ensam mamma söker



Lugnet efter stormen

Idag har jag haft en riktigt skön slapparsöndag,har knappt rört en fena bortsett från min lilla städrunda,så jag har njutit av "lugnet efter stormen" *blink blink*,skämt å sido så hade vi som sagt lite släktsammankomst igår,vi firade mina döttrar Linn & Hanna som fyllt och fyller år och totalt var vi 17 personer + vårat lilla mini cirkus som härjade för glatta livet *ler*,minicirkusen bestod av 4 hundar 3 katter,så du förstår att det var livat och då menar jag inte det i negativ mening,utan det är väldigt trevligt och mysigt när "lilla tjocka" släkten ses,tyvärr är det inte alltför ofta,så när man väl ses är det glatt & livat.

Jag har precis inte varit i toppform dom senaste dagarna,så var lite orolig att jag skulle bli riktigt dålig och behöva ställa in men det behövde jag inte göra som tur var,för helgerna är rätt fullbokade med olika inbokade grejer så det hade nog varit svårt att få till en annan passande helg och ingen är gladare än jag att jag höll mig någerlunda upprätt och vi inte behövde byta helg.

Nu ska jag fortsätta att titta på Ensam mamma söker,ha en fortsatt skön och avkopplande söndag du med!!


Kom på saker jag skaffat mig idag
så lite nytta har jag ändå lyckats att åstadkomma

Det första: Dropbox  (kika på videoklippet om du vill veta mer om Dropbox)

Det andra: Blivit medlem i Föreningen Bengalkatten

Hiss eller diss..?

Några år och operationer senare..











Träning ger resultat


Opi är mitt favorit nagellack


Snygga läppar


Nix.nu

Jag hatar ordet hata/hatar..


men nu finns det vissa undantag,självklart..och just i det här fallet så är det dessa eviga telefonterrorister som alltid ringer olägligt,rätta mig om jag har fel!

Hit ringer dom stup i kvarten och jag blir såå trött på dom att jag skulle lätt kunna vara väldigt otrevlig mot dom och be dom fara och flyga..men vad sjutton hjälper det då,nä precis,inget..så lika bara att bemöta dom på ett trevligt och mänskligt sätt och bara säga att jag inte är intresserad men när det ringer 3 efter varandra precis när man står och lagar mat,så blir man lätt kanske lite kort & otrevlig och då är det lika bra att göra sig av med problemet!!

Så det har jag precis gjort *ler*,jag ringde till Nix och bekräftade mitt andra samtal av 2,så nu har jag spärrat vårat hemnummer så att jag slipper alla dessa försäljare och marknadsundersökningar,jihaaa!

Är du också trött på dom,gör som jag vett jag!!


Oops,var visst lite otrevlig,eller..

För någon vecka sen var det poskodlotteriet som ringde hit och ville antar jag sälja på mig lotter men jag vet inte,för han blev avbruten av mig,då jag kläckte ur mig: Även om jag så har vunnit 1 miljon så kan du behålla den,för jag vill inte ha något alls av dig..oops tänk om han hade tänkt att meddela att jag hade vunnit

Pigall


Lite lagom trött,kunde jag gå i ide så sku...

img_9304 (MMS)

Lite lagom trött,kunde jag gå i ide så skulle jag nog göra det..


Äter jordgubbar till mellanmål,inte alls i...

img_6542 (MMS)

Äter jordgubbar till mellanmål,inte alls illa när det är både nyttigt och gott men godis är min stora last,oftast blir det bara till helgen som jag äter det,bortsett från vissa dagar i månaden vi tjejer har ju våra dagar då kroppen bara helt enkelt kräver vissa saker och i mitt fall är det  godis men även frukt är min stora passion så varför inte äta det..när det är lika lätt att plocka fram en skål med goda frukter eller bär som det är att plocka fram en påse godis,am i right..?


Är lite krasslig i skrivande stund,så ligg...

img_4116 (MMS)

Är lite krasslig i skrivande stund,så ligger i soffan och bara softar innan det är dax för mig att åka till jobbet,sista natten för den här veckan är på antågande,vilket känns rätt skönt,speciellt nu när jag inte känner mig i form.Ligger och tittar på   I form med Anna Anka,har inte sett dom två avsnitten som gått på tv,så kikar via tv3play.se och måste säga att visst blir jag inspirerad av Anna att komma igång igen med träningen,så hoppas innerligt att jag snart känner mig bättre så jag kan sätta igång fortare än illa kvickt!!


En nyhet som passar lagom till jultider,de...

img_3424 (MMS)

En nyhet som passar lagom till jultider,det är ju inte långt kvar nu..


Påväg till skolan just nu..


vill inte bli sjuk!


Imorgon ska jag upp med tuppen..


Räksallad


here i am..



Helgen har gått hysteriskt fort..

Vi var som jag skrev tidigare på bröllop i Helsingfors,det var min kusin Erick som gifte sig med sin Arja (aka.=  also known as Ankan).
Kyrkvalet var top of the line och det var kul att få uppleva bröllop i domkyrkan a´la Helsingfors.

Brudparet var så otroligt vackra och så söta tillsammans!

Jag ska ladda ner bilderna i min data någon dag och då lägger jag upp några bilder på brudparet och domkyrkan.
Vi kom hem igår morse och jag hann knappt vara hemma något förrän det var dax att bege sig till jobbet,så därav dålig uppdatering..ja ja,vad kan jag mer säga än att here i am..

Tack Erick & Ankan för ett jättefint bröllop!

Mateus utförsäljning



Min lyckodag..

som jag sagt förr så älskar jag porslinsserien Mateus,jag har samlat det sen jag fyllde 30 och nu är jag nästan (i december) 38 ja inget att göra åt,alla blir äldre *blink blink*,så jag har hunnit få ihop en hel del *ler* och jag älskar det lika mycket än idag,om inte mer..

Iallafall så hade Mateus sin årliga utförsäljning idag,självklart var jag där *ler jätte stort*.

Om jag säger såhär..

Kön var hysteriskt lång,jag åkte dit direkt efter jobbet och då slutade jag en halvtimme tidigare än jag ska,alltså kom jag iväg 07.30 och var där ca 08.30,jag hade tur som hade mina väninnor där,dom stod där redan 07.30 för att komma så bra till som möjligt i kön..huh huh när jag kom dit så hade dom som sagt stått där i en timme redan och jag hade tur som kunde ställa mig brevid dom ja jag vet,det är fel men vi var inte dom enda som gjorde så..det fanns dom som var riktigt fräcka och bara ställde sig längst fram i kön,fast dom inte ens hade någon dom kände,iallafall så stod vi där i kön ett tag till och strax innan 10 kom vi in.

Mycket hade redan gått åt men det fanns en del kvar att handla ändå,jag hittade det du ser på bilderna ovanför,jag hade kunnat handla bra mycket mer men fick hejda mig lite *rynkar på pannan min* men jag är glad och nöjd ändå,sopptallrikarna har jag funderat på ett bra tag och även tårtfatet,så jag känner att jag inte gjorde några impulsköp,utan gjorde bra val i mitt Mateus inköp!!

Såhär efteråt tycker jag att det absolut var värt att stå där och köa!!

Tack Jenni & Anneli för att ni passade köplats åt mig!

Helsingfors here we come

Dagen har varit stressig som vanligt..fattar inte hur jag bär mig åt varje gång..

Iallafall så bär det av alldelses strax,ska bli mysigt att få gå på bröllop igen!



Puss till det blivande brudparet!


Blåser kärlek till er,Erick & Arja!

Bröllop i helgen


Ny tatuerings metod



Tatueringen som går att ta bort

En ny typ av teknik för tatueringar ska gå lättare och snabbare att ta bort med laser, om du senare ångrar dig.

Allt fler väljer idag
att ta bort tatueringar med hjälp av laserbehandlingar. Men behandlingarna är dyra, smärtsamma och kräver många behandlingstillfällen.

Dessutom är det inte alltid tatueringen försvinner helt och hållet. Ofta har man märken och fläckar kvar där tatueringen har suttit.

Därför har det nu tagits fram en ny typ av tatueringsteknik som heter InfinitInk. Den ser ut och görs på samma sätt som en vanlig tatuering, där färg injiceras under huden. Men denna tatueringsform ska vara betydligt enklare att ta bort med laser, om man i framtiden vill göra det. Det ska räcka med en enda laserbehandling för att lösa upp färgen.

Metoden finns dock än så länge endast i USA och Australien.

Källa:Improveme

Zara


Nu är det dax att åka till jobbet

Puss till dig!

Ha en underbar dag!







Tummen upp för sängen som vi sålde,nu är den även hämtad och den nya levereras på torsdag vilken tur för mig som ska sova på jobbet,2 nätter i rad..

Hejsvejs i lingonskogen!! 

kaffeberoende

God morgon!

Nu blir det en god härlig kopp kaffe med dagens absoluta bästa kaffe,behöver starta dagen med en liten kickstart!

Vad börjar du oftast din dag med..?




Snyggare mage kan man leta efter




eller hur!

"Det kostar att leva på topp"
"Ska man vara fin får man lida pin"

Tyvärr får man inget gratis,så drömma om en sån här mage kräver hårt arbete eller drömma kräver knappt något arbete men om ska man ha en sån här mage,kräver det oerhört hårt arbete,men det förstod du säkert att det var dte jag syftade på..tur att det är långt kvar till sommaren!

lergryta

Äntligen..

fått ärslet ur vagnen och varit iväg och tränat idag,YES vilken skön känsla..eller rättare sagt underbart!

Körde 1 timme på crossmaskinen och jag bannar mig själv för att jag haft uppehåll,för det sved i låren något så in i bengen dom första 40 minuterna,men efter det så var det som att jag kom in i någon form av andra andning och körde på som vanligt precis som jag inte ens haft något uppehåll men jag avbröt efter 1 timme då jag skulle åka till mammsen min och äta lunch hon bjöd även på frukost imorse.

Idag har jag även varit iväg till Ica Maxi för att jag skulle försöka få tag på vit ljung,men icke sa nicke..fanns ingen vit ljung där heller,gaah..men jag tänker inte ge mig,jag letar tills jag hittar,borde inte vara så svårt men det e klart att är man pedant,så kan man få leta till dödagar,för mitt ljung ska vara sådär perfekt i färg,form och utseende.. kan jag tycka!
Sen åkte jag hem och städade,tvättade och lagade middag.Idag fick det bli Tacoköttfärs med potatisklyftor och en hel del grönsaker i lergryta i ugn,måste säga det att lergryta är nog lite underskattat i många hus & hem..har du en,så plocka fram den nu såhär till hösten och vintern,den är perfekt att tillaga god & nyttig i,jag kommer iallafall använda min flitigt i höst & vinter!


Vitt som snö!


Ms Jennifer


Var bara tvungen att lägga upp den här bilden på vackra Jennifer Aniston. Samma bild pryder även omslaget av Svenska Elle som kom ut 14/1-2010. Att kvinnan snart är 41år kan ingen ens ana. Älskar bilden.


Trapp renovering?


Vit ljung


Vilken dag

vilken härlig dag..

och jag som har sovit bort halva den,nu får jag dåligt samvete fast jag egentligen inte borde ha det,eftersom jag jobbat som ett gnu den här veckan och varit uppe med tuppen varje morgon.
Jag bestämde mig redan igår kväll att jag skulle ta en ordentlig sovmorgon och så blev det,men ändå knackar mitt dåliga samvete bakom pannbenet..varför?

Ja ja,iallafall så blev jag väckt av min söta pappa,även han undrade lite och sa: sover du än?
Ha ha haaa då kände jag mig som en riktigt trött tonåring och försökte få det att låta som: Oj,är klockan så mycket!?

Efter att vi avslutat vårat samtal så studsade jag upp ur sängen och knäppte på kaffemaskinen sen tog jag "Piss" Milo (min katt) under armen och gick in i duschen med honom (det har nämligen hänt en eller rättare sagt fler "olyckor") ja,du förstår nog på Milos "nya namn" vad som hänt för slags olyckor *blink blink*,så duschen var ett nödvändigt måste för hans del.
Duschen var inga problem,Milo var alldeles lugn & fin.Nu doftar han helt underbart!!

Nu har jag även hunnit med att njuta av 2 koppar med dagens bästa kaffe.
Nu ska jag och tjejerna ta oss en sväng till Haninge Centrum där Linn ska klippa sig och Hanna ska titta på en ny vinterjacka,så ha nu en underbar lördag dag så länge!!


Bevis på att Michael jackson lever..?

Shit,satt på jobbet igår kväll och tittade på det här klippet från min iphone..kan säga att jag hoppade högt och höll på att tappa min telefon i backen..ho hooo

Titta själv på klippet,höj ljudet på din data och kolla noga..


Hyvää päivää

Go´dagens!


Nu är jag inne i mitt lilla ekorrhjul igen,befinner mig mer på jobbet än hemma men återigen..klagar inte det är mer ett konstaterande för jag är ju lyckligt lottad som har ett jobb att gå till och inte vilket jobb som helst,utan ett jobb jag trivs väldigt bra med.

Tänk dig att ha ett jobb som man verkligen vantrivs med huhuu ryser av bara tanken men man är så illa tvungen att gå dit,för att man inte har något annat alternativ,tyvärr så är det nog allt för många som har det så och trivs man inte på sitt jobb tror jag att det avspeglar sig i sitt privatliv också,så ett jobb där man trivs är av yttersta vikt.
Även om det är lättare sagt än gjort men trivs du inte med ditt jobb,ta dig tid och leta efter ett där du kan trivas,förr eller senare finner man det man söker,bara man inte ger upp!!

Det var inte det jag skulle skriva om egentligen men det bara kom,när jag tänkte på mitt jobb och hur lyckligt lottad jag känner mig som har det *ler*.

Iallafall så började min morgon med ett APT-möte = arbetsplatsträff som pågick fram till lunch och efter det åt jag lunch med mina arbetskollegor,därefter ett besök till Kommunhuset där jag skulle hämta lite material till jobbet och nu kom jag precis hem för ca 1 timme innan mitt nattpass börjar,hinner inte göra så mycket nytta och varför ska man alltid göra så mkt nytta?  på en timme så tänkte att jag sätter mig här vid datan och gör ett inlägg innan jag ger mig av..

Vad har du gjort en dag som denna?





Klockan har redan slagit 16.25 och vad har...

img_4893 (MMS)

Klockan har redan slagit 16.25 och vad har jag fått i mig mer än 2 ägg ( ja och själklart kaffe) hittills idag,inget.. Jag e då helt usel på att äta ordentligt,så nu i all hast fick det bli en Chiquita smoothie,dom är goda faktiskt! Prova vett jag,om du inte redan gjort det!


Millenium inspelning i Sverige

Att vara svensk i Hollywood är hetare än någonsin. Men att vara amerikan i Sverige är också hett!

Nu har ju som sagt inspelningen av amerikanska versionen  "Män som hatar kvinnor" i full gång.
Jag tror att det kommer att bli den mest sedda filmen av oss svenskar så sällskapsresan får nog lämna över stafettpinnen när filmen släpps,inte bara av oss svensson heller,utan en hel del människor kommer nog att se filmen..
Finns inte Sverige med på världskartan än,så kommer vi defenitivt att vara där väldigt snart,om inte annat så får Sverige ett rejält "ansiktslyft" när filmen är klar,inte så fel va!!

Hörde på Mix megapol i morse att Daniel Craig (han som ska spela Mikael Blomkvist) hade varit på ett kafe som heter Kaffe och fikat och det roliga var tyckte jag,att det var Ellen (Mikael Nyqvists dotter) alltså han som spelade Mikael Blomkvist i Svenska "Män som hatar kvinnor" som serverade Daniel sitt kaffe,då undrar man ju om Daniel Craig visste att det var den svenska (en av) huvudrollsinnehavarens dotter,vilket sammanträffande..
eller inte!
Det är ju sån hemlighetshysteri om allt som har med filmen och skådisarna att göra men att Ellen skulle bara råka få en statist roll fattar ju vem som helst att det inte är ett sammaträffande,eller vad tror du?





Asså tror jag dör..kissar nästan på mig

Någon finne som känner igen sig..?
 Ja jag är själv finne så..måste ju medge att så här e jag alltid,nar jag druckit lite *blink blink* ha ha haaaa,skoja ra bara


Finns ingen som Robert Gustafsson

Hur är det möjligt att människan kommer på så mycket spex,man tröttnar aldrig på titta på honom.Kolla in hela klippet Robert är ju bara bäst!

Sjukt rolig kille!


Jag har en plan..(lysande Sickan)

Finns det ingen som kan piska iväg mig till gymmet..?

Fattar inte alls vad jag håller eller ska jag säga inte håller på med,jag som ääälskar att träna har kommit in i en djuuup djuuup svacka,hur i hela äppeldalens namn ska jag få ny motivation (så Li,you are not alone ;) )??


Eller..är det det som är problemet,få ny motivation? Kanske gör fel just där,att jag sitter och väntar på motivation som inte ens finns en tillstymmelse till,borde kanske bara ta och åka till gymmet och köra,då kanske motivationen kommer krypandes tillbaka?

Hoppas
kan jag ju alltid göra,för det sista som borde överge en är väl hoppet..?

Sen borde det vara strafflag här i Sverige på att äta något onyttigt om man inte tränar d.v.s, troligtvis väldigt svårt att genomföra men man kan ju alltid skoja om det!

Ska det vara så svårt att uppfinna typ en klockmodell som man bär på armen som blinkar & tjuter när man uppnått daxbehovet av sin kalorimängd..?

Någon som kanske är bra på uppfinningar som kan anamma detta!!! bara du ger mig en liten del av vinsten så varsågod,ta min ide!


Älskar det här gänget!

Till våran dotter & lillasyster Hanna!


Om jag hade ett..

trollspö skulle jag just i denna stund trolla bort mig själv,grrr..


Lite kul att plugga ändå..


Känner mig minst sagt som en zombie..

satt till kl. 01:30 och pluggade,ugg ugg känner mig faktiskt lite duktig *ler*,jag har lite svårt att koncentrera mig när det är ljud & livat i huset,så passade då på att fortsätta med pluggandet när familjen hade gått och lagt sig och tiden bara sprang iväg..det trodde jag aldrig att jag kunde tycka,att när jag sitter och pluggar att tiden bara går så fort men tydligen så.

Nu blir det dubbeljobb för mig idag,både dag & nattpass så nu får jag vässa armbågarna och bara köra.

Ha en underbar måndag!

Kommentarer ökar statistiken


Hunterstövlar e så kaxigt


Night & day


Love to shop




Idag har jag och familjen varit en sväng till tråkiga soptippen och gjort oss av med lite möbler,efter det åkte vi till morfars grav och efter det åkte vi till Ikea,huh huh säger jag bara,vi var precis inte solokvist där och det vi skulle ha fanns inte heller,grrrr.

Vi bestämde oss då för att åka till Mc Donalds´ och äta lunch (Ikealunch var inte ens att tänka på,då köerna var helt galna),så efter lunchen bestämde vi att vi skulle ta oss en tripp till Box när vi ändå var i Kungens Kurva,så sagt och gjort gick vi in där,kikade runt lite och så hamnade vi inne på Kungsängs butiken..inte för att vi behövde en ny säng men jag vet inte varför vi gick in där kan vara för att jag varje gång den butiken gjort reklam på tv sagt till Lasse att sånna där fjärrstyrda sängar skulle vi också ha men då har jag bara fått en sån där liten konstig blick,typ att har inte vi bra sängar redan?.. men iallafall så provlåg vi i dom och ja a,det var inte svårt att falla för frestelsen att köpa och det tog inte många minuter så stod vi där i kassan och beställde nya sängar,tjohoo yes äntligen,nu ska jag sova sova och bara mysa i sängen,ja när dom kommer hem leverans om 11 dagar.

Vi passade även på att shoppa nya madrasskydd,täcken och feta kuddar 70×100 mått,lika bra att smida medan järnet var varmt *ler*.






                                      

Snart fräscha naglar igen



Nu ska jag åka en sväng för att fixa till mina naglar,hög tid kan jag säga..

See you ♥

Tandfen kanske vill hjälpa mig..


strax till tandläkaren


Plastikkirurgerna




Gillar att titta på det här programmet,brukar du titta på det?

Dissar




Åhhh,jag kan bli så irriterad på folk som hostar eller nyser i sina händer..What..fattar man verkligen inte bättre..?
Eller skiter man i att man sprider allla äckliga baciller via sina händer.
Jag har studerat ett tag nu,på hur folk verkligen gör och vad gör dom..jo dom flesta gör precis som jag skrev,hostar eller nyser i händerna.

Jag har fått lära mig sen jag var yggepyggeliten att självklart så hostar eller nyser man i armvecket,så för mig var det självklart att föra det vidare till mina tjejer och för dom är det fullt naturligt att inte hosta eller nysa i händerna.
Mina tjejer blir helt förskräckta när dom ser folk och speciellt vuxna som gör så och det västa av allt är,kan jag tycka när man besöker sjukhus som jag gjorde häromdagen och ser att sjukhuspersonal gör som man inte ska göra,dom om någon borde veta.

Kan man inte börja att lära det till barn på dagis/förskola redan för att det ska bli ett naturligt beteende från början,det är nog lättare att vänja sig vid en vana än att göra sig av med en ovana..!

Som du säkert märker så är jag rätt irriterad på det här och speciellt just nu i dessa tider då alla dessa äckliga virus och sjukdomar börjar härja,borde ligga i allas vårat intresse att minimera det så mycket det bara går!!

Kolla själv när du är ute bland folk hur dom gör,så ska du få se..om du inte redan d.v.s. lagt märke till det!


♥♥

Fullrulle..minst sagt,så har av naturliga skäl inte hunnit eller prioriterat att sitta vid datorn men tänkte att jag kastar in ett litet inlägg iallafall..

Helgen har varit toppen,berättade ju om att jag skulle på 40 & 45 års skiva och det var jag men det slutade med ett bröllop *ler*,födelsedagsbarnen anlände i bröllopskläder och med en vigselförättare,jättefint ordnat allting och festen var väldigt trevlig och det kände jag av dagen efter,då jag hade en bag in box vid min sida..ha ha haaaa,kan inte lägga upp några bilder då jag glömde min kamera..men lägger upp det vid senare tillfälle när jag fått tillbaka min kamera.

Idag har jag fyllt dagen med ett besök på SÖS och så var jag även en sväng till Sickla köpcentrum igen,då jag skulle byta mitt Id smink som jag köpte i fredags när jag var där,shoppade en hel del annat också men nu är jag för trött för att visa det,så det får bli en annan dag.

Ikväll var även Milos (min bengal katt) uppfödare Roger och hans flickvän hit och tittade på hur Milo har vuxit och om vad han tror att Milo kommer att ha för möjligheter för att ställas ut,och nu måste jag säga att jag är en bra mallig bengalägare,för jag har lyckats att få tag i ett riktigt fint exemplar men det är tack vare Roger som är en jätte duktig uppfödare och som har sinne för avel och sen avlar han inte på vilka bengaler som helst heller,utan med Sveriges främsta uppfödare och deras bengaler ja ja nu ska jag sluta skryta *ler*men det är klart jag är stolt över min fina Milo,Roger trodde att Milo har riktigt goda chanser att gå långt,så vi börjar med att ställa ut Milo för första gången på Husdjursmässan i Kista den 6/1-11,så får vi se vad han får för omdöme,så välkomna att träffa oss där,vore jätte kul att ses där!!
En liten grej till,Milos bror vann Skandinaviska tävlingen som gick i Norge för några helger sen,så det känns extra kul självklart,så jag tror att Milo också kan gå långt *ler*.

Imorgon ska jag till skolan igen tjohoo vad jag längtar och jag har klarat min första examinationsuppgift wiihaaa,härligt..iallafall för en som inte pluggat på ca 100 år *blink blink*.Efter skolan är det dax att åka till jobbet bums för min del,så imorgon är det fullrulle,igen!

See you my dear!

Tumblr_l9s8x1iwdr1qd9lrdo1_400_large


Monday morning


Skor från H&M


Imorgon ska jag lyxa till det lite igen *l...

img_7525 (MMS)

Imorgon ska jag lyxa till det lite igen *ler*,ska åka till frissan och blåsa till håret och göra det redo för partyyyy,vi är bjudna på 40 & 45 års skiva *ler igen för jag har en annan känsla* men oavsett så blir det fest och klackarna i taket..tjohoooo! Jag är så vansinnigt dålig på att fixa mitt eget barr,så lika bra att ge jobb till dom som behärskar sitt yrke (något måste jag ju skylla på för att inte ha dåligt samvete över att göra av med pengar) ha ha haaaa men vem har sagt att allt ska sparas i hög..?!! Easy come easy go..


Den här ramen/tavlan hittade jag på Chilli...

img_4382 (MMS)

Den här ramen/tavlan hittade jag på Chilli idag men var så stressad och trött så jag orkade inte springa tillbaka och släpa med mig den,låter helknäppt men det är dagens sanning.jag är helt slut bara efter att ha varit inne i några butiker,vet inte riktigt vad det är med mig..? Kanske bara på väg att bli gammal * blink blink*..


Vad är det nu jag vill göra..?


Vilken mysfredag..först massage en timme e...

img_6172 (MMS)

Vilken mysfredag..först massage en timme efter nattpasset och nu en sväng till Sickla köpcentrum,vart rekomenderad av syrran att gå in i en ny inredningsbutik som heter Chilli (hon är lika galen i inredning som jag) så sagt och gjort gick jag dit och blev helt såld,heeelt såld.Du som gillar inredning ta dig en sväng till Chilli,du blir nog inte besviken!!


RSS 2.0