärda ett problem som orsakats pga deras slarv ?
    Jo,självklart tycker jag,försäkringsbolaget och Ballingslöv som jag pratat med idag.Jag kan bara säga Hjältevad kan banne mig slänga sig i väggen och jag kommer inte att ge mig,har fått bråka med dom tidigare och jag har vunnit till slut efter 1 1/2 års bråk,så jag kommer INTE att ge mig denna gång heller,även om det sen ska ta mig halva mitt liv att få rätt till slut,för när jag VET att jag har rätt så ger jag mig inte.
    Pratade med en herre vid namn Karl på Ballingslöv idag och han däremot var så hjälpsam,förstående och bad om ursäkt fast det inte ens är deras fel,han var villig att ställa upp som goodwill.Tacka vet jag hjälpsamma och förstående människor som kan sätta sig in i andras problem och vill hjälpa till trots att det är någon annans fel/misstag !

    Så lyfter hatten för Ballingslöv,ett företag som inte behöver skämmas över sitt namn !! 

    Oj,det blev visst ett jobbigt långt inlägg men är bara tvungen att avreagera mig !!

    Träning



    Nu ska jag hoppa i mina träningskläder och åka till gymmet,måste säga att det är en befriande känsla att få träna igen !

    Plikten kallar

    Så har jag kommit till dagen då jag ska börja jobba första passet efter min operation,7 veckor sjukskriven är ett tag,så nu ska det bli skönt att återgå till mitt vanliga liv.
    Har inte ens hunnit kliva på mitt arbetspass förrän dom ringer från jobbet och erbjuder ett extra pass i helgen,välkomnar alla extrapass! Man blir ju precis inte rik på att vara sjukskriven..

    Dille på Halloumi


    Åh jag är så sugen på Halloumi ost,mums vad jag älskar den osten,stekt eller grillad,love it vilket som !
    Jag änvänder mig av Halloumi ofta när jag lagar mat,det passar faktisk till det mesta faktiskt,kommer nog inte på så mkt som man inte kan ha det till.

    Våfflor


    Tjejerna beställde våfflor till ikväll,så det fick det bli.. till efterrätt !








    Lite nyttigare tillbehör än sylt och grädde,kan behövas så här efter jul & nyår !



    Vi gräddade fullkornsvåfflor och dom smakar precis som dom vanliga och då kan man lika väl välja den nyttigare varianten !

    Misslyckade tatueringar

    Satt och googlade på lite tatueringar och det är ett enda hav med en massa olika bilder och motiv,men några var värre än andra,var bara tvungen att visa nga som bara går tvärbort !

                                                    Hur osmaklig som helst



    Undrar vad han tänkte med när han gjorde den här..


    Jag bara undrar vad folk tänker med när dom tänker ut sina framtida tatueringar..


    Hur kan man ens vilja ha en sån här ??


    Här är en kille som tatuerar in blåa ögonvitor,fy fasiken,jag finner inga ord.Vet inte hur det gått för killens syn?
    Ja a..var kanske snyggt när hon var 18 ?




    Här har vi en  som gjort för mycket både av det ena och det andra,varfööör ???
     



    Dagen har rusat igen

    Idag ägnade jag min förmiddag till städning här hemma,bytte sängkläder,dammsugit & tvättat golv m.m. sen när jag var färdig var det bara studs in i duschen för att sen åka till tjejernas skola för utvecklingssamtal,som tur var hade lärarna samkört så att tjejerna fick sina efter varandra,rätt skönt att ha båda avklarade på en och samma dag.
    När vi kom hem så var det bara att ställa sig vid spisen och trolla lite middag,ikväll fick det bli köttfärsås med fullkornsspagetti och permesanost.
    Vad har ni ätit till middag ?


    Områdets pinsammaste soptunna



    Herre gud..vad ska jag säga,PINSAMT !!!

    Så här ser våran soptunna ut varje gång det är dax för soptömning,inte en endaste soptunna i vårat område ser ut som våran..konstigt att SRV inte klagat än !
    Våra snälla grannar adopterade några påsar,ändå ser den ut så här.

    Familjen annorlunda

    Ikväll blev det en väldigt sen middag,det blir det varje måndag eftersom tjejerna rider kl.18-19 och innan vi e hemma igen är klockan halv åtta,så nu sitter jag proppmätt och ska dricka en kopp kaffe till Familjen Annorlunda som har säsongsstart ikväll.

    Familjen Annorlunda. Foto: TV4
    Bild från TV4

    Min tvättstuga är en föredetta tvättstuga,vad hände ??


    Linneskåpet står inte där den ska stå just nu..


    inte underskåpet till tvättstället heller..


    linneskåpet gick mitt itu..


    bakstycket av linneskåpet hänger kvar i väggen,vad var det som hände ????

    Fattar ingenting just nu..satt här vid datan och tjejerna var på övervåningen,då vi hör ett våldsamt brak i hela
    tvättstugan,trodde hela huset skulle rasa ihop..springer in i tvättstugan och ser att allt är huller om buller där inne,jag skakar rejält i benen fortfarande,shit vad var det som hände ? fattar inget just nu..
    Hela förbaskade linneskåpet ligger i två delar och underskåpet till tvättstället rasade också ihop och bänkskivan har bångnat av all tyngd av linneskåpet.
    Värsta av allt e att det går inte att fixa utan att köpa nytt,eftersom allt e trasigt,skitan också säger jag bara !

    Min favorit glass

    Har ni besökt Yougurt Shopen inne i Gallerian i Stockholm ?
    Jag rent utav sagt älskar denna glass och kan nästan få lite abstinens när jag tänker på den och det blir ju inte direkt sämre av att den finns i fett & sockerfri variant också,ändå är den så grymt god.Har ni inte provat deras glass eller smoothies,så gör det nästa gång ni är i Gallerian,själv kan jag inte besöka Gallerian utan ett besök på Yougurt Shopen.
    Har ni någon favorit glass ?

    Strax ut i kylan,burr

    Det var ju smidigt,sköterskan från Vårdcentralen ringde prick kl.9.00 som utlovat,fick en tid till kl.14.15 idag,skönt !
    Har hunnit städa av här hemma också,strax tänkte jag åka iväg till gymmet och starta igång veckans första pass,är så nöjd över att jag smygatartade med min träning redan i helgen.


    Hyvää huomenta

    där kom min Finska ådra fram litegrann ;)
    Uppe med tuppen idag,klev upp strax efter 7 imorse,åt frukost med tjejerna innan dom begav sig iväg till skolan. Nu sitter jag och väntar på ett samtal från Vårdcentralen,fick en telefontid kl.9.00 då dom ringer upp,ett väldigt smidigt sätt faktiskt,man ringer bara dit och knappar in vad man har för ärende och lämnar telefonnummer,sen ringer dom upp tiden dom angav när jag ringde till telefonröstlådan.
    Linn ( min äldsta dotter) hittade en liten knöl vid knäleden för några dagar sen,som vi ska kolla upp,hoppas vi får en tid redan idag,eftersom dom antagligen remiterar oss vidare och allt tar sån tid,tyvär.
    Nu ska jag nog städa en stund här hemma,vad ska ni göra ?


    Facebook



    2009 var året då Facebook var det mest sökta ordet på Google, över hela världen.Det kan jag tänka mig att det var också,även jag själv googlade på det eftersom 2009 var året då jag gick med i Facebook.

    Jag gillar FB starkt,ett perfekt sätt att ha kontakt med vänner man inte hinner träffa varje dag eller vänner man inte träffat på många år.

    Självklart föredrar jag att träffa mina vänner inreal,så mycket som möjligt men ofta är det tidsbrist som blir ett hinder tyvär och då är FB ett perfekt sätt att höras på !

    Väggord



    Kom på att jag beställt och hämtat ut mina väggord för länge sen,men har helt glömt bort dom,aj då nu får jag skärpa till mig och få ärslet ur vagnen och sätta upp dom.
    Jag ska göra det någon dag i veckan,så får ni se sen hur resultatet blev sen.


    Segern är min..

    Så har jag besegrat den lilla latmasken i mig som nästlat sig in på ett omärkbart sätt,den viskade i mitt öra att
    -nej stanna hemma från träningen,du hade ju ändå inte bestämt att du skulle börja träna förrän på måndag (imorgon) så du kan gott stanna hemma och ligga på soffan och äta "praliner".
    Icke sa nicke,jag lysssnar inte på dig din lilla (lat) mask,viskade jag tillbaka och begav mig sen iväg till gymmet och körde kondition i 45 minuter,inte så långt pass men är ändå nöjd över att jag besegrat över (lat) masken !!


    En annan del av Köping

    sparkar igång ikväll igen,jag ska iallafall titta på det,jag tycker att det är ett jätte charmit program och deltagarna är så roliga att följa.Min favorit är nog han (vad heter han nu igen,har glömt) kaffe killen som pratar om sitt kaffe & kaffesug hela tiden (ha haaa,känner igen mig på den punkten),alla är ju så rara i det gänget.Jag tycker att det är bra att dom även visar lite sånna program,så man ser hur det är i vardagen om man har något slags handikapp.



    Jo nu kom jag på vad han kaffekillen heter,Tobbe !!

    Skomakarnsbarn..

    Precis varit och storhandlat,vilket annars aldrig händer på en söndag men nu var det så illa så vi knappt hade något hemma,ekada i kylskåpet nästan..vad säger man om skomakarnsbarn,ha ha haaa verkar stämma just nu i vårat fall,har en egen matbutik full av varor men hemma är det värre än tomt,ja ja nu är det åtgärdat iallafall,skönt.

    Funderar på att åka till gymmet och köra en timmes konditionspass,hm..ska jag,eller ska jag inte ?


    Några bilder från igår


    I väntan på att bli upphämtade av Renato


    Kunde inte motstå att köpa den här söta scarfsen..


    Min söta kompis Jaqueline med sin hund Devin !


    Devin ser ut som en teddybjörn,jag vill också ha en...


    Jaqueline & Renato har ett otroligt vackert hem


    Linn & Dennis (Jaquelines andra hund)



    Tog tyvär inte så många bilder igår men några blev det iallafall,vi hade en riktigt trevlig kväll med god  mat & dryck !

    Tack familjen Damore !




    Nu är det faktiskt redan söndag

    Åh vilken god mat vi fått,alltid trevligt att få avnjuta en vällagad och god middag i goda vänners sällskap.
    Imorgon ska jag ha (ha ha haaa vågar knappt säga det högt) sovmorgon igen,tänk att det är så mysigt med sovmorgon.
    Får se vad dagen sen har att erbjuda,ev ett träningspass och sen bara vara hemma och slappa och kolla på reprisen av Robinson.

    Go´natt alla söta rara läsare !


    Ha en toppen lördag alla !

    Nu är jag duschad och klar,sitter och väntar på att våran snälla värd ska hämta oss strax,det är bra när man bor någerlunda nära varandra för då kan man agera lite pickup service åt varandra,så blir det taxi hem sen.

    Ikväll blir det Italienskt på menyn hörde jag en fågel viska,vet att det kommer att bli toppen eftersom Renato är Italienare.


    Så var jag igång igen med träningen

    Nu har jag sparkat igång med träningen,äntligen.

    Första passet efter operationen var det,det gick bättre än väntat men konditionen är i botten.Jag ägnade mig endast åt konditionen idag och kommer nog att göra det ett tag framöver,någon dag nästa vecka ska jag prova att köra styrketräning,men magen får jag inte träna sammanlagt på 3 månader efter operationsdagen,så får vänta lite till med att köra magen.

    Är nöjd med första passet,cyklade 40 minuter sen körde jag crosstrainern i 20 minuter,stramade lite i magen,men det gjorde det nog bara för att jag knappt gjort ngt på 7 veckor..


    Vem säger att det är lätt att vara förälder,inte jag iallafall..

    Vi har kommit överens om att tjejerna ska städa övervåningen och hålla reda på den,eftersom det nästan bara är dom som är där uppe,vårat sovrum är nere,så dom har en hel övervåning för sig själva och då tycker inte jag att det är för mkt begärt att det är dom som ska se till att det är i gott skick alla dagar i veckan,kräver inte att det ska städas varje dag men det ska var iordning,för att man ska få sin veckopeng.

    Idag bad jag tjejerna städa övervåningen (egentligen ska jag inte ens behöva påminna om städning,för det ska göras självmant) då startar ett världskrig där uppe om vem som ska städa badrummet,tjejerna tycker att det är äckligt att städa badrum så därav detta bråk,må vara sant men det måste ju göras och sen är det nästan bara dom som använder det,så borde ju inte vara så äckligt..men men.

    Ville inte lägga mig i deras bråk,tror att det är bäst att hålla sig utanför (om det inte urartar förstås),till slut löste dom det  iallafall,så nu städas det för fullt där uppe.

    Är det någon som känner igen sig ?


    Många sätter igång med träning efter nyår,så det är bra att ha lite koll på vissa ord.

    Har du koll på alla fitness-ord?    -  -  -

    ♥ Abduktion – rörelse som går ut från kroppen.

    ♥ Adduktion – rörelse som går in mot kroppen.

    ♥ Aerob träning
    – samma sak som konditionsträning. Vid aerob träning hinner blodet förse den arbetande  muskeln med syre.

    ♥ Agonist – muskeln som arbetar.

    ♥ Aktiv rörlighet
    – rörlighet som en person kan skapa över en led utan yttre hjälpmedel.

    ♥ Aminosyra – en nedbruten form av protein.

    ♥ Anaerob träning – träning då blodet inte hinner förse den arbetande muskeln med syre. (Mjölksyraträning).

    ♥ Antagonist – en muskel som gör motsatt rörelse till agonisten.

    ♥ BMI – Body Mass Index. Ett samband mellan vikt och längd.

    ♥ Bpm – Beats per minutes, anger pulsen/takten i musik.

    ♥ Cardiovaskulär träning – samma sak som konditionsträning. Namnet anger att det är hjärtat och
      blodcirkulationen som tränas.

    ♥ Cheata/Cheating – fuska, det vill säga att repetitionerna i ett set inte utförs strikt. Man tar hjälp av andra          muskler för att orka en viss vikt.

    ♥ Dynamiskt arbete – arbete där musklerna drar ihop sig och skapar rörelse.

    ♥ Deffa – en diet som går ut på att minimera underhudsfettet och gör att musklerna syns tydligare.

    ♥ Dropset – övning utförs med maximalt antal repetitioner vid en viss vikt, belastningen minskas utan vila  emellan och ett maximalt antal repetitioner utförs på den nya vikten, belastningen minskas igen osv.

    ♥ Energiprocent – anger hur många procent av den totala mängden energi som varje näringsämne bidrar med.

    ♥ Endorfiner – morfinliknande hormoner som pro-duceras i hjärnan och kan verka smärtlindrande och framkalla  känslor av välbefinnande. Fysisk ansträngning kan leda till att endorfiner frigörs och ger dessa effekter.

    ♥ Essentiell aminosyra – Aminosyra som kroppen inte kan tillverka själv. Måste tillföras utifrån via kosten.

    ♥ Excentrisk kontraktion – del av det dynamiska arbetet. Innebär att muskeln arbetar under förlängning, det  vill säga den håller emot.

    ♥ Explosivitetsträning – relativ tung belastning, snabbt utförande.

    ♥ Explosiv muskelstyrka – styrka hos en muskel där arbetet utförs under mycket hög hastighet.

    ♥ Extension – att sträcka i en led eller att föra bak.

    ♥ Fett – energigivande näringsämne. Svarar för det huvudsakliga energiförrådet i kroppen.

    ♥ Flexa – spänna.

    ♥ Flexion – att böja i en led eller att föra fram.

    ♥ Glykos – blodsocker, vanligaste formen för nedbrutna kolhydrater när det transporteras i blodet.

    ♥ Glykemiskt index – förkortas GI. Ett mått på hur snabbt blodsockret höjs. GI visar hur snabbt socker och  stärkelse bryts ner efter en måltid och hur snabbt de tas upp till blodbanan.

    ♥ Glykogen – lagringsform för nedbrutna kolhydrater i lever och muskulatur.

    ♥ Högintensiv konditionsträning – träning på 85- 95 procent av maxpuls.

    ♥ Insulin – hormon som produceras i bukspottkörteln och sänds ut i blodet. Produktionen ökar vid höga halter av blodsocker (glukos).



    Skadar inte med peppbilder..

    Burr tittade på termometern nyss -11,9 fy sjutton gubbar.Ännu en skön sovmorgon,förstår inte att jag e som alla tonåringar som kan sova nästan hur länge som helst,men nu e jag pigg och utvilad och det är en skön känsla.
    Sitter och funderar lite på om jag borde åka till gymmet idag och bara känna atmosfären,hm..ja och träna lite kondition förstås,hade bestämt att jag ska börja på måndag men vad gör det om jag tjuvstartar..det är väl bara bra om jag kommer igång så fort som möligt,varför dra ut på det ?



    Sov gott alla söta läsare



    Nu tänkte jag gå och nanna kudde,imorgon
     bitti blir det sovmorgon,yes love it !!


    Film Time



    Nu ska jag kolla på film och dricka Cola Zero !

    Hm...



    Ha ha haaa modellen på glasögonen är som sagt lite fel,men annars då..lekte lite med ett fotoprogram !


    Ombyte förnöjer

    Jahapp,nu har jag bytt lite bakrund igen..väldigt snarlik den första jag hade men det gör inget.Vad tycker ni ? Har ni nga förslag ?

    Skulle inte tacka nej till en sån kropp



    Vilken kropp !!
     
    Ska man se ut som hon får man nog ligga i med träningen,ja ja vad är det man brukar säga..ingenting e gratis,det kostar att leva på topp o.s.v. ja det finns ju inga genvägar,bara på med stålhandskarna och köra och det stenhårt,jag tänkte dra igång min träning på måndag,blir som sagt första passet efter min operation,så får nog bara mjukstarta,för att sen öka dosen sakta men säkert..Längtar !!

    Våren är på väg in i butikerna

    Precis nyligen kommit hem från Haninge ,var dit med lilla gubben,först åt vi lite lunch och sen gick Lasseman och skulle klippa sig,då passade jag på att kika runt lite,såg att många butiker fått in ytterligare med påfyllning av vårkläder,allt känns så nytt och frächt,faktiskt så fick jag lite vårkänslor..ja jag vet att det är alldeles för tidigt,men så var det iallafall för ett ögonblick.

    Passade på att springa in i en liten inredningsbutik för att handla en liten gebort gåva,då vi ska på middag hos våra vänner i Vega imorgon,alltid kul att ha med sig ngt trevligt till värdinnan & värden.

    Nu sitter man här igen med en rykande härlig mugg med java,slurp..


    Let´sDance

    Foto: TV4
    Bilden är från Tv4

    Äntligen är det dax för Lets Dance igen,jag älskar och titta på det,så jag ser fram emot ikväll när det börjar och det bästa av allt är att vi har hela säsongen framför oss.

    De är vårens danspar

    Är det ngn mer som ska kolla ikväll ?

    See you to morrow..

    Nu e klockan mkt men tänkte ändå kolla på Paradise Hotel,har missat det sen det satte igång igen efter julen.



    Häftig tatuering Cimon har !

    David Beckham



    David ser alltid bra ut tycker jag,men han har fått ett utseende med en bra attityd sen han klippte sig,snart kommer vi se dom flesta killar i en likadan frisyr,eller vad tror ni ?

    Bilden kommer från Improveme.

    Sarah Dawn Finer





    Jag som brukar känna igen en kändis direkt men inte den här gången !

    Sist när jag var och gjorde påfyllning av mina naglar satt Sarah Dawn Finer brevid mig,måste säga att jag inte kände igen henne då,kom på det sen efter när jag såg en bild på henne,hon har gått ner så mkt i vikt att jag inte kunde placera henne,minns att jag satt och tänkte att den här tjejen har utstrålning,wow ! Tänk att vissa människor har DET bara helt enkelt.

    Som ni ser på bilderna är det ju skillnad !

    Bilderna hittade jag på Improveme.

    Fotograf eller var det bara en ren dröm ?

    Kom på en sak nu som jag drömde om inatt,jag hade blivit antagen till en fotografutbildning,hm undrar vad den drömmen betydde ? Har ju faktiskt haft det lite i tankarna ngn gång,men inte funderat så mkt på det.Det är ju inte så lätt att slå igenom som fotograf,inte för att man måste slå igenom men man måste ju ändå kunna försörja sig på det man håller på med,om det ska vara ngn mening,eller hur !

    Jag har ju idag iförsig ett jobb där jag har mkt fritid,så jag skulle nog kunna kombinera det med fotografering,eftersom det är svårt att fota på heltid.

    Ja ja nu surrar jag bara..eller borde jag kolla upp om det är möjligt att ens komma in på en sån utbildning för mig ?


    Tjejkryssning

    Blev mest bara bilder på oss såg jag så här i efterhand,men men här kommer det.


    Här står vi och väntar på bussen


    även syster (Kicki) har nu gått med i Mörkhårig klubben


    vilken film tänker ni på när ni ser bussen?


    ser vi inte ut att vara lite stelfrusna..


    nu hade vi kommit till Jimmys Steakhouse,där vi skulle äta innan avfärd
    och jo vi åt också..




    efter maten hann vi sätta oss ner vid soffhörnan för ett glas rose


    eller ett glas vitt


    nu hade Sofie anlänt till sällskapet




    me and Laila


    Sofie och Kicki


    Laila blond,brun & snygg,som alltid






    Highlights spelade på båten


    brudarna på G


    klappa händerna när du e riktigt glad..klapp klapp...




    undrar vad farbrorn sa som gjorde att vi såg så glada ut,hm


    en palm måste vi ju få med på bild varje kryssning


    skål skål


    ja det var inte vi som hade druckit allt på bordet..he heee


    även bandet Donnez spelade ombord


    vart ska vi gå nu då..kanske till baren ?


    kära syster yster












    kurragömma ikorridoren,eller..


    hm..vem/vilka snusar ?


    dagen efter och Laila ser (rätt) pigg ut ändå..


    nämen nu Laila gör du som jag säger..


    Kicki & Sofie ser också väldigt pigga ut,blev nog nga timmar skönhetssömn..


    kramkalas


    trött,tröttare,tröttast


    OJ då,fick visst med lite landskap..





    Snipp snapp snut så var sagan slut !!






    spel är trevligt

    Så har dagen bara sprungit iväg,igen..
    Vet inte ens riktigt vad jag gjort,hm jo vi har spelade Trivial Pursuit,hur länge sen var inte det sen sist..100 år sen känns det som (nästan),sen har jag lagat middag,vi åt väldigt sen lunch så även middagen blev sen ikväll,gjorde iallafall en bondomelett med en massa gott i och sallad till,så nu e jag proppmätt.
    Nu tänkte jag lägga in lite bilder från kryssningen här som jag lovat tidigare.


    Rubrik

    Haft sovmorgon först,sen blev det fart i huset..granen väck,julstjärnorna väck och storstädning.Granen skulle vi tagit bort redan för ett bra tag sen men tiden har bara rusat,så har inte hunnit med det förrän nu,bättre sent än aldrig !
    Nu ska jag ta en skön dusch och senare ska jag ta och lägga upp lite bilder från kryssningen.


    Hyvä yötä,Go´natt

    Nu ska jag strax gå och dyka ner i sängen,längtar efter min mjuka sköna säng.Hoppas jag är betydligt piggare imorgon,ska faktiskt unna mig en rejäl sovmorgon.


    Ögonen nästan i kors

    Här blir det inte mkt vettigt gjort..är alldeles för trött,usch.
    Sitter i soffan och myser med min lilla pälsängel och äter godis och inte kommer det ngt roligt på tv heller.


    Back in town

    Oj vilken skit trevlig och rolig kryssning vi tjejer haft,vi har lika roligt varje gång vi åker.Massor med god dricka och dansat en hel del och måste säga att det gick bra att dansa,trots ärret på magen,självklart tog jag det lugnt på dansgolvet,var bara så glad att ens kunna dansa.Nu äntligen efter 6 veckor börjar jag känna mig som vanligt igen,på måndag ska jag t.o.m börja träna,YES !!

    Vi var uppe rätt sent igår,så alla vi brudar har varit så trötta idag,men det får man räkna med när man är på kryssning,så ikväll kommer jag bara ligga raklång på soffan och kolla på ngt bra på tv eller se en film eller ngt i den stilen.

    Lägger upp lite bilder från kryssningen imorgon,idag är jag alldeles för trött (gäsp).


    I mitt nästa liv ska jag nog bli katt !!


    Morötterna är vakna..

    Min kompis Laila och jag lekte med spraytan burken igår kväll och inte e vi bleka nu precis,men inte e vi snygga heller,utan rent ut sagt så ser vi ut som 2 morötter ha ha haaaa.. kan inte mer än skratta åt oss själva.Jag hoppas innerligt att en hel del släpper i duschen.

    Ikväll åker vi som sagt på Birka kryssning med tjejligan,så förberedelserna är i full gång,vi åker hemifrån rätt tidigt eftersom vi bestämt oss för att äta middag innan vi kliver ombord,så kommer inte hinna skriva nga fler inlägg idag,men kommer att ta en hel del foton som jag lägger upp här sen.

    Ha det gott alla söta rara !


    Time goes fast,too fast

    Dagen har rusat rejält igen,varit iväg till Haninge C 2 gånger,till örondoktorn med Linn,Laila kom hit och så har vi snyggat till oss lite,bottenfärg och spraytan,så nu ser vi ut som vi varit i Thailand nga veckor..billig bränna (ler),nu på kvällsingen har vi kollat på Wallander (lyckades att se den nu efter 3:dje försöket) och druckit lite mousserande vin.
    Helt klart en en till mysig kväll !


    God dagens

    Idag ska jag åka och försöka övertala telefonbutiken till att ge Linn en ny telefon,hon fick en i julklapp som höll nga dagar sen som sagt så började knapparna ramla av,hm vad säger man om det..finner inga ord !

    Nu i skrivande stund sitter jag och myser med mitt kaffe och det smakar helt underbart,vad vore livet utan kaffe !
    Dötrist och alldeles fruktansvärt ..


    Dax att gå och nanna kudde

    Nu är jag så trött så det riktigt kryper i kroppen,ni vet så där riktigt mkt.
    Haft en jätte mysig tjejkväll,Helena & Rebecka kom över och så har vi bara suttit och pratat om ditt och datt.
    Vi hade bestämt att vi skulle kolla på Wallander Skytten men som sagt så gick tiden så fort när vi satt och pratade så det blev ingen film och det gjorde inget för vi hade det riktigt mysigt utan film. 

    Sov sött alla söta läsare !

    det ska jag iallafall ;)

    Birka Paradise

    Tjohoo.. på tisdag är det dax för en härlig tjejkrysning,ska bli riktigt skoj att åka.
    Personligen tycker jag att det är mkt bättre & roligare att åka med Birka än med Silja eller Viking,det är betydligt frächare och skojigare på Birka,har ni inte provat så gör det !

    Wallander Skytten

    Linn bestämde sig för att åka till Centrum med sin kompis,så telefonen får vänta tills imorgon,dom gör nog ändå inte så mkt på en söndag..
    Istället stannade jag hemma och fikade med Helena,har tvättat en del och bytt till rena sängkläder och så har jag städat lite också.
    Lasseman åkte iväg tidigt imorse med Tony (en av våra goda vänner) för en liten grabbtripp till deras landställe,Tony som har jaktlicens skulle nog försöka få sig en hare eller ngt i den stilen..Lasse får väl sitta med och hålla utkik.
    Iallafall så är det bara jag och tjejerna hemma nu i nga dagar,ikväll så skulle Helena & Rebecka komma upp för en liten vin & film kväll,vi ska kolla på Wallander (skulle tittat på den igår,men all tid gick åt till min knäppa data) och bara sitta och snacka och ha myspys.

    Året har inte börjat bra..

    Nya året verkar inte vara på min sida..börjat med att datan strejkat hårt,så har bytt från Internet Explorer till Firefox och från den till Safari,för tillfället verkar den fungera klockrent,men ropar inte hej förrän jag e över ån..
    Nu för en stund sen skulle jag ta mig min första underbara kaffekopp och vad gör jag då,svänger igen kaffemaskins dörren lite för hårt och vad händer..min dyra fina Mateus kaffemugg flyger som jag vet inte vad,klirr klirr låter det,200 spänn åt pipsvängen..SKIT OCKSÅ !!
    Vad är det mer som ska gå åt pipsvängen?
    Jo en liten grej till,vi köpte varsin ny mobil till tjejerna i julklapp och gissa vad som redan hänt den ena..jo knapparna har  börjat ramla av,redan..hur mga dagar höll den,inte mga,det är lätträknat.
    Så om en stund tänkte jag åka med telefonen och se vad dom säger,hm..önska mig lycka till ! för inte tog vi en extra försäkring för 3000 :- för 2 telefoner,aj aj aj då..gör ont bara jag tänker.
    Stackars min fina mugg som fick sig en flygtur..

    #"?=)(/&%&/()(/&%¤%& = Skitirriterad

    Det här e ju ett stort aprilskämt,nu har jag fått byta från Fire Fox till Safari,snart kommer jag inte ha ngt hår kvar på huvudet..

    Robinson

    Åh och jag är så förbannad....har suttit hela dagen och försökt att komma in på internet och min blogg,lyckats en endaste futtig gång och jag lovar,jag har suttit febrilt och försökt,nästan så jag rivit håret av mig och kastat datorn i väggen och sist men inte minst stampat på den,hade god lust iallafall..

    Nu äntligen tror jag att det ordnat sig,vågar inte riktigt hoppas för mkt än..men hoppas hoppas.
    Bytte från internet explorer till Firefox,tydligen så är det det som gäller nu för att det ska fungera på ett bättre sätt..ja ja tiden får utvisa om så är fallet.

    Nu ska ja sätta mig och titta på Robinson.
    Ha en mysig lördag alla söta rara läsare !



    Lördag

    och det känns det defenitivt inte som det är..tycker mer att det känns som en vardag,men det blir väl så när jag är hemma och är sjukskriven,dagarna bara flyter ihop och så med jul & nyår emellan.

    13 januari ska jag jobba mitt första arbetspass sen min operation och det känns bra att återgå till vardagen,jag börjar sakterligen känna mig läkt,iallafall så pass att jag kan börja jobba,måste självklart ta det lugnt med lyft och så.

    Jag ser även framemot att kunna börja träna igen,det är ngt jag saknat oerhört eftersom jag vanligtvis tränar rätt mk, så känns det väldigt konstigt att inte ha kunnat göra det,jag mår mkt bättre både fysiskt & psykiskt när jag får röra mig,så nu är ordningen snart återställd.. ÄNTLIGEN !!


    Beslutsångest..






    2012

    Har precis tittat på filmen 2012 hemma i soffan,i min smak så var den alldeles för hysterisk och overklig,så jag kan tyvär inte ge den ngt toppbetyg,trodde att den skulle vara mkt bättre än vad den var.
    Ni som också har sett den,vad tyckte ni ?


    Nyårsafton

    var vi och firade hemma hos våra goda vänner Laila & Tony,vi hade en riktigt trevlig,mysig & avkopplande kväll med massor av god mat & dryck,till förrätt åt vi färsk Svensk hummer som vi gratinerade med en massa gott i och självklart Champagne till,varmrätten bestod av svamprisotto,färsk oxfile och en super god rödvinssås och sist men inte minst en fräsch sallad till,efterrätten bestod av nougatgrädde med persika & jordgubbar,en kanon god avslutning på en formidabel nyårsupe.

    Lägger ut nga bilder..









    En riktigt lyckad Nyårsafton !

    Såhär dagen efter är man lite trött i ögat..






    2010

    Nya året jag välkomnar dig,min största önskan är att du ska vara snäll mot mig och mina nära & kära,hoppas att du bara kommer med positiva överraskningar,vill inte vara med om nga tragedier,olyckor,död eller sorger..2009 kom med 3 dödsbesked,så nu får det räcka..hoppas innerligt att du kommer med ett bra 2010!


    RSS 2.0