Sex and the city 2



Biodate

på torsdag med några av mina tjejkompisar,ser framemot det!

Sex and the City 2 är en riktig tjejfilm känns det som,så passar oss..den har tyvär inte fått så bra kritik men det skiter jag i..vill se och avgöra själv vad jag tycker!

Har du sett den?

färgade linser

Jag..blåögd ?

ja för tillfället ja,min egen ögonfärg är mer åt det gröngrå hållet och blev nyfiken på att ha blå ögon,så beställde riktigt blå färgade linser utan styrka (jag har knivskarp syn,så behöver inga linser eller glasögon med styrka) självklart..!


Har aldrig ens provat linser innan och måste säga att shit..det var inte det lättaste att få i dom i ögat på ett smidigt sätt,jag vet inte hur länge jag höll på..tillräckligt länge iallafall så att den ena gick sönder,booo..nä jag får nog inse att jag får nöja mig med mina gröngrå ögon,ska nog bara vara tacksam över att jag har riktigt bar syn och gröna ögon är ju inte helt fel det heller!!

 
Freshlook Dimensions Pacific Blue Utan Styrka

Inte blev ögonen så blå som på bilden heller..hm.


Norska Hollywoodfruar




Inte samma sak

som Svenska Hollywoodfruar,jag tycker att den svenska versionen är mycket roligare att titta på.
Kan ju kanske vara så enkelt att vi har sett 2 säsonger av den svenska,så det känns som man känner igen dom..jag vet inte vad det är med den Norska versionen men som jag sa så är det inte samma känsla när man tittar på våra Svenska Hollywoodfruar..
Fet diss till den Norska versionen!!

Eller vad tycker du,om du tittat på den d.v.s.?

livet leker..

Goood Morning

Nyligen slutat mitt nattpass men nu är jag ledig i några timmar,för att sen åka tillbaka för ett till nattpass.
Mammsen kom förbi och sa att hon ville bjuda ut mig och syrran på lunch,gulliga mamma ♥ !

För min del (som ska komma i barnkläder till helgen *fnissar*) får det bli något nyttigt,nu är det bara att strama till allt under veckorna för att det ska ge ytterligare resultat (tyvär får man ju inget gratis..bara att kämpa om jag ska nå mitt mål) jag tycker att det går förvånansvärt lätt,men det är väl det att jag bestämt mig nu och då är det ju som sagt lättare och självfallet så känns det både roligare och lättare när jag märker att det går nedåt..sakta men säkert är min filosofi !!




Nu börjar jag känna mig redo för att köra igång med träningen igen,äntligen!!
Kör igång imorgon eller övermorgon..då fasen ska det ryka fett!



Typiskt..tjejer,alltid samma problem!

Mitt nya mål..

att handla kläder till mig själv på barnavdelningen..

Nu på lördag ska jag och Lasse (min man) gå på 40 års fest,det är en av våran bästa vänner som fyller och när han hade sin 30 års fest köpte hans fru och jag kläder till oss själva på barnavdelningen,öh..var som sagt lite mindre i kroppen då,än vad jag är idag..hans fru skickade nyss ett meddelande till mig på Facebook,att vi kunde handla kläder på barnavdelningen även den här gången..ha ha haaaa då får jag nog toksnabb banta *skrattar*,det blir nog svårt den här gången..ha ha haaaaaa,men problemet återstår..vad ska jag ha på mig??


Turkiet semester

Kommer att stortrivas

som fisken i vattnet..

Läste att det är gratis internet till alla hotelgäster..ja om man då har med sig sin egen lap-top..och ja,jag tar absolut med mig min data,ha ha haaaa skrattar själv också men den kan nog komma till användning,perfekt när man på eftermiddagen,efter en dag i solen bara vill koppla av och kanske vill blogga eller Facebooka,ja eller ladda ner lite bilder från semestern.
Tjejerna kommer säkert att vilja sätta sig i skuggan också och bara chilla med datan..

Tänk att nu kan man inte ens åka på semester utan sin data..ny familjemedlem kanske ? *skrattar*

Jag kommer att ta semester från bloggen när vi är där,men några inlägg kommer jag garanterat att göra..  







På midsommarafton åker jag och familjen ti...

img_6807 (MMS)

På midsommarafton åker jag och familjen till Turkiet,bokat och betalt!! Ska bli såå underbart,längtar till värmen,solen,maten,drinkarna,böneutropen (låter kanske konstigt,men jag tycker det är så mysigt,man känner liksom på något sätt att man inte är hemma i Sverige då),shoppingen är grym där (speciellt i Alanya,dit vi ska) dom har det senaste modet där,åker man tex. till Side eller Marmaris så ligger dom efter lite,tyvär.. Det blir 12:fte gången för mig i Turkiet nu,kan snart kalla mig för Turk * ler*! Hotellet vi har bokat är den på bilden,det är helt nyrenoverat och 50 meter till Kleopatrastranden,kan inte bli så fel!


Här har jag lite mer färg..om det ändå vor...

img_5249 (MMS)

Här har jag lite mer färg..om det ändå vore så i verkligheten..


Känner mig blek efter den långa vintern..m...

img_6807 (MMS)

Känner mig blek efter den långa vintern..men vem gör inte det,så jag är nog inte ensam om det precis.!! Vill bli brun!!


Här är kjolen och tröjan jag fick i Morsda...

img_6807 (MMS)

Här är kjolen och tröjan jag fick i Morsdags present!


Miss thailand..

Plikten kallar


så om en stund bär det av till jobbet,nu blir det 2 nätter på rad för min del,så ser inte familjen förrän på tisdag nästa gång,snyft..men that's life!

Morsdag idag och jag har inte kunnat uppvakta min mamma eftersom hon jobbar,så det får bli en sväng imorgon då jag är ledig några timmar iallafall.
Syster min och jag köpte ett presentkort tillsammans på Thaimassage till mamma (det får bli oljemassage,som är lite behagligare),tror att hon kommer att uppskatta det!





Min lunch idag fick bli en choklad Modifas...

img_5249 (MMS)

Min lunch idag fick bli en choklad Modifast,jag gillar den men för att få den extra god så brukar jag mixa i en banan,då blir den kanon god,prova vet jag..finns på Apoteket.Jag måste säga att nu när jag gått ner en del i vikt så känns det såå mycket lättare att vara nyttig och sötsuget som jag nämnde om tidigare är som den aldrig ens varit något bekymmer.jag har kommit en bra bit på vägen känner jag!


Grattis på Morsdag alla mammor! Själv fick...

img_6807 (MMS)

Grattis på Morsdag alla mammor! Själv fick jag frukost på sängen och en present,gulligt! Tröjan jag har på mig på bilden låg i paketet och en jättesnygg kjol,men det är inte den jag har på mig nu,ska ta foto på den snart och visa..


Germany is the winner 2010 of Eurovision song contest







Kul för 19 åriga Helena att vinna hela skiten,snacka om rivstart på sin karriär..
Jag tycker att hon var bra men Portugal eller Danmark borde nog ha vunnit!!


Portugal eller Danmark vinner Eurovisions finalen!

Sitter självklart och tittar på Eurovisions finalen

och min favorit är Portugal i förstahand men även Danmark,Rumänien,Cypern,Tyskland och Israel är väldigt bra låtar.

Jag hoppas att Portugal eller Danmark vinner ikväll!!


Har pippi långstrump gått och bytt stil?


Eurovisions song contest 2010

Känns bra konstigt

att Sverige inte ska delta i Eurovisions song contest,det har ju inte hänt sen 1958 (förutom de tre gånger då Sverige valt att inte ställa upp alls).

Har lördagsmyset förvandlats till helgdepp..?

Sverige får skylla sig själv,,eller dom som röstade på Anna Bergendahl..det fanns så många andra bidrag som kunde ha gått vidare till finalen..ja ja man ska inte gråta över spilld mjölk!!


De vi kan trösta oss med är att Danmarks "In a moment like this" är skriven av Thomas G:son, Henrik Sethsson och Erik Bernholm. Mårten och Lina Eriksson har varit med och skrivit Irlands bidrag "It's for you". Harry Sommerdahl är en av tre låtskrivare bakom Georgiens ballad "Shine" och Azerbajdzjans "Drip drop" är skriven Anders Bagge, Stefan Örn och Sandra Bjuran. För att inte tala om att det norska bidraget är signerat Fredrik Kempe.
Även om det känns lite avslaget går det ju faktiskt att heja på dem!

Så visst är Sverige med och tävlar..på ett sätt då!!


Sitter och softar på soffan med en kopp ka...

img_6807 (MMS)

Sitter och softar på soffan med en kopp kaffe och en skål med godis..det är ju lördag,så nu passar jag på att vara snäll mot mig själv,eftersom jag är strikt på veckorna.Otroligt nog har jag i stort sett tappat sötsuget..tjohoo,skadar ju inte precis!!


Love from me to you!

Sov sött !

Nu ska jag gå och krama min älskade Tempurkudde,är och har varit så sjukt trött dom senaste dagarna..kan bero på min förkylning,som tur är så börjar den släppa taget om mig..hoppas att även tröttheten försvinner.




Håret borde vara friskt nu iallafall,blev ...

img_6807 (MMS)

Håret borde vara friskt nu iallafall,blev nog av med 10 cm,just nu har jag satt upp det lite lätt med spännen på sidorna,trivs nog bäst i uppsatt hår..förr hade jag alltid uppsatt men har försökt att lära mig ha utsläppt..och har nog vant mig nu..! Jag ser lite lagom trött ut på bilden men jag lovade ju en bild,så nu har jag hållit mitt löfte!


Här kommer en till bild på min prins..påmi...

img_6807 (MMS)

Här kommer en till bild på min prins..påminner om bilden som jag lade in igår,men kunde inte låta bli..! Hur ska jag klara mig utan mina pälsänglar i 2 veckor??


Dagens klädval.. Köpte dom svarta byxorna ...

img_5249 (MMS)

Dagens klädval.. Köpte dom svarta byxorna igår,dom är lite så där halvpösiga men jag gillar dom..dom är finare i verkligheten än på bild *blink blink*.


Hittade nålen i höstacken..! Var ju som sa...

img_6807 (MMS)

Hittade nålen i höstacken..! Var ju som sagt och klippte mig idag.äntligen! Anna som  min frisör hette var super     duktig,man märkte att hon visste exakt vad hon  höll på med,saxen och fönen satt som gjutet i hennes händer.Jag ville som sagt behålla längden så hon klippte upp det lite lagom mycket,jag blev jätte nöjd och kommer att fortsätta att gå till Anna,nästa gång jag ska dit så skulle hon göra lite folieslingor i ljusare brunt för att det ska bli lite effekt i håret.Lägger upp en bild senare..


God morgon! Sitter här och laddar för dage...

img_6807 (MMS)

God morgon! Sitter här och laddar för dagen med en kopp kaffe,strax in i duschen sen bär det av in till stan,hoppas jag blir nöjd med håret..shit tänk om hon söver mig och rakar av mitt hår..ha ha haaaa..ja då skulle jag nog inte skratta..Ha en toppen dag!


v.a.s.s.

En sväng in till stan imorgon

Äntligen
är det dax för mig att besöka
F&M Hair eller ja det blir nog mer än ett besök,ska ju bli klippt också.
Känns verkligen som att det ärdax att göra något åt mitt hår nu,men det lär inte bli något radikalt på första besöket,men har nog iallafall tänkt att klippa upp det pytte lite..jag får väl se hur jag känner när jag är där,men spännande är det!

Helst av allt hade jag velat klippa mig hos Maja på Kameleonten,men som jag berättat tidigare så flyttade Maja och tyvär väldigt långt bort också,booo.
Hur lätt är det att hitta en salong där man verkligen känner sig hemma..jo typ lika lätt som att hitta en nål i en höstack..!

Tror att jag ska passa på att åka förbi nagelsalongen där jag fixar mina naglar,när jag ändå är inne i stan och snurrar,morgondagen (eller idag får jag nog säga,ser att klockan är över tolv) får gå i vård av sig själv = v.a.s.s tecken !!


Nacka Forum

Shopping




I eftermiddag så drog jag och min kära kompis Helena med våra tjejer till Nacka Forum,för att låta tjejerna shoppa lite sommarkläder åt sig själva,nu är dom tiderna över,då man själv väljer ut kläder åt dom..självklart vill dom shoppa sina kläder själva nu när dom är tonåringar,jag minns ju själv hur det var..älskade att få handla och välja mina kläder själv!
Alla tjejers stora dröm är väl att få springa runt och få shoppa loss (inte alla kanske då,men dom flesta..)

Självklart så shoppade Helena och jag också lite grann *ler*,sen så åt vi middag och fikade också,vi hade en toppen shopping kväll.
Tack söta Helena för kaffet!


Har du inte besökt Nacka Forum så är det absolut värt ett eller ja rättare sagt fler besök..!

Hönan Pia..

det är jag det..

Tidigare på dagen så var ju jag & syster min iväg och tittade på 2 olika kattpensionat,eftersom vi har lite problem med att lösa kattvaktsfrågan med lilla Milo *snyft*,men jag är såå hönsig med honom än,för att han är så liten än,känns lite tidigt att lämna iväg honom 2 veckor,har nästan lite ont i magen av det,,kan låta löjligt men så är det iallafall,Mimmi & Maja (våra 2 andra älskade katter) är ju gamla i gamet och vet vad som gäller och så,men den här lilla nya varelsen i familjen som precis aklimatiserat sig hos oss på ett bra sätt,blir lite värre med..

Jag har absolut inget emot kattpensionat men eftersom jag då är hönsmamma,så har jag svårt att acceptera att han ska vara inlåst i ett rum själv i 2 veckor,han har ju iförsig möjlighet att vara ute också,då hon som har pensionatet har byggt ut med burar som katterna kan vistas ute i och allt var väldigt välordnat och så,men det gör ont i mitt hjärta ändå..har ja han far ju absolut inte illa eller så,men det bär mig emot..vi får se hur vi gör eller om det löser sig på något annat sätt.


  


Storhandlingen är även överstökad för den ...

img_6807 (MMS)

Storhandlingen är även överstökad för den här veckan,yes!!!


Solen till ära har jag på mig en gul tröja...

img_6807 (MMS)

Solen till ära har jag på mig en gul tröja..! Jag vet att jag bloggat dåligt och lovat att bättra mig,men sjukdom och tidsbrist är det jag får skylla på.. ska försöka hinna med att blogga lite mer..men inte just nu,för nu ska jag åka med min syster och titta på ett kattpensionat som ligger strax bakom knuten här..Är i stort behov av en kattvakt till min prins snart,ja eller om en månad typ..


Min lilla prins är ute på grönbete *skratt...

img_6807 (MMS)

Min lilla prins är ute på grönbete *skrattar*,han verkar mer harmonisk ute nu,tidigare om jag lämnat honom själv för några minuter ute så har han varit såå ledsen och verkligen ordagrant skrikit sig hes..han börjar nog att vänja sig vid att vara ute nu!


♥ ♥ ♥

Dagen har gått tok fort..åkte imorse och kommer inte hem förrän i morgon bitti,,ja eller efter min vanliga vända till våran butik för att storhandla.

Idag har jag avverkat APT-möte,brandskyddsutbildningen och snart även mitt nattpass och sen är jag ledig till söndag,rätt skönt eftersom jag inte alls är 100 % än..kände jag imorse så fort jag bara klev ur duschen,så ska försöka att bli frisk till nästa pass under dom här lediga dagarna!!

Nu är jag alldeles för trött för att blogga så nu blir det sängen för min del..Natti natti! 


It's Complicated

Äntligen


börjar livet återvända så sakterligen,börjar känna mig som en människa igen och kan lämna mina senaste sjukdagar bakom mig..nu ser jag framemot att få återgå till jobbet och träningen (snart,får nog avvakta med träning någon dag till),min kropp skriker om att få åka till gymmet och svettas..älskar den där känslan av att vara nytränad och bara få åka hem och duscha och äta efter ett bra träningspass!

 
Imorgon är det dax att återvända till jobbet 

så det blir fullt ös från imorgon bitti till nästa morgon..

Dagen börjar med APT-möte och därefter ska jag direkt på brandskyddsutbildning..wow,ja det skadar ju verkligen inte att veta hur man bör agera om det skulle börja brinna någon gång någonstans.

När brandskyddstbildningen är avklarad så är det dax för mig att jobba,ja a en liten summering är väl att det defenitivt inte blir någon mjukstart för min del..

Idag har jag iallafall bara tagit det lugnt,vilat,druckit kaffe och vilat igen..så nu är det bara till att kavla upp ärmarna igen !

Så nu är det hög tid för mig att gå och nanna kudden,sov sött!


Jo,en grej till..ikväll tittade jag och familjen på filmen It's Complicated som har dvd premiär imorgon.

Jag gillade den så absolut sevärd,tycker jag!


Lite måste jag ju få fira..


Milo verkar ha funnit en ny favorit kudde....

img_6807 (MMS)

Milo verkar ha funnit en ny favorit kudde.. fint ska det va..


Kolla in himlen igår..vart tog värmen och ...

img_5249 (MMS)

Kolla in himlen igår..vart tog värmen och den blåa himlen vägen??


Som du kaske märker så ligger jag kvar i s...

img_6807 (MMS)

Som du kaske märker så ligger jag kvar i sängen,fick även kaffet serverat till sängen av min dotter,gulligt! Min röst börjar sakta men säkert att återvända men  jag känner mig fortfarande inte bra (lite bättre,men inte bra),ont i huvudet och kroppen sen känner jag mig febrig.Jätte svårt att veta hur jag mår imorgon.. vi har ju som policy på jobbet att vi ska ringa dagen innan före 12 och friskskriva oss om man ska jobba..liiite svårt att veta redan nu hur jag känner imorgon,om jag kommer att känna mig redo att jobba? Först och främst måste jag ju orka ta hand om mig själv,innan jag ska orka ta hand om en annan människa,jag jobbar ju som personlig assistent. Jag får fundera någon timme till,mycket kan ju faktiskt hinna hända fram till kl.15 imorgon..


Någon av dessa


Inga problem med kläder..


Sandhamn,inte fy skam den här årstiden

Nu borde jag ta mig i kragen..


och boka in min julklapp som jag fick av Lasse (min man),fick som sagt en Spavistelse i Sandhamn med övernattning,valfri behandling,relax & gym,kallbad,frukostbuffe och 2-rätters middag.

Jag som fantiserat om att få åka på en Spavistelse,bara få koppla av en helg med god mat & dryck och någon skön valfri behandling,så får jag det i julklapp *ler* och då kan man ju undra varför jag inte redan bokat in en helg när allt är betalt och klart,ja a det undrar jag också faktiskt..men mestadels beror det på att jag ju opererades i november och då på julafton när jag fick julklappen så var jag ju ett nästintill fullständigt paket själv,då är det ju svårt att åka iväg och lägga sig på tex. en massagebänk och bli knådad,eller bara göra något så enkelt som en skön långpromenad i naturen,men nu har det ju läkt ihop så fint så nu är det verkligen hög tid att ta vara på en toppen julklapp som den här!

Så imorgon får det bli ett samtal till Sandhamn!



Får väl börja med att säga fy sjutton gubb...

img_6807 (MMS)

Får väl börja med att säga fy sjutton gubbar för att vara sjuk,inte blir det roligare heller när det är kanon väder ute.Vaknade imorse och kände mig helt under isen,det började redan i helgen med att jag tappade rösten och var hes som en.. ja a vet inte vad..och sen har det bara fortskridit och blivit värre,så pass hängig att jag var tvungen och sjukskriva mig från jobbet idag..det hör verkligen inte till vanligheterna,men men ibland har naturen sin lilla gång och tvingar en att bli sängliggande,men i eftermiddag efter några brus Alvedon så satte jag mig på baksidan med Milo,bara för att få känna lite frisk luft,jag ber till gudarna.. gör mig frisk igen! Så jag kan ut och njuta av sommaren och självfallet komma igång med min efterlängtade träning!!


Toppen helg!

Helgen har gått

så fort igen..

Just nu är jag sjuk,så har inte alls orkat sitta vid datan = inga inlägg här på bloggen

I fredags så fick jag äntligen hit min fönsterputsare,så nu kan man se ut igen *ler*,det är faktiskt värt varenda korvöre,han gör det mycket bättre och fortare än vad jag någonsin skulle göra det.
Tänk att det är så att när fönstren är smutsiga så känns hela hemmet smutsigt..och så fort dom är putsade så känns det så mycket renare & fräschare i hela huset!!

Vi hade lite enkel grillkväll här hemma med syster och hennes familj,underbart igen när man kan njuta av grill och grillväder.

I lördags morse så hade jag fixat en liten överraskningstripp över dagen för Lasse (min man) då vi firade vår 11 åriga bröllopsdag,lite kul när det stämde in precis på Pingstafton och en lördag,precis som det var då för 11 år sen när vi gifte oss.
Det blev en tripp till Waxholm med våra goda vänner Laila & Tony och syster och hennes man,vi hade med oss det absolut bästa vädret man kunde ha och rosevin,jorgubbar,vindruvor och nötter som vi verkligen ordagrant avnjöt ute i det fria med havet som utsikt.

När vi alla såg ut som små kräftor tyckte vi att det var bäst att söka skugga,vi tjejer hittade en helt underbaaar butik full med en massa härlig inredning som vi attakerade medan grabbarna hittade en servering precis i anslutning till inredningsbutiken,lyckan var total för oss alla!!

Jag hittade självfallet lite grejer att handla,några nya kuddar och ljuslyktor,jag fick en jätte tuff kudde av Lasse i bröllpsdagspresent som ser ut som en livboje,
naaw vad gulligt!

Efter shoppingen och några öl så gick vi vidare för att avnjuta en bit mat,jag var så förbannat sugen på färska strömmingsflundror med potatismos och rårördalingon,så självfallet valde jag det när det erbjöds i Hamnkrogen och innan maten fick det bli en av mina favorit drinkar som heter Mojito,mums vad gott allt smakade!

Vi avslutade kvällen med mys hemma hos kära syster och hennes man,vi hade en helt underbar dag,fler sånna borde man unna sig när vädret tillåter!


Här kommer en hel del blandade bilder från helgen..



Rosenmandelträdet är mitt favorit träd














Kan man gissa att Mateus är min favorit porslins serie..





Inredningsbutiken vi gick lös i..











Den här bilden är en skojbild..








Typiskt att en av oss blundar..


Ljuslyktorna som jag köpte


och dom här köpte jag i torsdags då syster och jag
var inne i stan




här är kudden jag fick i bröllopsdagspresent..


slurp,den här var god!!




Zara öppnar webbshop!

Goda nyheter för alla Zara-älskare! Modekedjan Zara öppnar webbshop!


Hurra! Goda nyheter för alla Zara-fans! Den spanska och älskade modekedjan Zara tar steget in på nätet (äntligen!). Zara kommer att starta upp en webbshop under hösten 2010. De kommer att starta med att skeppa till Spanien, Frankrike, Italien, Tyskland, Storbritannien och Portugal. Pö om pö kommer även andra länder att få tillgång till deras butik på nätet.

Även om Sverige får vänta, så är Zaras webbshop på gång! Det hurrar vi för.
Perfekt för att alla som bor långt från en Zara-butik, men också ett bra tillfälle att shoppa storlekar och plagg som inte finns i de fysiska butikerna.


Perfekt tycker jag!!






Konstigt att Zara inte har öppnat webbshop för länge sen.. ja ja bättre sent än aldrig!!


Ännu en dag har jag idiot städat,fixat och...

img_6807 (MMS)

Ännu en dag har jag idiot städat,fixat och handlat,så nu unnar jag mig en kaffepaus på baksidan,lovely!


En grej till som är helt underbart med den...

img_6807 (MMS)

En grej till som är helt underbart med den här årstiden är att mitt Rosenmandel träd blommar,dock bara under en vecka,men ack vad jag njuter av att se den blomma..!


Den här årstiden med underbart väder och a...

img_6807 (MMS)

Den här årstiden med underbart väder och all god mat och inte minst dessa frukter som är som bäst nu under sommaren,gör att man bara älskar sommaren!! Jag kommer att vräka i mig av alla goda nyttigheter som erbjuds under den bästa årstiden..!


Inte ett moln,så långt ögat kan nå..inte en droppe regn på flera dar..

Go'morron!


Underbart
att få vakna till ytterligare en härlig solig dag!

Imorse när jag vaknade så kände jag mig rätt pigg och utvilad..hm,kan det månne vara så att jag börjat vänja mig vi värmen redan,jag har iallafall fått för mig att varför jag varit så in i bengen trött dom senaste dygnen,har berott på värmen..men vad vet jag..!

Iallafall så var jag uppe och studsade i rätt god tid och det är underbart,då känner jag att jag hinner utnyttja dagen till max med allt jag ska fixa.. Snart ska syster och jag åka till våran mataffär för att storhandla,men först ska jag in i duschen,tjohoo..

Ha en dunder skön dag i solen..och du,glöm för guds skull inte att njuta..jag ska absolut njuta av dagen..!

Den här är väl en riktig sommar låt och det värsta är ju att den stämmer in så bra..oftast!


Vilken härlig dag på stan med syrran,lunch...

img_6807 (MMS)

Vilken härlig dag på stan med syrran,lunch med vitt vin,shopping och sen avslutade vi dagen med rosevin på en uteservering,inte helt fel..! När jag kom hem så väntade självklart hemmasysslorna på mig,så till middag fick det bli kycklingsallad med pasta & halloumi,passar bra en varm och härlig dag som denna! Jag har även hunnit köra ett idiotrace med städning,behövdes om jag säger så.. I det stora hela har jag haft en helt underbar dag!!


Syster yster hälsar också skål!

img_5249 (MMS)

Syster yster hälsar också skål!


Skål!! Härligt med sommar och sol!

img_6807 (MMS)

Skål!! Härligt med sommar och sol!


Syrran och jag är på väg till stan,bara st...

img_6807 (MMS)

Syrran och jag är på väg till stan,bara strosa runt lite i solen och äta lunch med ett glas iskallt rosevin,sen blir det spana runt i lite butiker också..En grej till,när vi satt på bussen in till stan så klev dojan på också *ler* ja alltså Ingvar Carlsson..ja ja vem bryr sig..!


Sitter just i skrivande stund och får fotv...

img_6807 (MMS)

Sitter just i skrivande stund och får fotvårdsbehandling,lyx..! Det är mina underbara föräldrar som köpte ett presentkort till mig,jag hjälper ju min pappa i slutet av varje månad med hans lönerapport som ska fixas via dator och det är inte hans starka sida som han själv säger.. jag tror nog mera på att det är något han bara fått för sig.Iallafall så är han så glad att jag hjälper honom med det så han skulle minsann betala mig,,öh skulle väl ALDRIG falla mig in att ta emot pengar för det,det är väl en självklarhet att man hjälper varandra! Så vad gör dom då,jo dom köpte ett presentkort till mig på fotvårdsbehandling,hur gulligt som helst,eller hur!


Anna Ankas assistent

Rätt eller fel..


Jag
tycker att Simon var helt klart den bästa för Anna,även om Linnea verkade vara en väldigt bra,duktig och en tjej med skinn på näsan,men det kändes som Simon & Anna kompleterade varandra på ett bättre sätt.

Jag har nog ändrat uppfattning om Anna från det att hon var med i Svenska Hollywoodfruar,gillade inte henne alls innan,men nu i programmet där hon sökte sin assistent så har hon verkat mer nersoftad,mänskligare och nu när hon hittade sin assistent Simon så verkade hon leva upp och var mer glad och öppen.

Vad tyckte du,var det rätt eller fel att Simon fick jobbet?

what a day

Vilken dag..!


Strålande
sol och varmt som bara den,helt underbart ju..Love it!

Hoppas det fina vädret är här för att stanna..

Tyvär har jag inte alls utnyttjat dagen på ett bra sett,sov bort halva dagen men jag får ta det och hoppas som sagt på att vädret är här för att stanna,jag får skylla på att jag har rätt många arbetstimmar bakom mig och till råga på allt så känner jag mig inte kry,jätte ont i halsen och huvudvärk,typiskt nu när vädret är på vår sida.

Imorgon bitti kliver jag av mitt sista nattpass för den här veckan och blir ledig i hela 4 dagar,tjohoo ska verkligen njuta och samtidigtg försöka göra en hel del nytta hemma,då det känns som hemmet håller på att förfalla..iik inte riktigt min stil,men jag har inte klonat mig själv..än iallafall!

Idag fick jag ärslet ur vagnen och ringde min fönster kille,på måndag kan jag se ut igen..*skrattar*..



Milo bara växer och växer,jag är så nyfike...

img_6807 (MMS)

Milo bara växer och växer,jag är så nyfiken på hur stor han kommer att bli..skulle vara kul med en stoor tamleopard = bengal,han får iallafall mycket protein här hemma i form av skinka,tonfisk,kött och fisk..,allt för att han ska få det han behöver *ler*! Visst är han söt !!


Kärlek till dig från mig!

God Dagens !


Igår när jag kom hem från kryssningen med jobbet så var jag helt slut.. gick upp 04.15 och sen var det fullt ös ända tills jag kom hem,strax efter att jag kom hem så stupade jag i säng.

Imorse när jag vaknade var jag mer död än levande..så bestämde mig snabbt för att passa på att sova ut eftersom jag ändå inte hade något annat som tvingade upp mig om jag bortser hemmasysslor,men det får jag ta tag i imorgon,börjar inte att jobba förrän 15 ändå,rätt skönt speciellt den här tiden på året då jag hinner njuta av dagen ute i solen ja om det behagar vår sol att skina på oss..,är det inte sol så hinner jag med en hel del annat ändå,Älskar mitt jobb!!

Trodde ju att jag skulle komma till träningen den här veckan,icke sa nicke..eftersom jag hoppat in på extrapass dagtid som jag sa och idag när har jag haft möjlighet tidmässigt så har jag fått så in i bengen ont i halsen skulle bara vilja trotsa det och åka iväg och träna ändå,men tror att jag har mer att vinna på i längden om jag avvaktar.. så träningen får jag ta när jag känner mig kry,jag kan mycket väl tänka mig att det är min premiär löprunda som är boven i dramat..hm.




Nyhet! Bacardi har släppt en färdig Mojito...

img_5249 (MMS)

Nyhet! Bacardi har släppt en färdig Mojito drink,bara att hälla upp i ett snyggt glas med massor av is,lime och självfallet mynta i,sen är det bara till att servera! Köpte den på båten idag,så vet inte hur den smakar men håller tummarna för att den är god,Bacardi brukar ha goda grejer..Jag ska iallafall sätta mig ute i lounge möblerna när solen tittar fram och provsmaka den (hoppas det blir den här helgen)!


Hoppas hoppas hoppas! Älskar den här parfy...

img_6807 (MMS)

Hoppas hoppas hoppas! Älskar den här parfymen,men vet inte om jag tål den..är som sagt parfym allergiker och kan inte ha någon parfym,så har inte haft det på..oj,vet inte ens hur många år sen det var sen sist jag ägde eller ens hade det på mig,snyft! Iallafall så har jag trånat efter Clean parfymen länge,så idag tänkte jag att jag köper den på vinst och förlust och självklart hoppas jag innerligt att jag ens kan använda EN dutt emellanåt,om jag sprayar den på kläderna och långt ifrån ansiktet,underverk har ju skett förr *ler*,så håll tummarna för min skull! Det är helt enkelt skiiit tråkigt att aldrig kunna använda någon god doft..


Go' morron! Uppe med tuppen eller långt ...

Go' morron! Uppe med tuppen eller långt innan till och med.. nu är vi på väg till Viking Terminalen.Hoppas att det blir sol så man kan gå ut på däck och mysa lite,ja ja det blir vad det blir.Ha en bra dag !


snart är allt som det brukar vara..

Som sagt..!


så har jag jobbat en hel del och den lilla tid jag fått över har jag prioriterat att lägga på hemmet och familjen,så därför har jag inte hunnit blogga så mycket och imorgon lär det inte bli mycket bättre heller,då jag är till sjöss..så det får bli mer av den varan när allt lugnat ner sig,jag ser slutet i tunneln nu,huh!!






I'll be back!


Blixtinkallad..inget mig emot.

Arbetsresa


Imorgon bitti ska jag upp med tuppen,då jag åker till Mariehamn med jobbet över dagen,inget fel på mitt jobb..eller hur!


Nu är sommaren välkommen

Nu är dom mina..




Köpte äntligen sandalerna idag som jag tittat ut för någon vecka sen..

så nu kan sommaren komma *ler*!






sängen ropar mitt namn..

Trötter

det är jag det..idag har jag varit riktigt seg,det blev ju en sen kväll igår och det känns så här dagen efter.
Tänkte gå och knyta mig eftersom jag ska upp med tuppen imorgon bitti,då jag jobbar dag för ovanlighetens skull och det innebär att jag inte kommer att uppdatera under dagen utan det kommer att bli mot kvällskvisten istället..


Sov sött!



Vi fick sol

Super nice lördag



Igår
var vi som sagt hos våra goda vänner Laila & Tony,vi hade en jätte trevlig kväll och jätte kul att få träffa gamla vänner som jag inte sett på många år,tyvär.


Vi grillade och drack en massa gott,sen som jag sa så blev det lite shopping också..jag har ju svårt att motstå när det säljs fina grejer,Katja som var där hade med sig dessa tuffa armband,som hon hjälpte sin kompis med att sälja,jag har tittat på dom armbanden ett tag nu och velat ha ett,men inte hittat en som jag vill ha,men nu hittade jag ett med bling bling stenar i också,så då var det ju perfekt,,ett så kallat Köpläge som jag brukar säga rätt ofta..



Jag beställde även ett halsband som är ett hamrat silverhjärta,jag beställde den självklart med texten
Home is where the heart is.. ingraverat.
Dessa smycken gör en tjej som heter Teresa och hon gör smycken efter beställning,så har du någon egen ide om något slags smycke så kan du hojta till,så kan du få Teresas mailadress och beställa ett eget handgjort smycke.


När jag fått mitt halsband så ska jag lägga ut en bild på den så får du se hur fin den är!




Tack Laila & Tony för en jätte mysig kväll!



God dagens!

Shit pommfritt

vad ont i kroppen jag har..jordens träningsvärk typ överallt,huh huh.
Det tog hårt att springa tydligen,,får försöka se det positiva i det,men lite svårt är det när gör så ont och grejen är ju den att andra dagen är ju alltid värst träningsvärksmässigt,så det innebär att det här är bara försmak på det som kommer imorgon,,aj aj aj.

Undrar hur jag ska greja att jobba på ett bra sätt imorgon?
Ja ja,bara att vässa armbågarna och köra..




Får försöka att tänka på att det ger en allt det som står här ovanför..ja kanske inte efter en gång, men det får ju självfallet bli fler löparvändor!!

Helt makalös!! Jag kan inte vara länge uta...

img_6807 (MMS)

Helt makalös!! Jag kan inte vara länge utan att shoppa..köpte precis ett armband som man bara måste ha., ja så är det! Humanity armband blev det och en del av pengarna går till Haiti ( hela 25% går dit) toppen bra tycker jag..självklart  stöd shoppar man!!!!


On way!! Vi är på väg till våra kära vänne...

img_6807 (MMS)

On way!! Vi är på väg till våra kära vänner för att överraska födelsedagsbarnet som är lyckligt ovetande om att det är på väg en del överrasknings gäster till ikväll,ha ha haa han tror att han ska till oss och bada Hot Tub och chilla i våra lounge möbler..snacka om att bli blåst!!


Årets första löprunda..

img_6807 (MMS)

Årets första löprunda,har jag lyckats avverka precis,dock bara 4 km men en bra start iallafall..!


Äntligen kan man vara ute,tjohoo! Vi har p...

img_6807 (MMS)

Äntligen kan man vara ute,tjohoo! Vi har precis invigt loungemöblerna för i år..vi passade också på att avnjuta årets första sill-lunch ute i det underbara vädret,gu vad jag njuter av att sommaren snart är här!


Godisråtta

Varför blev just jag..

en godisråtta?

Nu har jag ätit så mycket godis så jag har dåligt samvete..usch,varför ska det vara så svårt,under veckorna är jag stenhård och äter oftast inte godis,men sen när fredag kvällen kommer så tycker jag på något sätt att det är okej.

Jag brukar trösta mig själv med att jag tränar så mycket så då är det liksom okej,,men hör och häpna..jag har inte varit på gymmet på 3 veckor,fyyyy på mig!!

Jag har inte så mycket att skylla på,mer än att jag inte orkat och det kan ju bero på att jag jobbat mycket och sen att jag bara varit hemma och myst med Milo (våran nya kattunge),ja snart kommer det en till ny vecka och då ska jag verkligen ta tag i min träning,men det får bli på tisdag eftersom måndag jobbar jag dagpass för ovanlighetens skull,så då är den dagen rökt..

Fargadelinser.com

Färgade Linser



Freshlook Dimensions Pacific Blue Utan Styrka



Jag har toppen syn och har varken glasögon eller linser,men jag är nyfiken på färgade linser,så nu har jag beställt ett par bara för att prova..!


Färgen på ögonen gör mycket på en människa,speciellt om det är en färg som sticker ut..jag beställde färgen som du ser på bilden här ovanför,ska bli kul att prova iallafall.


Har du provat färgade linser någon gång?   

Vi lever bara en gång..

Resekramper




Åh..
Jag är så sjukt ressugen så jag nästan får kramp i kroppen,jag älskar att resa det är verkligen min stora passion här i livet!

Vi har rest enormt mycket sen barnen var små,till slut blev det så att tjejerna spydde galla när dom hörde oss börja planera in nästa resa,hm..normalt eller..not!

Så vi har varit ovanligt lugna med resandet det sista året..Åh jag mår verkligen dåligt i både kropp & själ,när jag inte varit i värmen och speciellt efter den här vedervärdiga vintern.

Sitter här och drömmer mig bort ..
Just nu ligger jag på en sandstrand i Thailand med en MaiThai i handen och planerar in eftermiddagens oljemassage och kvällens shopping!

Så,nu är jag tillbaka i verkligheten..

nä nu ska jag surfa in bland alla resesidor och kolla om jag "råkar" hitta någon billig resa..
 




Från det ena jobbet till det andra,känns d...

img_6807 (MMS)

Från det ena jobbet till det andra,känns det som..! Kört på som en skållad råtta här hemma, sen jag kom hem från jobbet,nu är jag äntligen färdig med hemmasysslorna,,så nu är jag värd en stunds avkoppling innan jobbet,inte svårt att gissa vad jag ska göra..


I'm a live!! Jag vet..bloggat uselt,,men d...

img_6807 (MMS)

I'm a live!! Jag vet..bloggat uselt,,men den här veckan har jag jobbat som en oxe,det känns faktiskt som jag bott på jobbet den här veckan,men det är inte så konstigt eftersom jag jobbat natt mån,tis,tors och nu ska jag tillbaka om några timmar för veckans sista nattpass,huh..ska bli skönt att vara ledig i helgen! Nog om jobb.. tjejerna och jag har precis ätit lunch som jag hastade ihop nyss,det blev Torttelini panna med korv,köttbullar,grönsakeroch fetaost,,snabblagat men ändå gott!


Hejsvejs i lingonskogen!!  Idag har jag ba...

img_6807 (MMS)

Hejsvejs i lingonskogen!!  Idag har jag bara softat och sen åkte jag och Lasse till Centrum,han skulle klippa och slinga håret och vad gjorde jag under tiden...! Jo shoppade * ler* älskar verkligen att shoppa,men det är jag nog inte ensam om precis..jag handlade lite basic linnen,ett långt vitt spetslinne och ett par svarta tights som ser ut lite som ormskinn i mönstret (hel svarta ändå) sen blev det lite annat smått och gott. Lunch åt vi på mitt favvo ställe i Haninge C minns fortfarande inte namnet,, men gott var det (som alltid där).Nu har jag hunnit till jobbet,vilket jobbigt jobb jag har,,not! Vi ska nämligen till Grönan och dansa till Arvingarna,nice! Hörs senare..


Känns som fredag idag..!

Nu blir det film kväll





Ikväll
har vi grillat och bara softat,nu blir det lite myskväll med film.

Ha en skön kväll!

Äntligen har jag bokat en tid..

Hottentotten det är jag det..





Äntligen
har jag bokat en klipptid,Anna på F&M Hair som jag hittade häromdagen,ska få sätta klorna i mitt hår 28/5,jag vet ju inte hur hon är,så jag ska bara känna av läget och låta henne klippa lite grann..

Ja fegt jag vet,,men jag är så in i bengen kinkig med mitt hår..det är absolut ingen speciell frisyr jag har i dagsläget,men eftersom jag kommit en bit på väg med längden,så vill jag inte bara  bli av med den så..
då vill jag veta att det är en frisör som behärskar sitt jobb till 100% om jag ska våga något "different" *skrattar* jag vet att jag är en fegis,så jag välkomnar mitt nya smeknamn!!

Nu sitter jag i köerna in till stan,precis...

img_6807 (MMS)

Nu sitter jag i köerna in till stan,precis som jag  misstänkte..Stockholm!! Ändå älskar jag vår huvudstad!


Kortison spruta

In till stan igen..!


Precis
slutat mitt nattpass och nu ska jag sätta mig i bilen och åka mot stan igen hoppas jag slipper morgon köerna,ska till Improva Kliniken för att få en kortison spruta i naveln..den är fortfarande röd och ärret runt ser inte så fint ut..hm,hoppas att det ger med sig med tiden,men det är ju faktiskt så att vissa har inte lika bra läkkött som andra och självfallet så påverkar det läkningen på hur ärret blir med tiden,i värsta fall får jag köra någon enstaka laserbehandling på ärret för att få den mindre synlig,nu är det ju snart bara 6 månader sen jag opererades och jag får nog ge det mer tid..


Ha en underbar dag i solen!




Dom är helt underbara på Improva,ska jag göra någon mer operation i framtiden så blir det defenitivt här!!


Älskar färgglada färger! Nu har jag äntlig...

img_6807 (MMS)

Älskar färgglada färger! Nu har jag äntligen fräscha naglar igen,den här gången fick dom bli cerise färgade..


One more

Black & White




Ännu en suddig bild..

Hann med ett besök hos syrran också..




Smygfoto på syster yster,hi hi hiiii


Flugan själv..



Självklart köpte jag med mig lunch från den lilla Libanes restaurangen brevid nagel Salongen..

Today

Dagens outfit..






Strosat uppe på Söder i det underbara vädret

Sol sol härliga sol


Tänk vad gott det gör i själen och sinnet när solen skiner ute,hoppas att det blir en lång och fin sommar..


Jag åkte in till stan efter jobbet imorse på lite ärenden jag skulle fixa,sen var jag äntligen förbi min (ja eller där jag brukar fixa mina naglar) salong för att byta färg på nagellacket,äntligen blev jag av med den där äckliga kärring färgen jag hade,så nu är dom cerise färgade,känns lite mer som mig..


Efter att jag var färdig med naglarna så gick jag upp till Vita-Bergsparken och spatserade lite i solen,helt underbart,gu vad jag njöt av att gå där,tog självklart några foton också..









Jag älskar dom här små röda stugorna på Söder..


Kolla in vilken blå himmel..himla fint!


Sofia Kyrka,titta in klockslaget..den slog exakt 12 när jag var där.


My own shadow..






Titta vad man ser i bakgrunden,våran stora vita Golf boll..he he heee


Vilken härlig dag!


Kvaliten på bilderna blir tyvär lite gryniga,men jag får skylla på min Iphone..

Sov gott

Nej nu ger jag upp..

Provskickade ett blogginlägg till,från min Iphone nyss och den behagar heller inte att visa sig här på bloggen,så nu har jag tröttnat,får väl se om dom kanske dyker upp här imorgon..


Häftig bild på den här tigern..elller hur.
Våran lilla Milo (bengalkatt) har exakt likadana rynkor på sin nos och han är asgrym i dom,Love it!




























Mobilinläggen spårlöst borta..

Nu är jag lite eller väldigt irriterad

Har gjort 2 blogginlägg via Iphonen för flera timmar sen..och syns dom här på bloggen då..neeej då,what the heck is going on..har ju mobilbloggat flera gånger förut och dom har alltid gått fram,men tydligen inte idag,grrr.

Ja a,dom dyker väl upp när det behagar dom..ja man vet ju hur det är med vanliga sms ibland,man skickar och sen får inte mottagaren det förrän flera timmar senare eller i värsta fall dagen efter.


första passet av 3,den här veckan..

Time to work

Nu ska jag studsa in i duschen och sen är det hög tid för mig att åka till jobbet..

Det får bli något mer inlägg ikväll!

Ha en toppen dag!


imorgon blir det sol

Boring Morning..

Fy
sjutton gubbar vilket tråkigt väder..men det är bara att försöka hålla humöret uppe,för inget blir ju bättre av att man deppar ihop *ler*,jag försöker trösta mig med att värmen kommer alldeles snart!

Kollade prognosen på min Iphone..hm den ser inte så lovande ut för den här veckan heller,imorgon visar den en stor sol och 12-15 grader men sen ska det vara regn resten av veckan,bläää..

Här ser du prognosen för imorgon..


Nu ska jag ut och koppla av

Hot Tub

Älskar att bada Hot Tub,det är så avkopplande att sätta sig där och bara filosofera och känna massage bubblorna som mjukar upp alla spänningar,apropå spänningar så skulle jag verkligen vara i behov av riktig massage,har ont i nacke & axlar typ jämnt,måste få bort mina muskelknutor som bara blir värre och värre för varje dag,men nu ska jag iallafall sätta mig ute i våran Hot Tub och bara koppla av.

See you!


Säger bara en sak..det finns inte i Sverige!

Veckan snart slut

och en ny är på antågande.

Idag har jag bara varit,inte gjort så mycket faktiskt men mina päron var här på besök och sen var min kära kompis Helena över på lite fika,alltid lika trevligt!

Helena och jag har en ev. Big Thing G,vi ska sondera lite terräng och se vilka möjligheter det finns,lyckas vi ro hem projektet så vet jag att det kommer att gå grymt bra!!! men nu ska jag inte berätta mer..så jag inte säger för mycket *ler*.

Tala är silver..tiga är guld !


F&M Hair,,ingen dålig salong..

Äntligen äntligen..

har jag hittat min nya Frisör Salong som ska få sätta klorna i mitt hår!!! Tjohoo!

Satt och kollade runt bland lite olika sidor med hårvårds produkter och vad händer..jo av en tillfällighet så hittar jag till F&M Hair och känner direkt att yes,nu har jag hittat hem!

På måndag ska jag ringa omedelbart bums och höra hur lång väntetid det är på att få en tid hos dom,så håller alla tummar & tår jag äger och har,att det inte är 100 års väntan..

Om du också är i behov av en ny salong, som så spana in det här F&M Hair (klicka här till vänster)

Deras frisör stolar har shiatsumassagefunktion,där man kan sitta och koppla av under tiden man blir fin,yes låter hur bra som helst!
Vill man så finns det även från klassisk Champagne till värmande portvin och somriga roséviner att avnjuta.


Varför borde man byta till salongs produkter..här är svaret

Varför ska vi lägga pengar på dyra Salongs produkter?

Här har vi svaret..


Skillnaden mellan salongs och stormarknadsprodukter, valet är givetvis kundens men man bör känna till det i alla fall. Stormarknads schampo / produkter innehåller för det första 90% vatten och 10% biprodukter från salongsprodukter, vilket talar om att håret inte får en bråkdel av den näring med ex, fukt, aminosyror osv som de behöver för att se friskt ut. För det andra så är de sk. "glansgivande" produkterna inte vattenlösliga (detta gäller även styling produkter). Glanset finns i silikondroppar och känns fint för ett tag. Men eftersom silikonet inte löses upp av vatten så bildas det en hinna runt hårstråna som till slut blir "igentäppta" Schampot kan inte längre göra sitt och inpackningar kan inte gå in i strået och bygga upp dem eftersom hinnan är ivägen. Du kan ju tänka dig hur håret mår efter ett tag. Detta gör även att färgningar och andra behandlingar inte sitter som de ska. Ett bra sätt att kolla om stylingprodukter är vattenlösliga är att hälla upp ett glad klart vatten och sen spraya lite hårspray i det... Ligger det som små oljedroppar så är det alltså inte vattenlösligt. Detta gäller även färger som kan köpas i affären. De innehåller dessutom tungmetller som går rätt in i huden, dessa ämnen är förbjunda på salonger, efter som de e farliga.


 - Loreal Vitamino Color Shampoo för Normalt Hår 2x 500ml!!!


Lyko hittar man bra produkter till bra priser!


"Skäggbiffen" blev toppen till Skomakarlåd...

img_6807 (MMS)

"Skäggbiffen" blev toppen till Skomakarlådan tillagad av "premium slynan" *skrattar*.Tolkar det som ett bra betyg när familjen säger: mamma det här måste du laga ofta! *ler*


Penntrollet här!! Tjohoo,så skönt att bli ...

img_6807 (MMS)

Penntrollet här!! Tjohoo,så skönt att bli av med min äckliga utväxt,snart ska jag skölja av färgen.. Tack snälla rara underbara Helena för hjälpen!


Är det bara här som det regnar?


Inte jag iallafall..


Här hemma är tonåringarna sjusovare,,komme...

img_6807 (MMS)

Här hemma är tonåringarna sjusovare,,kommer ju själv ihåg hur det var på helgerna,kunde sova hur länge som helst.Iallafall så fick jag en beställning på Polenta gröt precis,så självklart gjorde jag det.


Yes,äntligen

Snart

väldigt
snart = imorgon blir jag av med min äckliga utväxt i hårbotten,mörkt hår med en botten som lyser så man blir bländad när man tittar på mig,usch.. ser ut som Skalle-Per just nu ja,det känns som det iallafall och tack vare min underbara kompis Helena,som orkar hjälpa mig med färgen,blir jag av med Skalle-Per looken !


Kolla in vad som står på etiketten!!! Var ...

img_6807 (MMS)

Kolla in vad som står på etiketten!!! Var ju som sagt och handlade idag och beställde tunna skivor biff ( ska göra hemmagjord Skomakarlåda imorgon ) och vad fick jag,ja a vad ska jag säga.. kan inte mer än skratta !!! Premium slyna..är det jag det??


Sveriges sexigaste kändisman 2010

Vet du vem som fick den nomineringen..

Jo den nomineringen fick Brolle




Dom jag tycker skulle varit nominerade var inte ens med..konstigt!

Vilka är det då...trumvirvel..jo det är Andreas Carlsson & Magnus Bäcklund!






2 veckor har gått sen vi hämtade hem våran...

img_5249 (MMS)

2 veckor har gått sen vi hämtade hem våran Milo,vilken skillnad på honom nu,han tar för sig ordentligt här hemma och far runt som en..ja a vet inte vad *skrattar*,Milo är min fjärde katt och tror inte att någon av dom andra varit såå busiga,,he he heee men han är ju såå charmig så man bara smälter !! Idag har han charmat mig totalt med att vara så gosig,han kelade och hängde efter mig ordagrant och släppte inte "mamma" ur sikte,han vet minsann hur man charmar en!!


Det här kallar jag fredagsmys! Ännu en dag...

img_6807 (MMS)

Det här kallar jag fredagsmys! Ännu en dag med fullt ös.. medvetslös *ler*, nästan iallafall.Åkte raka vägen efter nattpasset till våran butik för att storhandla och sen hem med allt och nu har jag fredagsstädat,precis som vanligt så har jag städat till finsk musik i bakgrunden,det går lättare att städa då..blir väl lite nostalgi..Nu ska jag sätta mig ner med en kopp kaffe och bläddra i mina tidningar som jag köpte idag,nu ska jag inte göra något nyttigt eller vettigt förrän det är dax att laga fredagsmiddag!


Följer du Carolinas blogg? Lånade bilden f...

img_5249 (MMS)

Följer du Carolinas blogg? Lånade bilden från hennes blogg.


Såg att Carolina Gynning och jag har likad...

img_6807 (MMS)

Såg att Carolina Gynning och jag har likadana jeansskjortor på oss idag..båda från Zara (knapparna är lite olika bara) !


Älskar allt med mint smak!! Så jag kommer ...

img_6807 (MMS)

Älskar allt med mint smak!! Så jag kommer garanterat att gilla den här,köpte den idag men sparar den till helgen självklart (inget fusk här inte)! Något jag länge undrat över är varför det ska vara så vansinnigt svårt för GB att göra en god mint glass..Finland har hur mycket goda mint glassar som helst,Love it!!!


Allt för att sälja!! Köpte det här nya Lok...

img_6807 (MMS)

Allt för att sälja!! Köpte det här nya Loka vattnet idag,smakade på den och blev bara såå besviken..bara ytterligare ett säljknep för att få merförsäljning!! Inget speciellt med den här,så gå inte köp den här smaken iallafall!


Dagens outfit!

img_6807 (MMS)

Dagens outfit!


När kommer värmen ?

Solen skiner och jag sitter inne och ugglar..

Borde ju vara ute och njuta av vårsolen,men sen jag kom hem från jobbet imorse så har jag fixat hemma,ringt ärenden o.s.v. borde ha tränat också men nä ä,var inte ett dugg sugen på det idag,så det får bli en annan dag..

Kan det komma lite värme någon dag..!
så ska jag sätta mig på baksidan och bara njuta!!


Älskar det här märket!


Nya Pepsi Max (Wild Side)! Kan inte riktig...

img_6807 (MMS)

Nya Pepsi Max (Wild Side)! Kan inte riktigt förklara smaken, men jag diggar den iallafall ! Har du hunnit prova den? Undrar om den finns i stora flaskor,har bara sett den i 50 cl än så länge..


Jag är ju då helt makalös.. det enda jag f...

img_5249 (MMS)

Jag är ju då helt makalös.. det enda jag fått i mig hittills idag är en choklad Modifast,har inte ens varit hungrig förrän nu,köpte med mig en kyckling sallad från en Libanesisk liten Restaurang brevid nagel salongen där jag fixade mina naglar.Så nu måste jag äta!


Mina kärring naglar,yäk gillar inte färgen...

img_6807 (MMS)

Mina kärring naglar,yäk gillar inte färgen alls.. ser ut som riktiga kärring naglar nu! Jag har bara mig själv att skylla på,eftersom det var mitt eget lack,ska måla dom med den cerisa färgen någon dag, det känns mera som mig ( är ju inte kärring än ;) hi hi hii )!


Någon som är duktig på kortkommandon?

Strax ska Flis-Lisa bege sig in till stan för att fixa naglarna,börjar inte jobbet förrän 17 idag så det känns som jag hinner betyligt mer då, än när jag börjar 15 (vilket vi oftast gör).

Blev ett extra pass för min del imorgon,det blir toppen för sen är jag ledig fre,lör och söndag,skönt!

Åh,min text på datan ser sjukt konstig ut efter,att Milo lyckades trampa på hela tangentbordet (som han alltid gör) och nu lyckades han få texten super bred..finns det någon som kan tipsa mig om hur jag får det att se ut som det brukar göra,vet att det är något kortkommando man ska trycka på,men vad bara?? Please help!

 


Flis-Lisa,det är jag det..

Skräpiga naglar


och mitt hår är katastrof just nu..utväxt till 1000 och då är det ju i stort sett omöjligt att få fason på det överhuvudtaget och det blir ju inte enklare heller när det är i behov av en klippning.

Snart får jag dåndimppen..måste hitta en frisör,gud vad jag tjatar..jag vet men för mig är det oerhört viktigt att det är en duktig,trygg,ej stressad,erfaren frisör och där saxen och händerna samarbetar till 100 %,jag är så bortskämd med min frisörer Maja (Salong Kameleonten) som tyvär flyttat till Göteborg och Sophia som flyttat till Uppsala,så jag släpper inte vem som helst nära mitt hår och det just pga. att håret gör så förbannat mycket på en människa,det är lätt förstört på några fjuttiga minuter och sen tar det en hel evighet att spara ut det,om fel frisör sätter klorna i ett hår på fel sätt,alla har inte den där känslan för vad som passar och inte passar.

Därför är jag beredd att betala..smakar det så kostar det!!

Hellre lägga ut mer och vara nöjd än få det billigt och sen vara missnöjd!

Idag ska jag iallafall åka in till stan och göra påfyllning av mina naglar (för nu är dom inte snygga), då ska jag ta med mitt eget nya nagellack som jag köpte för några dagar sen, som dom ska få måla dom med.




Får bli den beiga färgen idag..


Nu har jag precis gjort min "nyttiga glass...

img_6807 (MMS)

Nu har jag precis gjort min "nyttiga glass" med frysta hallon,banan,en mogen avocado och lättkesella.Den är helt suverän så här på kvällskvisten om man är sugen på något gott men ändå vill vara nyttig,har du provat att göra den?


Bored

Uttråkad

Märks det ..

Förstår du nu vad jag pratar om,när jag säger att mitt hår är i akut behov av en frisör,snälla please ge mig tips på en toppen-duktig frisör!





"Prins" Milo

Vårat lilla busfrö !


Äntligen har jag satt mig ner med en kopp ...

img_6807 (MMS)

Äntligen har jag satt mig ner med en kopp kaffe,tänk att det smakar lika bra varje morgon (eller nu kanske jag ska säga dag,men du förstår säkert vad jag menar..) Nu känner jag mig lite (med betoning på lite) bättre,duschat och fixat hemma men har en del kvar att göra,men var bara tvungen att sätta mig ner med en kopp kaffe,har inte fått i mig något att äta än,är inte ett dugg hungrig,hm..borde vara det,med tanke på vad klockan är,oops ska nog tvinga i mig något ändå,vill ju inte sänka min förbränning..*fnissar*, mår säkert bättre om jag får i mig något,ska pröva iallafall !


Usch..känner mig som en rutten purjo.Hela ...

img_6807 (MMS)

Usch..känner mig som en rutten purjo.Hela familjen har legat sjuka den senaste veckan förutom jag, troligtvis så är deras skit på gång på mig nu..jag har ont i halsen och huvudet och känner mig så trött,så jag ligger faktiskt kvar i sängen,helt otroligt.Känns som jag inte har ork att kliva upp, men nu är det hög tid för det,har en hel del att uträtta här hemma idag.Ska upp nu och ta dagens första mugg med kaffe,hoppas att den ger mig nya krafter..please!


Motgångar gör en starkare..

Dåligt med uppdateringar


får skylla på att jag jobbat en hel del och inte haft tid med min blogg,men hoppas att du har överseende med det..det tar en hel del att ha en blogg,även om man kanske inte kan tro det,but that's the way it is!

Ja sen så får jag "skylla" en del på våran lilla "prins" Milo också,har ägnat min tid åt att lära känna denna lilla underbara varelse,han är redan en självklar familjemedlem som vi älskar lika mycket som våra små pälsänglar Mimmi & Maja.

Träningen ägnade jag inte tid åt en endaste dag förra veckan och det är inte min stil precis..men som sagt ny vecka och nya tag, men den här dagen har gått åt pipsvängen och nu kan jag skylla på dagens hemliga ärende,som tyvär innebar ledsam bekräftelse på mina misstankar som jag nu haft ett tag..livets hårda skola gör en starkare förhoppningsvis..!


Kan man ha för många..nää, inte då..

Får tydligen aldrig nog av dessa underbara fräscha, mjuka och helt underbara accesoarer!







Stevie Wonders dubbelgångare..eller en jätte fluga..

Shoppat lite nytt idag


bla. en till scarves verkar ha fått dille på dom nu, armband och solglasögon.







solglasögonen passade så bra i färg till min armegröna vårjacka, så kunde inta låta bli att köpa dom..

Bildlöst inlägg

Äntligen


har jag min 71 timmars arbetsvecka bakom mig,tjohooo..

Ny vecka och betydligt mindre jobb den här veckan,jobbar onsdagnatt som är min, men sen eventuellt att jag hoppar in extra torsdagnatten också,återstår att se..

Känns lite overkligt att vara ledig, så jag ska njuta av att bara vara..

Om en stund ska jag åka in till stan Riddargatan hemligt ärende, efter ärendet ska jag kanske passa på att gå en liten sväng inne i stan, mysigt att bara strosa runt när det är sol ute.

See you soon!


 

 

Frukost time hemma med tjejerna,mysigt! Fi...

img_6807 (MMS)

Frukost time hemma med tjejerna,mysigt! Fick en beställning på Polenta gröt,det var ett tag sen jag gjorde det,så nu smakar det underbart..


Vår vår älskade vår! Du har varit så efter...

img_6807 (MMS)

Vår vår älskade vår! Du har varit så efterlängtad,äntligen kan vi ha på oss tunnare kläder..och snart är sommaren här och vad innebär det..jo semester tider!! Yes!


Louis vuitton

Killen har smak..






verkar det som,han valde inte vilken väska som helst att sätta sig på !

♥♥

Idag ska ni bli mina







Känns
som jag bor i Haninge C. eftersom jag har varit där nästan varje dag dom senaste dagarna..

Nu ska vi byta Linns skor,eftersom dom på Din Sko hade råkat lägga ner omaka par i storlek,en 35:a och en 36:a,hm borde dom inte kollat det lite bättre,men men..så då är det väl ändå bara att åka och se glad ut.

Tänkte passa på då och smita in i Bianco butiken och köpa sandalerna jag blev så frälst i igår,snart väldigt snart kommer dom till användning!




Klockan 3 idag går jag på mitt sista nattpass för den här veckan,känns rätt skönt nu när jag har mina intensiva nätter bakom mig och nästa vecka ska jag bara vara.

Då ska jag ta tag i min träning på allvar igen eftersom den här veckan har jag inte alls haft ork eller lust men nu är jag taggad igen och laddad till 1000.

Chips dax

My favorite




Har du inte smakat på dom här chipsen? så gör det, dom är super goda!

Nu ska jag gå och blanda lite dippa till chipsen, gissa vilka chips det blir ikväll..yes helt rätt, Vinäger chips.

Like this



Visst är dom snygga !


Hittade dom här sandalerna idag men var tyvär alldeles för stressad för att ta stå i den långa kön,självklart var det fullt med folk när jag var som mest stressad..typiskt!


Hann pröva dom en snabbis och det blev ju inte sämre av att dom satt skönt på också,so this will be mine !!


Paranormal Activity

Åh vad nice


att få vara hemma nu,känns lite som bingo lingo i huvudet..
har jobbat varannan natt den här veckan och det kanske inte låter så mycket men det är det när det är 17 timmars pass och i natt blev det 20 timmar,well well snart är det över och nästa vecka har jag bara onsdagnatt (ja om dom då inte ringer igen förstås och vill att jag hoppar in),så nästa vecka ska jag verkligen vara ledig med gott samvete *myser i tanken*.Nu är det lördagsmys med familjen på hög nivå som gäller,vi har grillat och kollat på skräckfilm,huhuuu ja lite tidigt för det,men vi ville bara slappa och då var film perfekt.

Vi tittade på Paranormal Activity





Handling:

Katie och Micah flyttar in i ett nytt hus i förorten. Hon har sedan barnsben förföljts av något övernaturligt men Micah är skeptisk och tar inte riktigt saken på allvar. Han skaffar en videokamera för att dokumentera vad som händer, men gör samtidigt narr av situationen. När fler och fler oförklarliga händelser trots allt börjar inträffa lovar han Katie att inte provocera den övernaturliga närvaron ytterliggare. Micah fångar grövre och mer mystiska natthändelser med sin kamera som hela tiden övervakar dem när de sover och blir allt mer medveten om att något faktiskt händer runt om dem. Skrämda beslutar de sig för att fly, men Katie ändrar sig i sista stund…

 


RSS 2.0