haft mycket att tänka på..


sia:s huvudbutik ♥






Får aldrig nog av inredning



I fredags var jag in i Lexingtons huvudbutik, köpte nya fräscha handdukar i babyrosa och ett stort  vitt ljus..Love!

Vad tycks?



Dom gör sig inte riktigt på den här bilden men det gör detsamma, dom är snyggare i verkligheten..

Mammas lilla stolthet..






27/3 är det dax för Milo att delta i sin andra tävling..

Milo var med i sin allra första tävling i slutet av januari och då var det Milos uppfödare Roger som ställde ut honom, då var dom så långt borta som i Sundsvall och tävlade.

Det gick rätt bra för Milo och eftersom det finns så väldigt mycket fina katter i Norrland så är det tuffare konkurrens, så det är det inte lätt at få utmärkelser därborta, men Milo fick något som heter BIV = bäst i variant, han fick med sig 3 fina rosetter hem, inte alls dumt med tanke på att det var hans premiär tävling.

Den här gången är tävlingen i Upplands-Väsby och nu är det min premiärtur i katt-utställnings världen,så håll alla tummar & tår för Milo och mig *ler*, tur att även Roger kommer att vara där, så han får guida mig och Milo!

medial undersökning & rening


Bengalkatten är en otroligt smart katt

Fick det här youtube klippet av Milos uppfödare Roger och tänkte att jag visar den även för dig,kolla in vilken häftig Bengal.
Milo är också jätteduktig på att göra en del trix, men den här Kaiser ligger ett par steg före..men inte länge till he he heeee..


Den här Kaiser och Milo är väldigt lika i utseendet i kroppen och mönstret, dock inte ansiktet.

Fradagar är den bästa dagen på veckan


ChillNorway Dafodil cardigan - check √


Barn under 18 får väl inte dricka alkohol..



Ha ha haaa det här är ju självklart ett skämt men den är ju rätt rolig eller vad ska jag säga..den är rätt bra gjord, för man skulle kunna tro att bebisen verkligen fått i sig något som den inte borde ha fått i sig.
Kolla in lökarna på bebisen också,ha ha haaaa..

Bengalkatten älskar att klättra..



Bengalkatten älskar att klättra och det stämmer verkligen in på Milo..

När tjejerna kommer hem från skolan eller bara när dom varit borta och dom sen kommer hem så blir killen så glad, han tar sats och hoppar upp på deras ryggar innan tjejerna ens hunnit klä av sig jacka & skor, man ser verkligen glädjen han har när de kommer hem.

Här fångade jag Milo & Hanna på bild idag, Milo klängde riktigt på Hanna och ville inte släppa taget, gullig va!

På sista bilden ser Milo riktigt sur ut, men helt ärligt så har jag aldrig någonsin sett Milo sur, han har världens bästa karaktär/lynne!

Love roses ♥



Stannade till vid Haninge Centrum efter träningen idag, sprang in i blomsteraffären och handlade färska rosor hit hem, måste ju plocka in våren själv när den lyser med sin frånvaro där ute..

Det gör så mycket med fina blommor på bordet och så blir man lite glad av att se på dom!

Veckorna går fort..


Go´morron!



Åkte bums från nattpasset till skolan,så just i detta nu sitter jag där (japp,inlägget är tidsinställt) och hoppas på att bli klokare *blink blink*,för vem vill inte bli klokare..det vill vi väl alla!

Iallafall så kommer jag att vara i skolan hela dagen och sen åker jag tillbaka till jobbet direkt efter skolan,så just nu är det fullt ös medvetslös..ja ja vila kan jag göra i nästa liv!!

Puss & Kram!

I morgon ska jag upp med tuppen..


Bästa kaffet på dagen..



Sitter och laddar med en kopp kaffe inför mitt träningspass,ny dag och nya tag!!


bildrepris i dagsljus


Check!


det kan inte bli för ljust..


trötter.se


Lugn och skön måndagkväll..



Vad jag behöver just nu är en lugn och skön hemmakväll!!

Jobbat natten i natt,jag klev av passet imorse vid 8 tiden för att sen hoppa på nästa jobb vid 12 tiden,så inte mycket till vila men hann iallafall till gymmet,för ett redigt förbränningspass och så körde jag även ett kort pass styrka,sen var det bara hem och duscha och få i mig lunch och så var det bara att åka..

Nu är jag äntligen hemma sen någon timme och nu ska jag bara ha en mysig hemmakväll *spinner som katten gör*..självklart har jag tänt en massa ljus och även brasan är på och nu ska jag ta en mugg kaffe och bara koppla av!

Ha en mysig måndag du med!

Så passande..



Här var den andra träskylten jag köpte hem och vad skulle kunna passa bättre just nu!!


♥♥



Igår var jag en sväng med familjen till Haninge Centrum,hittade den här söta vändbara hjärtat och en till som passar väldigt bra hemma hos oss,visar den alldeles strax!


In med våren..



Är så innerligt trött på vintern nu så vad gör man inte..bättre att ha vår inne iallafall än ingenstans!!

Ikväll kommer min syster och hennes familj hit på middag,så håller på så sakterligen att förbereda.
Ja,man kan se på bilden vad det ska bjudas till middag..hoppas syrran nu inte ser det här förrän imorgon *blink blink*.

Längtar efter våren


Mateus




Snygga skor kan man väl inte ha för många av..


Svaren på frågestunden hittar du i texten..

Tänkte svara på frågestunden genom att skriva i en "berättar om mig själv" form,lite trist att bara svara rakt upp och ned..

Jag är en 38 årig kvinna yueh vad gammalt det låter men i sinnet är jag 20 än,jag har man och 2 döttrar som är 13 & 14 år gamla och vi bor i ett hus som vi byggde 2006.

På fritiden umgås jag gärna med nära och kära,men eftersom jag jobbar som personlig assistent och jobbar i stort sett bara eftermiddagar och nätter så är jag ofta ledig när alla andra är på jobb och skola,då brukar jag träna.
Träning är en stor del i min vardag och jag har väldigt svårt att tänka mig ett liv utan träning.
När jag inte tränar så brukar jag ägna en del tid åt att städa & fixa hemma,jag kan villigt erkänna att jag ingår i den kategorin av människor som gillar att städa och det kan jag tacka gudarna för då jag är lite av en pedant,tolka det hur du vill *ler*.

Jag gillar även att laga mat och baka,men det sistnämnda blir det inte så mycket utav just nu,då jag försöker komma i trivselform till sommaren och det blir ju inte så lätt att komma i form om man står och bakar i tid och otid *blink*.
Ska jag baka och väljer mellan choklad & vanilj,väljer jag självklart choklad *ler*,älskar choklad i alla dess former.

Jag älskar även att laga mat och favorit receptet är nog,hmm..måste fundera lite..oj,det kan jag nog inte svara på just nu,då jag älskar all slags mat men vad jag verkligen gillar och aldrig tröttnar på är kyckling,man kan göra så mycket gott med kyckling.
Favorit vin har jag inte bara just någon speciell men när jag handlar vin,går jag oftast på dom Chilenska då dom i stort sett aldrig gjort mig besviken,helt ärligt har jag nog aldrig fått ett äckligt Chilenskt vin.

Vad jag hade för planer med mitt liv när jag var 17..ja a,tror nog inte att jag hade någon speciell plan för mitt liv i så unga år (ja förutom att jag var på väg att gifta mig,när jag var 17 :o men så blev det inte..) men tanken var nog att skaffa en bra make och 2 döttrar,hus och katt och självklart ett bra jobb som jag trivs med och det är precis det jag har idag,förutom att vi har 3 katter *ler*.

Om jag är intresserad av inredning..japp,helt klart eller rättare sagt,jag älskar inredning!
Är så sugen på att göra om hemma nu när våren så sakterligen är på antågande..

Om jag kan tänka mig att visa bilder på huset och även innifrån?
Jag kan absolut visa bilder hemmifrån mig,jag kan passa på att göra det sen när jag har vårpiffat färdigt hemma.

Jag älskar att vara hemma och för att man ska trivas i sitt hem tycker jag att det är viktigt att lägga ner energi på att få det trivsamt och för mig är även som jag sagt förr viktigt att ha rena och undanplockade ytor.
Jag får så dåliga energier om det är fullt med grejer på alla möjliga ställen,så undanplockat is the thing!

Favorit tv program kommer defenitivt att vara Big Brother som börjar 20/2,men förutom det så står Solsidan högst upp på listan.

Jag gillar att läsa olika bloggar och det är en del som jag brukar följa,så kan nämna några av dom: Englasshowroom,Carolina Gynnings,Linda Thelenius,Natacha Peyres,Starwomans,ja och sen hör och häpna Kissies blogg och självklart även mina döttrars och sen finns det en del andra godingar men kan inte rabbla upp alla här för då skulle du somna *blink*.
Jag kan absolut länka några bloggar men förstod inte riktigt frågan,menade du att jag ska länka några bloggar jag läser eller att jag ska länka din/era blogg/ar?
Säg bara till så fixar jag det!

Sist men inte minst så försöker min man vara lite smart här och undrar vad jag kan tänka mig att ge honom i 40 års present..inte bara lite fräckt va *ler* jag kan ta ner månen till dig om du vill!!
Nä men skämt å sido så har jag inte ens tänk så långt än,men borde nog kanske börja fundera på det lite,tiden går ju så fort så hux flux är vi i November månad igen..

Nä nu får jag skärpa mig,vi har ju inte ens fått vår än!





See you!!


Övernaturligt!

När du läser det här hoppas jag att du har ett öppet sinne..
men jag förstår att det man aldrig själv har upplevt,kan vara svårt att tro på!!

Igår morse när jag slutade mitt nattpass så ringde min äldsta dotter (som var hemma pga. sjukdom) till mig,jag hade inte hunnit åka från jobbet än,hörde med detsamma att nu var det något..

Hon grät och lät väldigt rädd och stressad men ville inte säga vad det var,mer än att jag skulle ringa någon fort som sjutton som kunde komma hem till oss,hon visste ju att för mig tar det minst en kvart att ta mig hem.
Jag frågade vad det var,snälla gumman du måste ju säga vad det är till mamma,fick till svar nej mamma jag kan inte säga vad det är,ring någon fooort bara SNÄLLA!!! NUUU!!

Till sist så fick jag iallafall veta att det var någon som sprang i trappan med ordentligt dunsande fötter och sen slog och sparkade någon på hennes dörr,hårt och samtidigt så börjar hennnes rullgardin att svaja och sen hör hon någon släpa fötterna på golvet i hennes rum,guu jag får bara rysningar av att sitta här och skriva det,förstår att hon lät som hon lät när hon ringde mig.

Jag ringer till min syster och bara ber henne att kasta sig i bilen och åka hem till oss,då hon bara bor 5 minuter från oss med bil.

När jag väl kommer hem är syrran hos Linn,skönt.
Linn säger: mamma det var något väldigt onaturligt,det var ingen vanlig människa (ytterdörren var självklart låst och ingen annan än Linn var hemma då när det hände).
Jag ser & förstår direkt att självklart var sant,finns ingen anledning att misstro mitt eget barn,det skulle jag aldrig göra!!

Då kom jag precis på att jag själv upplevde något  2 dagar innan som jag inte upplevt förr..
Jag var också själv hemma just då,det är alldeles tyst i huset och alla 3 katterna var nere med mig,då jag helt plötsligt hör en av dörrarna på övervåningen smälla igen,med en sån våldsam kraft att jag hoppar högt och blir sen alldeles stel i kroppen..jag står still i några sekunder och bara helt paralyserat undrar,vad var det??

Självklart blir jag lite rädd eftersom jag vet att jag är själv hemma och att alla dörrarna är stängda där uppe (då vi inte vill ha katterna inspringande i sovrummen där uppe),men jag tar mod till mig och går upp för att titta och när jag kommer upp så är det alldeles tyst och stilla och självklart är alla dörrarna stängda..
Det är nu när Linn berättat sin upplevelse,som det går upp ett ljus för mig att det måste vara en ande av något slag.
Fyy,i vårat hus!! Hur är det möjligt,vi som har ett "rätt" nybyggt hus,ja iallafall sen 2006..inte spökar det i nya hus!!

Kollade runt på nätet och fick snabbt reda på att så inte är fallet,dom kan finnas precis var som helst nytt eller gammalt,hus eller lägenhet.
Jag tänker absolut inte leva med något sånt här!!
Så jag tog och ringde till ett medium som blivit utbildat av Terry Evans från tv programmet "Det Okända" och bokade in ett besök med henne då hon kommer hit,fick en tid 25/2 alltså nästa fredag.
Hon ville inte veta något som hänt här,utan hon kommer hit helt ovetande om vad som pågått!
Rätt faschinerande faktiskt,men det e klart..varför skulle jag berätta något!?
Hon kommer att känna och veta vad som finns här,som inte ska finnas här och det är det hon ska hjälpa oss med,att få bort den/dom som inte ska finnas här.

Du kanske tänker att det var väl lite väl att ta i och ringa ett medium så fort,men nej säger jag bara,jag vill absolut inte att barnen ska behöva vara rädda i sitt eget hem,inte för en sekund och varför skulle jag vänta på att något mer ska hända?!

Tror du på att det finns andar eller något övernaturligt?
Berätta mer än gärna om du upplevt något liknande! 





Ovälkommet besök..

dom närmsta dagarna har minst sagt varit väldigt annorlunda,just nu har jag varken energi eller ork att blogga.

Jag vet inte om du tror på övernaturliga händelser men om jag säger så här..jag tror eller rättare sagt vet att det finns!!
Så du förstår säkert vad det handlar om..jag lovar att berätta så fort jag bara får lite ny energi!

Lämna gärna någon kommentar,om vad som helst *ler*,behöver lite annat att tänka på!!


vårens sko!


Vi Örby med i Halv åtta hos mig

jag tror det är idag dom är och handlar i våran butik..

30/11 var ju filmteamet och filmade en stund inne i våran butik Vi-Örby,dom brukar ju visa när den som ska ha middagsgästerna handlar,det brukar vara en kortis men dock roligt ändå och jag tror att det är idag dom visar från våran butik (om det är idag som Mimmi har middagen hemma hos sig dvs. ja hon heter så som bor i Örby),kommer att sitta bänkad *ler*. 


Go´dagens!

Veckans första träningspass avklarad..

Åkte till gymmet direkt efter jobbet,rätt skönt att ha det gjort tidigt på dagen/morgonen.Kör fortfarande hårt med förbränningsdelen,för det är det jag känner att jag måste lägga ner lite mer energi på *blink blink*,ja du förstår..!

Idag åt jag ingen frukost innan,ville nämligen angripa fettet direkt,inte frukosten.
Vissa dagar som idag,när jag åker direkt efter jobbet brukar jag träna utan frukost i magen,men åker jag lite senare på dagen så äter jag självklart frukost,so no worries!

Kom hem för en liten stund sen och självklart skrek det i magen,så bara att ställa sig vid spisen.Idag gjorde jag en omelett med tonfisk,purjolök & fetaost,försöker fortfarande att undvika kolhydrater till frukost och lunch själklart äter jag det vissa dagar men i största mån undviker jag det.

Sitter här och laddar med ny energi inför min andra natt,idag är jag bara ledig 7 timmar mellan nattpassen,kan låta hysteriskt men jag är så inställd på det så det går bra!

Nä,nu ska jag dricka en kopp kaffe..



Gör nytta medan du sover..



Med små enkla saker du gör innan du går och lägger dig,kan göra stor nytta!

Värt att pröva iallafall!

Chi San är det min räddning!?

Sitter och laddar inför veckans första arbetspass,idag börjar jag 11:30 och kliver inte av förrän 08:00 imorgon bitti,så långpanna kan jag väl kalla det..
Egentligen skulle jag ha klivt upp i tid och åkt till gymmet,men var alldeles för toktrött för att kliva upp,så nu får jag gå och ha dåligt samvete över att missat en träningsdag och det första dagen på veckan,grrrr inte bra!!!
Ja ja,nya tag imorgon och då åker jag bums till gymmet efter jobbet *ler*.

Jag är så sjukt trött dagligen,så jag nästan går under och jag menar det,det är slitsamt att känna sig så onormalt trött dag som natt och det spelar ingen roll om jag sovit i 6 eller 12 timmar,är lika trött för det.

Jag började med Chi San igår,så ger inte det något resultat blir jag galenmen jag ger det 2 veckor..

Jag satt och kollade runt på nätet igår och hittade en metod som alla borde göra någon gång,som jag tänkte pröva men måste först undersöka och ta reda på lite fakta om det.Jag har som sagt väldigt bråttom nu,så hinner inte skriva om det nu men jag kan säga så här,jag har inte gjort det förr och det är rätt omysigt..you get?!



Tandblekning hemma


Osis Softn straight




Osis Soft´n Straight

Smooth Straightening Emulisison för silkesmjukt & naturligt slätt hår.
Den förhindrar kluvna toppar och att hårstråna bryts av mjukt och naturligt silkeslent hår.
Smooth Straightening ger naturlig glans och ett superslätt resultat utan att tynga ned.

Låter väl bra va!

Jag har inte prövat produkten själv än,men kommer att göra det..självklart,för vem vill inte ha mjukt och silkeslent hår som dessutom gör håret rakt och fint,ja även utan plattång och använder du den i samband med plattång sägs att håret blir rakt mycket snabbare än vad det brukar bli med bara plattången,inte helt fel!!

Har du prövat produkten?
Vad tyckte/tycker du isånnafall?





Alla ♥:ns dag!


Endast du själv kan se till att ändra på saker & ting


Nu har jag sammanställt frågorna..


från frågestunden,ser ett mönster i slutet på dom flesta frågor och det är dessa tecken  :) =) gulligt!

Jag ska alldeles strax åka iväg,så hinner inte svara just nu men ska försöka göra det ikväll,så har du något du vill fråga eller bara undrar över så shoot,bara kul med frågor och funderingar!!




Ha en underbar kväll!




Just nu står jag och lagar mat för glatta livet,ikväll blir det Skomakarlåda.
Fick ytterst trevliga vinglas utan fot i julklapp av min systerdotter Sophia och hennes sambo Kristian,som jag älskar att dricka rödvin ur och det är precis det jag gör nu,medan jag står här vid spisen *ler*.
Strax kommer svärföräldrarna på middag.

Ha en trevlig lördag kväll!

Big Brother 2011


Hiss & Diss för nya mellanmåls keson!


Tiramisu till melodifestivalen ikväll



Kakaon siktar jag över precis innan servering och sen garnerar jag med färska blåbär & jordgubbar..
hoppas att det blir bra,gulp..

"Ny" profil bild på Facebook



Ha ha haaa tror nog att jag rätt snart får en till hint..

Min facebook bild


Har sverige stått still idag..?!



Snökaos,igen!?


Jag som hade hoppats på att eländet skulle vara slut för i år,tjena..

Bussar inställda helt och hållet och det innebar ju att tjejerna inte kom till skolan idag,men det gjorde nog inte någon annan heller.Jag har inte heller kommit iväg till min träning idag som jag skulle,våran lilla gata har varit helt igensnöad,plogbilen behagade inte komma förrän nu på eftermiddagen.
Jag hade iförsig inget speciellt inbokat eller planerat som jag var tvungen att åka till förutom träningen då,så jag har ägnat hela dagen till att storstäda och det var ju perfekt att passa på nu när det ändå inte gick att ta sig ut..

Ingen rast ingen ro..nu är det strax dax att börja med middagen,kvällens middags beställning är Tacos,perfekt fredags mat!

Efter middagen ska jag kasta mig i soffan och tända en mysbrasa och massor med värmeljus,sen blir det Lets Dance!

Vad händer hemma hos dig en fredag kväll?


    

Sveriges mästerkock


Tittade på Sveriges Mästerkock i onsdags och såg att 3 av deltagarna som inte gjorde fullt så bra ifrån sig,fick en utmaning att göra en Tiramisu på 30 minuter.

Jag tyckte att det såg både gott & enkelt ut ja det stämmer,har aldrig gjort Tiramisu men självklart har jag ätit det,så jag tänkte utmana mig själv idag att göra det jag med *ler*,det får bli  till efterrätt till i morgon då svärföräldrarna kommer hit på middag,så en Tiramisu blir nog perfekt som jag kan servera lagom till Melodifestivalen,hoppas den blir bra!!

P.s. Tiramisun är inte lika nyttig som äppelkompotten som jag tipsade dig om,men är det helg så är det *fnissar* d.s.

Lättare äppeldessert




Äppelkompott med yoghurt, honung och hasselnötter, 2 personer

2 tärnade äpplen
1/2 dl vatten
2 tsk malen kanel eller kardemumma
2 dl turkisk eller grekisk yoghurt
1 tsk flytande honung
2 msk hackade hasselnötter

Koka upp vattnet i en liten kastrull och häll i äppelbitarna och kanelen. Jag gillar när det smakar mycket kanel alternativt kardemumma! Rör om och låt sjuda under lock i cirka fem minuter eller tills äppelbitarna börjar mjukna. Häll av vattnet och låt äppeltärningarna svalna helt. Varva sedan äppelbitarna med yoghurten och avsluta med att ringla över honungen och toppa desserten med hasselnötterna. Kyl och servera.




Ibland kan man ha lite idetorka på både det ena och det andra,så nu så här i början av året kan det vara extra välkommet med lite goda men nyttiga ideer.
Så har du några på lager som du sitter och trycker på för dig själv,får du mer än gärna dela med dig..här får du ett av mig!

Har inte haft tid med bloggen,men det har du säkert märkt..


Nyheter på kesohyllan som kompletta keso mellanmål



Arla har breddat sitt sortiment av cottage cheese med dessa supersmarta KESO Mellanmål, ett gott, mättande mellanmål laddat med nyttigheter. Förutom den naturella keson tillkommer i denna mellanmålsburk frukt, nötter och bär.
Dessa är smart förpackade i locket med en plastsked. Mellanmålet finns i två olika smakkombinationer; hasselnötter, blåbär och tranbär eller cashewnötter, ananas, papaya och apelsin.



Har du glömt frågestunden..?! Jag återkommer när jag fått lite frågor =)


Svinalängorna



Ikväll ska jag på bio och se på Svinalängorna med min kompis Laila och den här gången ska jag se till att se den, då förra biobesöket blev lite tokigt..

Nu ska jag studsa in i duschen för att möta upp Laila baila *ler* i Skärholmens Centrum,vi ska spana runt där en stund och sen ikväll blir det Heron City.

Have a nice evening!!

Dagens lunch fick bli nyttig igen..



Ännu en dag med träning och nyttigmat fast igår åt jag en barnpizza till lunch,booo fusk kallas det va?!
Träningen idag var extremt tuff,shit vad det tog emot både mentalt & kroppsligt,grr vad arg jag blev på mig själv och då träningen gått som på räls hittills,jag är nu inne i min 3:dje vecka sen jag sparkade igång efter min träningspaus och det är hur skönt som helst att vara inne i träningskarusellen igen,ja om jag bortser från dagens pass,men det viktiga är ju att jag vann över mig själv menatalt,då både järna & kropp skrek åt mig: du orkar inte nått mer Pia,så fatta att du ska ge upp nu..
Då blev jag bara ännu mer irriterad och spottade i nävarna och körde,så hjärnspökena kan ta och slänga sig i väggen ha ha haaaa..så lätt ger jag inte upp!!

Mirabling.com


visakortet med Milo på har kommit


Frågestunden fortsätter..


Avfärga mitt hår ?!



Gaah,just det jag som skulle ha bloggvila,den fortsätter nu!!

RSS 2.0