Precis varit ute och kikat på brasan..shit...

img_6807 (MMS)

Precis varit ute och kikat på brasan..shit nu luktar jag rök så in i bengen..det är nackdelen med Valborg!


Även en Viktväktare äter lite fredagsgodis...

img_6807 (MMS)

Även en Viktväktare äter lite fredagsgodis *ler*,ska jag vara helt ärlig så är jag en riktig godisråtta vanligtvis,men sen jag började Viktväkta så har mitt sötsug minskat drastiskt och det är ju ingen nackdel precis..men på helgerna äter jag godis och nu är det väl ändå helg,eller?!


Fick en förfrågan om jag kunde lägga ut en...

img_6807 (MMS)

Fick en förfrågan om jag kunde lägga ut en större bild på mina Converse och var jag köpte dom. Köpte dom på Foot Locker inne i Gallerian,ganska exakt snart för ett år sen..betalade strax under 1000 lappen för dom.Använder dom nästan varje dag,men ska köpa ett par till i vitt skinn,men den slimmade modellen och sen vill jag självklart ha dom med rött,blått och vitt med ränder och stjärnor,älskar Converse skor!


Trevlig Valborg !

Valborg


Själv ska jag jobba,tog ett extra pass ikväll..hade varit mysigt att vara hemma med familjen men det var en lucka på jobbet och det fanns ingen som kunde ta det,så då får man ställa upp och som plåster på såren så är det ju extra bra betalt,typ dubbelt,så då känns det ändå okej att ta det.Får ha myskväll hemma med familjen imorgon istället.

I eftermiddag kommer Linn hem från Falun,skönt att få hem henne.Hinner hämta henne från skolan och krama henne innan det sen är dax för mig att åka till jobbet.

Söndag natt blir min sista natt för den här veckan,huh och den här veckan har varit intensiv 71 arbetstimmar har jag kommit upp i bara den här veckan,tjohoo kul när lönen kommer sen !
 





Kommer att mobilblogga under kvällen vid tillfälle sen..

Nu har jag (Milo) röjt runt här hemma i nå...

img_1337 (MMS)

Nu har jag (Milo) röjt runt här hemma i några timmar,mamma är lite svettig och hon suckade nyss och jag förstår inte varför..jag som är så charmig,lite bus måste hon ju tåla,eller hur! M.v.h. Milo


"Prins" Milo är ordagrant överallt.. tvätt...

img_1331 (MMS)

"Prins" Milo är ordagrant överallt.. tvättmaskinen måste kontrolleras noga innan vi startar den..


Sitter och tittar på Avatar.Skulle vara hä...

img_6807 (MMS)

Sitter och tittar på Avatar.Skulle vara häftigt att få uppleva Avatar världen på riktigt!


Scarvesen jag köpte för en stund sen,passa...

img_6807 (MMS)

Scarvesen jag köpte för en stund sen,passar nog nu våren & sommaren till ära,finns så mycket fint i butikerna nu,vill ha det mesta..hm inget ovanligt precis!


Hej hopp! Sen jag kom hem från jobbet och ...

img_6807 (MMS)

Hej hopp! Sen jag kom hem från jobbet och storhandlingen har jag bara typ softat,är så sjukt trött så jag storknar snart..sov faktiskt en stund mitt på dagen och det händer ju verkligen inte ofta,skönt var det iallafall.Hanna och jag var till Haninge C igen för att byta storlek på hennes skor som vi köpte i tisdags,jag köpte en snygg blus,men vet inte riktigt om den sitter bra eftersom jag inte hann pröva den,var ju där precis vid stängning,så får pröva den här hemma istället,lägger upp bild i morgon,sen hittade jag en till fräch scarves som jag härmade min kompis Helena med,eftersom det var på henne jag såg den och tyckte att den var så fin,så ville jag också ha en.Gillar inte att härma folk,det är inte min stil att göra det,men frågade Helena om det var okej och det var det *ler*,men Helena vet att jag inte brukar härmas,ibland ser man bara något som man verkligen vill ha och den scarvesen var en sån!


Go' morron! Precis slutat mitt nattpass oc...

img_6807 (MMS)

Go' morron! Precis slutat mitt nattpass och nu tänkte jag åka och storhandla,igen.. herre gud vad veckan har gått fort..see you later alligator!!


Ser jag ut som en leopard nu.. jag är inte...

img_1233 (MMS)

Ser jag ut som en leopard nu.. jag är inte så oskyldig som jag ser ut..har nämligen rivit ner mammas palm och 2 dyra krukor,men jag är så söt,så mamma tycker bara att det är gulligt!


Just nu sitter jag och mobilbloggar och ja...

img_3658 (MMS)

Just nu sitter jag och mobilbloggar och jag får inte in flera bilder på ett och samma inlägg,därför blir det en bild i taget.                         Iallafall så köpte jag den här kuvertväskan också,den hittade jag på Gina Tricot,snygg & billig! Jag köpte lite annat också men orkar inte lägga upp varje bild för sig,så gör det kanske en annan dag.


Köpte även två nya nagellack våren till är...

img_0073 (MMS)

Köpte även två nya nagellack våren till ära! Den pärlemobeiga färgen var lite olikt mig,men jag tror att den blir fräch till mina långa naglar (eller halv långa kanske jag ska säga)!


Köpte den här scarvesen igår,tror att jag ...

img_5249 (MMS)

Köpte den här scarvesen igår,tror att jag är inne i en randig period..märks det!


Mina Converse är mina trogna följeslagare ...

img_1299 (MMS)

Mina Converse är mina trogna följeslagare nästan varje dag!


Milo ute för första gången!

img_1231 (MMS)

Tänk vilken stor värld det finns här ute,men jag tror jag håller mig inne för där trivs jag bäst,säger Milo.


sorry for bad update


Lunchen från igår,mums vad gott!

img_1275 (MMS)

Lunchen från igår,mums vad gott!


Allt kommer från H&M !




Skorna köpte jag igår,dom kommer nog att passa till det mesta!

Shopping runda

Shoppat färdigt


Var som sagt en sväng till Centrum med Hanna och shoppade lite,usch ibland är det värre att springa och shoppa än jobba,var helt slut sen när vi slog oss ner för att äta middag,vi passade på att lyxa till det,så vi åt Kyckling Szechuang på ett ställe där som gör super fräch mat,minns inte namnet på stället bara.

Ja vi hittade lite nytt iallafall,lägger upp lite bilder på det imorgon,har inte tid just nu för strax ska jag fika med Helena (min kompis) som ska komma och kika på lill prinsen.




Dom här ska bli mina!!!


Vart tar alla strumpor vägen ?

Snart iväg

Hanna och jag ska åka en sväng till Haninge C. tydligen så är det kris på strumpor och trosor,så det är först på inhandlingslistan sen blir det nog något vårplagg också,det har nog kommit in en hel del nytt i butikerna,men det återstår att se.



Apropå strumpor,så är det här det senaste treden..


Kolla in teckningen på pälsen..

Vill knappt åka hemifrån..


så det blir ingen träning idag heller,tänk vad en sån här liten varelse kan förtrolla en såå,min träning som är så viktig för mig i vanliga fall..hm.

Jag får ta tag i den en annan dag,nu vill jag bara umgås och lära känna våran bebis *ler*.




bättre sent än aldrig..

Inställd träning

blev det för min del idag,snyft..Lasse och jag skiftade tillfälligt bilar idag,eftersom Örby Gummi skulle byta till sommardäck (ja,lite sent jag vet,men bättre sent än aldrig) och min träningsväska låg i bilen med skor,kläder och gymkort,så ja det fick helt enkelt bli en lugn dag bara hemma,så passade på att mysa med Milo,inte fy skam precis.

Jag undrar om jag är på väg att bli lite risig,eftersom jag varit så väldigt trött dom senaste dagarna,hm..hoppas att jag har fel!


Väggord

som jag precis beställt

Jag får aldrig nog av väggord,så nu har jag beställt en som jag gjort själv som ser
ut ungefär så här..
 


Hittade ju dessa ord på en sida imorse,men den såg inte ut som jag ville att den
skulle göra och då är det perfekt med en sida där man kan göra som man själv
vill ha den.. 

Sidan där man kan komponera sina egna väggord heter Unikdekor (klicka här till vänster,så kommer du till deras hemsida)

efterlyser en riktigt duktig frisör

Är det någon som vet en bra frisör..


Är i akut behov
av en ny frisör,snyft..jag vill ju ha tillbaka min Maja och Sophia,men det blir nog omöjligt då båda flyttat,så nu måste jag verkligen hitta en ny som jag kan släppa lös med mitt hår,för nu ser mitt hår inte alls roligt ut.

Jag vill ha en erfaren duktig frisör och jag struntar i priset helt ärligt,är villig att betala en hel del bara jag blir nöjd,för jag tycker att håret på en människa gör otroligt mycket,sen så måste man ju kunna lita på sin frisör och känna att man är trygg i hans/hennes händer och inte bara klipper på måfå,utan gör det med hela hjärtat och med känsla.

Saxen ska sitta som gjutet i handen och ingen stressad frisör,jag vill verkligen känna att jag kan slappna av och lita på det han/hon gör !! 

 
 











































Vill absolut inte ha en kort frisyr,vill ha en fräsch stilren frisyr med längderna kvar..



Varför har man så svårt att prata med en vanlig röst till djur ?

Ett till videoklipp


Har ju såå svårt att låta bli att visa,för Milo är ju så sööt!!



Klänning från Halens

Äntligen har min klänning behagat att komma

så nu är det bara för mig att hämta ut mitt paket..
efter en lång väntan,men det har inte gjort så mycket eftersom sommarvärmen
ändå inte är här än.. men snart är den här !!

Klänning
så här ser den ut som svart

Klänning  men jag älskar jeansfärgen,så jag beställde självklart den.

Information om bengalen

Lite information om Bengalkatten

Du som funderar på att ev.köpa en egen Bengalkatt,läs det här.

OTROLIGT PERSONLIGA BENGALEN

Bengalkatten är en inomhuskatt.Temperamentet ska vara stabilt.Bengalen ska vara trygg,alert,nyfiken,vänlig och mycket social katt.Bengalen älskar vatten,hoppar kanske i badkaret när någon tar ett bad.
Dom gillar att hämta saker ochliknar mycket en hund i sitt sätt att vara.Bengalen är en aktiv och mycket socialkatt,snäll mot både människor och djur.Dom gillar att få mycket uppmärksamhet och gillar att stå i centrum.
Bengalen är oftast tystlåten men kan vara väldigt pratig med sin ägare.Bengalen kan lära sig att gåi koppel,den trivs med att utforska nya vyer.Det är inga problem att resa med bil,tåg eller flyg,den blir inte förskräckt av nya miljöer.
Ett högt klös/klätterställning är mycket uppskattat då den har en förkärlek för höga höjder och är en oerhört duktig klättrare.


kattkvinnan,det är jag det..

Go' morron!


Imorse gick jag (nästan) upp med tuppen,skönt att utnyttja dagen så mycket som möjligt.

Körde min dotter Linn till skolan eftersom hon skulle ha med sig en hel del packning,då alla 7:or skulle åka till Falun och vara där ända till Fredag,dom åker till Kunskapsgården i Falun en gång under varje skolår och kör en intensivvecka för att fördjupa sig i ämnena Hemkunskap,Bild samt Textil och Träslöjd (så mysigt har man om man går i Kunskapsskola).

Resten av familjen har också åkt iväg så nu är det bara jag och våran lilla kattfarm hemma,ja nu kan man nästan säga kattfarm då vi har 3 katter,men jag måste bara säga att även om det låter vansinnigt mycket så känns det inte som det,har man redan 2 som vi hade innan vi köpte Milo så kan man ha en till,för det är inte ett dugg jobbigare med en tredje och det är verkligen så.

Jag är en riktig kattmänniska,älskar dessa varelser oerhört och har faktiskt väldigt svårt att tänka mig ett liv utan katter,fy vad trist..och ett hem med katt eller katter känns riktigt mysigt!


Ser man på bild t.e.x. ett hus där det sitter en katt i ett fönster,så känns det huset eller hemmet mycket mer levande än ett hem utan..sen förstår jag verkligen att alla kanske inte tycker om djur eller har allergier o.s.v. och kan inte ha katt eller något annat djur av olika anledningar men jag kan absolut inte tänka mig att leva utan mina pälsänglar !



Hittade dess väggord som jag tycker var lite gulligt..


hemsidan heter fulsnyggdesign


glömde dessa

2 bilder till..


Flygande Milo



ännu mera milo

Här kommer 2 videoklipp också



Det verkar helt klart som att jag fått en ny städkompis,oj vad mycket roligare det blir
blir att städa nu :)




Milo inviger sin nya klätterställning!

lyckliga & stolta Bengal ägare!

Helgen har gått

så fort igen..i fredags så fick vi hämta hem våran lilla "Prins" Milo,oj vad det slet i mitt hjärta att ta honom ifrån sin mamma & syskon och sin uppfödare Roger,självklart kom tårarna för mig när vi satte in Milo i transbortburen och Milos mamma blev lite orolig då Milo pep i buren,då brast det för mig och jag kände mig som en bortrövare, snyft.


Jag hade ju inte trott att skulle åka därifrån med tårar när jag bar ut Milo till bilen,samtidigt som jag med glädje såg fram emot att få hem våran prins så kändes det jobbigt,så kluvet kändes det minst sagt..


Allt har gått toppen bra Milo är en helt underbar liten varelse som vi redan älskar innerligt,så nu har vi en liten son i huset också (dock en hårig *ler*), så nu är lyckan total !


Nu kommer en bildbomb på Milo




Milo på upptäcksfärd i köket..


självklart så köpte vi en egen namnbricka till Milo där
hans namn står och hemnummer på baksidan (ifall han
skulle råka slinka ut av misstag)






självklart hittade Milo till möss & vantkorgarna under
trappan,mjukt och skönt ju.




självklart köpte vi ett klätter torn också :) och Milo
ville vara med och sätta ihop den.


jaha..och vilket verktyg ska vi ta nu då..


yes,nu är den färdigmonterad !
















Varför strular datan alltid sent på kvällen?

Big Problems


med internet i vårat hus,troligtvis så är det routern som strular..tekniska problem som jag inte förstår mig på eller kan behärska driver mig till vansinne,grr.

Videoklippet som jag sa att jag skulle lägga upp,får jag fixa under morgon dagen..kan lova att det blir fler än 1 !!!




Är dyra ansikts produkter bättre,eller fungerar även lite billigare produkter?

Någon som provat dessa ansikts produkter?







Jag köpte dom här ansikts produkterna på Apoteket igår,har hört många som använder dom som säger att dom tydligen ska vara jätte bra,men vad vet jag..tänkte självklart att då måste jag ju testa dom själv och inte var dom dyra heller,så behöver inte gråta om dom inte får godkänt av mig.

Jag är rätt noga med ansikts produkter vanligtvis och köper nästan bara dyra märken,men vad är det som säger egentligen att dom är bättre..än dom som är lite billigare.


Nu ska jag testa iallafall,så får jag bilda en egen uppfattning.

Vad är på gång..

Helt slut


Träningen tog kål på mig idag,shit vad det var jobbigt,kände mig lätt yr vilket jag aldrig brukar vara,hm..
men körde på ändå,jag kan erkänna att jag är lite dålig på att lyssna på min kropp när den säger ifrån,då trotsar jag emot emellanåt,ja jag vet att jag borde lyssna när den säger ifrån,men idag ville hjärnan mer än kroppen,brukar vara tvärtom.

Körde 1 timmes förbränning sen fick det vara nog för idag,känner mig nöjd med min prestation,trots att jag hade planerat att även köra styrketräning idag,som då inte blev av.




Nä nu ska jag hoppa ur mina svettiga träningskläder och ta en skön dusch

See you!

Snart iväg igen..

Äntligen hemma


Storhandlat igen,känns som det var igår jag var där,men en vecka har gått sen sist..

Nu ska jag ta och hoppa i mina träningskläder och åka och köra häcken av mig.
Sen lär det bli min vanliga fredagsstädning,älskar när det är rent och fräscht hemma,nej jag har inte städmani inte.. *ler*.

Ikväll ska jag lägga upp ett videoklipp!!!
*ler stort igen*



Hur vacker får man vara..

Snart väldigt snart får vi hämta dig Prins Milo,längtar!!

DSC_0199.jpg picture by rek462

DSC_0086.jpg picture by rek462

DSC_0088.jpg picture by rek462

DSC_0023.jpg picture by rek462



DSC_0108.jpg picture by rek462


Blev lite stora bilder men lånade dom från Rogers hemsida (uppfödaren) Sofocats

Joel Kinnaman

MQ:s nya ansikte utåt,kanon bra val tycker jag!

Efter att jag såg filmen Snabba Cash så diggar jag honom hårt..och jag är nog inte ensam om det !




Inte ens hunnit hem emellan idag..

Prioriterat skönhet före hälsa idag

Igår skrev jag ju att jag knappt hade sett en data men idag är det bara förnamnet,har verkligen varit så långt ifrån en data man kan vara..


Åkte direkt från mitt nattpass till vårat APT möte som vi har en gång i månaden och efter det åkte jag och mina arbetskompisar och åt lunch på en Pizzeria i Tyresö..ja inte blev det någon pizza för min del,fast jag var sjukt sugen på det,bara att stålsätta sig..så jag beställde en räk & avokadosallad,självklart var jag nöjd sen efter att jag kunde motstå ifrån att beställa en onyttig Pizza..självklart måste jag kunna äta det någon gång men inte just nu,det får jag ta en annan gång..

Efter lunchen hade jag egentligen tänkt att åka och träna men beslöt mig för att ta hand om mitt yttre istället,så åkte in till stan för att fixa mina naglar,så nu är dom fina igen *ler*.
Åkte förbi Restaurang Nem Nem och köpte med mig mat till jobbet,mums..sen var det dax att åka tillbaka för min sista natt den här veckan.

Snart är det helg igen,love it ♥♥


 



Go'morron!!

My day will be hysterical,so thats why it is going to be bad update..sorry!

Är tillbaka ikväll..



Ge och ta,är det inte så man säger..

Lova mig en sak


Om du prövar att göra
"den nyttiga glassen",som jag tipsade om igår (mixa frysta bananer,frysta hallon,mogen avocado och lätt kesella),så är jag mer än nyfiken på vad du tycker om den,så please gör mig den tjänsten som lite feedback att berätta vad tyckte..skriv en kommentar.

Uppmaning,pröva att göra den! (men det finns en risk i om du gör den..du kan bli beroende,det verkar jag ha blivit)



Jag gjorde den idag igen,men struntade i fröna som topping och det var bättre då,i mitt tycke!

(ett till tips bara,när du fryser bananerna så skär dom i bitar och lägg dom i fryspåse,så går det lättare att jobba för mixern och hallonen behöver inte vara stelfrusna)

money money money..is the fanny..

Dålig uppdatering


Men så är verkligheten ibland..har knappt sett en data idag,så det är anledningen till att jag knappt skrivit och imorgon kommer det knappast se bättre ut,eftersom jag ska på APT möte direkt efter mitt nattpass,sen en snabb visit till gymmet för att sen åka tillbaka till jobbet för ett extra nattpass som jag tog,bara att tacka och bocka när det erbjuds för jag jobbar mer än gärna,snart är det semester tider och så,så pengar kan man aldrig få för mycket utav..

Det sägs att pengar inte gör en lyckligare..men dom lugnar nerverna iallafall *ler*!!



♥♥♥

Nu är det dax att åka,först lunch hos kära mamma & pappa och sen efter en snabbis till träningen innan det bär av till jobbet..

Ha en underbar dag!


Det rätta klippet för dig


Källa
(Har du ett runt ansikte likt Geri Halliwell…
bör man undvika lugg som gör att ansiktet ser ännu rundare ut. Satsa på etapper)

Spring inte till frisören så fort du ser en snygg frisyr på stan. Först bör du fundera på hur den skulle se ut på dig. Kika in bildspelet som avslöjar vilka klipp som passar din ansiktsform.


Fyrkantig
Ge ett mjukare intryck med volym och olika etapper i håret. Undvik frisyrer med hårda kanter, till exempel mittbena, spikrak lugg och bob som slutar precis vid käklinjen. Välj i stället med fördel en snedlugg, eller låt några hårtestar hänga ner för att rama in ansiktet om du har uppsatt hår. Få ett fylligare svall med extensions, permanent eller en klassisk tupering.

Rektangulär
Har du ett avlångt ansikte, försök få det att se mer ovalt ut. Satsa på volym och fluffigt svall. Undvik en slickad look med platt hår, det förstärker det avlånga intrycket.

Rund
Ha några hårslingor tätt mot ansiktet, klipp av några längder intill kinden till exempel. Det smalnar av. Sätt inte upp hela håret utan behåll alltid några slingor nere vid kinderna. Skippa den rakt avklippta luggen som framhäver den runda formen.

Hjärtformad
Har du breda kinder och en bred panna, i kombination med en spetsig haka? Behåll håret platt upptill och satsa på volym neråt från kinden. Ha mycket hår nere vid axlarna, kör gärna på lockar men bara i topparna. En klippning i olika lager är bra, den tar ofta fram självfallet i just topparna.

Oval
Du har tur – du passar i allt! Du kan koncentrera dig på att hitta en frisyr som passar din hårkvalité och din stil i övrigt. Fråga din frisör vad som är bäst oavsett om du har rakt eller lockigt, tjockt eller tunt, mörkt eller ljust hår.

I could die

for this






Skrev ju tidigare idag om att jag skulle prova att göra ett tips som jag
 
fått med att mixa frystabananer,frysta hallon och mogen avocado,

så prövade det ikväll och det var bara såå gott,blev som  glass,

hade i lätt kesella också när jag mixade allt,så vill uppmana dig att

verkligen pröva det här hemma och det bästa av allt..

Det är inget onyttigt i alls !!

Bilder från idag

Mjukis bilder






Hoppas att dagarna går fort nu..

Snart dax..

Åh längtar så till att vi ska hämta våran lilla prins Milo,nu är det inte många dagar kvar..

Köpte några leksaksråttor till honom idag,så han har något att busa med sen när han känner sig lite mer hemma här,kan tänka mig att han kommer sakna sin mamma och sina syskon och sen att komma till en helt ny familj och "nya pälssyskon" är en stor omställning,men vi ska ta hand om honom på bästa sätt,så kärlek kommer han defenitivt att få massor utav!


Självklart bara en rolig historia

Min man och jag låg i sängen och tittade på Vem vill bli miljonär och så vände jag mig mot honom och frågade: Vill du ha sex med mig?

Nej,svarade han.

Då sade jag: *Är det ditt slutgiltiga svar?*

Han tittade inte ens på mig,utan sa bara Ja

*Då vill jag ringa en vän sa jag*


Nyttigt & gott

Fick ett tips


Som jag ska testa ikväll,låter kanske lite suspekt men jag tror att det blir gott..

Mixa fryst banan och frysta hallon med en mogen avocado och ät det sen som glass (du kan toppa det med nötter eller frön av något slag t.e.x. pumpa eller solrosfrön!

Vad tror du?




Hjärnspökena på besök..

Åh underbara vårväder

Man blir ju helt klart gladare och piggare som människa när solen skiner på oss,så efterlängtad som du varit,för min del känns det iallafall som jag njuter extra mycket i år..kan ju bero på den ovanligt hårda och långa vintern.


Precis kommit hem från Viktväktarna och gymmet,oj vad det tog emot imorse att kliva upp,holy macarony..och det tog emot extra när jag var så tveksam till att åka till v.v. överhuvudtaget eftersom jag fuskat så i helgen,men men det är bara att ta tjuren i hornen och stå för sitt leverne,men jag åkte och rätt hade jag +2 hg visade vågen,iiiik vad det kändes som luften gick ur mig men som jag sa så är det bara att ta tjuren vid hornen och köra vidare,det är som med det mesta här i livet,det går upp och ner men det gäller bara att vara tålamodig och orka köra vidare.

Så jag åkte bums raka vägen till gymmet och körde 1 timme förbränning på min evighetsmaskin *ler*,sen blev det en hel del magövningar och det känns bara så bra att kunna köra magen igen,utan smärta (helt otroligt egentligen att jag inte känner något efter operationen),men det är bara att tacka och ta emot !

Tyvär så vann mina hjärnspöken över mig (men endast för en kort stund) och jag kände mig misslyckad efter v.v. besöket..men det räckte att komma till träningen så försvann den känslan direkt (och hjärnspökena fick kasta in handduken) och jag fick ny energi till att fortsätta mot mitt mål,ny vecka och nya friska tag!



Hollywood fruarna

Sitter och väntar på Hollywood fruarna på tv 3,nu blir det bara slappa av resten av kvällen,underbart!




Min favorit är Maria Montazami,vem är din favorit (om du tittar på den) ?

90 minuter kondition

Hela min dag har varit tvärtom emot vad den brukar vara,så fick köra träningen nu på kvällen,ogillar det p.g.a. att det är så hysteriskt mycket folk på kvällen och köer till alla maskiner och apparater,men jag hade flax för min favorit maskin var precis ledig när jag kom,så körde 1 timme på crosstrainern och sen fortsatte jag på cykeln 30 minuter efter,så idag är jag nöjd med mitt långa konditions pass (men hjärnspöken viskade självklart,det här skulle du då ha gjort imorse innan frukost,för då hade du brännt mer fett).


När jag kom hem så stod det fräsch fruktsallad fram dukad,mums smakade oerhört gott!



Skulle inte byta mina nätter mot dagar..

Holy macarony

Jobbat dag idag men måste säga att jag trivs absolut bäst med att jobba mina eftermiddagar/nätter,jag föredrar att jobba långapanna och sen vara ledig istället för att jobba dagtid och jobba några fjuttiga timmar och sen inte hinna med allt det jag vill hinna med..som jag hinner göra när tjejerna är i skolan,t.e.x. städning,storhandling,tvätt,ärenden och träning o.s.v. allt det och mycket mer hinner jag med på dagarna när jag har egen tid,så skulle för allt  i världen inte byta bort det (ja självklart allt kan ju köpas med tillräckligt mycket pengar *fnissar*).

Idag så körde jag mitt Modifast race både till frukost och lunch,sen blev det några koppar kaffe och 3 röda äpplen också,så när jag kom hem vara jag verkligen vrålhungrig så det fick bli tidig middag idag,gjorde chili con carne med ris och sallad till.

Nu tänkte jag åka och köra dagens träningspass (åh jobbigt att behöva åka så här sent,när jag är van att träna på dagen).

Tjohej och hå,återkommer ikväll!

 


Varför vara så negativ?

En grej till

Jag ogillar skarpt negativa människor (eller egentligen inte människorna,men deras attityd),varför slösa bort sitt liv på att vara så negativ?

Försök att vända saker (även om det är jobbigt) till något positivt och se möjligheterna istället!!!


Go'natt

Samma visa varje kväll..

Jag är riktigt trött nu och tänker gå och krama min kudde nu och drömma söta drömmar,för imorgon bitti ska jag upp med tuppen,ska upp vid 6 tiden för ovanlighetens skull,eftersom jag ska jobba dagpasset imorgon.


Så imorgon blir det inget bloggande (inte på dagen iallafall),ska försöka klämma in min träning antingen efter jobbet eller sen efter middagen,åh i helgen har jag varit jordens sämsta viktväktare varför är helgerna dom värsta jämnt,så funderar på att hoppa över vägningen på tisdag,för det kommer då defenitivt inte visa minus,men kanske borde jag stå för mina misstag och gå dit ändå och få reda på hur det verkligen är..

Hur ska jag annars kunna jämföra till veckan därpå,om jag hoppat över en vecka..hur hade du gjort,ärligt?





Tror att jag byter ut både frukost och lunch till Modifast (självklart med en mixad banan i) imorgon..
sen får det bli en bra och nyttig middag och självklart en massa frukt däremellan.



Lugn & skön söndag

Lika fort som det blir helg så är det över..

Imorse tog jag en skön sovmorgon,så skönt att kunna unna sig det emellanåt,men likväl så var jag oerhört trött när jag vaknade sen,kände mig egentligen inte alls utvilad,som man kanske borde efter att ha sovit gott och länge..


Underbart vårväder idag,vi grillade för första gången ute,dock bara korv men det smakade riktigt gott sen blev det även kaffe ute i solen,åh vad underbart när man kan vistas ute,snart börjar picknick tiderna också..inte alls fel va!

Senare blev det ett skönt dopp i hot tuben också,så nu luktar jag lagom mycket klor *grimacherar*..
och snart blir det filmkväll,ska titta på Beck filmen jag hyrde i fredags.



lunchen,inte världens nyttigaste men gott var det..




vatten,stan är full med vatten...


Nä,nu ska jag söndagsmysa vidare..Ha en skön kväll!

Bavaria reklamen är bäst

Rätt sköna öl reklamsnuttar









Lördags mys

Älskar att bada ute i hot tuben!

Hanna och jag tog ett litet lördagsdopp precis och nu 
tänkte vi kolla på Luftslottet som sprängdes,så ha en underbar
fortsatt lördag kväll du med !





Today

Armystyle..








Inte gjort så mycket idag men dagen har sprungit iväg ändå (som alltid),städat lite här hemma,var även en snabbis till tippen igen och sen blev det en sväng till Ikea också,handlade en bäddmadrass,madrasskydd och varsitt nytt täcke till tjejerna.
Konstigt nog så köpte jag inget annat krafs som det alltid annars brukar bli,ja ja det är ju bra om jag lyckas någon gång att komma därifrån utan en massa nytt,som jag sagt förr så älskar jag inredning så jag har lite svårt att hålla fingrarna i styr när det gäller inredning *ler*.


Ikväll  fick det bli tjockispower middag,åkte förbi Vegabaren (händer inte alls ofta) och hämtade middag till tjejerna och mig,vi har tjejkväll ikväll eftersom Lasse är ute med grabbarna och "leker".






skulle kunna byta inredning lika ofta som trosor..(nästan)



Som du säkert märker så är jag lite rastlös..

Ny trend på skosulor,eller?




Får vi se en ny trend till våren & sommaren,vad tycker du?

Älskar helgerna..

Hyrde 2 filmer till helgen,fick bli dom här..






Fredagsmys

Så har vi äntligen kommit till fredag igen

Har varit och storhandlat ännu en gång..ekade nästan i kylskåpet,så nu ser det lite annorlunda ut igen.

Fredag och det innebär,städa städa varje fredag för det tycker jag e kul...tra la la la la laaaa laaaaa,så träningen får bli lidande idag,tyvär..det bär emot men just nu känns det som jag måste prioritera mitt hem,har jobbat 3 av 4 nätter den här veckan och det märks här hemma,hm.

När jag är färdig med städningen ska jag nog bara sitta och fredags slappa innan det sen är dax att börja med middagen,är sugen på pasta så det får bli en ungersk pastarätt ikväll.

Vad ska du äta till middag en fredag som denna?




Confession

Älskar att städa

Hur sjukt det än låter så älskar jag att städa (det har jag nog sagt förr),så vi har ingen städhjälp hemma som många har i dagens stressade samhälle,men något som jag slutat att göra själv är att tvätta fönstren,när det är dax för dom så ringer jag min lilla window boy *ler* såå himlans smidigt och dom blir ju så grymt fina,svårt att få dom så bra själv och så fort som han gör det..shit,för en annan skulle det ta några timmar att få dom så fina och sen är det ju inte bara ett eller två fönster i ett hus,så måste erkänna att jag blivit väldigt bekväm med att få dom tvättade..

Efter den här vedervärdiga vintern så är det dax för vårputsen,så nu är det hög tid för mig att ringa och beställa en dag då jag får hjälp med att få dom fina igen,längtar!



Skål för helgen

Äntligen snart fredag igen

Guu vad skönt att veckan skrider mot sitt slut,lika underbart varje vecka..det är något visst över helgerna (speciellt när man är ledig) och nu när det är vår och man kan börja vistas utomhus på ett helt annat sätt,bara sätta sig i lä någonstans med en kopp kaffe i handen och bara lyssna på fåglarna som kvittrar ikapp,är det inte underbart!!

Sorgligt bara att Solsidan hade säsongsavslutning förra fredagen..gillar den skarpt.Jag kan trösta mig med att det kommer nya avsnitt till hösten igen,yes!

Har sån idetorka på vad jag ska laga för gott i helgen,har du någon bra ide till mig,please!
Gärna något nyttigt också *blink blink*.




Snart kan man äntligen sitta ute i kvälls solen och ta en god drink,är inte det livskvalite!

Lyssnar på den om och om igen ♥

Måste bara lägga upp min favorit låt ännu en gång,älskar den!!



Är kär i den här låten ♥♥♥

Bröllopsstrut ett smart drag

Bröllopsglass


Cornetto Bröllopsstrut - Glasskoll.se Photo by Glassmannen
Källa

Sommaren är här snart och det innebär ju en hel del nya glassar i glasslistorna,helt otippat *ler* så lanseras en bröllopsglass av GB,hm ett smart drag..

en hel del kommer säkerligen turista Sverige i sommar pga vårat kungliga bröllop som kommer att äga rum lördagen den 19/6,så självklart kommer turisterna att prova bröllopsglassen,det kommer jag säkerligen också att göra.


Så här ser bröllopsinbjudan ut


Nu går mina ögon i kors


Jessica Simpson som korthårig

Tycker att hon borde våga sig på en kort frisyr,på riktigt.




Tydligen är det bara en peruk som hon provat för att se hur hon passar i kort hår..

jag tycker att hon var riktigt snygg i det.

So what

Jordens tröttaste

Är sjukt trött idag..fattar inte varför..åkte till gymmet efter Telenor besöket,inte fick jag mycket nytta gjort om jag säger så,körde igenom biceps och cyklade 30 minuter och kände mig helt kraftlös idag,ingen energi och ork så nöjde mig med min fjuttiga träning,ja ja man kan ha sina bad days..det gör inte så mycket eftersom jag ska ut på en skön långpromenad med Helena (min kompis & granne) ikväll,får passa på nu när det är skönt väder ute,det ska tydligen bli sämre väder från och med imorgon och fortsätta så över helgen,
typiskt va..


Vad tror du hände när jag kom till Telenor..jo killen som jobbade där stängde av och på och fick det att fungera direkt,som om jag inte hade gjort samma sak som han,flera gånger till och med..hur dum kände jag mig på en skala 1-10 jo typ 10,han måste ju ha tänkt..typiskt otekniska brudar.
So what,nu fungerar den och det är det som räknas!


Dom här trollar väl den tristaste outfit till det hippaste

Friis & Co Lalla


Dessa hittar du på Bubbelroom.se 




Sommar = underbara frukter & bär



Mmm vad gott..äntligen är det snart dax för körsbärstider,det är bara så gott!


Klänning för dom flesta tillfällen

Så nice !


Bubbelroom.se

Wawes Dress 999:-

Hur söt är inte den här klänningen då,underbar!

Den passar nog till dom flesta tillfällen,en skön sommarkväll,fest eller till studenten t.e.x.

Love this song

Såå jädra skön låt,love this!


Skit skit skit...

Lagom less

Nu har min Iphone fått tupp jukk...åh jag blir sååå irriterad,hur gammal är den..typ max 2 månader och nu krånglar den,grrrr.
Har inget alternativ måste åka till Telenor butiken så får dom kolla,den har låst sig totalt kan inte ens knappa in min pinkod,tänk att jag får damp på prylar som inte fungerar och är man småtthandikappad utan telefon då ? JAAAA....
Sorry för mitt lilla utbrott!

Efter Telenor besöket drar jag och avreagerar på till gymmet,lika bra att passa på !

See You !

Är så tacksam över att våren är här

Äntligen kan man använda vår jacka







Dillkyckling med pressad-potatis

En av mina favorit rätter



Kyckling med het dill sås
Dill trivs med thailändska smaker som kokosmjölk
och sweet chili.

För 4 personer

500-600 g kycklingfile (jag brukar köpa den tunnskivade,det blir perfekta tunna strimlor) 
1 gul lök
2 morötter
3 msk vetemjöl eller glutenfritt mjöl
5 dl vatten + hönsbuljongtärning
1 burk kokosmjölk (lätt)
1 msk ättikssprit (12%)
2 msk sweet chilisås
1 1/2 dl hackad dill ( ju mer desto bättre)

Gör så här:

1. skala och skiva lök & morötterna tunt.Skär kycklingen i 2 cm breda strimlor.

2. Stek kyckling,lök och morötterna i 2 msk smör i 3-4 minuter.Strö över
    mjölet.Tillsätt vatten och buljongtärning.Rör om.
    Låt koka ca 5 minuter.

3. Blanda kokosmjölk,ättika,sweet chilisås och 1/2 tsk salt och lite andra kryddor
    om du vill.Tillsätt dillen strax före servering.
    
   Servera med pressad potatis och en god sallad till.


Coffee girl

Kaffedax



Nu har jag gjort dillkyckling och pressadpotatis till,det blir det första ordentliga jag äter idag,fyy vad dåligt..
sen ska jag ta mig en ordentlig kopp kaffe och bara softa lite innan det bär av till jobbet igen.

i'm the worst..

Home sweet home

Äntligen hemma !

Raka spåret från nattpasset till Viktväktarna..är nöjd med veckans prestation -1,1kg,så det ger ju utdelning att engagera sig både med mat och träning,direkt efter v.v. så åkte jag till gymmet,peppad igen för ett nytt pass,så körde bröst & triceps och 1 timmes förbränning på min favorit maskin crosstrainern och ingen frukost hade jag hunnit få i mig heller,fy jag är ju bara sämst på det just nu..ja ja det får inte bli någon vana bara,det är det viktigaste och emellanåt är det bara bra att träna innan man ätiti frukost,för då förbränner man fettet direkt och inte det man precis ätit..

Så hej & hå,när jag äntligen kom hem var det bara ta ett äpple och tugga på och gå ut med lilla Leo på en promenad..

Konstigt nog så när man väl kommit över den där värsta hungers perioden utan att fått i sig något,så går det nästan över och man känner ingen hunger,hm..nu är klockan ett och jag har precis fått i mig en choklad Modifast (självfallet med en mixad banan i) iallafall,får ta och laga något ordentligt när jag duschat.




Så blir du av med putmagen





Putar magen ut över jeanslinningen? Strunta i snabbdieter. Med några enkla förändringar i dina vanor får du snabbt magen under kontroll, vare sig den beror på överskottsfett, vätskeansamling eller förstoppning.

Frossa i c-vitamin
Personer som får i sig tillräckligt med c-vitamin bränner 25 procent mer fett när de tränar än de som har brist på vitaminen, skriver Shape.com. Försök att dagligen få i dig till exempel en stor apelsin, en liten röd paprika eller två deciliter broccoli.

Ät mer fibrer
Om magen känns uppsvälld är det dags att få fart på tarmarna med hjälp av extra fibrer i kosten. Satsa på vattenlösliga fibrer som finns i bland annat apelsiner, äpplen, bönor, ärtor och morötter.

Få i dig nyttiga magbakterier
För att kroppen inte ska ta upp mer kalorier än den behöver är det en bra idé att hjälpa tarmfloran lite. Försök att få i dig mer probiotika, hälsosamma bakterier som finns i bland annat yoghurt och filmjölk.

Skippa sockret
Raffinerat socker innehåller bara snabba kolhydrater och tomma kalorier. Dra ner på allt som innehåller tillsatt socker och njut istället av naturligt söta frukter och bär.

Ät avokado
Avokadon är proppfull med kalium som hjälper till att driva ut salt och överskottsvätska ur kroppen och gör dig därmed mindre svullen. Dessutom innehåller avokado nyttiga fetter som håller dig mätt länge.

Hinka kaffe
Kaffe har också en förmåga att få fart på magen och driva ut överflödig vätska. Dessutom har studier visat att du bränner mer fett om du dricker kaffe innan du tränar.

Krydda maten
Kryddstark mat höjer ämnesomsättningen – om än bara temporärt. Det kan alltså löna sig att vara lite extra generös med kryddningen.

Nu är det männens tur att få fuska sig till en snygg kropp

Inte är det värre än när vi tjejer fuskar både med det ena och det andra..

Sen vet jag iförsig inte om grabbarna köper det här i samma utsträckning som tjejer köper push up eller vadderade bhar,hm det återstår att se..

Foto: www.riptfusion.com
Källa: Improveme.se

Nu kommer männens fusktröja

T-shirten "RipTFusion" ska få dig att se ut som om du har ett sexpack.

Vill du ha en slank, vältränad överkropp, men har ingen lust att äta nyttigt eller gå till gymmet?
 
Ingen fara, t-shirten "RipTFusion" lovar att ge dig en tvättbräda på 30 sekunder, skriver Aftonbladet Kropp & Hälsa.
 
Enligt företaget som marknadsför t-tröjan innehåller den en slags inbyggd korsett som formar och håller in. Flera centimeter ska trimmas från magen och plagget sägs ge illusionen av magmuskler där det inte finns några.

Det är alltså inte längre bara kvinnor som kan fuska sig till en snyggare figur med vadderade behåar, push-up-trosor och slimmande kroppsstrumpor.

Hollywoodfruar

Sitter och tittar på Hollywood Fruarna,rätt kul att följa deras dagar..


Modifast/Chokladsmak är så god !

Stressar

Precis kommit hem från dagens träning,förbränning 1 timme på crossmaskinen och sen situps (dessutom innan frukost,så nu ska fettet bort) så var rätt hungrig nu när jag kom hem,så mixade ihop en choklad Modifast med en banan i..tyvär lite för stressad för att hinna med att laga något,så då är Modifasten ett toppen alternativ för mig.

Nu ska jag stressa in i duschen och sen ska jag på ATP möte,sen direkt efter det ska jag åka till jobbet för veckans första nattpass.

Ha en toppen dag!!



Har du inte provat den här,så gör det..den är grymt god,
men jag mixar ner en banan också,så då blir den ännu bättre,
smakar som en choklad shake,mums!

Undrar om det finns några kvar..


Stövlar i ur & skur och inte vilka som helst..

Hunter stövlar

Ska införskaffa mig ett par!


Kanske dax att vårstäda i sminkväskan..


hej hopp

Gosar

Pracis kommit hem från gymmet,1 timmes förbränning på crossmaskinen och axelpass,idag var en sån där dag då träningen bara flöt på hur bra som helst,kunde ha kört på ett bra tag till,men hungern gjorde sig påmind..så åkte hem med en leende på läpparna och en skön känsla i kroppen,nu sitter jag här med lilla Leo i famnen och gosar medan jag väntar på att min mat ska bli färdig,det står och puttrar på hällen..åh jag är så hungrig så jag nästan skulle kunna kasta i mig vad som helst..


Vårens hetaste hårmode

Perfekt mode,älskar flätat hår !






Hollywoodflätan som kändisarna älskar

Den slappa flätan, nonchalant kastad över axeln, är en av vårens hetaste hårlooker.

♥♥♥

Slappar söndag eller

borde nog åka en sväng till gymmet iallafall eftersom det inte blev av igår..kan ju inte slappa bort hela helgen,sen efter är det legalt att slappa,eller?

Nu ska jag börja med en kopp kaffe,så får jag se sen vad jag ska göra.

Vad gör du en dag som denna ?



är det bästa!

Kan varmt rekomenderas

Första men inte sista besöket på Nem Nem

Ikväll provade vi Vietnamesisk mat för första gången,mm vad gott!

Det sägs att det är nyttigare än Thaimat,när man lagar Thaimat så använder man sig mer av både olja och cocosmjölk,i Vietnamesisk mat använder man knappt cocosmjölk alls.
Vad vet jag..det är bara vad jag hört.

Det var iallafall inte sista besöket på Restaurang Nem Nem,påminde väldigt om Thaistil i inredningen,inget flashigt alls men väldigt god mat,åt deras papayasallad till förrätt och guu vad god den var,godaste asiatiska sallad jag ätit hittills (tyvär glömde jag ta foto på den),vet att jag kommer att få abstinens efter den snart,så måste nog göra ett nytt besök dit väldigt snart.På menyn hade dom en massa gott som jag ville prova och då krävs det ju en hel del besök där,men inget mig emot!!









middag på restaurang Nem Nem

Vietnamesisk mat ska tydligen vara grymt gott

bättre än Thaimat tydligen..fick ett hett tips av Van (tjejen som fixar mina naglar) om den här restaurangen,så vi tänkte göra ett första besök där ikväll,blir första gången jag provar Vietnamesisk mat,så det ska bli väldigt intressant,jag är ju en riktig sucker för Thaimat och det här sägs ju vara godare & nyttigare,hm..måste ge det en chans.

Återkommer om vad jag tycker..

vietnam-sallad



Ut med den gamla och in med den nya..

Helt galet

känns det att kasta en 2 år gammal 52 tums platt tv i soptippen,men vad gör man..ja inte så mycket i och med att den gått sönder,så vi åkte till tippen med den,men det kändes helt galet.

Film time ikväll

ska se Hurt Locker (med våran nya tv) ikväll



Neeej såg nu att det är någon form av krigsfilm och jag hatar sånna filmer...

Borde,men är ju så seg..

Kan inte väderguden vara lite hygglig

längtar ju efter vårsolen så jag kan bege mig ut på en lång & skön promenad,är inte ett dugg sugen på att gå ut i det här gråa trista vädret,funderar på att åka till gymmet och köra ett förbränningspass men har inte bestämt mig än,orkar egentligen inte..har ont i huvudet och är trött men ska försöka att ta mig själv i kragen..snart!

Gott & nyttigt efterrätts tips



Maräng med blandade bär

Krispigt, krämigt och sprängfyllt med antioxidanter.

4 personer
8 äggvitor
300 g ljust råsocker


Kräm:

2 dl kesella
1 tsk fint råsocker
Korn från 1/2 vaniljstång
Rivet skal från 1 ekologisk apelsin


Topping:

400 g blandade bär
40 g hasselnötter
Apelsinstrimlor (se receptet på chokladmousse)
Lite mynta


Tillagning

Sätt ugnen på 150 grader. Vispa nu äggvitorna till halvhårt skum, tillsätt sockret och vispa vidare på hög hastighet tills sockret är helt löst och vitorna blivit till styvt skum. Lägg ut bakplåtspapper på en plåt och häll ut vitorna - i en stor portion eller i fyra portioner. Grädda på 150 grader i en timma, lite kortare stund om du gör portionsbitar, tills marängen är spröd utanpå. Bred på en kräm av kesella, socker, vanilj och apelsinskal, och lägg blandade bär, till exempel blåbär, hallon och björnbär ovanpå. Rosta nötter lätt och hacka dem grovt. Garnera med apelsin och mynta.


Nyttiga smoothies


Hallonsmoothie med fläderblomssaft

Superlyxigt mellanmål som mättar på få kalorier.


4 personer

400 g hallon
4 dl yoghurt (0,1 % fett)
1 dl lättmjölk (0,5 % fett)
4 msk mascarpone
1 dl aroniasaft
4 msk fläderblomssaft
1 vaniljstång


Tillagning

Mixa frysta eller färska hallon med yoghurt, lättmjölk, mascarpone, koncentrerad aronia- och fläderblomssaft samt kornen från en vaniljstång. Smoothien är inte sötad, men är inte sur. Kan dock sötas med 1 tsk akaciahonung per person.




Smoothie med kiwi och passionsfrukt

Uppiggande vitaminbomb.


1 person

1 apelsin
¼ vaniljstång
¼ tsk färskriven ingefära
2 dl lättyoghurt
1 kiwi
1 passionsfrukt

Tillagning
Häll apelsinsaft, vaniljkorn, färskriven ingefära och yoghurt i en mixer. Skala kiwin, dela den i mindre delar och lägg dem i mixern. Dela passionsfrukten och skrapa med en tesked ur kärnor och fruktkött ner i mixern. Mixa tillsammans med tre istärningar.


hoppas våra nära & kära ska trivas


Gäst/arbetsrummet

Köpte lite nytt till gästrummet härom veckan,ville
att det skulle kännas lite vårigt,våren till ära!



ramen gillar jag skarpt









Beställde även en ny väggtext som jag ska sätta upp
till vänster ovanför sängen,ska nog ta och sätta upp
den i helgen..

Don`t take my pictures so seriously..

White trash










älskar nygjorda naglar

Bilder från  nagelsalongen idag








Färdigt resultat,lite kortare den här gången men det
är bara skönt eftersom mina naglar växer som ogräs..

Rengöringstips!

Älskar du också vita gympadojjor när de har den där splitternya känslan? När det riktigt lyser om dem varje gång man tar dem på sig. Blir du också besviken när användandet plötsligt syns tydligt och de är långt från vita och fräscha längre? Jif rengöring är (något otippat) enklaste lösningen på problemet. Den rengör ALLT och lämnar skinnet supersnyggt på ytan. Outstanding!


Perfekt för trötta fötter

Feet Fairies är varje högklacks-älskande kvinnas önskeprodukt. Det är en supermjuk ballerinasko i skinn och med lättviktssula som ska göra det enkelt att både rulla ihop dem till minisize och rymma dem i små kuvertväskor. Skopåsen de kommer i går sedan att fällas ut till en större påse där du kan förvara skorna du hade från början. Feet Fairiesen är alltså till för alla som älskar sina höga klackar men som också är smärtsamt medvetna om att både långa arbetsdagar och vilda partynätter tar ut sin rätt tillslut. Alltså perfekt att ha med i väskan när tröttheten slår till, en oväntad promenad dyker upp eller om vädret sätter stopp för känsliga klackar.



Äntligen fredag igen

In till stan

Nu ska jag åka och klippa mig och sen efter ska jag nog åka och göra en påfyllning av mina naglar.
Lägger upp lite bilder senare..


Lyssna till ditt inre

Mysig kväll

Var på bio som sagt med min kompis Laila igår,vi såg Änglavakt,jag tyckte att den var väldigt bra men annorlunda,om man säger så här..det är inte så ofta att alla i biosalongen sitter kvar knäpptysta ända tills sluttexten rullat färdigt,men till den här filmen gjorde alla det.
Man fick sig en tankeställare om vad som är viktigt i livet och att man ska alltid ha tron på saker och ting som händer och sker,tro kommer man långt på..sen att vi ska lyssna till vår hjärta och inre,men hur ska man egentligen veta vad som är rätt att göra i vissa lägen i livet o.s.v.

Jag ska iallafall försöka hitta min inre röst i mig själv och försöka lyssna på den,om tar man sig tid,så tror jag att man hör den !

För dig som inte sett filmen kan det nog låta väldigt flummigt,men har du sett filmen så förstår du nog vad jag menar..

P.s. Ha alltid ett öppet hjärta och sinne även för vänner du inte känner,för du vet aldrig vem det är..D.s.

Ett tips gå och se filmen !


Love the feeling

Hemma igen

men bara för en stund,sen blir det Heron City.

Skönt när dagens träningspass är gjord,idag blev det 1 timme förbränning på cross-maskinen,sen körde jag 200 situps,har ju inte tränat magen sen operationen,så idag fick det bli premiär träningen för det och måste säga att det gick förvånansvärt bra,blev lite förvånad faktiskt,gjorde inte alls ont och det måste ju bara betyda att jag kan fortsätta att träna magen nu,yes yes yes !! Kan tänkas att jag får träningsverk imorgon men det tar jag bara positivt (säger jag nu)..

Nä nu ska jag börja städa sen hopp in i duschen och sen iväg på bio date.

Have a nice day !



Träna,städa och sen bio

Mot träningen

Nu har jag varit och storhandlat inför helgen,skönt att ha det gjort.
Ska ta mg i kragen och åka till gymmet,känns lite motigt just nu men när jag väl dragit på mig träningskläderna och kommit iväg så känns det genast mycket bättre,för att inte prata om hur det känns sen efter..

Ikväll ska jag på bio med min kompis Laila,vi ska se Änglavakt,hoppas den är bra.Som jag sagt förr så älskar jag svenka filmer,så ser verkligen fram emot att se den !

See you later !




ha ha haaa söta Alvin bland frukterna..


Underbart med vår

Äntligen är den här

Blir man inte mycket gladare och piggare av att solen tittar fram och värmer våra vinter-frusna kroppar,självklart blir man gladare.

Vi går mot rätt håll,nu har vi den långa,äckliga kalla vintern bakom oss och våren är äntligen här och sommaren har vi framför oss med semester och allt vad den bär med sig,så bara av den tanken fylls mitt inre med glädje !


ett inlägg från min dotters blogg

Ha ha haaa kunde inte mer än skratta när jag läste det här imorse på min dotters blogg,söta unge !

Kunde inte låta bli att visa den för er *ler & fnissar*,självklart blir jag glad och stolt över att min dotter känner så över mig,men kan inte riktigt hålla med om att dom flesta mammor är tanter,för alla är ju olika..


Jag har en cool mamma

Visste ni att..?
Min mamma är fett cool, hon är ingen tant mamma som de flesta mammor är. Hon är ung snygg & sexig. Skoja. Hehe. Nej men hon är faktist 37 år. Hon följer modet. VÄLDIGT MYCKET! Hon sminkar sig. Hon säger donken istället för macdonalds. Hon är grym. Hon brukar ta ego bilder. hehe. Som vi alla ungdomar gör. Men bara för skojskull. Min mamma har också en blogg. Coolt va? Din mamma är en tant, men min mamma är en ung & cool mamma. Exakt så är det. Jag lovar att era mammor är fett tråkiga. Typ kollar på bingolotto på kvällarna,sitter aldrig vid datan, smsar aldrig. Tar aldrig foton på sig själv. SÅ ÄR ERAN MAMMA, det vet jag. Därför är min mamma unik bäst & roligast så det så. Jag vet att mamma desutom läser min blogg just nu. Nice va?

Juste, hon går i högklackat,köper kläder på Gina,hon älskar att shoppa,hon sminkar sig. Fixar håret. Osv.
2010-04-06 @ 23:55:43

Chockad & ledsen men ändå förstående

Tårarna rinner

ner för mina kinder,ringde till Salong Kameleonten precis och frågade efter min favorit frisör Maja,då svarar en annan tjej i telefonen,självfallet frågar jag efter Maja,då säger hon Vicky (tror jag hon hette) att Maja har flyttat till Göteborg,jag blev så chokad att jag hörde nog inte ens hälften av det Vicky sa sen,när jag lagt på luren så började tårarna att rinna ner för mina kinder,svårt att förklara hur jag känner men det är ju så att Maja är ingen vanlig frisör för mig hon är mycket mer än så,nästan som en storasyster och sen har jag känt Maja sen jag var liten typ,våra föräldrar känner varandra också,så hur kan det då ha undgått mig att Maja flyttat..jo för att jag haft ett långt glapp sen jag var där sist,berättade ju för ett tag sen att min systerdotter Sophia gick frisör utbildningen och hon hjälpte mig med mitt hår (även Sophia har flyttat,booo.Sophia du har en väldigt speciell plats i mosters hjärta),men självklart så har även Maja en speciell plats i mitt hjärta och hade tänkt återvända och nu när jag skulle göra det så får jag veta att hon flyttat,åh vad ledsen jag är,självklart är jag glad för att Maja är lycklig och har funnit den stora kärleken,för det var den stora kärleken som hon flyttade för,vad gör man inte för kärlek,jo sitt allt !

Men jag då Maja,booo vem ska jag nu gå till och bli fin i håret hos? Dig kunde jag släppa lös med saxen hur som helst och jag visste att du aldrig skulle göra något som inte föll mig i smaken,du visste exakt vad jag gillade och inte gillade,16 år (om inte mer) fixade du mitt hår och det är en lång tid.

Nä nu ska jag ta och gråta vidare,för det här kommer jag inte över bara så !

Maja bara så att du vet,så har du alltid en speciell plats i mitt hjärta,inte bara som frisör!!


Även Markoolio kämpar med vikten

Ha ha haaa jag är inte ensam om att hålla på med vikten..
Kolla in..även han har kommit i sina jeans.


Marko Lehtosalo

Marko Lehtosalo Promenad på en halvmil nu. Träna ikväll. 5 dagar kvar! :)
för 6 timmar sedan via Facebook för iPhone

Marko Lehtosalo

Marko Lehtosalo Snart påbörjar vi insp av sista talang prg inför semifinalerna. Satte på mig mina jeans som jag ska ha på mig och fick veta att måtten på jeansen är 31 32 haha och dom sitter bra :D
för 3 timmar sedan via Facebook för iPhone


at least

Det här är dom jeansen jag pratade om,som jag äntligen kommit i..
för några veckor sen så kunde jag inte knäppa igen knappen.



som du märker så har jag inte så mycket att göra..

Min tunna vårjacka som jag köpte härom dagen

Passar inte till dom kläderna jag har på mig för tillfället men men,jag visar ändå.










älskar fetaost

Lunch dax


Så här blir man när man sovit på tok förlänge

Moget eller hur..








Borde ha gått upp i tid..

Min dag är förstörd

p.g.a. min sovmorgon..hur skönt är det inte med en ordentlig sovmorgon,jo jätte skönt men nu känns det verkligen som att min dag är en disaster (kanske inte riktigt katastrof,men inte långt därifrån iallafall),jag som skulle ha åkt och tränat,men nu är jag så mörbulltad så jag kommer faktiskt att skippa det idag (borde ge mig själv en knäpp på näsan nu),som tur är så kommer det en ny dag imorgon,så får ta min träning då.

Så vad ska jag göra nu då istället..jo jag ska nog ta och ringa min Salong Kameleonten och försöka få en klipptid inom den närmasta tiden,hm hoppas hoppas att jag får det väldigt snart,står inte ut annars..


McFancy

Tror ni detta ökar försäljningen

Det tror jag..


Att äta på McDonalds kommer att bli hur moderiktigt som helst tack vare Acces Agency. Inför de kommande modemässorna runt om i världen, bland annat i London och New York, har de tagit fram ett nytt koncept med vackra förpackningar för hamburgerkedjan. Vad sägs om Hermès inpackade pommes frittes eller en Burberry inslagen hamburgare?




Militär mode är hett nu

BALMAIN_WCFS10_226

Att militärmodet blir populärt och trendigt då och då är ingen slump. Modet, precis som det mesta annat, påverkas och influeras av sin tid och det reflekterar både världens och människans tillstånd. Förr handlade miltitärinspirationen framförallt om de material man kunde få tag på under kriget och flera av de plaggtyper vi ofta bär idag har sitt ursprung från något av världskrigen. Trenchcoaten och axelremsväskan är två exempel på plagg som bars av militären långt innan de hamnade på catwalken.

Vill ha nyklippt och fräscht hår

Huaa vad trött jag är på mitt hår

Känns som ett hopplöst fall just för tillfället,har fortfarande inte kommit för mig att boka en klipptid,ska nog ringa imorgon..annars blir det aldrig av,känns det som.



Träning är en del av mitt liv

Nu drar jag ett streck över Påsken

och kör med mitt nya nyttiga liv *ler*,klev upp med tuppen imorse och åkte till gymmet och körde både styrketräning och förbränningspass,tänk att det är lika skönt varje gång jag är färdig och känner att jag gjort dagens träning,det går inte riktigt att beskriva den känslan..jag har svårt att tänka mig ett liv utan min träning,jag tror att jag skulle klättra på väggarna om jag inte rörde på mig.

Tränar du något och vad gör du när du tränar?


Änglavakt

Film är bäst på bio

sägs det,men det vet jag iförsig inte om jag kan hålla med om (jo men det är det nog,om jag tänker efter),nu är jag lite ambivalent i den frågan..det är ju så här att jag kollar mer än gärna på film hemma,eftersom vi har storbilds-tv och biosystem,så då förhöjs ju film effekten,men ja ja jag erkänner att film är ju annorlunda på bio..
Iallafall så ska jag på bio date med min kompis på torsdag kväll och det ska bli jätte mysigt,vi bestämde oss för att se på Änglavakt.

Är det någon av er som sett den och vad tyckte du/ni isånnafall ?




Ernst och Cecilia lever ett lyckligt och välordnat familjeliv. En dag drabbas de av något som totalt vänder upp och ner på deras tillvaro. När allt är som mörkast träffar de främlingen Walter, som förändrar deras liv på ett fantastiskt sätt.

Nu blir allt som vanligt igen..

Mysigt med Påsk

men det ska bli skönt att återgå till vardagen faktiskt,hemskt kanske och säga så,men det är så jag känner..
Imorgon ska jag träna och skärpa till mig med mat delen,känner ju att jag är på god väg både med mat & träning,så varför inte fortsätta i den andan när jag mår bra av det.

I Påsk har det självklart blivt en del onyttigt men det tar jag,nu är det bara att fortsätta precis som innan Påsken,jag har ju sagt till mig själv att,sakta men säkert..och det är precis det jag har lyckats med och kommer att fortsätta så,varför späka sig själv för hårt i onödan,vi lever ju bara en gång (vad vi vet).

Som jag sa tidigare i ett videoinlägg så har jag lyckats komma i mina jeans som jag inte haft på mig på jag vet inte hur länge,och till dig som tänker:oj då,då måste dom ju vara omoderna..lugn bara,jag skulle aldrig dra på mig något som inte håller måttet någerlunda,självklart är dom inte det hippaste & senaste men det gör inget,för sen när jag kommit ner till den vikten jag trivs i,så ska jag köpa ett eller flera par riktigt heta jeans *fnissar*.

Iallafall så är jag överlycklig åt att ha lyckats med det jag lyckats hittills med !!





Keep on dreaming

Hundvakt

På fredag kommer min systerdotter Sophias lilla chihuahua Leo hit,vi ska vara hundvakt till honom och det ska bli så mysigt,jag har en dröm om att få en egen liten hund,men det får nog bli i mitt nästa liv,uhuuu..men jag ska passa på att njuta av lilla Leo istället *ler*.

 



Svårt att hitta bikini ?










Har du svårt att hitta en ny snygg bikini

Beach Banny har en hel del snygga,så kolla på deras hemsida !


Nästan så att man längtar till att det regnar..


Snart kan man äntligen ha på sig lite lättare plagg !


Min hatt den har tre kanter...




Snön håller sig kvar

Vilket Påskväder

Bortsett från allergin så njuter jag av våren,love it!Nu ser jag fram emot att kunna sätta mig på baksidan med en kopp kaffe men jag får nog tyvär vänta ett tag till,då vi har så oerhört mycket snö kvar på baksidan,vart jag än åker så är det nästan snöfritt men just hemma hos oss så är det sjukt mycket snö än,typiskt..men men den som väntar på något gott,väntar aldrig för länge..sägs det !


Allergi

Tokjobbigt


Nu ska jag inte vara negativ och  klaga men våren har sina nackdelar den med (men det e klart att det övervägs med allt positiva som den för med sig),förutom allergin som många redan har börjat känna av b.l.a. jag,har snorat och kliat i ögon & näsa sen  igår,fick ta en allergi tablett,så då blev det ju bättre efter en stund men nu när jag vaknade så kände jag av allergin igen,så får nog göra om proceduren idag igen..

Är det någon mer som har känt av någon allergi än?
Jag vet ju inte ens vad det är som blommar nu/eller är på gång ?



Megan Fox

En skönhet klär i allt




Är det en ny trend på G


Med eller utan hår spelar ingen roll,lika vacker oavsett.Själv skulle jag aldrig våga raka av mig håret,skulle se ut som Skalle-Per eller en nakenråtta minst sagt,uhuu ryser av bara tanken..


Efterlängtad

Lilla Milo är så efterlängtad


DSC_0025.jpg picture by rek462

DSC_0027.jpg picture by rek462

DSC_0041.jpg picture by rek462


DSC_0071.jpg picture by rek462
Bilderna har jag lånat från
Sofocats hemsida.

Får jag abstinens eller..jaaaa..massor!

Vill ju bara att veckorna ska gå fort nu och att vi kan hämta våran lilla Prins,han ska bli en bortskämd liten prins *ler*, precis som våra 2 päls-prinsessor,oops 2+1=3,men det hade jag ju räknat ut för länge sen *fnissar*,kanske borde jag få ett nytt smeknamn..kattkvinnan,eller vad tycker du?

dödsängeln

Älskar svenska filmer





I kväll så har vi tittat på Wallander som ni ser här ovanför,är ju väldigt svag för Svenska filmer & serier,vet inte riktigt vad det är men jag bara älskar det !!

har haft något liknande för länge sen..

Nu är dom tillbaka

Allt går igen i modet,oftast med små förändringar i detaljer..so here we go again !






Handskarna hittar du på dalala.se 

Svårt att hålla mig från bloggen..



Några videoklipp från tidigare idag.



Blev ju så lycklig när jag kunde få på mig mina gamla jeans (som jag då inte kunna haft på ett tag),
kan verka lite löjligt men blev såå glad,yes mitt kämpande ger resultat nu,tjohoo..

Svar på kommentar

Fick en förfrågan på vilken hemsida man hittar dom våriga tunikorna,dom hittar man på calypso-celle.com


Här bakas det för fullt






Det här receptet bakade vi efter


Min favorit bakbok !


This is it..

Återkommer efter påsken


Påskledigt

Jag tror att jag ska ta lite Påskledigt (men något enstaka inlägg kan det nog bli ändå) från bloggen,så du får ha en underbar Påsk och ta hand om dig !


Kudde från Indiska



Sånna här kuddar vill jag köpa upp till övervåningen

Dör för inredning,love it!

Rosor & Tulpaner





Älskar färska blommor

Men vem gör inte det..

Köpte dom idag,kände att jag behövde pigga upp mig själv
lite och sen så blir ett hem mer levande med färska blommor !

hopplös groda utan ben..

Yääk,vilket påsk väder vi fått nu då..inte blir jag på gott humör av det inte,känner mig tvärtom lite låg idag,känns nästan som jag skulle vara på G och bli sjuk..hm,hoppas att det vänder.

Har varit iväg till vår butik för att storhandla igen (en vecka går fort),sen jag kom hem imorse så har jag grejat här hemma,tänk att det här evighets görat aldrig tar slut..är det någon mer som känner som jag?Städar,fixar och donar,tvättar,handlar och lagar mat och så fort jag hunnit färdigt i ena änden så är det dax att börja om någon annanstans,ibland känner jag en stor hopplöshet men så tänker jag att jag är nog inte ensam om att känna så här,eller?



Blev lite förvånad då mitt nya Iphone fodral damp ner i brevlådan,den var tillfälligt slut i sortimentet och skulle tidigast komma vecka 15,får väl se det som en liten påskpresent till mig själv *ler*,den kom ju rätt lägligt för det iallafall.

Mot blåkulla


Gillar dagens moderna häxor..

Så kom igen nu brudar..nu sticker vi iväg !

RSS 2.0