viktväktandet ligger på is under semestern..

Som jag skrev tidigare så har jag fått dille på olika sallader,det var bara igår som jag åt annat än sallad till lunch här..man blir inte så hungrig i värmen och då passar det perfekt att äta något lätt som en sallad,känns som jag provat dom flesta salladerna och nästan alla är lika bra.

Nu under semestern har det inte blivit att jag följt mitt Viktväkteri men det tar jag tag i när jag kommit hem igen,inte för att jag varit så onyttig precis men det blir ju att man ligger still om dagarna och jäser i solstolen,ja och sen om jag ska vara helt ärlig så tar jag efterrätt varje gång vi äter middag på hotellet,då det erbjuds en jätte efterrätts-buffe,svårt att motstå..aj aj!



Hanna tar ett kvällsdopp

En i familjen var sugen på ett kvällsdopp..




tänk om man kunde ha semester året om..

Älskar att resa..

men vem gör inte det,det gör nog dom flesta skulle jag gissa .
Sol,bad,alla nya upplevelser och avkopplingen,att bara vara,ingen stress eller press till något alls..underbart!

Ännu en dag i solen men jag tar det väldigt lugnt som sagt,nu börjar det kännas som att huden har vant sig lite och det röda börjat övergå till brunt istället.

Solen är väldigt aggresiv känner man,vi har övergått från faktor 20 till 30 och det fungerar toppen,idag har ingen av oss bränt sig,skönt! 




På eftermiddagen efter några soltimmar satte jag mig under parasollen och mös med en kopp kaffe och min bok,läser lite då och då men man orkar inte sträckläsa i värmen precis..

Dagens strandklädsel


Gårdagens shopping

Lovade ju att lägga ut några bilder..










Familjen Bodelson..

Hej och hå..

Ännu en kväll ute på stan men första kvällen vi åt middag ute på restaurang,faktiskt heeelt otroligt för att vara familjen Bodelson..

Vi bor på ett kanon hotell om jag får säga så..och här är det grymt fräsch mat både till frukost och middag (vi köpte halvpension,så frukost & middag ingår) så vi har bara ätit på hotellet,ja förutom luncherna då som vi ätiti på olika ställen varje dag..men ikväll gick vi en promenad till hamnen och åt på en av restaurangerna där,jätte mysigt och gott även där men det blir ju lite knasigt då vi redan betalat för alla middagar här på hotellet,ja ja man får ta den smällen några kvällar,har man semester så har man..ogillar att snåla när man är på semester!

Livet är för kort för att räkna korvören..!
(Menar inte att jag underskattar pengar men man lever bara en gång (vad vi vet) så ingen mening med att spara pengar i hög bara..när man kan njuta av livet!!)

Det jag menade med att var heelt otroligt att vi åt middag ute på restaurang var att jag och min familj gillar egentligen inte allinclusive,där man i stort sett indirekt blir tvingad till att äta inom samma restaurang/restauranger varje kväll,vi vill nämligen uppleva olika restauranger men som jag sa så är vårat hotell grymt bra på att tillaga fräsch mat,så vi har känt att det varit mer än okej att äta på samma ställe några kvällar i rad..

Intresseklubben antecknar..eller hur *blink blink*! 


Today








Dagens strandklädsel


Kleopatrastranden






Tiden går så fort,så det känns riktigt skönt att vi bokade 2 veckor,vi börjar ju närma oss snart (eller på fredag iallafall) 1 vecka här och det hade varit för på tok för lite känner jag,så njuter av att få stanna en vecka till!

Jag förstår inte vart dagarna och kvällarna bara försvinner..tyvär så är det ju så att allting har ett slut men som tur är inte än!!


Alla här frågar..var har du din häst?

     

Första dagen jag inte åt en sallad till lunch..

Idag fick det bli en kycklingkebab i rulle,man får passa på nu när man är här i Kebabens land och just dom här kebabrullarna finns ju inte hemma heller,så får passa på!! 

lagom varmt = perfekt

God morgon

Nyligen avnjutit hotellets frukostbuffe,måste säga att det är det bästa som finns när man bor på hotell och det är bra frukost och det kan man minst säga att det är,grymt bra!

Vi har strålande sol här och perfekt temperatur,ingen pressande värme som det brukar kunna vara..sitter och tar det lite lugnt just nu eftersom jag bränt mig lite och vill absolut inte bränna mig ytterligare men ska alldeles strax gå ner för sol & bad,iallafall bad!



Kanon uppfinning det här med parasoll,tänk att man lärt sig att uppskatta
det,förr om åren förstod man inte riktigt folk som låg under parasoll..
tur man har blivit klokare med åren *ler*!


ännu mera shopping

Tillbaka på hotellet

Kvällen har gått fort,precis som det gör varje dag och kväll.

Vi har ätit god Turkisk mat och gått på stan,shoppat igen..heelt omöjligt att låta bli här,vore nästan dumt att inte göra det *ler* så mycket fina kläder,skor,väskor,klockor,smycken och you name it en hel hög med allt möjligt,ja du som varit i Turkiet vet exakt vad jag pratar om.

Ikväll köpte jag Uggs,Burrberry sjal & keps,Ed Hardy t-shirts och en halmhatt,har inte hunnit ta bilder på inköpen men gör det säkerligen imorgon..

Nu ska jag ta och nanna min sköna hotellkudde som jag vill ta med mig hem..

Sov gott!




familjen ska ta ett dopp i det underbara havet på Kleopatrastranden

ingen stress att bli brun..

Idag känns det bättre

Idag på förmiddagen hade vi lite mulet eller ska nog säga dismoln..passade oss perfekt,då 3 av 4 ser ut som kräftor *rynkar pannan* ,idag har jag varit smart och suttit under parasoll i stort sett hela dagen och bara läst,avkoppklande!


Här är boken jag läser nu,tack Jenni gumman för boken!


Hanna gumman somnade under parasollen,solen gör sitt..


Min lunch dagligen har bestått av olika sallader,idag blev det scampisallad


även en viktväktare måste få äta en glass..pistage cornetto och kaffe
efter en dag på stranden


min nya laptopväska,love it!


Här i Turkiet är det verkligen jätte fina kopior


klockan jag köpte härom kvällen


köpte en ny väska igår kväll,lär nog bli någon till..älskar väskor!

Nu är det dax för mig att studsa in i duschen och göra mig iordning för kvällen.

Ha det gott så länge!

Hamambad

Lärde jag mig av gårdagens misstag..

inte om jag tittar i spegeln iallafall,ser ännu rödare ut idag,boo.
Ändå sprang jag iväg efter frukosten idag och köpte faktor 30 och solade bara några få timmar sen låg jag under parasoll och bara mös,ändå lyckas jag med konststycket att bränna mig ytterligare.

Idag var Lasse (min man) och jag iväg på äkta Turkiskt Hamam bad,tjejerna valde att stanna på hotellet och bada vidare under tiden,skönt med tonåringar måste jag erkänna,vill dom inte haka på det vi ska göra så reder dom sig själva och är inte beroende av oss,för ingen blir ju lycklig av att bli tvingad att åka på något man inte orkar eller vill,vet ju själv hur det var när man själv var tonåring och bara ville vara..

Iallafall så var det underbart med Hamam men vad jag kände mig skitig när dom skrubbade mig med sin skrubbhandske,jag lovar att man blir äcklad av att se dessa hudkorvar som bara rullar av,då undrar man om man verkligen blir ren i duschen hemma..

Nu är man len som en babyrumpa och förhoppningsvis så får man en hållbarare solbränna,det sägs så iallafall..

Vi bor på ett toppenfräscht hotell,det är topprenoverat och smakfullt inrett och maten är bara så grymt fräscht från frukostbordet till middagsbuffen,har verkligen inget att klaga på!
Gratis internet och airkondition,vilket det annars aldrig brukar vara..inte i Turkiet iallafall.

Ikväll var jag och tjejerna på en shoppingrunda igen medan Lasse kollade på fotbolls VM,ikväll köpte jag en väska och lite annat smått & gott,har inte hunnit ta foton på grejerna jag köpt men ska göra det någon dag och visa.

Har inte hunnit ladda upp så många bilder än men här är några iallafall..



Från vårat hotell är det 50 meter till Kleopatrastranden


Grand Okan Hotell




vi har en liten hydda på hotellet där man kan få massage bl.a Thaimassage






Turkiska ölen är jättegod

Internet är så långsam för tillfället att det tar 100 år att ladda upp bilder,så får fortsätta imorgon..

Nu är det hög tid för mig att sova,go' natt!

Kräftmamma..

Ska nog inte ropa hej

förrän jag är över ån.. sa ju att allt är som det ska vara och att ingen hade bränt sig,hm..kan nog inte säga så nu,när några timmar hade gått efter första sol & baddagen så kan man nog säga att jag såg rätt röd ut vid övre bröstpartiet,autch jag som sa att nu har man blivit äldre och klokare,tjena..

Vi som har med oss faktor 20 och tog det väldigt lugnt,solade bara några timmar och efter lunchpausen så satte vi oss under parasollen och läste och ändå lyckas jag att bränna mig,tänk att man tydligen aldrig kan bli riktigt vuxen och förståndig.
Får lära mig av dagens misstag och sola ännu försiktigare dag 2 helt enkelt.

Dagen har gått hysteriskt fort,så rätt skönt att veta att vi har 2 veckor på oss här.
Jag njuter av varje stund,alla små saker som t.e.x böneutrop som dom har här emellanåt,jag vet inte vad det är men jag får en liten speciell känsla när jag hör det,vissa kan säkert störa sig på det men absolut inte mig,tvärtom det känns lite exotiskt och alla speciella dofter av olika slag som man kan känna här och var.

Som jag sa tidigare så är det väldigt bra shopping här i Alanya,tjejerna är helt vilda här,ja och själv är jag inte mycket bätte heller..
Ikväll köpte jag en snygg klocka och en Louis vuitton laptopväska,riktiga kap om jag får säga det själv!

Upptäckte i detta nu att klockan är massor,så nu är det hög tid att sova.
Skriver mer imorgon,ska försöka lägga upp lite bilder också!

Sola och bada pinacolada..


Nu blir det chicken fajitas och en iskall ...

img_6807 (MMS)

Nu blir det chicken fajitas och en iskall öl till middag,lite tidigt men jag mår så dåligt av flygplansmaten så jag äter hellre innan.Har aldrig gillat maten på planet,blir illamående så fort dom rullar ut matvagnarna..det är nog den speciella lukten som gör det misstänker jag.Är det någon mer som är som mig?


välkommen ombord!



Glad midsommar



Tänk att jag alltid lyckas att fylla resväskan..



den här gången ska jag inte bränna mig!


Om ett dygn har vi landat..


Här kommer en hälsning från Rölli peikko.....

img_5249 (MMS)

Här kommer en hälsning från Rölli peikko..ha ha haaa vet du inte vem det är,så googla på det..!


Nu är årets skräpigaste naglar ett minne b...

img_6807 (MMS)

Nu är årets skräpigaste naglar ett minne blott..! Äntligen är dom fräscha.Nu kommer jag att klara mig bra medan vi är bortresta,så får jag nog fixa dom igen när jag kommit hem..blir ju en hel del bad därborta och det gör nog sitt..ja ja i lands problem va..


Solkräm kan öka risken för hudcancer..

Sista timmarna

är på G nu på jobbet sen är det semester..det ska bli såå skönt att bara få komma bort,slippa städa,tvätta,laga mat och allt vad man nu gör på rutin dagligen.

Har inte hunnit få känslan av att vi ska resa bort än..men det kommer nog när ví väl står där på Arlanda med all packning.

Imorgon blir det full speed från det att jag kliver av mitt pass,har massor att uträtta som jag inte hunnit med än,huh!

Jag har ju iförsig halva fredagen på mig också,eftersom vi inte åker förrän på kvällen,skönt!

Hörde idag att solkräm kan öka risken för hudcancer,ja inte blir jag förvånad precis..men jag tänker då defenitivt inte sola utan heller..!



Årets skräpigaste naglar,det är mina det.....

img_6807 (MMS)

Årets skräpigaste naglar,det är mina det..men inte länge till,imorgon ska jag göra ett helt nytt sett med Fransk manikyr,nu har jag haft målade naglar ett tag,så dax att återgå till min favorit stil!!


Körde ögonbrynen med sytråd..

Nakenråtta..

Känner mig som en nakenråtta på ögonbrynen,boo.

Var iväg och färgade fransar & bryn igår,tyvär så blev jag av med för mycket ögonbryn för att vara i min smak,så känner mig precis som rubriken lyder..men vilken tur att det växer ut med tiden (det är min tröst).

Tror inte att det är någon annan som tänker på att dom är så korta men det är ju så att man är van att ha det på ett visst sätt och sen när det inte blir som man tänkt sig,känns de som alla stirrar och tänker,shit vilka tunna och korta ögonbryn hon har..


Sällan arg men idag brast det..

Shit..

Idag fick jag dåndimpen här hemma,om jag säger så här..livet med tonåringar är inte lätt!!

Det är ytterst sällan min bägare rinner över men idag gjorde det,jag lovar..stackars alla grannar som hörde mitt utbrott,sorry!!

Jag ska inte gå in på detaljer men alla ni tonårsföräldrar vet nog vad jag pratar om..!

Så här efteråt så självklart kan man tycka att jag tog i men just då så kände jag verkligen att det tyvär var enda utvägen för att få berörda att förstå allvaret i det man säger gäller,men nu är stridsyxan nergrävd här hemma och alla är överrens,ibland kan man behöva rensa luften!!



Wallander Indrivaren

VM VM VM..

men inte för min del,själv ska jag sätta mig i soffan med tjejerna och titta på senaste Wallander,jag älskar att kolla på dom och som jag sagt förr så älskar jag att titta på Svenska filmer,vet inte riktigt vad det är men kanske det att man kan identifiera sig bättre med skådespelarna när man kommer från samma land..eller vad vet jag,nu låter det som jag kör ufosnack..




Handling:

En kvinna hittas död i sin lägenhet. Wallander konstaterar snabbt att det handlar om ett bråk som har spårat ut och allt pekar mot att det är offrets tidigare pojkvän, dörrvakten Fabian som är skyldig. Under utredningen upptäcker Pontus att en gammal pojkvän till Isabel är inblandad och att hon bär på en tung hemlighet från sitt förflutna. Hennes framtid som polis står plötsligt på spel samtidigt som hennes lojalitet mot både Pontus och Kurt Wallander ställs på sin spets.



Idag var jag,tjejerna och min kompis Ingel...

img_6807 (MMS)

Idag var jag,tjejerna och min kompis Ingela till Farsta C en sväng.Börjar få lite bikinipanik..för dom jag har är inte det jag vill ha,hm..typiskt tjejer va! Det värsta av allt är att jag absolut inte hittade en enda jag gillade,oops nu får jag ännu mer panik,känner att tiden inte räcker till,för imorgon jobbar jag 24 timmar och när jag slutar mitt pass på torsdag har jag fullspäckat schema..det ska packas,städas,fixas nya naglar,handla mat ( ja det låter konstigt när vi ska resa bort,men min kompis Ingela ska bo hos oss i 2 veckor för hon ska ta hand om vårat minizoo och huset,visst har jag en toppen vän som ställer upp!! Så ska handla lite så att Ingela och djuren inte svälter här,hi hi hiiiiii ) Som du kanske märker så fick det bli sallad till lunch,skadar inte precis..och sen har jag ju som sagt dille på sallader.Shit jag har fortfarande inte förstått att när jag ska få tid över till att hinna hitta en ny bikini,inser att jag nog är lite sent ute..!


Äntligen fint väder och värme!!! Inte en d...

img_6807 (MMS)

Äntligen fint väder och värme!!! Inte en dag för tidigt..Jag är så glad att äntligen bara kunna sitta ute på baksidan och njuta av en kaffe i solen och mysa med Milo.Hoppas att sommaren är här för att stanna nu!!


God morgon



Idag har jag mitt näst sista arbetspass,så blåser på rejält nu..24 timmars pass har jag framför mig,både idag och på onsdag men sen går jag på semester,tjohooo Turkland here we come!!

Nu är det hög tid att bli lite brun,känner mig som en Kalkkilaivan kapteeni (svårt att översätta vissa saker),ha ha haaaaa..ja a vad säger man,rätt blek!!

Teresas mailadress




Lovade att lägga ut Teresas mailadress,så du som vill beställa ett eget handgjort smycke har möjlighet att göra det,här är hennes mailadress!

[email protected]


Jag är såå nöjd med mitt smycke som Teresa gjorde till mig!

Prins Milo

Kan man bli arg på den här lilla krabaten..





jo då..

Milo har varit ute på baksidan i lina nästan hela dagen,han verkligen stortrivs nu när han börjat vänja sig vid att vara ute (han var lite rädd i början),men till slut var det dax att plocka in honom och vad gör han då..han får dåndimpen och jagar en liten sketen fluga,han fått span på i fönsterbläcket.
Han är inte så smidig än som han gärna vill påskina..och vad gör han,jo han hoppar upp på fönstret och hoppas kunna fånga sin lilla fluga,vilket han gör..men tyvär får han inte bara med sig flugan,utan drar ner även min fina höga ljusstake som jag fått av kära syster i födelsedagspresent,booo...borde ha förutspått att han skulle göra det förr eller senare.

Lätt att vara efterklok,eller hur!

Iallafall så blev jag arg på honom,oops..inte något han är så van vid precis men nu blev jag det och jag kan säga att han verkade förstå att han gjort något som inte var så bra,för han satt och skämdes ett bra tag.

Självklart fick jag lite dåligt samvete men tror att det ändå är viktigt att signalera när han gör något dumt,även om det inte var meningen..

Som  tur är så verkar varken Milo eller jag vara långsinta av oss..skönt!

Tjohoooo!!! Nu,äntligen fungerar det att m...

img_6807 (MMS)

Tjohoooo!!! Nu,äntligen fungerar det att mobilblogga,fattar inte överhuvudtaget vad problemet har varit,hm..men huvudsaken är att det fungerar igen,lycka!!


Längtar till nästa vecka.. då ska jag göra...

img_6807 (MMS)

Längtar till nästa vecka.. då ska jag göra ett helt nytt sett naglar,mina är såå skräpiga nu så jag nästan avlider *blink blink*,har med avsikt väntat med att fixa dom,vill ju att dom ska vara nygjorda inför semestern..sen ska jag färga fransar och bryn också och göra bottenfärg.Älskar allt som har med skönhetsvård att göra!


En till bild på mitt nya hjärta,älskar det!!

img_6807 (MMS)

En till bild på mitt nya hjärta,älskar det!!


Älskar mitt nya halsband som jag beställde...

img_1272 (MMS)

Älskar mitt nya halsband som jag beställde av Teresa,den är handgjord och är i silver,nu syns tyvär inte kedjan på bilden men det är en lång kedja till.Som jag sa så kan du beställa ett eget fint smycke,Teresa gör på beställning och vill du så kan du rita en mall själv eller ha en egen ide om hur du vill ha just ditt smycke.Priset varierar som sagt beroende på vad du beställer och hur stort.Mitt hjärta är stort med en rätt kraftig kedja till,så den går på 1000 kr om du vill ha i den storleken som min! Än en gång Tack Teresa! Kommer att lägga upp Teresas mailadress under morgondagen för den som vill beställa ett eget unikt smycke!


Lagom till bröllopet åkte vi hem för att b...

img_3658 (MMS)

Lagom till bröllopet åkte vi hem för att bänka oss på första parkett,för det är ju ändå dagens sanning att helt klart så ser man bäst från sin egen tv,då får man se allt men underbart ändå att få uppleva den här dagen live med all stämning som verkligen infunnit sig.För att fira lite extra skålade vi med mousserande jordgubbsvin när vi kom hem.I skrivande stund sitter vi bänkade framför tv:n och tittar på middagsbanketten,kul att titta på alla kungligheter! Som sagt så lär det dröja innan vi får uppleva något liknande!!


Här släpptes det iväg en del ballonger med...

img_0073 (MMS)

Här släpptes det iväg en del ballonger med Svenska folkets gratulationer till brudparet,självfallet har dom arkiverats för att sen överlåtas till Victoria & Daniel.


Här är Danska kungahusets fartyg,vi fick s...

img_5249 (MMS)

Här är Danska kungahusets fartyg,vi fick se det Danska kungaparet live,när dom klev ut från fartyget för att eskorteras till Storkyrkan,inte varje dag precis som man får se det!


Satt på Skeppsbron och njöt av feststämnin...

img_6807 (MMS)

Satt på Skeppsbron och njöt av feststämningen, självfallet skålade vi för det blivande brudparet! Undrar om Daniel förstod innan,hur stort det här bröllopet är..för stort är det,det kunde man verkligen känna av på stämningen som infann sig idag!


Åkte in tidigt till stan för att beskåda f...

img_6807 (MMS)

Åkte in tidigt till stan för att beskåda folkfesten inför bröllopet mellan Kronprinsessan Victoria & Daniel.Vilken sagolikt underbar dag! Så kul att få uppleva stämningen live.


Vet du var problemet ligger..?

Fortfarande ingen lösning

på mitt mysterium i blogginlägg via min Iphone,fattar verkligen inte vad som hänt..har ju mobilbloggat en hel del och nu har det bara plötsligt slutat att fungera.
Har kollat alla inställningar i bloggen och Iphonen men hittar inte ens problemet..jag blir sååå irriterad..
Det är ju helt perfekt att kunna blogga fast man är iväg någonstans och nu när jag knappt har varit hemma dom senaste dagarna så har jag verkligen försökt men helt utan resultat,därav usel uppdatering.

Imorgon ska jag lösa problemet..om det sen tar mig 100 år!




Får aldrig nog..


Skulle kunna måla allt i vitt..allt!



♥ ♥ ♥

Hela dagen har tokrusat igen..

hur är det möjligt att dagarna går så fort..jag har fixat hela dagen här hemma och varit och storhandlat.
Är precis färdig med allt och öppnade upp datan för första gången idag,jag får försöka uppdatera ikväll.

Sitter och väntar på min kusin och hans flickvän som ska komma och äta middag med oss,mysigt!

Så hörs senare ikväll,puss!


Paskat

Nu ger jag upp

Orkar inte bråka med mina blogginlägg,varken mobilblogg eller vanliga bloggen gör som jag vill,så jag ger upp för för ikväll. 
Det är precis likasamma som igår,bara en massa konstiga siffror & bokstäver när jag gör ett inlägg via Iphonen och varför bloggar jag vissa inlägg därifrån,jo för att för det mesta tar jag dom flesta bilder med den och då är det perfekt att kasta iväg ett inlägg via Iphonen!

fungerar inte att mobilblogga..

Får dåndimpen..

Åh
vad frustrerande när jag försöker uppdatera via Iphonen och det bara går åt pipsvängen,gaah..försökte redan igår kväll med 2 inlägg men det blev bara en massa konstiga bokstäver & siffror,så fick plocka bort dom inläggen självklart,nu försökte jag igen och så blir det exakt likadant,hm..är det fel från Blogg.se:s sida eller Telenor?

Försöker om en stund igen..

milo





Här är ett videoklipp på lilla Milo,han har vuxit en hel del..tyvär är inte färgerna i klippet riktigt så som det borde vara men får skylla på motljus emellanåt,hm.

Kom på att nästa gång ska jag filma med Iphonen på bredden,inte på höjden..då slipper man se det svarta på båda sidorna.

I'm a live

Usel uppdatering..

Sorry
my name is Björn Borg..närå skämt å sido *blink blink*,jag har jobbat 3 nätter på rad så har knappt tagit i min dator,men nu är jag ledig ända fram till måndag,tjohooo känns riktigt nice *ler stort*,samtidigt så trivs jag så bra med mitt jobb så jag har inga problem att jobba extra gör det mer än gärna.

Igår var jag ledig i några timmar på dagen men och då passade jag på att göra några ärenden på stan och så träffade jag mina väninnor Laila & Teresa,vi åt en toppengod räksallad,mums..har fått dille på olika sallader och speciellt räksallad,skulle kunna äta det varje dag.

Teresa hade med sig halsbandet som jag beställde av henne för någon vecka sen,ååh det blev såå fint,älskar det så mycket,där kan vi snacka konstverk,Teresa är superduktig på att göra en massa olika smycken så det är bara till att maila in eran beställning om du vill ha ett unikt smycke.Jag lägger upp en bild på mitt halsband och även mailadressen till Teresa senare,nu ska jag åka och hämta pass som vi beställde förra veckan.

Så hörs igen om en stund,lägger upp ett videoklipp på Milo också när jag kommer hem!

Puss puss!

ibland bär det emot

Nu ska jag försöka att hämta inspiration för att städa..eller det är nog bara att sätta igång och inte tänka så mycket,för gör man det så blir ju inget gjort..

Så fram med dammtrasan och dammsugaren!



Undrar om jag ser lika glad ut som hon på bilden när jag svischar fram med min dammsugare..

Love sia












Blir man inte inspirerad..!

Sia summertime blue

 
 




Finns det mans App också..

Tydligen finns det Appar för det mesta..

Hade min kompis Jenni på besök igår och vi satt och pratade om ditt och datt,sen kom vi in på mens snack,ha ha haaaa typiskt tjejer..iallafall så berättade hon om en App till Iphonen som heter menskoll,what? vad är det..?

Jo,det är en App som har koll på dina nuvarande och kommande mensdatum,ägglossning och fertila dagar (för den som vill bli med barn,själv är jag färdig med det *ler*),ditt humör och dina symptom..Helt otroligt va!!

Passar bra för mig,som nuförtiden är slarvig med att skriva ner datumen,känns inte lika viktigt längre och den kommer ju oavsett..hädanefter kommer jag att ha råkoll!

Du som har en Iphone och har samma problem som jag att komma ihåg att skriva ner när det är dax,eller bara vill ha råkoll,så prova den här gratis Appen,den verkar toppen!

Tack Jenni för tipset!!


Älskar att sitta och bläddra i tidningen B...

img_6807 (MMS)

Älskar att sitta och bläddra i tidningen Buffe,den är som oftast fylld med en massa bra recept,så den är perfekt att bläddra i när man behöver lite nya fräscha  recept,tyvär får jag inte hem den till mig..det är ju förståeligt då jag inte handlar någon annanstans än våran egen Vi butik,så inte vill Ica skicka en tidning till någon som inte handlar hos dom,,synd för mig..boo.,tur att jag kan kika i den på jobbet!


Räddare i nöden.. vissa dagar är suget eno...

img_6807 (MMS)

Räddare i nöden.. vissa dagar är suget enormt,som tur är har jag inte haft många sånna dagar den senaste tiden,men idag kunde jag inte motstå och då var det inte helt fel att ha Viktväktargodis till hands.Jag älskar lakrits och den här är toppen god! Så min räddare i nöden idag..


Ingen bra dag idag..

Snart kallar plikten på mig

Förbereder mig för jobbet..åh vill bara vara hemma egentligen,vissa dagar känner man bara för att stanna hemma och inte göra något alls och idag är det en sån dag för mig,känner mig inte så pigg har mega ont i magen,har tagit 2 tabletter men det verkar inte hjälpa ett smack..ja ja bara att åka till jobbet och se glad ut ändå.

Vem har sagt att livet ska vara enkelt!!


Har inte en enda tatuering..än,om jag ens någonsin kommer att ha en?




Börjar bli rätt trött nu..


Snart dax för en ny vecka,igen.. = semestern närmar sig


En till akvarellmålning som min svärmor gj...

img_6807 (MMS)

En till akvarellmålning som min svärmor gjort (och tänkte kasta).Vi lyckades med att få henne att förstå att hon under inga omständigheter inte får kasta dom,det lät iallafall som hon lyssnade på oss.Visst är hon duktig!


Min svärmor är grymt duktig på måla,vi var...

img_6807 (MMS)

Min svärmor är grymt duktig på måla,vi var där som sagt igår och fikade,då tittade vi igenom en hel hög med akvarell målningar hon gjort under årens gång,tex den du ser på bild här.. och den hade hon tänkt att kasta  *höjer mina ögonbryn*,då hon inte var riktigt nöjd med målningen..! Va hur är det möjligt,skulle jag ha fått till en sån grymt bra målning som svärmor gjort hade jag jublat,med andra ord så är jag usel på att både rita och måla. en 4 åring ritar bättre än vad jag gör och då överdriver jag inte! Men sen är det väl så att som konstnär så ser man saker eller i det här fallet målningar med andra ögon än vad en vanlig människa gör,dom är ju proffs! Oavsett vad svärmor tycker så tycker jag att målningen är grym,eller hur!


Lika skönt varje kväll när man får lägga huvudet på kudden!


Mina favorit produkter kommer från Sabon





Fotbolls VM 2010

Fotbolls VM

Måste villigt erkänna att jag inte är så där fasansfullt intresserad av fotboll,men är det VM så är det ju rätt kul att titta och skulle Sverige ha varit med,så hade jag tyckt att det var skoj och stämningsfullt att titta på,men eftersom då Sverige inte kom med så känns det lite halvmeningslöst,men jag kommer självfallet att titta på vissa matcher.

Något jag sitter och irriterar mig på är dom förbannat jobbiga tutorna dom blåser i konstant,gaah jag skulle typ vara halvdöv om jag vore där live,undrar om man vänjer sig vid tutorna..eller vad tror du?

Nästa gång det är VM blir ju då som alla vet 2014 och det kommer att vara i Brasilien,vad kommer dom att köra med där under matcherna,sambatrummor kanske? Ja tror att isånnafall så är det ju 100 gånger bättre än dom här tutorna som dom blåser i för kung och fosterland..hatar dessa tutuor!!!








Här är det andra paret Espadrillos jag köp...

img_6807 (MMS)

Här är det andra paret Espadrillos jag köpte i förrgår,ännu en gång måste jag bara säga,Love them såå mycket..dom är jätte sköna och lätta på,som jag även sa tidigare så känns det som jag svävar fram i bara strumporna.Fick en fråga  på var jag köpte dom,svaret är Åhlens.Dom kommer nog att vara mina sommarfavoriter!!


Nu är Skärholmen gjord,hittade blusen jag ...

img_6807 (MMS)

Nu är Skärholmen gjord,hittade blusen jag har på mig och en jättesöt sommarklänning (som jag inte provat än) sen blev det lite annat smått och gott också.. Efter Skärholmen tog vi svängen förbi svärföräldrarna och fikade lite,trevligt! Nu blir det till att börja med middagen,tacokväll står på agendan..!


Sitter och väntar på min tur att få besikt...

img_6807 (MMS)

Sitter och väntar på min tur att få besikta bilen.. trevlig lördagssyssla va! Har mig själv att skylla eftersom jag väntat på tok för länge med att göra det,men snart är det gjort iallafall..efter passar jag på att åka en sväng till Skärholmens Centrum eftersom jag  är i Sätra just nu.


Tiden går fort



Mosters hjärta har gått ut nian idag,Grattis gumman!

Hur fort har inte åren gått sen du började ettan..hur fort som helst!

Nu ska vi åka och gratulera Jennifer till att ha gått ut grundskolan.


Är det det här regniga vädret som kallas f...

img_6807 (MMS)

Är det det här regniga vädret som kallas för Svensk sommar..typ ja,eller! Häromdagen låg jag på en brygga och solade i kofta..normalt va *ler*.Nä nu längtar jag till midsommarafton då vi åker till Turkiet i 2 veckor,tjihooo! Idag exakt om 2 veckor är det dax,yes!


I dag är det skolavslutning för mina tjeje...

img_5249 (MMS)

I dag är det skolavslutning för mina tjejer,tycker att det är självklart att ge något till deras lärare så här inför sommarlovet och visa sin uppskattning till dom,hade tänkt att köpa någon liten present men det är inte det lättaste att veta vad dom gillar och har för stil,så tänkte att varsin flaska Rosevin kan ju aldrig bli fel,så det fick det bli.


Blev med Espadrillos idag,2 par till och m...

img_6807 (MMS)

Blev med Espadrillos idag,2 par till och med,ett par turkosa som du ser på bilden och så ett par typ hallonröda och dom är såå sköna att gå i,känns som att sväva fram i bara strumporna..!


Så mycket roligare att blogga när man får gensvar



Älskar färg!



Har inte nästan alla iallafall en tatuering..?



On way to söder snart..lunch på Thai Boat ...

img_6807 (MMS)

On way to söder snart..lunch på Thai Boat och sen ska jag köpa mina efterlängtade Espadrillos..!


Shoppa nya skor..


Finns det något bättre än frukt och grönsa...

img_6807 (MMS)

Finns det något bättre än frukt och grönsaker! Jag är iallafall helt såld för det,undrar hur mycket frukt och grönsaker jag äter varje dag,hm..massor! Sitter just nu och festar loss på dessa godsaker.


Det var en gång en brud..som stod väldigt ...

img_6807 (MMS)

Det var en gång en brud..som stod väldigt nervös vid porten här..bröllopsklockorna ringde och året var 1999.05.22..! Oops vad tiden gått,har inte varit till den här kyrkan sen dess..pinsamt,för vi åker hit flera gånger varje år och bara strosar runt och äter eller fikar,så idag tyckte jag att det var dax,får se till att det inte går lika lång tid emellan till nästa besök! Vem vet kanske får jag en dag gå på ett bröllop här,där jag själv inte ska stå brud,har ju systerdöttrar och egna tjejer som förhoppningsvis gifter sig någon dag,men det e klart,dom kanske inte väljer Tyresö kyrka.men hoppas kan man ju alltid göra *blink blink*!


Något mer jag bara dör för är alla hundrat...

img_6807 (MMS)

Något mer jag bara dör för är alla hundratals underbara träd vid Tyresö slott! Förstå vilken historia alla dessa träd bär på,säkert en massa hemligheter också..


Utanför Tyresö Kyrka!

img_5249 (MMS)

Utanför Tyresö Kyrka!


Lunch åt vi som sagt på Notholmen, varmrök...

img_6807 (MMS)

Lunch åt vi som sagt på Notholmen, varmröktlax med potatissallad med senapsvinegrette,mumsfilibabba..gu jag kan "nästan" dö för varmröktlax,Love it!!


Just nu ligger Lasse och jag på bryggan vi...

img_6807 (MMS)

Just nu ligger Lasse och jag på bryggan vid Notholmen vidTyresö slott och bara slappar,nice! Vissa stunder blåser det svala vindar..därav koftan på bilden.Snart blir det lunch på Notholmens Cafe,älskar det här stället!! Det var här i Tyresö kyrka vi gifte oss och döpte tjejerna också,många minnen härifrån..


Köpte en volangväst häromdagen,lite annorl...

img_6807 (MMS)

Köpte en volangväst häromdagen,lite annorlunda mot dom vanliga västarna..men jag gillar den..från det ena till det andra,nu är jag rätt trött så ska ta och nanna kudden,skönt! Sov sött min kära bloggläsare!


Dax att jobba igen


Sol,bad,sena varma kvällar och bara veta att man har semester..underbart!

Längtar

efter min semester nu,men vem gör inte det då..det är nog många som känner som jag just nu,måste nog vara det att jag vet att nu är det nära och då tillåter man sig själv att längta på ett annat sätt!!

Jag ska smygstarta lite redan på torsdag tänkte jag,skulle ha jobbat natt då men passar på att ta semester den natten.


En till bild från i lördags..men nu är det...

img_0073 (MMS)

En till bild från i lördags..men nu är det det andra benet som ser konstigt ut,hm..


Var ju som sagt på 40 års skiva i lördags,...

img_6807 (MMS)

Var ju som sagt på 40 års skiva i lördags,hade tyvär inte tid att köpa något nytt i god tid,,så sprang in på H&M efter att jag varit och fixat håret,shit tror nog att jag aldrig shoppat i den speedfarten som jag gjorde då.. och att jag ens hittade något så fort som jag gjorde var ju nästintill omöjligt,men jag lyckades *ler*,det hängde ett enda svart fodral i small som jag högg tag i och sprang till kassan med,hann inte ens pröva den..tänkte att det kan ju inte bli värre än att den inte passar och då är det bara att lämna tillbaka den,men jag hade tur,den var perfekt i storlek och jag gillade den,otroligt..kanske ska speedshoppa fler gånger *håller tummen upp*! klänningen jag köpte är den på bilden,ena benet ser väldigt lustigt ut..men  jag får väl skylla på fel vinkel *skrattar*.. ja ja vem bryr sig om konstiga vinklar..!


Vad vill du att jag ska blogga om?

I'm a live..

men har nog kommit in i bloggtorka period,det är väl som med allt annat i livet..upp och nedgångar,men sen så har det varit rätt hektiskt med jobb och lite andra grejer som upptagit min tid,funderar på om jag ska ta en bloggpaus? Känns som det kanske är en bra ide eller har du några förslag på vad jag ska blogga om?

Ibland känns det som man ger och ger men får inte så mycket tillbaka..jag har en del läsare men tyvär så är det inte så många som orkar kommentera,ibland kan det ju vara kul om folk orkar engagera sig i och lämna någon liten kommentar iallafall,jag har några som är trogna som orkar ge feedback och jag måste säga att det är så mycket roligare att blogga när man får kommentarer,tack till dig som är en trogen kommentar lämnare,jag uppskattar det oerhört *ler*!



Eller är det semester jag behöver..börjar kännas som det iallafall!!

Nu är det usel uppdatering här,men helgen ...

img_6807 (MMS)

Nu är det usel uppdatering här,men helgen har varit hektisk och igår var jag mer död än levande,idag är jag på G igen,men jobbar både dag och natt så uppdaterar ikväll när det lugnat ner sig lite..Puss så länge!


Vi var ju som sagt till Uppsala igår och t...

img_5249 (MMS)

Vi var ju som sagt till Uppsala igår och tittade på Riksmästerskapet i Cheerleading,min dotter Hanna tävlade med sitt lag Cheer Elite Ladybugs,dom var såå grymma,det gick otroligt bra för dom,dom tog guld! Inte illa med en dotter som är bäst i Sverige i cheerleading (för nybörjare),stolt mamma är bara förnamnet!!!


Min "äckliga" middag..har inte ätit pizza ...

img_6807 (MMS)

Min "äckliga" middag..har inte ätit pizza på nästan ett halvår,så tyckte att jag kunde få äta en idag..,smakar extra bra dagen efter en trevlig fest! Tyvär så blev jag missnöjd med min pizza..men men,får ta en vanlig nästa gång,men har ju inte ätit inbakad pizza på flera år,så var sugen på det idag..men ångrade mig snabbt tyvär..booo!


Landat i frisörstolen.. hoppas det blir br...

img_6807 (MMS)

Landat i frisörstolen.. hoppas det blir bra,roligare att gå på fest när man e fin i håret..!


ännu en dag med sol

God Morgon

Åh
vad trött man kan vara..ändå har jag sovit i ca 8 timmar *gäspar*,kaffet borde göra mig piggare snart *små ler*.

Dagen kommer att vara fullspäckad,bokat en tid till frisören för att tvätta och föna till det lite snyggt,jag är ju helt makalöst usel på att göra i ordning mitt eget hår,ingen fantasi..så överlämnar det glatt till dom som gör det så mycket bättre än mig *nickar och instämmer själv*.

Ikväll ska vi på fest,då våran kompis fyller 40 år och då är det ju lite kul att vara extra fin i håret.

Efter salongs besöket tar jag min raket och bränner raka vägen mot Uppsala,min yngsta dotter ska tävla i Cheerleading hela dagen,ska bli jätte kul att få se dom in action med tävlingsnerver och allt vad det innebär..

När det är slut så bränner jag hem igen för att byta om..*vet inte ens vad jag ska ta på mig,gulp* och sen är det dax att ta på sig dansskorna och åka vidare..

Sammanfattningsvis så kommer det att vara en hektisk men trevlig lördag!

Nä nu ska jag kasta i mig lite frukost och dricka en till mugg kaffe och sen ska jag bege mig till salongen.

Ha en toppen dag i solen!!

Välkomnar helgen

Fredagsmys

och Talangfinal är det som gäller just nu för min del..skönt med fredag måste jag erkänna.Jobbat dag idag för omväxlings skull,variation skadar ju inte emellanåt.

Min dag har varit fullspäckad från morgon till kväll,så har inte ens hunnit fundera på att göra något inlägg här idag..och nu är jag alldeles för trött,så får lämna det tills imorgon..!

Nu ska jag mysa vidare och ladda mina batterier.


Nu har jag hunnit in till stan,vi sitter i...

img_6807 (MMS)

Nu har jag hunnit in till stan,vi sitter i parken i Humlegården och har det bra,varför inte ta vara på sommaren..!


Danny saucedo och Mattias i EMD,satt en st...

img_6807 (MMS)

Danny saucedo och Mattias i EMD,satt en stund och skålade med oss!


Kiss & good bye


Så..nu har jag landat på baksidan,som säll...

img_6807 (MMS)

Så..nu har jag landat på baksidan,som sällskap har jag Milo,en tidning och kaffe så nu ska jag bara känna lugnet och värmen..


Mojito song




Dagens tema går i sommarens tecken



Sommaren är här..



Det lilla gör så mycket..


barn tas på allvar..

Nice med en ledig dag

Blir nästan lite förvånad själv *höjer på mina ögonbryn* över att jag ätit 2 smörgåsar till frukost,har ju inte ätit bröd på ett tag nu,jag har undvikit det medvetet..just till frukost iallafall,sen äter jag ju självklart potatis,pasta och andra kolhydrater men i mitt fall gör det ju inget om jag drar ner på dom lite iallafall och då har jag valt bort det vid frukosten.

Sitter och njuter av min lediga dag och det blir ju inte sämre av att solen skiner ute,ska strax sätta mig på baksidan i gräset med Milo,ja och själklart en kopp kaffe och bara vara..är så glad över att jag åkte och storhandlade igår,efter Linns och mitt besök hos Plastikkirurgen på Karolinska,så nu kan jag ta det lilla för en gång skull..
Besöket hos Plastikkirurgen gick smidigare än väntat,då det inte ens var någon diskussion om att det inte skulle bli någon operation,jag tror att barn tas på allvar när det är något som dom besväras av och i Linns (min dotter) fall så är det hennes högra öra som är utåtstående,så Linn har pratat ett tag nu om att hon vill göra något åt det,då hon själv känner att det besvärar henne.

Så för några veckor sen,var vi till en läkare inne i stan som skrev en remiss till Plastikkirurgen,det tog inte lång tid förrrän vi fick tid för ett besök hos dom,som vi var på igår och då bestämdes det att efter att vi kommit hem från Turkiet semestern så ska örat opereras,Linn blev självklart överlycklig att det gick igenom och så slipper hon vara borta från skolan också,då det kommer att ske under sommarlovat,rätt skönt!


Hoppas att jag slipper min huvudvärk imorgon


Time och studsa in i duschen,sen ska jag å...

img_6807 (MMS)

Time och studsa in i duschen,sen ska jag åka på några ärenden med min dotter,innan det bär av till jobbet,veckans sista nattpass är på ingång..


Länge leve vår nationalsång!



Vill inte vill inte vill inte kliva upp......

img_6807 (MMS)

Vill inte vill inte vill inte kliva upp...vill bara sova! Varför är jag såå trött..!? Tänk om jag bara fick sova i ett dygn,guu så skönt! Nä nu måste jag ta mig i kragen och kliva upp..en kopp kaffe står som nr 1 på min önskelista,just nu!


Carolina Gynning ♥♥




Har lite svårt att motstå denna skönhet so...

img_6807 (MMS)

Har lite svårt att motstå denna skönhet som du märker *ler*,hur är det möjligt att man kan avla fram en sån fin teckning på ett djur!! Kolla in ränderna på kinderna..


Plutte gubben sover som en stock,söt man k...

img_6807 (MMS)

Plutte gubben sover som en stock,söt man kan vara då och han växer som ogräs *skrattar*!


Plockepinn eller spagettiregn!! Självklart...

img_6807 (MMS)

Plockepinn eller spagettiregn!! Självklart spaghettiregn..och jag som precis hade städat..ååh! Typiskt Milo då att dyka på allt..


Nu ser jag ut som Skalle-Per igen..



Tänk att det är så roligt med nya saker..


Färdig pannkakssmet även för allergiker


Ett litet tips för gluten & laktosintoleranta!

Oatly Pannkakssmet är förstås baserad på havre, vilket gör att den innehåller mängder med nyttigheter.  Den är fri från mjölk,soja och gluten. Oatly Pannkakssmet är dessutom mycket smidigare att använda än vanliga pannkaksmixar.
Oatly Färdig Pannkakssmet kan förstås också användas när du gör crêpes!

p.s. syrran tänkte på dig ;) d.s.


Blir det sommar och sol någon gång..

Är det sommar eller?

Man kan ju verkligen börja undra när den "riktiga" sommaren hade tänkt att infinna sig..just nu fryser jag,vi har ju dragit ner värmen i kåken vid det här laget,självklart..som säkert dom flesta har som bor i villa,hallå kom just att tänka på att det är första juni,ho hooo..where is the summer? och jag fryser *skakar på huvudet*,kan ju inte vara möjligt!

Snälla sol,kom och värm mig!!


♥♥♥


RSS 2.0