Känner mig som en tablett missbrukare..




Det jag så länge befarat, har jag nu fått bekräftat..

Var ju som sagt till Endokrinmottagningen på SÖS igår och fick diagnosen Graves Syndrom = giftstruma, kändes lite som som någon drog undan mattan av mig, jag hade ju förberett mig på det här, men när man väl får det svart på vitt, så känns det så overkligt.. usch, det är så mycket tankar och känslor som far runt i mig, det är redan mycket med alla äckliga symptom jag har och haft under en längre tid och när det väl blir bekräftat att jag är sjuk, så slår det emot en, hårt!!

När doktorn sa igår att Pia, nu åker du hem och berättar hur sjuk du är.. så började min läpp att darra och tårarna gungade i ögonvrån, jag har gråtit om vartannat, ena sekunden så känns det skönt att veta vad det är, men att veta att jag bär med mig det här och medicinering livet ut, känns tungt!!

Nu ska jag försöka rycka upp mig iallafall och så sakterligen försöka smälta det här..

Jag återkommer när jag ryckt upp mig!

Ha en mysig fredag kväll!

Hjärtat bultar och bankar..

Imorgon är det dax för mitt besök på Endokrinmottagningen på SÖS, jag är lite nervös inför det besöket och jag vet faktiskt inte varför!?

Kan det vara nerver månne tro..?
Jo, det känns så, bara jag tänker på det så blir jag lite illamående och får ett sånt där sug i magen, jag förstår egenligen inte varför jag känner så, för det är inte alls min stil, jag tycker mig själv vara en rätt "cool" människa och med cool menar jag att jag inte brukar hetsa upp mig för saker i onödan, utan jag tänker alltid att saker och ting löser sig, oavsett vad!!

Det är jag säker på även den här gången, men nu kan jag inte styra över mina känslor.. det kan ha med hela situationen att göra, har ju som sagt inte varit mig själv på sistone!!

Jag vet inte vad jag vill att "farbror" doktorn ska säga, jag vill ju inte höra att jag är sjuk (fast jag innerst inne vet att jag nog är det) och samtidigt vill jag defenitivt inte höra att nä du mår såå bra, så ta och packa ihop dig härifrån och åk hem!!
Ja du hör ju hur jag låter, minst sagt kluven och uppgiven..

Nä nu ska jag samla ihop mig och vara sådär "cool" som jag alltid brukar vara, som jag sa så löser sig ALLT !


Limitless


Idag har jag sprungit runt som en liten duracell kanin här hemma, tvättat och vikt tvätt, städat och lagat mat m.m. så när jag hade gjort färdigt det jag skulle, så  kastade jag mig i soffan för att titta på Limitless, jag tycker den var bra, helt klart sevärd!


Handling:

I denna spännande thriller spelar Bradley Cooper huvudrollen som den misslyckade författaren Eddie Morra.
En dag springer Eddie på en gammal vän som förser honom med en topphemlig drog och drogen visar sig snart förändra hans liv fullständigt.
Drogen tillåter nämligen Eddie att använda 100% av sin hjärna och han blir den perfekta versionen av sig själv. Hans förbättrade förmågor lockar dock snart till sig fiender och han börjar känna sig förföljd.
Han tvingas undersöka varifrån drogen kommer allt medan en grupp mördare följer varje steg han tar.

LCHF soppa till frukost




Helt sjukt att jag sitter här och äter en soppa med grädde i till frukost.. hade någon sagt det till mig för ett år sen bara, hade jag trott att den personen blivit lite "knäpp" he he he heee, jag som flytt grädde och fetaprodukter som pesten..

Men nu har jag ändrat mig, för jag vet att det här fungerar yeah, jag började igen med LCHF för ca 1 1/2- 2 veckor sen och vågen visar -2 kg jippijeejeeee.

Jag är sjukt stressad just nu (ska till frissan och slinga håret igen) men när jag har tid ska jag lägga upp receptet på den här urgoda LCHF soppan!

Ha en underbar dag!

Älskar Gotland





Här kommer några bilder som jag tog på Gotland, längtar tillbaka till den där sköna semester känslan man får när man är på där!

Det finns så otroligt många fina ställen där och man får känslan av att man skulle vara utomlands, trots att man är i Sverige.

Du som mot förmodan inte har varit på denna undersköna sommarö, måste bara testa Gotland.. själv älskar jag det ♥ !

Hypertyreos..?!

Min uppdatering är helt värdelös, jag vet..

Skälet till det är att jag känner mig helt under isen, jag har under en längre tid mått dåligt och jag har känt att något är fel på mig..

Jag är den typen av människa att jag har svårt att erkänna ens för mig själv om jag är sjuk eller mår dåligt, så ännu mindre för andra människor, utan jag försöker att hålla skenet uppe och det har jag gjort tillräckligt länge nu, det är ju så att allt går till en viss gräns sen rasar allt, just nu är det min hälsa som har rasat!

Jag har varit på provtagningar och dom visade precis det jag misstänkt under en lång tid, dom visar att mina sköldkörtelhormonvärden är åt h..skotta tokfel, sköldkörteln är ju den som styr hela människan och om den inte fungerar som den ska, så kan man känna sig riktigt sjuk och ha alldeles för många konstiga symptom kika här, i mitt fall har jag flertalet av dessa symtom, tyvärr..

Jag har blivit remmiterad till Endokrinspecialisterna på SÖS, äntligen måste jag säga..
även om det kanske låter väldigt konstigt i dina eller någons öron, men så känns det eftersom jag känt mig så dålig under en längre tid och tyvärr har det bara eskalerat.

Sköterskan på Endokrin på SÖS trodde att det är giftstruma och läkarna där hade bett henne att ta dit mig så fort som möjligt..
huhuuuu känns lite läskigt när dom säger så, men på något sätt så orkar jag inte ens bry mig, bara jag får hjälp och kan börja känna mig som en människa igen.
Jag fick en tid till nästa vecka på torsdag, jag längtar oerhört till nästa vecka.. 

Jag jobbar på som vanligt på jobbet och all min energi går åt till att orka göra det, så tyvärr har jag inte orkat ägna mig åt bloggen, jag kommer att  uppdatera när jag känner att jag orkar!






RSS 2.0