Best Western Noble House i Malmö! Vi var j...

img_3371 (MMS)

Best Western Noble House i Malmö! Vi var ju här i Malmö för lite över en månad sen sist (då min yngsta dotter Hanna tävlade i RM i Cheerleading), då bodde vi också på Noble House och måste bara rekomendera dig att bo här om du har vägarna förbi av någon anledning eller om du bara vill åka en mini weekend till en mysig stad, så är Malmö att rekomendera, det finns hur många mysiga restauranger, cafér och butiker mm. här som helst! Hissar Malmö och Noble House!!


Lite knasig bild men What the f.... här ka...

img_1211 (MMS)

Lite knasig bild men What the f.... här kan du iallafall se att mitt hår så sakterligen börjar gå åt det ljusbruna hållet, nu är det iallafall inte svart längre *ler*. Jag har bokat ytterligare en tid för slingor, så jag e på G!  Vet riktigt inte hur ljust jag vill ha det, så får nog pröva mig fram.. tror nog inte att jag vill bli sådär superblond som jag var innan jag färgade mitt hår mörkt, men lite ljusare än det är nu ska det nog bli..


I eftermiddag flyger jag till Malmö med la...

img_8439 (MMS)

I eftermiddag flyger jag till Malmö med la familia, vi kommer att åka över till Köpenhamn och gå på Tivolit där, har ju varit på en hel del ställen i mitt liv, men aldrig där. så nu är det hög tid att ta sig dit! Jag kommer säkerligen att lägga in några inlägg/bilder därifrån, så vi hörs snart igen!!


Och några till!

img_7300 (MMS)

Och några till!


Bjuder på några fler bilder från i från fr...

img_0629 (MMS)

Bjuder på några fler bilder från i från fredags kväll, du som varit här vet var bilderna är tagna *blink blink*! Give me a guess!


Här kommer en sommarhälsning från mig! Jag...

img_6390 (MMS)

Här kommer en sommarhälsning från mig! Jag har haft och har än problem med min Dropbox, grrr.. det är med hjälp av Dropbox jag brukar överföra bilder från min iphone hit till bloggen, men det är något som hänt och jag vet inte vaaad, det gör mig galen.. så bl.a. en av anledningarna till usel uppdatering, jag ska försöka att lösa problemet med min dropbox under helgen som kommer, så håll tummarna nu!!


RSS 2.0