Victoria Secrets !

Skor jag skulle vilja ha..



Frye®
Platform buckle boot
$498




GUESS
Suede wedge boot
$169


Colin Stuart®
Faux-fur cuff boot
$149




GUESS
Puffer wedge boot
$165


 tufft..



kanske ngt att ta på sig på julaftons natten..


 

Söt topp..


Ni märker säkert att jag e lite rastlös..ha ha haaa...
Allt är från Victoria Secrets hemsida !









Man blir lyclikg av vackra blomor..

Älskar vackra blommor !!



















Alla helgonsdag !

Sov ut väldigt länge idag,det har ju blivit lite si och så med sömnen senaste nätterna,så det kändes skönt att få ta igen sig lite,känns konstigt att vakna och veta att morfar inte längre finns hos oss,men vi måste försöka att leva vidare,morfar har det bra nu iallafall och kommer att för evigt finnas i våra hjärtan.Har tänt ett ljus igen för att hedra morfar (våran älskade hissi vaari ) !

Jag har fått i mig kaffe & toast nyligen,tagit en skön dusch också och nu sparkar dagen igång,har inga speciella planer för dagen precis,men ev att jag åker iväg med tjejerna för att köpa vinterskor,vi var iväg härom kvällen till Haninge c för att köpa det,men fanns inte ett enda par som tjejerna ville ha,dom har ju kommit upp i den åldern nu då dom inte tar på sig vilka skor som helst..jag vill att det ska vara rediga skor som tål snö & slask och tjejerna vill absolut inte ha det jag pekar på,inte för att jag tittar på Pax och Ecco men det finns ju typ ordentliga Columbia kängor som ändå e rediga,men ändå tuffa.Tjejerna tycker inte som jag och jag måste ändå köpa sånna som dom vill ha och gillar,det är ju dom som ska ha dom.
Svårt det här med olika viljor..men det löser sig säkert.

Ikväll så ska tjejerna på Halloween övernattning på Skutan (det är på stallet,där dom rider) så då får man passa på att kanske ta en bio eller ngt,jag är sugen på att se Flickan som lekte med elden,har ju sett Män som hatar kvinnor och den var jätte bra,har hört att den sista nu ska också vara bra.
Vi får väl se vad det blir,skulle vara kul att hitta på ngt att göra iallafall eftersom det känns som att det var ett tag sen man gjorde ngt överhuvudtaget.


Ha en trevlig alla helgonsdag och massor av kramar till er !!


Älskade morfar,vila i frid !



Oj det känns väldigt tomt och konstigt,morfar somnade in 19.15 ikväll,det gick väldigt lugnt och stilla men det känns som man slits mellan två världar,hjärnan säger att morfar har det bättre nu,han har ju fått komma hem,han vigde i stort sett hela sitt liv till gud,han hade en otroligt stark tro och morfar var religiös.

Hjärtat säger att,jag vill inte släppa honom,vill bara behålla honom här hos oss för evigt..men ändå säger hjärtat att morfar har kommit hem nu..livet här på jorden är igentligen så väldigt kort,jag tror att vi på ngt sätt förbereds här på jorden till ett helt annat liv sen efter döden,men eftersom vi inte vet ngt om döden så är det så främmande och man e nästan lite rädd för döden,men nu när jag på väldigt nära håll har upplevt döden och det var så fridfullt för morfar att få somna in,så känns det inte så läskigt,det är nog ovetskapen om hur det kommer att vara sen efter som skrämmer oss människor mest.
Oj det är tusen tankar som far i huvudet just nu,så allt jag skriver kan låta konstigt men jag tror att ni kanske ändå förstår vad jag menar..

Morfar var med i finska vinterkriget och var en av dom få krigsveteraner som fanns kvar och nu har det ytterligare blivit en mindre.. han var så stolt över att han var med och krigade för sitt hemland,och berättade gärna om sina minnen därifrån för oss.
Igår när en pastor från finska Pingstkyrkan var på sjukhuset och läste nga rader från bibeln till morfar vid sjukhus sängen och sen höll han ett tal till honom,där han pastorn nämner att morfar alltid pratade så varmt om sitt kära hemland Finland,då gick morfars puls helt plötsligt upp till över 120,som annars hela tiden låg på 80-90,då förstod jag att morfar hörde oss på ngt sätt,eftersom hans hjärta började slå extra när det nämndes det som låg honom väldigt kärt om hjärtat.

Vi tände ett speciellt ljus för just morfar ikväll och hade en tyst minut för att hedra honom !!

Kära morfar vila i frid nu,du kommer för evigt att finnas i våra hjärtan och glöm aldrig att vi älskar dig oerhört mycket !



Änglar !



Änglar visst finns dom

Änglar!
Visst finns dom!
Dom finns där för att hjälpa oss på vägen.
Underbara, ljusa, rena och vackra!
Dom ser det som deras uppgift,
att bistå oss under vårat jordeliv,
och dom gör det med glädje.
Dom finns där för att och stötta,
trösta, gråta, och skratta med oss,
närhelst vi behöver dom!
Vi har många olika guider och änglar
omkring oss, alla bra på olika saker.
Dom hjälper oss i våran personliga och andliga utveckling,
och får oss att våga tro på oss själva!
Dom är helt underbara
och jag skulle inte vilja vara utan dom
och deras vägledning.
Så kom Ihåg!
Du är inte ensam!


Allt i livet kan förändras på ett kort ögonblick..



En ny dag är på gång,fredag till och med..kan tyvär inte glädjas när man har hjärtat och tankarna hos kära morfar som ligger där på sjukhuset och ska snart lämna oss,allt annat känns så betydelselöst.
Igår blev det inga inlägg för jag var på sjukhuset hos morfar hela dagen.
Om en stund är det dax att åka dit igen,vill försöka vara där så mkt jag bara kan eftersom det inte är så långt kvar för morfar,konstigt det där att livet bara kan ändras på ett kort ögonblick.
Vet inte om jag hinner skriva så mkt mer idag men önskar er alla en underbar fredag och helg !

Glöm inte att ta vara på varandra !!

Livet är skört..

                                                     


Det känns konstigt att livet utanför fortsätter precis som vanligt som om inget har hänt..man vill bara ruska om alla och säga: stanna upp,ta vara på livet och ta er tid med alla ni håller kära !!!



Vad är meningen med livet? Ja, frågan om mening med livet har med frågan om vad man har för mål med sitt liv.Om man frågar folk vad de har för mål med sina liv så kan man få en mängd olika svar, beroende på vem man frågar.
Man skulle kunna rada upp en hel mängd olika livsmål för olika människor:

    * finna frid
    * ha åstadkommit någonting stort
    * vara rik och berömd
    * inte stå i skuld till någon
    * ha funnit frälsningen
    * lämna efter sig någonting mer bestående
    * ha förbättrat samhället


Om man har ett livsmål är det naturligt att man strävar för att nå fram dit. För om man inte strävar, för att man inte tror att man kan nå fram, ja, då är det kanske egentligen inte ett mål man har, utan mer en dröm, en utopi, av något slag. Men oavsett om man har en dröm eller ett mål med sitt liv så fyller målet livet med en sorts mening, ett innehåll. "jag har någonting att uträtta, jag har någonting viktigt jag måste åstadkomma och därför är det viktigt att jag lever och kan arbeta mot det här målet. Jag är inte överflödig, jag har en funktion i den här jättestora och enorma tillvaron som kallas universum."

En del människor har inga mål alls med sina liv, säger de. Man menar att livets mening inte är att leva för att uppnå någonting, eller fylla någon uppgift. Livets mening är just detta: att leva. Det gäller att leva i nuet, och inte skapa en illusion om att man måste kämpa och sträva mot någonting. Man måste leva nu, säger man.


Älskade morfar ♥



Jag älskar dig morfar ♥ ♥ ♥

Undrar om man i det undermedvetna kan känna på sig saker,har kännt mig ledsen och tom både idag och igår,på ngt sätt jag inte riktigt kan beskriva..
Tidigare ikväll så kom mina föräldrar över,vi skulle fika lite och jag skulle visa min pappa hur han lägger in sina arbetstimmar i datan,allt datoriseras ju idag och dom gamla hederliga månadsrapporterna i papper är ett minne blått..
iallafall när vi satt här framför datan så ringer telefonen..
får en obehaglig känsla av att det är ngt som inte är som det ska..
vi får höra att min morfar precis ramlat ihop och fått en hjärtinfarkt,han var på väg till kyrkan dit han alltid åker hur han än mår,mormor och morfar hade precis klivit av bussen och skulle kliva innnanför kyrko dörrarna då han bara faller ihop,ngn ringer ambulansen omgående,vet inte riktigt hur lång tid det tog innan ambulansen var på plats,dom konstaterar snabbt att läget är kritiskt,morfar fick hjärtstillestånd,dom gör allt för att få tillbaka honom och ger honom hjärt massage och elchoker (om det nu heter så ? ) i 25 minuter,dom lyckas med att få igång hans hjärta igen och morfar ligger nu i respirator på intensiv vårdavdelningen,vi vet inte hur det kommer att bli med våran älskade morfar,det ligger nu i guds händer och bestämma hur det blir..jag kan bara be och hoppas att han orkar kämpa,men har en mkt obehaglig och orolig känsla...
Har precis kommit hem från sjukhuset och känner mig alldeles tom,jag undrar i mitt stilla sinne,vad är det för mening med livet,för ngn mening finns det ju..
Vi springer här på jorden och jobbar,stressar och sliter,vi glömmer nästan att njuta av livet för att vi e så stressade,varför bara inte ta vara på den tid vi får..
Synd att det ofta e så att det behöver vara ngt allvarligt som ska hända innan vi förstår att uppskatta och ta vara på livet och våra nära och kära.

Imorgon åker jag och tjejerna till sjukhuset och hälsar på morfar,även om han inte är vid medvetande,så tror jag att han på ngt sätt känner att vi e där.
När jag var där nu ikväll,så viskade jag i morfars öra massor av saker jag kände att jag ville och behövde säga till honom,sen bad jag honom flera gånger att krama min hand om han hörde mig och då helt plötsligt så drar han en suck precis som han hämtar kraft och så klämmer han till i min hand,det måste bara betyda att han hörde mig på ngt sätt och det kändes så skönt !

Linn sa till mig precis att mamma,under kan ske,glöm inte det..
och det stämmer faktiskt !

Massor av kärlek till er alla från mig !!

See you !!

Vad gör jag om dagarna när jag e ledig,jag det undrar jag själv iallafall.Tycker inte att jag hinner med så mkt,idag tex. när jag kom från jobbet så var det lite frukost time med tjejerna,fixade lite hemma innan jag skulle till gymmet för att köra Body Pump,försöker kombinera det 1-2 ggr/v med styrketräning,sen blir det kondition nästan varje gång jag e på gymmet,ibland kortare och ibland längre,för att lura kroppen..

Efter träningen åkte jag till Apoteket för att förse mig med diverse grejer som jag ska ha inför och efter operationen,usch det pirrar när jag tänker på att det inte är så väldigt lång tid kvar tills det e dax,känns lite som när man kör i ett gupp och det suger till i magen,eller när man e på Grönan och ska åka ngn attraktion och det pirrar till,ja ungefär så känns det,svårt att förklara,hm..
Det är nog mest resultatet och smärtan efter,som jag e lite pirrig inför.
Nog om det..

Har nyligen kommit hem och studs in i duschen och nu en snabb lunch,så kroppen har lite att jobba på.
Nu tänkte jag bege mig hem till syster yster som kom hem från Egypten i går kväll,vi har ju som jag skrev tidigare varit hundvakt till lilla Cricket och nu e det dax att köra hem honom,känns lite tråkigt att lämna honom för han e så mysig,men han mår bäst hemma hos matte & husse,han har ju som sagt varit ordagrant skit rädd för Lasse,ha ha haaaa lite små olyckor har han inte dött av och inte vi heller..

Nu väntar och längtar nog syrran efter Cricket,så bäst att åka.

Skriver mer senare !

Hitta glädje i vardagen..



Tänk vad grå och trist vardagen skulle vara om man inte kunde glädjas åt det lilla. Om man lär sig att kunna uppskatta de små (men ack så betydelsefulla) sakerna här i livet, blir vardagen betydligt mer pompös. Det kan vara bagateller som:

kramar
 en kopp kaffe
oktobersol
tjusiga ballonger
ett leende
en katt som spinner
ett brev på posten
lata dar i soffan
en vällagad middag
en kyss
prata med sina vänner
umgås
tända en massa ljus
njuta framför brasan



Vad tror ni ?

Spiraler

Jag skulle verkligen behöva en ny hårfön,undrar om den här produkten funkar på spikrakt hår som mitt,vad tror ni ?


Skulle man kunna torka och styla håret på en och samma gång? Enkelt? Tydligen ska Spin Curl från Remington göra lockar samtidigt som du torkar håret.

Så här funkar det: Placera en hårslinga i munstycket (kolla bilden ovan) och rör sedan fönen upp och ner, så gör luftströmmen att slingan tvinnas ihop. Resultat? Lösa, mjuka lockar utan frissig feeling. naturligtvis kan du använda fönen utan spin curl-munstycket och bara torka håret.

Titta efter den här paketen:

SpinCurl kostar ca 600 kr.

Inte har jag tänkt att byta jobb !

 

Skytten 23/11-21/12

Hösten är här på allvar men det hindrar inte dig från att ha gott om sommarkänslor. Två romantiska, sköna och spännande veckor väntar. Dessutom går din karriär åt rätt håll, du har fina chanser om du till exempel söker ett nytt jobb eller löneförhandlar. Våga visa vad du tycker.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 3


Ganska häftigt !!


Skippa fram till 00:40 för att hoppa över introt. Där börjar guiden!



 Michelle Phan arbetar som professionell makeupartist, och hon har dessutom ett helt eget märke med makeup och sminkprodukter - IQQU.


Tråkig höstdag !

Usch vilket trist väder att vakna upp till,jag som älskar hösten,men idag känns det som att det inte finns någon kärlek över till hösten..
Hela hösten har det varit helt underbart väder men nu när det är höstlov för barnen,så blir det sånt här väder..känns lite orättvist !
Tänk att det e så olika från dag till dag käslomässigt,idag är det en sån där dag då jag bara vill bädda ner mig och vakna nästa dag istället,ja ja nu får jag göra det bästa av dagen istället.
Idag ska jag träna iallafall och det hjälper ju om ngt att bli på ett bättre humör,sen i eftermiddag är det dax för veckans första arbetspass.
Just nu i skrivande stund sitter jag här igen med mitt älskade kaffe,ska nog ta och äta lite frukost också.
Vad ska ni förgylla eran dag med då ?


Skytteltrafik mellan tapetbutikerna..



Snart har måndagen passerat igen..
Har varit iväg och tränat idag kändes så bra att köra igång igen efter helgens vila.
Åkte förbi en annan tapet butik återigen för att lämna en låne katalog,nu e det värsta över iallafall d.v.s vi har hittat dom tapeter som vi ska ha och det var inte det enklaste precis,jag som älskar inredning och fixa hemma fick nästan hybris när jag klev in där förra veckan för att välja bland hundratals kataloger,jag bläddrade och bläddrade frenetiskt men tyckte mig inte hitta ngt som föll mig i smaken,hittade dock en katalog i just denna butik som jag då lånade över helgen,om jag säger så här..vi blev med tapeter i allafall..hade typ nästan gett upp,men skam den som ger sig..

Eftermiddagen och kvällen har gått i lugnets tecken,kollat på tv och slappat vid datorn.
Börjar bli ganska trött nu,så dax att börja fundera på refrängen.

Go`natt och sov sött !

Love from me !!

Svenska Hollywoodfruar !!



Ha ha haaaa rätt bra härmat måste jag säga,rösterna och dialekterna e ju precis som deras !!



Ni måste bara kolla på dom här klippen,hahhaaaa !!

HN 1 Vaccinets bieffekt !



Det här bekräftar ju bara att jag gjort rätt val i att inte vaccinera mig,det är säkert en mkt ovanlig bieffekt,men man kan ju bara tänka sig vad alla dessa ämnen som finns i vaccinet kan ge,även om det inte märks med detsamma,men vet vad det ger längre fram.
Dom som står bakom produkionen av vaccinet har t.o.m försäkrat sig mot att inte ta ngt ansvar för bieffekter,hur mkt tror dom själva på denna produkt.Den är framställd på ett alldeles för kort tid och den är inte tillräckligt beprövad och kontrollerad.
Varför ens chansa ?
Jag ligger hellre då sjuk i nga dagar eller en vecka,eftersom HN1 viruset inte e värre än den vanliga som kommer varje år..

Ni som inte läst om mitt förra inlägg om innehållet av vaccinet,läs hela och bilda er en uppfattning !! 
Klicka på oktober under Arkivet och skrålla ner,så hittar du inlägget.

Vaccintillverkarna har nyligen begärt och fått ansvarsimmunitet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De kan alltså inte ställas till svars för de skador vilka vaccinet kommer att ge. Det vaccin de nu tillverkar har inte testats på någon! Det är helt otestat. De har fått dispens och vad som normalt tar flera månader att testa (för att säkerställa att bieffekterna är ”rimliga”) skall nu göras på fem dagar. Ett annat vaccin har testats på 5000 försökspersoner men resultatet är hemligt och vaccinet är inte det som nu tillverkas.

Sammanfattningvis:
Ett otestat vaccin, skapat med vad vissa kallar ett biovapenvirus, innehållande levande hela designvirus, innehållande bland annat det dokumenterat dödliga ämnet squalene skall tvingas på hela befolkningen under mycket hård press och närmast hysteri. Flera länder i Europa har till och med ordnat så att det blir obligatoriskt – de kan tvångsvaccinera hela befolkningen. 

Helgerna går för fort !




Så var vi tillbaka till ruta ett igen känns det som dvs.måndag,en hel ny vecka framför oss med allt vad den nu bär med sig.
För min del blir det en rätt soft vecka,ska bara jobba 2 nätter och inte har jag bokat upp mig på ngt annat att göra heller,vilket e ganska bra den här veckan då tjejerna har höstlov,nu har jag och tjejerna möjlighet hitta på ngt att göra tillsammans,om dom har tid och lust dvs. nu är det ju kompisarna som gäller för det mesta,så lilla mamma får nöja sig med den tid hon får när det erbjuds..
Jag vet själv hur det var när man själv var i deras ålder,då var det bara kompisarna som gällde,så jag lastar dom inte för det,allt har sin tid..

Nu ska jag iallafall börja min måndag med ett nytt träningspass fö rdenna vecka,har ju vilat kroppen hela helgen,så nu känner jag mig laddad !


Dåliga raggningsrepliker !!

♥ Sämsta raggningsrepliken?

Jag hittade det här på Bannys blogg och var tvungen att visa er hur dåliga raggningsrepliker det finns,ni ska få rösta fram den sämsta, okej? ;)
Dom här har ni att välja mellan;

1 ♥ Du är så söt så att mina ögon får diabetes!

2 ♥ Du är som en ängel som ramlat ner från himlen, synd bara att du landa på ansiktet.

3 ♥ Dina tuttar är som pengarna i min plånbok, platta och nästan obefintliga.

4 ♥ Hej, jag heter [ditt namn], men du kan kalla mig älskling

5 ♥ Jag begär inte att du ska falla för mig, men du kan väl snubbla så jag kan ta dig på golvet?

6 ♥ Det krävs 134 minuter aktivt sex för att förbränna alla kalorier från en chipspåse. Jag har precis ätit 5 påsar, vad gör du ikväll?

7 ♥ Jag har förlorat min oskuld, kan jag få din?

8 ♥ Hej, jag har stånd och det är ditt fel!

9 ♥ Du funkar bättre än viagra.

10 ♥ Orka raggningsrepliker. Ska vi knulla?

Vilken vill du helst höra på krogen och vilken vill du helst slippa? :)

Skrattade när jag läste dessa raggningsrepliker,tycker själv att nr. 2  var sämst,eftersom den e lite taskig och inte bara lite heller,den bästa av dom är nr.4 !!




Varför är det bara vi tjejer som får ta allt..

STACKARS OSS TJEJER MEN HÄR HAR VI LITE TIPS IALLAFALL !! 

Det är ingen som tycker det är kul när magen svullnar upp och brösten värker. Men så behöver vi inte ha det. Här har vi lösningarna på PMS-besvären och hjälper dig till en problemfri månad.

 A2N0X6

Svullenhet

Känner du att byxorna sitter lite för tajt eller att magen putar ut alldelles för mycket? Då samlar antagligen din kropp för mycket vatten ett enkelt botemedel är att äta mycket magnesium. Magnesium kan du hitta i solrosfrön, jordnötter, potatis och svartabönor.

 

Dåligt humör

Forskare har bevisat att kvinnor med lägre kalciumhalt i blodet har värre pms än de som har en högre halt av kalcium. Om du vet att du äter för lite mejeriprodukter så kan du mycket väl vara en utav dom. Då ska du äta 1000mg kalciumtillskott per dag eller bara äta mer ost, filmöjlk och andra mejeriprodukter

 Deppig

Är du en sån som blir irriterad över allt och jätteledsen bara för att du inte fått något sms när du vaknar på morgonen? Då kan du ha brist på B6 vitamin. Ät lax, kött, bananer, gröt och kyckling bröst. Det finns också tillskott att köpa i din vanliga mat affär eller på apoteket.

 Ont i brösten

Det är vanligt att brösten börjar ömma innan mens. Anledningen till besväret är att celltillväxten i bröstkörteln ökar. Drick mycket vatten, ta lite frisk luft och ät en chokladbit så du ger kroppen extra socker vilket gör att det känns inte lika mycket när cellerna i brösten ökar.

 Värk

Det bästa du kan göra för att undvika mensvärken är att träna! Du har säkert hört det förut, men det hjälper verkligen. Ligg inte still. Mensvärk beror på att muskler i livmodern drar ihop sig. Vi är inte vana vid att de musklerna används därför betraktar vi mensvärk som något dåligt och gör ont. Så ut och jogga istället för att ligga stilla och ha ont. Antiinflammatoriska värktabletter såsom Alvedon kan också fungera de dagar du känner dig lat och inte orkar gå ut och motionera.


På tv skärmen ikväll!



Ser framemot kvällens avsnitt av Ensam mamma söker.
Jag tycker att det är kul att följa deras liv och sökande efter den stora kärleken..



Sugen på en ny frisyr !!

Luggen är tillbaka

klum

Är du sugen på ett frisyrbyte men inte lika sugen på att klippa av ditt hår som du sparat ut? Klipp lugg. Luggen ger dig en helt ny look utan att du behöver offra decimeter att ditt älskade hår. Dessutom kan du alltid nåla upp luggen när du tröttnar på den eller föna den åt sidan.

En sak till Heidi Klum är en av dom vackraste kvinnor på denna planet i mitt tycke !!


Foki hysteri !

Mys söndag hahahahaaa,trodde jag ja..
Åkte iväg med alla tapet kataloger jag hade lånat hem över helgen,sen åkte vi raka vägen in till stan.
Släppte av Hanna och hennes kompis strax innan butiken Cocoo,wow säger jag bara..har ni sett fjortis hysteri förut,herre gud..

Själv gick jag till min nagel salong dit jag alltid går när det är dax att fylla på naglarna.Vanligtvis när jag kommer dit så behöver jag inte vänta ngn längre stund innan det är min tur,men självklart idag fick jag vänta en stund,men det gick ingen nöd på mig inte,fick sitta i deras massagestol under tiden,skojar inte,det var så skönt blundade och drömde mig bort till varmare breddgrader,mitt favorit land Thailand..det e så lyxigt när man e där,tar alltid deras underbara oljemassage som kostar typ inget,40 kr i timmen och dom e såå duktiga,ja ni som är ;) eller varit där vet exakt vad jag pratar om..
Inte för att det var samma sak att sitta i massagestolen på nagelsalongen,men riktigt skönt och avkopplande var det ändå,blev så trött efter så jag hade kunnat somna bums.
Naglarna är nu nygjorda och fina,lika skön känsla varje gng jag går ut därifrån med frächa naglar.Måste erkänna att jag blivit beroende av att fixa mina naglar,dom blir ju så fina och händerna ser helt klart så mkt snyggare ut med riktigt fina naglar.Naturen har ju varit orättvis mot mig,mina egna naglar är lövtunna och delar sig,så jag kan inte spara ut mina egna naglar,syrran min däremot har fantastiskt fina naglar i sig själv och tjocka som jag inte vet vad och så får hon vita snygga tippar uppe på allt oxå (ja eller det ser ut som tippar iallafall).Hur kan det bli så olika på 2 systrar,vad var det mamma åt när hon väntade Kicki,som hon inte åt när hon väntade på mig !!

Efter att jag varit och fixat naglarna så bestämde jag mig för att gå ner till Cocoo för att se på hysterin,precis vad jag hade föreställt mig..butiken full med fjortisar,bara för att Foki var där (ni som inte vet vem Foki är,så är hon en känd bloggare som vann Blogg Awards nu för typ en vecka sen) Foki stod utanför och signerade för glatta livet,tog mig in i folkmängden eller rättare sagt fjortismängden,så där var jag mitt bland alla fjortisar i butiken,öh kände jag mig gammal eller..
iallafall så självklart som jag misstänkte så köpte jag ett snyggt nit armband,ett tunt som går runt 3 varv i handleden i mörkbrunt läder med små guldfärgade nitar,känner mig själv ganska bra..
Köpte även mina 2 första julklappar till tjejerna där,skit söta.Kan tyvär inte säga vad det var eftersom dom läser min blogg emellanåt..

Nu e jag hemma iallafall till slut och ska bara mysa hela kvällen,precis tänt en brasa igen och ska ta en mugg java.

Puss & kram !!



Hanna & Foki,ni kan ju gissa vem som lever länge på det här..



Hannas kompis Runa & Foki !



söta öronmuffar eller vad dom nu heter,ägde sånna när jag själv var tonåring..





mitt armband som jag köpte på Cocoo idag ! 




Tragiskt men sant..

Drabbats av laptop-love?

En ny, trådlös relationstrend är på frammarsch. När barnen har somnat sitter vi och myser – fast på bloggar och facebook med varsin dator. Är det verkligen så vi vill ha det?  

Hahahaaa,skrattade när jag såg det här,för precis så här kan det se ut hemma hos oss vissa kvällar..

Måste villigt erkänna att jag älskar min data <3 och självklart min lilla gubbe !!


 Lider du av uppdateringssjukan?

Uppdaterar du ständigt din status på Facebook, twittrar konstant och deppar om ingen kommenterar ditt senaste blogginlägg? Då kan du vara drabbad av den nya sociala uppdateringssjukan.  

Tror helt ärligt att detta stämmer in på många i dagens samhälle..inklusive mig själv,men har inte gått så långt att jag blir deppig om jag inte får kommentarer på bloggen,men det skulle vara kul självklart,så fortsätt mer än gärna att lämna kommentarer,annars känns det lite som jag pratar med en vägg !

här ska det vara en rubrik..


Sovit ut idag,klockan visade på 10.20 när jag klev upp,kan ju inte sova bort hela dagen,men sen när jag knäppte på tvn så såg jag att klockan bara var 09.20,glömde bort att dra klockan bakåt innan jag gick och lade mig igår,så det var ju skönt att klockan inte var så mkt som jag nu trodde.

Tände en mysbrasa för en stund sen,skönt när det är lite ruggigt höstväder ute,det är bara det att nu är det som i en bastu här,huh varmt blir det..
Nu kurrar det reält imagen,så ska nog ta och försöka få i mig ngt frukost aktigt och en god kopp java.

På agendan idag :

besöka Cocoo,där Foki ska signera autografer (vad gör man inte för sina barn)

fixa mina naglar

åka hem och städa

sen blir det bara söndagsmys

Så ser dagen ut för tillfället iallafall..

Nu ska jag äta min frukost och dricka mitt kaffe,gu vad det suger i kaffe tarmen !





Foki på Cocoo !

Söta släkten har precis åkt,vi hade en jätte trevlig kväll.
Dagen har gått så fort igen,var till stallet och såg på när Hanna tävlade i dressyr,sen hem och fixa inför ikväll och hur enkelt man än gör det så tar det alltid ändå en stund innan allt e klart,men det var det värt.Trevligt att bara ses och prata & skratta ihop.Tjejerna blev glada,dom fick det dom hade önskat sig,pengar och presentkort på Gina Tricot,alltid uppskattat,det är ju inte det enklaste och veta vad man köper till dagens barn,speciellt när dom slutat och leka..

Nu ska jag bara ta det lite lugnt och koppla av,känner mig ganska trött om jag tänker efter.
Imorgon blir det defenitivt bara en slappar söndag,på sin höjd att jag tar bilen in till stan,tjejerna har tjatat att jag ska åka med dom till ngn butik som heter Cocoo,Foki ska tydligen vara där och signera autografer och sen var det tydligen rabatt på nga nitarmband,inget jag ska ha men tjejerna lär ju köpa,många som har det nu har jag märkt,hm...ja ja det går väl över.Hahaha bara för att jag sagt så nu,så slutar det med att även mamma köpt sig en,kanske hittar en riktigt snygg en..man vet aldrig (inte min stil igentligen).. men man ska aldrig säga aldrig,har vi ju fått lära oss.

Puss & kram



hahahaa kom ju på att jag faktiskt har nitar på mina stövlar,kolla själv på bilderna.

Lördag morgon !

Go`morron !

Vaknade till att mammas lilla pälsängel kom och kurrade,kelad och var alldeles till sig när hon märkte att jag började röra på mig i sängen och vad möts jag av när jag klivit upp,jo lilla Crickelina ;) som dansar och hoppar som en galning,gu vad jag skrattade högt när jag såg hans lilla uppvisning,tänk så mkt glädje dom där små djuren skänker,man blir ju bara så glad när man ser dom.

Nu sitter jag här med dagens bästa kaffe igen och njuter,om en stund ska vi åka iväg till stallet,Hanna ska tävla i dressyr.
Efter det blir det hem och börja förbereda lite inför ikväll,blir inte så avancerad mat eftersom vi ska vara borta halva dagen,tänkte bjuda på bakpotatis med 2 olika röror,en stor fräch sallad och lite baguett osv. det blir nog bra,sen blir det ju lite tårta och en massa annat sött.

Ha en trevlig lördag alla och glöm inte njuta av att det är helg !!

Skriver säkert ngt mer inlägg under dagen eller kvällen,men nu blir det fullt ös...



här e föreställningens huvudfigurer i morse..

Lite olika pics !



fredags syssla..



inte lätt att välja,om man säger så..



Maja ville vara med..



ser ut som Maja bestämt sig för vilken tapet hon skulle vilja ha iallafall..



troligtvis Hannas tapeter,den första är fondvägg och den randiga blir i resten avrummet..



troligtvis Linns fondvägg och sen blir resten av rummet samma färg som den ljusa blomman fast i lite pärlemo skiftning..



pinklady..



mammas lilla pälsängel !



mosters lilla Crickelina ;) men Cricket är hans riktiga namn..



åh så skönt att sträcka på sig..



schablonen i mitt vardagsrum



my lovely girls !



älsklings mugg !!



dress code som jag hade ngn dag,minns inte vilken..
blus Gina Ticot och väst från Vero Moda







Hanna cooling !



jag <3 datan !



sist men inte minst,fredags godiset..


Vem åker ut ?

                                   

Fredag = myskväll framför Idol

Ikväll är det Rock tema,vem blir det som åker ut ikväll tror ni ?

Själv tror jag att det kan bli Calle eller Nicklas,men det e klart Calles röst kan passa bra just till Rock temat,vi får väl se hur det blir..

Bara en månad kvar !!

Oj oj nu är det bara en månad kvar,exakt på dagen..börjar bli pirrigt nu.

Jag ska göra en bukplastik som jag så länge velat göra,jag är inte så stor men det är det att jag fick ju mina underbara änglar med endast 11 månaders mellan rum,båda med kejsarsnitt och det sätter ju sina små spår på kvinno kroppen,inte för att jag förväntar mig att kroppen ska vara som innan jag fick barnen,men vill trivas med den.
I och med dom otroligt täta graviditeterna och kejsarsnitten så blev min mage inte sig lik,bukmusklerna har dom skurit sönder när jag kejsarsnittades,så dom ska sy ihop musklerna och ta bort lite överskottshud.

Jag har varit hos 4 olika plastikkirurger och alla säger samma sak,Pia det här kan du aldrig träna bort !
Jag har försökt med träning men utan resultat,så har bestämt mig sen långt tillbaka att genomföra denna operation och nu är det inte långt kvar,längtar så men samtidigt är det lite pirrigt eftersom jag vill att det ska bli så bra resultat som det bara är möjligt.
Är inte alls orolig för själva operationen,för det är en kirurg som är ytterst kompetent,som ska operera mig,självklart finns det alltid en risk när man blir sövd men den känns obefintlig.
Självklart e jag nervös för smärtan och läkningen efter,vet att det kommer att göra ont och ta tid innan jag e någerlunda igen,men det är det värt !

Finns säkert mga som tycker att man ska vara nöjd med den kropp man har,men jag känner att livet är för kort att gå runt och misstrivas,dessutom så är kirurgerna så duktiga idag,så jag känner att jag kommer att vara i trygga händer !

Min kirurg är han i den vita rocken Magnus Hober!

 
                           
                                                          
                                                                    
                                                                                     








Fredag igen !

Äntligen fredag igen !
Så skönt när man vet att man är ledig hela helgen och även måndagen.

Sitter här ännu en morgon när resten av familjen gått till skola och jobb,alldeles tyst i huset,rätt skönt ibland faktiskt men nu tror jag ändå att jag ska sätta på radion Mix Megapol,då känns det som att jag har lite sällskap iallafall..så nu e den på,då var tystnaden bruten.

Idag ska jag köra mitt fredags pump pass,undrar hur det ska gå,har ju sån träningsvärk från igår,då jag pressade på rätt bra för att avreagera mig,det fungerade..

Efter träningen ska jag hem och förbereda lite inför imorgon,då vi ska fira Linn & Hanna som fyllt och fyller år,släkten kommer hit.
Imorgon på förmiddagen ska vi iväg,då Hanna ska tävla i dressyr på stallet,så håll tummarna !!


i.d. Mineral smink


 i.d. Bare Escentuals Mineral Makeup baseras på rena mineraler från naturen. De är vårdande och fungerar som en förlängning till din hudvård.

  • - Inga konserveringsämnen
  • - Naturligt UV-skydd spf 15
  • - Inget talk, olja eller vax
  • - Ingen parfym eller tillsatser
  • - Lugnande & anti-inflammatorisk
  • - Ej djurtestad

Idealiskt att använda som ett naturligt avslutande steg efter ansiktsbehandlingar, AHA-behandlingar, mikrodermabrasion, vaxning och epilering.



 Jag använder själv deras smink och kan varmt rekomendera det,har du inte prövat så gör det,jag började med att köpa deras start kit,där ingår en hel del både borstar och smink,start kittet håller hur länge som helst och den kostar ca 1000 kr,det är ett bra pris med tanke på att du får med flera olika borstar.
Så har du varit sugen på att pröva,så gör det,du kommer inte att ångra dig.

Önska dig till julklapp vet jag !!




Fy 17 !

Gah,det känns som jag håller på att få ögoninflamation,fy 17 gubbar..har inte haft det på 111 år,men känner igen den där äckliga känslan,kliar,gör ont,är irriterad och röd,sist men inte minst vagel eller vad det nu heter,holy shit..
Får se imorgon bitti hur det ser ut och känns,om det är som jag befarar,så måste jag ju ta mig till en farbror doktor,vill ju inte gå så över helgen,,ja ja den som lever får se (alltså jag själv) heheheee flum flum.

Känner mig trött men ändå för rastlös för att gå och lägga mig,alla andra här hemma(förutom Crickelina) har gått och knytit sig för ett bra tag sen,sitter här som värsta nattugglan men det kan jag ju göra,är ju ledig ända fram till tisdag nu så,yes va skönt.

Imorgon är det fredag,igen.
I helgen blir det fullt ös medvetslös,eller inte,men typ ngt sånt iallafall.

Sov gott mina nattuggle kompisar !!



Är det så här jag måste gå imorgon ?


Smart eller onödigt...

Ja happ,då har det tydligen kommit en ny ögonskugga på marknaden,smart för dom som inte e så bra på att sminka sig och onödigt för dom som e proffs.Jag ska nog pröva och se vad jag tycker.
Vad tycker ni om denna nyhet ??




Me like !



                             

Vad händer för pinsamt ikvällens avsnitt..

Nu ska jag titta på Mammas pojkar,får se vad som händer i kvällens avsnitt..


Väggord !

Stillat mitt lilla shopping behov lite,beställde nya väggord till vardagsrummet från mixin.se
Så här kommer det att se ut,fast jag beställde mitt i grått.Fint eller hur !


Hungrig som en varg !

Nu har jag avreagerat mig på gymmet,gick otroligt bra att träna idag,kanske ska vara arg lite oftare..
Nu har jag iallafall precis kommit hem och är hungrig som en varg,skulle kunna äta upp första bästa jag möter,vilken tur att jag inte mötte ngn nyss när jag var ute och gick med lilla Cricket.
Ska skramla lite i kylen och se vad jag kan trolla fram för lunch.
See you !


Grrrr...

Är så förbannad nu,så jag ska åka till gymmet för att avreagera mig,grrr !!


Kattflickan !

Dom flesta av oss klagar över en hel del saker tex att vi väger lite för mkt,håret är urtrist,kläderna som hänger i garderoben duger inte osv. så läser man om den här stackars flickan Li 6 år i Kina som hade ett litet hårigt födelsemärke,som helt plötsligt för ngn månad sen började växa sig i en gigantisk yta och den verkar bara fortsätta att sprida sig,hon har inga kompisar längre som vill vara med henne och alla kallar henne för kattflickan och är oerhört elaka mot henne,inte ens läkarna kan göra ngt..

Man får sig en tankeställare ännu en gång,över vad man gnäller på i onödan,dom flesta problem eller sånt vi stör oss på kan vi ändra på,på ett eller annat sätt..



Hoppas Li får eller har en inre styrka som gör att hon kan bortse från alla elaka människors blickar och kommentarer !


Tummen upp för Stina Lee & tummen ner för Kissie !

Läste på Stina Lees blogg idag att hon kanske inte kommer att blogga så länge till,synd,verkligen synd för hon är en tjej med båda fötterna på jorden fortfarande,hennes framgång i blogg världen kunde ju ha stigit upp i huvudet på henne.
Hon är en tjej med ett stort hjärta och ett fint inre,sunda värderingar osv.till skillnad från Kissie som säljer sig själv känns det som,hon kommer nog att ångra sig när hon mognat till.Hoppas innerligt att hon inte e stolt över att blivit utnämnd till kaxigaste bloggaren,man kan ju bara hoppas för hennes egen skull att hon ändrar sin attityd på bloggen,hon har ju redan fångat en massa läsare,så jag hoppas hon använder läsarnas uppmärksamhet till ngt vettigt..

Iallafall så hoppas jag att vi får behålla Stina Lee ett tag till,så skönt att läsa i en blogg där man kan känna igen sig..





Ta er tid !

Har hittat en jätte bra hemsida om skönhet & hälsa,så vill dela med mig till er som är intresserade.
Om ni har ngn bra hemsida som ni sitter och trycker på,får ni mer än gärna dela med er till mig..:))

Kika in där när ni får lite tid över,eller rättare sagt ta er tid !!

http://www.improveme.se/

Dax för mig att dra till jobbet,ha en trevlig kväll alla!


It`s a shittie job,but some body has to do it !!

Oj så nöjd man kan vara..har precit agerat rörmokare här hemma,ett riktigt skit göra med andra ord,lossade rören ända ner i golvet,hahaaa även en tjej klarar sånt,om man vill dvs.Girlpower yeah ! Luktar lite skryt nu,men det får man ta ..*ler*


Snön kan komma..

Nyligen kommit hem,åkte direkt efter jobbet och skiftade till vinterdäck,så nu kan snön komma om den vill,inte för att jag längtar men oavsett om vi vill eller inte så kommer det,förr eller senare.
Passade på att åka till våran affär och storhandla igen,skönt att ha det gjort nu inför helgen,kändes lite tidigt att göra det idag men eftersom jag ändå var i grannområdet så fick det bli idag.I helgen ska vi fira tjejerna som fyllt och fyller år,så då kommer släkten hit på middag och då blir det extra mkt kassar,kännde mig som en packåsna..


Stanna upp..

Ibland undrar jag för mig själv,om man hinner njuta av livet..dag ut och dag in så passerar tiden så snabbt förbi,vill hinna göra så mkt,men vad är det man hinner att göra om dagarna/kvällarna igentligen? Livet känns som ett ekorrhjul ibland,så mkt måsten och krav,vi lever bara en gång (vad vi vet),så varför inte försöka att ta vara på livet och varandra..

Hela våran höst är redan fullspikad av allt möjligt,finns inte en helg över för att bara vara,skulle vilja hinna träffa våra vänner så mkt mer,än man hinner göra.
Tror inte att jag är ensam om att känna som jag gör..

Emellanåt så tänker jag,att för varje dag som passerar så är det ytterligare en dag mindre att leva och träffa sina nära & kära..

Tror att alla vi behöver stanna upp och tänka & dra ner på hastigheten på ekorrhjulet !!

                                                                   

Blev några timmar över !

Tjo hopp!

Det blev ett lite kortare APT möte idag,ganska skönt när jag ska till jobbet om en stund igen.
Fått i mig en god Nasi goreng till lunch,som jag hämtade på Kina Restaurangen på vägen hem.
Hunnit gå ut med lilla Cricket på en snabb promenad också,Kicki & Jennifer om ni läser det här så går det jätte bra med honom,inga problem..ja bortsett från att han e skit arg på Lasse,men det e mer synd om Cricket,för han verkar vara rädd för Lasse.

Funderar på om jag ska orka ta mig till en annan tapet butik,för att se om jag hittar ngt som faller fröken i smaken..hm,tror att jag måste ta mig den tiden,annars blir aldrig nga nya tapeter här..

Hejsvejs i lingon skogen!


Niclas Wahlgren utan Laila Bagge !

Go`morrron !
Blev väckt av min storasyster imorse,dom ska iväg på solsemester som sagt till Egypten (Hurghada).

Klockan e 6.30 när hon ringer och ba :Du vet du vem som ska åka i samma flygplan som vi ?

Jag: nä,säg vem

Syrran: Niclas Wahlgren

Jag: Men e Laila Bagge med då?

Syrran:Nä han e med någon annan kille

Syrran: du måste skriva det på din blogg

Jag: ja absolut,jag ska göra det lovar *ler*

Undrar mamma om Niclas blivit bög,säger en av mina döttrar*hahahahhaa*

Ja kanske,svarar jag..nä men det tror jag inte,han lever bara livets glada dagar nu när Laila är så upptagen och det gör han rätt i.

Nä nu är det dax för mig att åka på APT möte.
Ha en trevlig dag alla !


Lite bilder..








Min lilla pussgurka !


Till höger ser ni min älskade syster dotter Jennifer (Swan) hihiiiii...


Här e båda mina älskade syster döttrar Sophia & Jennifer,Love you !


Här har vi Petri Vehviläinen ( idol Petri) på släktkalas..


En underbar sommar eftermiddag/kväll på Josefinas !


One more..


Baren på Restauran Grill,har ni inte varit där och ätit mat och druckit drinkar,så gör det !!


Me and Bygg Lovs Matte !!


Jag och min älskade storasyster !


Min älskade väninna med High Lights Andreas !


Det här var på Hågelby Parken i sommras,vi hade skit roligt !


Min andra lilla puss gurka!


Våran söta lilla Maja som älskar majs !

Trött igen..

Klockan är ganska mycket igen,börjar bli rätt trött nu,men det e jag nog inte ensam om precis..
I morgon bitti ska jag upp med tuppen,ska på APT möte som vi har varje månad med våran arbetsgrupp,sen blir det en liten paus på ngn timme,sen kallar plikten igen,ska jobba två nätter på rad,men sen e jag ledig veckan ut,så det känns ganska skönt att veta att jag blir ledig i nga dagar på rad..
I morgon blir det nog inte så välldans mkt uppdatering,eftersom jag knappt kommer att vara hemma,men ngt inlägg blir det självklart på kvällen.

sov gott nu ni som fortfarande är vakna !


Magnolia !

Längtar så till våren när jag ser det här underbara trädet !



Vill plantera en till våren men det tar ju så många år, innan den e sagolikt fin !

Klasses kockhörna !

Jag får damp,minst sagt..har precis kommit hem från tapet butiken,åhhhh vad less jag blir.Hittade inte en endaste sketen tapet rulle,som föll i min smak och då dammsög jag ordagrant hela butiken.Är det ngn av er som har ngt förslag åt mig i tapet väg,hur bär jag mig åt för att på enklast sett hitta nga schysta,snygga,stilrena men ändå inte tråkiga tapeter.
Tänkte sätta mig och titta här på nätet vad jag hittar,men det tar ju också sin lilla tid.Har ni förslag på även en bra hemsida för tapeter ?

Jag var iallafall och tränade första passet för den här veckan,gick tyvär inte så bra.Känns lite som det härjar i mina bihålor,min förkylning har inte riktigt gett med sig än,hoppas det inte blir värre bara.

Snart är det dax att agera lite taxibolag,ska köra tjejerna till stallet och under tiden dom rider ska jag hem och leka Klasses kockhörna,kvällens meny komer att bestå av Massaman Curry m. ris och självklart en god sallad till.



Tänk om farbrorn här kunde komma och laga våran Massaman Curry ikväll,tror att den skulle bli super god !

God Dagens !

Nu har våran tapet kille varit här och bildat sig en uppfattning om hur mkt jobb det är för honom och även lämnat offert,säger bara..det kostar att leva på topp !
Ja ja, men snyggt blir det när det är färdigt.
Nu tänkte jag dra mig till gymmet för att köra veckans första pass,förra veckans meriter kan man inte leva på.

Senare idag så måste jag åka och välja nya tapeter,hoppas innerligt att jag hittar riktigt snygga, så jag nästan trillar baklänges när jag ser dom (fnissar).

Ha en trevlig dag !


Panik leta efter..

Oops,snart är även söndagen till ända,imorgon börjar en ny vecka för oss alla.
När mitt arbetspass slutar imorgon bitti, så ska jag åka hem och ta emot våran tapet kille, som vi anlitar jämnt när det e dax att förnya lite hemma,nu var det ett tag sen sist.
Vi flyttade till vårat hus 2006 som då var helt nybyggt,vi var med från dag 1 och bestämde allt från väggar till tak,så vi har inte behövt göra så mkt förutom tomten då,allt var ju färdigt (så kalllat nyckelfärdigt) när vi flyttade in,men nu har det snart passerat 4 år sen vi flyttade in och det börjar bli dax att förnya vissa rum.
Så nu när tapet killen ringde idag och sa att han kan börja i stort sett imorgon om jag vill, så fick jag lite panik..har ju inte ens hunnit att titta/köpa tapeter,åhh det e ju inget jag vill stress köpa precis,så imorgon blir det ilfart till tapet affären för att spana in vad som finns,förhoppningsvis får jag inte besluts ångest..

Imorgon kommer även min systers lilla hund Cricket,som ska bo hos oss i 1 vecka, då dom åker till Egypten på en skön solsemester,åh önskar jag hade kunnat gömma mig i deras resväskor och krypit fram som gubben ur lådan när dom landat.. får bli en annan gng istället. 

Imorgon ska jag försöka klämma in ett träningspass också, eftersom jag vilat kroppen hela helgen,har fortfarande jordens träningsvärk efter fredagens pump pass,men det avtar nog tills imorgon.

Strax ska jag krypa ner i sängen och försöka sova.
Sov gott alla ni underbara varelser !

Syrrans söta hund som heter Cricket !




Kommentar :

Kicki om Panik leta efter..:
Gud vilken fin bild på våran lilla Cricket! Vad skönt att lämna över honom till världens bästa hundvakt, älskar dig

Svar: Ja visst e han fin.Vad kul att du känner så,vi tar emot han med öppna armar,ska bli så mysigt att ta hand om honom.Älskar dig med kära storasyster !

Gillar ödmjuka människor..

Precis tittat på Ensam mamma söker,vilken mysig tjej Madelene är, så glad,ödmjuk,pratsam och framåt helt enkelt,hoppas hon hittar en passande kille som hon kan dela alla livets glada dagar med.. ja även Helena och Ullrika verkar jätte mysiga med,men Madelene verkar sådär genom go som person.
Vem av dom 3 tjejerna har ni fastnat för ?


Sjukt rastlös !

Kännt mig rastlös sista dagarna.. shoppingsugen,res sugen,vill åka på spa,vill gå på en bra musikal,se en bra bio film, ja you name it vad jag inte e sugen på att göra eller köpa..men den som spar han/hon har får jag försöka intala mig själv till,är det ngn mer i detta avlånga land som känner som jag ?

      


Prov bild..



Hanna och jag,en slappar söndag !

Alltid lika frächt !

                                    

Skön sovmorgon !

Då var det söndag morgon igen då och snart en ny vecka framför oss..
Även idag blev det en skön sovmorgon,man får passa på när man e trött.Nu sitter jag här med en god kopp kaffe och en toast.
Idag blir det lite fix här hemma sen ska jag till jobbet för ett sista arbets pass för den här veckan..hihiii,nästa vecka blir det lite lugnare vecka,skönt det med även om jag trivs väldigt bra på mitt jobb.

Skriver mer senare ikväll !


Blogg Awards 2009

VeckoRevyn Blog Awards 2009
VeckoRevyn bjöd på lördagskvällen in till årets upplaga av Blog Awards på Operaterrassen. Vinstfördelningen den här gången såg ut enligt följande:

Årets Blogg: Anchisa “Foki” Wallström
Årets Nykomling: Anchisa “Foki” Wallström
Årets kändisblogg: Magdalena Graaf
Årets mest originella: Anchisa “Foki” Wallström
Årets veteran: Stina-Lee Berg
Årets blogginspiratör: Isabella ”Blondinbella” Löwengrip
Kaxigast i bloggvärlden: Alexandra” Kissie” Nilsson
Årets manliga: Calle Schulman
Årets fashionista: Lisa “Lisaplace” Olsson
Årets foto/design: Elin “Nevnarien” Kero
Årets Guldpenna: Sanna Lundell

Grattis till Foki som tog hem årets blogg pris !

Tycker att det var skönt att kaxiga Kissie inte fick ngt annat pris än kaxigast i bloggvärlden,och det är hon väl tyvär säkerligen väldigt stolt över,hoppas hon rycker upp sig och satsar på en ödmjukare blogg till nästa år,men det har jag svårt att tro..

Årets bloggvinnare !

  


Dax för ett ansiktslyft..

Då e snart lördagen till ända,oj vad fort dagarna går..känns inte som jag hunnit med så mycket idag,det blir väl lite så när man tar en längre sovmorgon.
Jag och tjejerna åkte iallafall iväg för en snabb shopping tur,vi ändrade oss på vägen och åkte till Farsta C istället för Haninge,måste säga att jag är urless på dom båda ställena,har ju nött på dom nga gånger om man säger så..är det inte dax för ett ordentligt ansiktslyft,både i Haninge och Farsta,jo för man kan ju inte leva på gamla meriter år ut och år in,idag krävs det förnyelse och nytänkande om man ska behålla sina kunder.Det blir ju tyvär lite så att man åker dit för att det är nära och bekvämt,men jag kommer att ta mig till Nacka Forum dom gånger jag ska shoppa lite mer,eller ngt annat nytt bra centrum.

Vi hade iallafall en trevlig kväll hos släkten,goda pajer med sallad serverades,smakade bra nu när man inte ätit paj på 100 år.
Vad har ni andra gjort idag/kväll ?

Nu är jag ganska så trött och tänkte ta min lilla kisse misse under armen igen och krypa ner under mitt underbara täcke,kan nog bli sovmorgon i morgonbitti igen,beror på hur jag känner mig när jag slår upp ögonen.

Sov sött alla nattugglor !

Alltid lika skönt !

Nu är det dax att studsa in i duschen och fixa i ordning sig,alltid lika skönt att få kliva in i duschen och känna att man blir ren och fräch.
Sen får det bli en sväng till Haninge C, där Hanna tydligen skulle shoppa ngt hon kom på att hon behöver.
Ikväll kommer jag som sagt inte att vara hemma,ska på födelsedags middag hos släkten,så det blir nog inga fler inlägg..får blogga mer imorgon.




Lördag !

Idag blev det en riktigt skön sovmorgon,skadar inte att få sova ut ibland.
Usch vilket väder ute,känns som ett riktigt tråkigt höst väder,vad gör man en sån här dag då..
kanske skulle jag passa på att åka och shoppa lite,eller inte..hm.
Har riktig idetorka just nu,orkar ju inte bara städa hela dagarna,för det blir ju lite så när jag e hemma,finns ju saker att ta tag i hela tiden,känns som ett evighetsjobb..

Ikväll blir det iallafall födelsedags middag hos släkten,Lasses (min man) brors dotter fyller år idag,trevligt att fylla år på en lördag,händer ju inte allt för ofta..
Vad ska ni andra hitta på för skoj idag ?

Barnvagnen som rullade ner på spåret !

Hade jag varit mamman som stod där,hade jag svimmat eller dött..

Jag är helt säker på att pojken hade änglavakt !


Avkopplande..

Så söta ihop..


The King of pop !

Min favorit låt i alla kategorier,synd att ingen vågade sig på den igår i Idol..

Michael Jackson - Billy Jean


Billy Jean !!

Idol historiens bästa tema ikväll,älskar Michael Jackson men vem gör inte det..
Undrar vem som sjunger Billy Jean,det är min absoluta favorit i alla kategorier.

                   

Äntligen fredag !

Nu blir det fredags middag med vin och en massa tända ljus !!

                 

Odd Molly..

Ett klädmärke som jag älskar är Odd Molly,inte alla deras plagg men vissa e sjukt snygga,speciellt i verkligheten..

Just nu vill jag ha den söta rosa velour jackan,tänk er den med ett par snygga tighta jeans och snygga höga stövlar..

   

Uggs !

Jag är lite sugen på att köpa Uggs,sköna och mjuka men ändå tuffa skor att traska omkring i till vardags..

                          
                                                                                                                                                                                 
                          

En av mina favorit butiker !

http://www.bohem.se



 Kolla in på deras hemsida,snygga grejer..blir man

sugen på att göra om hemma,OM !!


Oförberedda varje år !

Helt otroligt..nu sitter jag här och gör ingenting dvs tar det lugnt,men ska jag vara helt ärlig så kryper det lite i kroppen,vad gör ni när ni tar det lugnt ?

Kommit nyligen från träningen,körde ett pump pass och sen blev det kondition en sväng också,sååå skönt att vara färdig.
Lunch har jag hunnit få i mig också, varmrökt lax, kokt potatis och råkost sallad..älskar lax sen gör det ju inget att det är nyttigt heller,ska ju försöka att slimma till mig lite nu..

Igår bokade jag tid till onsdag morgon för däckbyte,känns kanske lite tidigt men bättre det än vara för sent ute,blixt halkan och snökaoset kommer ju varje år lika oväntat.
Tänk att dom flesta väntar in i det sista med att byta däck,inklusive mig själv,så i år tänkte jag göra annorlunda.

  

Som på gamla tider..

Lovade ju att jag skulle berätta vad jag tyckte om Whitneys nya skiva,har lyssnat på den en hel del och ju mer jag lyssnar på den så gillar jag den mer och mer,it`s like old times *ler* skön soulmusik,det enda jag saknar är e riktigt skön rivig låt med Whitney rösten,för den e ju tveklöst kapabel till det mesta.
Har den hör i bakrunden medan jag städar och lovar att det går som en dans ;)

                                                     Skulle nog vara poppis om man såg ut som hon på bilden när man städar !


Äntligen..

Då börjar vi om på en ny dag alla och inte vilken dag som helst,utan fredag..äntligen fredag !!
Sitter här ännu en morgon med mitt morgonkaffe.Tjejerna och lilla gubben har åkt till skolan och jobbet,så nu är det bara jag och katterna som regerar här.Nyhetsmorgon i bakrunden som mitt lilla sällskap.
Vad har jag för planer för dagen,jo..köra min fredags städning med byte av påslakan,damma,dammsuga och tvätta golven mm. efter det tänkte jag åka till gymmet för ett pump pass med Jacqueline,sen efter kör vi konditionsträning,åh vad skönt..gillar att plåga mig själv under träningen.
Nog om träningen..


I eftermiddag ska jag bara försöka att inte göra så mkt,men jag tror inte på det själv förrän jag lyckats med det,jag har som sagt lite svårt att inte göra ngt ..för det mesta så hittar jag alltid saker att fixa med här hemma,ska det vara så svårt att koppla av?

Till fredags middag tänkte jag göra pasta salsiccia, ngt gott vin till får det bli också, fredagen till ära.
Jag har en liten last och det är godis..mm älskar godis,mina barn kallar mig för en godisråtta..har svårt att motstå dom små söta godsakerna,men på sista tiden har jag otroligt nog inte varit så sugen på godis,förstår ingenting?
men det e bara att tacka och ta emot.
Så i veckan har det inte blivit en enda godis bit,brukar vanligtvis vara duktig på att avstå från det mitt i veckan men självklart är det inte lätt för en godisråtta,men den här veckan har det inte varit några problem pga det minskade sötsuget.
Nu börjar ju helgen så då kommer det nog att slinka ner en och en annan godisbit *fnissar*,jag kan väl inte vara ensam om min lilla last,eller?
Tycker inte att min last e så farlig,eftersom jag e rätt sund i övrigt..

Ikväll blir det iallafall Idol som gäller vid tv:n, här hemma hos oss.Vad ska ni andra titta på ? Idol skulle jag gissa på..eller ?

Nä nu är det dax att sätta fart med fredags städningen,skriver fler inlägg senare.

Ha det bra så länge !






Sova sova säng säng...

Nu e jag så trött så det kryper i kroppen och ögonen går i kors,imorgon är det en ny härlig dag som man kan se fram emot..fredag igen,visst går veckorna fort.

Sov gott alla blogg läsare!
                                                     


Lugn hemma kväll!

Just i detta nu står jag och lagar kvällens middag,på menyn står det : Ugnsbakad lax med creme fraiche (lätt) och purjolök,pressad potatis och en råkost sallad gjord på vitkål,morötter och purjo med en vinägrett dessing.

När middagenär avklarad kommer jag nog att ta det lugnt,kolla lite på tv och tända en massa ljus och en brasa.
Kul med alla kommentarer som jag fått,verkar som det är en del folk som jag inte känner som även läser min blogg och det är jätte trevligt,ni är hjärtligt välkomna!

Kramar !


Jag har iallafall bestämt mig ..

Herre gud vad ska man säga,jag hade bestämt mig för att vaccinera mig mot Svininfluensan,eftersom jag själv är i riskgruppen pga min IGA-brist = försämrat immunförsvar,men efter närmare efterforskning så har jag kommit fram till att absolut inte vaccinera mig,då tar jag hellre att jag ligger sjuk i nga dagar..
Har ni inte läst mitt förra inlägg angående vaccinet,så säger jag bara, ta er tid och gör det,dvs om ni funderar på att vaccinera er och era barn.


Det här måste ni läsa,innehållsförteckning för Svininfluensa vaccinet !!!

Polysorbat 80 (Sorbitol, Fettsyror, Etylenoxid)
Etylenoxid är giftig att inandas, ger lungskador. Används för rengöring av kirurgiska instrument, bakteriedödande.

Tiomersal – är ett form av kvicksilver
Kvicksilver är ett gift och det finns inget acceptabelt gränsvärde för detta ämne. Kvicksilver förbjöds 1 juni 2009 i Sverige. Tiomersal togs bort från barnvaccinationerna under tidigare delen av 90-talet. Kemikalierna i Tiomersal är dödliga, kan orsaka cancer, hjärn- och leverskador. Nu skall tydligen Tiomersal ingå igen i ett vaccination tänkt att ge både barn, vuxna och gamla.

Fosfater – alla fosfater kväver alla former av vattenlevande djur - är ett miljögift!
Dinatriumvätefosfat- Kallas kristallvatten, är mycket giftigt för vattenrelaterade organismer, klassas som farligt avfall, skall ej tömmas i vanligt avlopp, kan orsaka högt blodtryck, bristande sköldkörtelfunktion, höjt blodsocker, sömnlöshet, myrkrypningar, värk i handled/Karpal Tunnel Syndrom, lokal muskelsmärta.

Nedan är hämtad ur Läkemedelsverkets egen produktresumé/bipacksedel om Pandemrix (såsom vaccinet kommer att heta)

”4.3 Kontraindikationer
Tidigare händelse av en anafylaktisk (dvs livshotande) reaktion mot någon av de ingående komponenterna i vaccinet eller spårrester (ägg och kycklingprotein, ovalbumin, formaldehyd, gentamicinsulfat och natriumdeoxikolat).

I en pandemisk situation kan det emellertid vara lämpligt att ändå ge vaccinet, förutsatt att utrustning för återupplivning finns omedelbart tillgänglig om behov uppstår.
Se avsnitt 4.4.

4.4 Varningar och försiktighet
Försiktighet krävs vid administrering av vaccinet till personer med känd överkänslighet (annan än anafylaktisk reaktion) mot den aktiva substansen, något hjälpämne, tiomersal och mot spårrester (ägg och kycklingprotein, ovalbumin, formaldehyd, gentamicinsulfat och natriumdeoxikolat).

Liksom för alla vacciner för injektion ska lämplig medicinsk behandling och övervakning alltid finnas omedelbart tillgängligt i händelse av en sällsynt anafylaktisk reaktion efter administrering av vaccinet.

Om pandemisituationen tillåter, ska immuniseringstillfället skjutas upp hos patienter med svårare febersjukdom eller akut infektion.

Pandemrix ska under inga omständigheter ges intravaskulärt. Antikroppssvaret hos patienter med endogen eller iatrogen immunsuppression kan vara otillräckligt.

Ett skyddande immunsvar uppnås eventuellt inte hos alla vaccinerade (se avsnitt 5.1).”

Således bör då också nämnas lite runt Formaldehyd (spårrester som kan finnas i vaccinet)
Formaldehyd- Neurotoxin som orsakar cancer, insomnia, hosta, illamående, näsblod.
Viruset

Det sägs bestå av delar av virus från fågelvirus, svinvirus och det virus vilket skapade Spanska Sjukan-epidemin 1918/1919. Viruset kan enligt experter och vedertagen erfarenhet inte ha muterats till vad det är idag på naturlig väg utan måste ha skapats i laboratorium.

Detta virus används som skrämselredskap för att dra igång en massvaccinationskampanj över stora delar av världen, ledd av WHO och de ledande vaccinationsföretagen, bland annat Baxter.

Den äldre delen av viruset kan bara komma från de forskare som grävde upp lik av drabbade individer ur permafrosten uppe i norra Alaska för att återskapa det ursprungliga virusets DNA. Arbetet tog två år och var färdigt 2005. Det virus vi nu ser i cirkulation kan bara ha skapats av dessa individer vilka hade tillgång till nya levande varianter av det ursprungliga viruset från 1918 och vilka sammanfogade delar av dessa virus med andra farliga virus.

Vaccinet som nu produceras skall enligt tillverkarna ge skydd mot ett kommande virus (vilket man officiellt inte vet hur det kommer att se ut!). Detta är medicinskt vansinne då ett vaccin måste skapas av det virus man vill ha skydd emot. Ifall detta virus inte ens är känt kan vaccinet i bästa fall vara verkningslöst. Det går inte att skapa ett vaccin mot en smitta man inte känner i detalj eller har prov på.

Det vi vet kommer att hamna i vaccinet (enligt officiella dokument från WHO och Baxter) är alltså mer eller mindre korrekta delar av andra virus och den vanliga tillsatsen av adjuvanter (vilkas uppgift är att skapa en immunförsvarsreaktion i värden). Värdens immunförsvar skapar antikroppar och detta anses vara ett skydd mot smittan (även om mängder av undersökningar visat att en viss procent av dem som har antikroppar ändå blir smittade – en skrämmande lucka i vaccinationsteorin).

Motiveringen (till adjuvanter såsom Squalene /Skvalen) skall officiellt vara att de nya vaccinen innehåller så svaga virusdelar att kraftigare adjuvanter är nödvändiga för att skapa en immunreaktion i kroppen. Detta går dock rakt emot WHO: riktlinjer för de nya vaccinen vilka instruerar vaccintillverkarna att använda hela levande virus!

Vaccintillverkarna har nyligen begärt och fått ansvarsimmunitet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(http://birdflu666.wordpress.com/2009/07/18/us-government-gives-baxter-novartis-legal-immunity-for-injury-and-death-caused-by-their-h1n1-jab/)

De kan alltså inte ställas till svars för de skador vilka vaccinet kommer att ge. Det vaccin de nu tillverkar har inte testats på någon! Det är helt otestat. De har fått dispens och vad som normalt tar flera månader att testa (för att säkerställa att bieffekterna är ”rimliga”) skall nu göras på fem dagar. Ett annat vaccin har testats på 5000 försökspersoner men resultatet är hemligt och vaccinet är inte det som nu tillverkas.

Sammanfattningvis:
Ett otestat vaccin, skapat med vad vissa kallar ett biovapenvirus, innehållande levande hela designvirus, innehållande bland annat det dokumenterat dödliga ämnet squalene skall tvingas på hela befolkningen under mycket hård press och närmast hysteri. Flera länder i Europa har till och med ordnat så att det blir obligatoriskt – de kan tvångsvaccinera hela befolkningen. 

 

 
 
Kalendern
Inspirationsbloggen
Fråga Zarah
Sveriges bästa hälsohak
Om Zarah
Pressbilder
Samarbetspartners

   Sök blogginlägg
 
 
2009
Januari
Februari
Mars
April
Maj
Juni
Juli
Augusti
September
Oktober
November
December

2008
December
November
Oktober
September
Augusti
Juli
Juni
Maj
April
Mars
Februari
Januari

2007
December
November
Oktober
September
Augusti
Community med hälsa och motion för hela familjen



Dikt !

Ditt Liv !                

Hela livet är en utmaning
försök att bara vara dig själv
gör vad du alltid drömt om
arbeta, studera eller res
Lev livet medan livet är vid liv!

Det finns vissa stunder
när du väntar på ett under
men livet går upp och ner
du undrar om inte livet ger dig mer…

Ingen kan äga dig, bara du själv
så varför måste det hända något
innan du inser att livet
är det dyrbaraste du äger.

Ta livet som en utmaning
vad som än sker i ditt liv
Du ansvarar själv över det
så utnyttja det helt och fullt
njut och lär dig uppskatta
livet och dess värde.

Livet är alltför kort
för att slösas bort
Meningen med livet
är att livet har en mening! 


Inne i träningen..

Jahapp då var man hemma igen,träningen gick riktigt bra idag,körde bröst,rygg och mage,sen blev det 30 minuter i crosstrainer maskinen,tänk att det är en lika skön känsla varje gång man e färdig med sitt pass.Den här veckan har jag kört en mjukstarts vecka för att komma igång igen,faktiskt så känns det som jag e inne i träningen igen,kroppen sägs ha ett bra minne..

Sen jag kom hem har jag hunnit köra en snabb sväng med städning också,men imorgon får det bli lite mer storstädning..städa städa varje fredag för det tycker jag e kul..
oftast iallafall.


Måste bara..

Kom på en till sak,ikväll kommer programmet Mammas Pojkar på tv4,tittade på den förra veckan och måste bara säga att vissa av tjejerna var så fruktansvärt pinsamma så kan inte låta bli att titta på fortsättningen,var det ngn av er som såg den,vad tyckte ni i sånnafall ?


Sen frukost !

Usch vad tiden går fort,har inte hunnit mer än att sluta mitt arbetspass och sen åkte jag direkt till våran butik för att storhandla inför helgen,men det tar ju sin lilla tid innan jag kommer därifrån varje gång,det blir ju att man går runt och snick snackar med personalen och handlar lite emellan,ibland blir det även en liten snabb fika med lilla gubben.
Åkte raka vägen hem och nu kommer jag till den biten jag verkligen avskyr..packa ur bilen alla matvaror,sen in med dom,sen ur alla påsar och in i kylen och där emellan rensar jag kylen från allt som inte e så frächt..det tar sin lilla tid,låter nog löjligt men det verkligen kryper i min kropp när jag ska packa upp alla matvaror,kan nog ha med att göra att jag verkligen storhandlar då jag åker till butiken,det gör jag oftast en gng i veckan efter jobbet.

Så nu e klockan nästan 11 och jag har inte hunnit äta frukost förrän nu,åh vad gott med en god kopp kaffe och grov smörgås till.

Strax ska jag bege mig till gymmet för ett nytt träningspass,ska bli riktigt skönt,måste få ordning på kroppen min..

Uppdaterar senare idag när jag kommit hem igen.

Ha det gott så länge !


Svar på kommentar..

Man kan klicka på månaden också så kommer alla inlägg för den månaden upp och så scrollar man ner och läser uppåt från det första inlägget till det sista.

Snyggt med svart text nu i kommentatorsfältet, man ser den mycket bättre nu :)

Kram

SVAR:

Tack,jätte bra med tips..ditt var bättre,jag provade det förut men då fungerade det inte,hm..
Provade nu igen,så vips så fungerade det..
Svart text ? skojar du nu ? menar du den lilla texten under mitt inlägg ? Den ska inte vara svart,på min data är den ljus rosa.
Vad ser ni andra för färg ?


Fy vad pinsamt..

Sitter och titar på Bonde Söker Fru..
Jag skulle ha dött om jag var tvungen att sitta med Roger ,han e ju inte så värst pratsam och utåtriktad..blir ju så pinsamt för dom stackars tjejerna som speed date:ar honom,jag hade nog bara velat sjunka under jorden och försvinna eftersom han knappt säger ett ord till ngn av tjejerna.Han skulle nog tänkt till innan han ställde upp,eller vad säger ni ?



Alla mina inlägg !

Om ni vill se alla mina inlägg som jag skrivit från början,så på högersida under alla rubriker finns Kategorier klicka på Allmänt och sen är det bara att rulla ner på sidan som vanligt..
Letade själv efter ett inlägg som jag gjort,trodde först att dom försvunnit men hittade dom nu.. fnissar åt mig själv,det här med blogg e ju nytt för mig,alla e barn i början !

Tråkmånsar !

Såg slutet av Förkväll nyss,imorgon skulle dom ta upp ämnet skratt,hörde att dom sa att barn skrattar upp till 300 ggr/dag och vi vuxna skrattar bara 6-15 ggr/dag,man får sig en liten tankeställare..varför är vi vuxna sånna tråkmånsar,varför skrattar man så pass mkt mindre än barn ?
Vi vuxna kan väl försöka att slappna av mitt i all stress och glädjas lite åt livet,tror att allt skulle kännas lite lättare och bättre om vi iallafall försöker anamma detta.


Repris..

Vissa dagar känns som livet går i repris..
Nyligen kommit hem från gymmet,känndes rätt tungt idag,speciellt konditions biten men min kompis Jaqueline kom och gjorde mig sällskap och det e alltid trevligare när man har ngn att prata med,känns iallafall som tiden går fortare då.

Fort som sjutton hem och snabbfixa lunch och nu in i duschen sen är det dax att åka till jobbet,igen !

Skriver mer ikväll.. puss så länge !

Mateus !

Den här serien är min absoluta favorit serie i porslin,började samla på den när jag fyllde 30 år,sen dess har jag önskat mig till födelsedagar,julklapp och handlat själv frenetiskt,så har fått ihop en hel del nu,har inte tröttnat en sekund på dessa vackra ting,känns som jag inte kommer att göra det heller,vanligtvis så brukar jag byta eller tröttna på saker rätt snabbt..
Ni som inte vet vad Mateus är för porslin,så är den hand gjord i Portugal och har fått sig ett rejält ansikte dom sista 10 åren,här får ni se nga bilder på den..


 

Snöar !

Sitter här och tittar ut genom fönstret och vad ser jag,jo att det snöar..usch redan,kom genast att tänka på att jag måste boka tid till Örby gummi för däckbyte,vill ju inte glida fram som bambi på hal is med bilen.
Inte för att jag tror att snön kommer att ligga kvar än,men halt är det dock på vägarna och det blir ju inte bättre av att jag har breda däck på bilen.

Sitter här med mitt efterlängtade morgonkaffe och njuter,varför smakar det så bra just på morgonen..

Har sån träningsvärk i kroppen,aj aj men jag får väl tänka på att det e positiv värk,för det ger ju resultat i slutändan.
I dag kör jag en ny träningsdag,förhoppningsvis klarar jag av mina övningar,man blir ju rätt stel när man har träningsvärk,känns som öppna sår i musklerna.


Dröm sött !

Go`natt alla nattugglor,nu ska jag ta min lilla kissekatt under armen och krypa ner i sängen och njuta av att få sova hela natten,tänk att det är lika skönt varje kväll när man är trött.

Kramar från tröttmössan..

 

Inte illa..

Till middag blev det som beställt tacos,det var ett tag sen nu så det smakade bra,det går ju lite i vågor det där med tacomiddagar..till efterrätt chokladfondue med jordgubbar,banan och marshmallows,hade glömt hur fantastiskt gott det är,kaffe på allt det här var toppen över i:et .. inte illa.

Sitter och tittar på Plastikkirurgerna på tv4 plus, jag tycker att det är intressant att titta på det,varför inte kunna återskapa ngt man förlorat eller lider av..


Kul med kommentarer..

...får man komma på middag hos er? verkar gott!
kram Katja i soliga norrland


Absolut får ni det,glöm inte att ta med er lillskruttis ;)
Kram från mig,kul att du läser min blogg !


Farsta Centrum kan slänga sig i väggen..

Nyligen kommit hem från Nacka Forums nya centrum,har ni inte varit där än, så gör ett besök dit,det är det värt,massor av fina butiker och det bästa av allt var ju att min favorit butik Zara hade öppnat upp portarna där,fanns ju bara inne i stan tidigare.
Köpte iallafall Whitney Houstons nya skiva I Look to you,har den på i bakrunden här, så får berätta sen när jag lyssnat på hela hur den är.
Har fått en beställning av födelsedagsbarnet vad som ska stå på kvällens meny,tacos och sen till efterrätt chokladfondue med banan och jordgubbar till,så ska alldeles strax börja förbereda middagen.

Kramis till er läsare !


Vila !

Tror att det blir en träningsfri dag idag,emot min egen vilja.. men ska vara snäll mot mig själv och lyssna på min kropp,känner mig lite krasslig men hoppas att det vänder så jag kan ta nya friska tag imorgon.

Istället för att träna så får det bli en lunchdate med min kära kompis Jenni,vi bestämde oss för att åka till Nacka Forum,har inte varit dit sen dom gjort om där.
Ska gå in i första bästa skivaffär och köpa mig Whitneys nya skiva,hoppas jag finner den.
Fler inlägg kommer senare..

Ha en fortsatt trevlig dag !

Varför dömmer vi..

I morse när jag åkte hem från jobbet så lyssnade jag på radion som jag alltid gör..
då spelades iallafall Whitney Houstons nya låt I Look to you,vilken röst,helt otroligt..hade nästan glömt hur grym hon är,kul att hon att tagit sig upp till ytan igen efter att hon mått så dåligt,det är lätt att vi människor dömmer alldeles för fort,bara för att hon har pengar och förstört sitt eget liv,för det är väl ingen som tvingat i henne drogerna..men vem är igentligen fel fri ? tror inte att det finns någon som är det,så jag ger henne självklart en ny chans.
Jag vet iallafall vad jag ska göra idag,jag ska köpa hennes nya skiva och lyssna på den med ett öppet hjärta !



Om det är ngn av er som inte hört hennes skiva så kan jag rekommendera er att göra det !


13 Oktober !

Vill börja med att gratulera min dotter Hanna som fyller 12 år idag,mamma älskar dig oerhört mycket !


Inte igen !

Snart får jag dåndimpen..
Förra veckan fick jag en mindre förkylning som vände rätt snabbt som tur var,trodde jag.
Nu börjar jag känna en krypande känsla av förkylning,igen..åhh jag som var så innerligt glad över att jag kom iväg till gymmet idag och kände mig rätt okej,hinner inte mer än att köra ett pass så ska man få ett bakslag..
Tänker trotsa min förkylning och åka till gymmet imorgon oavsett hur jag mår,hur dumt det än låter,e så förbannat trött på att softa.

Dax att åka snart igen!

Precis kommit från gymmet,gu vad skönt att ha varit dit igen efter så lång tid..nu ska jag skärpa mig rejält med min träning,det ska bli som det var på forn stora dagar "ler"..
Det var tufft för mina stackars förtvinade muskler,men jag kämpade på,så imorgon och övermorgon vet jag vem som kommer att ha lagom med träningsvärk..men skit i det för det ger ju resultat iallafall,tids nog..

Precis kommit hem ock kastade in mig i duschen och nu lite sen lunch,sen bär det av till jobbet.

Kram till er och kommentera mer än gärna,kul att läsa !


Önsketänkande..

Drömma kan man ju göra och det e det jag precis gör,sitter och önskar att jag var på ett schyst spa just nu..älskar att spa:a,brukar försöka göra det emellanåt men nu var det alldeles för länge sen sist.
Borde nog boka ngt trevligt spa till våren..

      


Måndag igen !

Go`morron alla blogg läsare..
Tänk att veckorna verkar flyga fram,jag kan tycka att det är lite läskigt att tiden går så fort,känns som att det inte var så länge sen jag själv var barn..imorgon så fyller min lillskrutt 12 år,sa precis till Hanna att det idag var 12 år sen jag visste att du skulle komma imorgon (eftersom det var ett planerat kejsarsnitt)sista dagen alltså med magen i vädret..och nu har det redan gått 12 år,herre gud vad fort det gått.
Tycker inte ni att tiden går lite för fort ? jag skulle nog vilja bromsa tiden lite om det gick..

Vaknade iallafall pigg och utvilad men känner mig ändå som katten Gustaf,tjejerna har precis gått iväg till skolan och själv sitter jag här och dricker dagens bästa kaffe,funderar på om jag ska ta mig i kragen och åka till gymmet för en mjukstart,så får det nog bli.
Vad ska ni göra idag ?



Ha en bra fortsatt måndag alla !


God natt !

Nu är det dax för mig att gå och knyta mig,är ganska trött eftersom det inte blev så mkt sömn inatt..
sov gott alla !

Kattliv !

Mitt absoluta favorit djur är katter,älskar dom verkligen..
Tänk att få prova leva kattliv,det skulle nog vara väldigt avkopplande..


Ordspråk..

DET VACKRASTE TING I LIVET
KAN INTE SES ELLER RÖRAS

DET SKA FINNAS I DITT HJÄRTA !


Svårt att låta bli..

Sitter och väntar på Ensam mamma söker,jag tycker om att följa deras resa på sökandet,hoppas alla 3 finner någon att dela livet med,alla vill vi väl ha någon att dela glädje och sorg med !


Abstinens !

Vilken tränings abstinens jag har,under sommaren så har jag tyvär kommit av mig i min träning,för mig är träningen en livs stil, så det känns väldigt konstigt att inte träna som jag brukar göra,vanligtvis så kör jag 4-5 dagar i veckan på gymmet,varvat styrketräning med konditionsträning.
Hoppas jag blir av med min förkylning så jag kan ta mig till mitt andra hem "ler",tänkte köra igång nästa vecka nu,så håll tummarna att jag tillfrisknar tillräckligt för att kunna köra igång..längtar.






Ni tillhör mitt hjärta !





















Saknar dig !

Du e så långt borta och så länge,saknar dig massor och tänker på dig ofta.
Vi har känt varandra snart i 4 år, men det känns som vi varit vänner hela livet,du betyder mycket för mig ska du veta och saknar våra promenader,frukostar,fikastunder och våra drink kvällar ja helt enkelt alla våra stunder ihop.
Längtar tills ni kör upp på eran garageuppfart,för då vet jag att ni e här för att stanna och allt e sig likt igen.
Bara så du vet, så är jag så glad att ha funnit en sån fin vän och tack för att du finns!


Läsar statistik !

Kul med alla läsare på min blogg,hade igår på min första blogg dag 64 besökare,så fortsätt gärna läsa och skriv gärna kommentarer också !


Älskar hösten !

Jag älskar verkligen hösten.
Luften är friskare,kvällarna blir mörkare och alla fantastiska färger i alla träd innan löven fallit,det bästa av allt e när man kan kura in sig inne med gott samvete och göra eld i braskaminen och tända massor av ljus..

Det här är verkligen ett av mina favorit doftljus !



Visst är det mysigt medljus !





Tror att jag ska ta och sätta mig i soffan nu och koppla av och tända en massa ljus,ha en mysig höst söndag alla !!


Trötter !

Vi hade en jätte trevlig utekväll  igår,vi började med en en bit mat på stan sen tog vi oss ner till Golden Hits,tyvär så kom vi lite för sent med tanke på att det alltid är köer in dit,party dödare kallas det för,men som tur var så behövde vi inte stå där i mer än en halvtimme,så det var helt okej.
Vi sprang på Jonny och Per som var på samma Birka kryssning när vi var iväg med tjejgänget för nga veckor sen,väldigt trevliga grabbar måste jag säga,vi satt och pratade nästan hela kvällen med dom,så inte så mga dans steg denna kväll men det gjorde absolut inget för vi hade så trevligt,kul att bara sitta och snick snacka.
När vi stängt Golden, så tog Laila och jag bussen hem,skönt att Laila skulle sova över hos mig för jag verkligen hatar att gå själv ute när det mörkt ute och klockan e mkt,tyvär så blir det lite så att jag drar mig för att göra grejer ute på stan, när jag vet att man ska gå hem själv sista biten,tråkigt att behöva känna så..
Klockan blev rätt mkt innan vi kom i säng,så idag kommer det verkligen att bli en riktig slappar söndag,gu vad skönt att bara få vara hemma och inte göra mga knop.
Nu när jag tänker efter så e jag riktigt seg,ska ladda upp lite bilder och lägga upp här,sen ska jag nog bara lägga mig på soffan och hoppas at det kommer ngt bra program på tv:n..



















Tack för trevligt sällskap Laila,Jonny och Per !


Snart dax !

Nu har vi fixat i ordning oss för kvällen,tjohoo..
Vi ska bege oss in till stan för att äta middag sen blir det goda drinkar och dans,ska bli riktigt kul,känns som det var 100 år sen jag var ute,nu blir det klackarna i taket för Lailas och min del..
förhoppningsvis blir det skvaller här på bloggen imorgon..
Ha en bra kväll nu alla !!

Hemma igen !

Laila anlände hit i förmiddags då vi begav oss till Haninge C,kollade febrilt i butikerna men tyvär fanns det inte så mkt som föll oss i läppen,jag hittade en blus på Gina Tricot med leopard mönster och en basic tröja som jag kan ha till vardags,bättre än inget alls..
Efter våran lilla shoppingrunda blev det Donken till lunch,vi skulle även ha hunnit till Systemet en sväng men kom dit precis när dom stängde dörrarna,hm..men vi klarar oss,finns lite hemma att skåla med.
Sprang även på min kära kusin Henrik i Centrum,han skulle också ut i Stockholms natten,så vi får se om vi skulle mötas upp någonting,vore kul eftersom vi ses så ofantligt sällan,snyft..men det får bli bättring på den punkten.
Mötte även min andra kusins fru Jenny på Gina Tricot,vi var tyvär lite stressade så hann inte prata så mkt,hemskt att man stressar igenom livet,måste nog bli mitt nya nyårslöfte att lära mig stressa mindre,ska iallafall försöka.
Nu ska vi börja göra oss i ordning för kvällen,vi har precis tagit oss varsitt glas rosevin iallafall,kommer att ta lite bilder under kvällen som jag kommer att lägga upp imorgon.
Ha nu en trevlig lördag kväll alla,glöm inte att njuta och koppla av..Vi lever bara en gång !!


Bilder på mig och min familj !







Lägger upp fler bilder vid ett senare tillfälle..

Tack för hjälpen !

Tack kära Jennifer för din värdefulla hjälp med designen på min nya blogg,utan din hjälp hade den inte sett ut som den gör nu !



Moster älskar dig oerhört mycket !!

Lördag morgon !


Åh vad mysigt att vakna till en ny härlig dag,inte helt fel att det är lördag morgon heller..
precis tänt en mysbrasa och satt igång kaffe maskinen och sitter här nu och njuter av dagens bästa kaffe,det är helt knäpptyst i huset förutom ljudet från den sprakande brasan som har börjat dela med sig av värmen,åh det är så mysigt.
Tjejerna sover fortfarande,älsklingen min åkte till Gotland med jobbet för en liten Kick off med dom anställda,så här regerar vi tjejer hela helgen,igår kom min älskade systerdotter Jennifer hit till oss,hon ska sova här över helgen.
Ikväll blir det klackarna i taket för mig och en av mina bästa vänner Laila,vi ska bege oss ut på stan för en god bit mat och sen ska vi ut och dricka goda drinkar och dansa,det händer ju inte allt för,ofta så det ska bli riktigt trevligt.
I och med det så har jag det vanliga tjej problemet,vad ska jag ta på mig ? hmm
Förra helgen så fick jag ett tokryck och rensade i min klädkammare,utan att överdriva så rensade jag bort 3/4 delar av min garderob,oops..men det var välbehövligt, för dom flesta kläder som hängde där använde jag inte,kändes rätt hemskt att rensa bort så fina plagg men ibland måste man vara iskall,tyvär eller vad jag nu ska säga..mga av plaggen hade fortfarande prislappen kvar,aj aj då..varför köpte jag det då kan man ju lugnt undra i sitt stilla sinne,hmm kallas det för stundens ingivelse i Pias shoppingvärld,förhoppningsvis har jag lärt mig ngt av detta,eller vill jag verkligen det ?
Iallafall så kom min kära mamma och hämtade alla säckar som jag fått ihop med dessa kläder,hade självklart rensat bort det som var av sämre slag så det hon fick med sig var bara kanon fina plagg tex Mex Kostym använd max 3 ggr ja osv.. mamma min kommer att förse vänner och bekanta (som vill ha dvs m) med dessa kläder.
Ja som ni säkert har förstått så har jag då mitt lilla klädproblem, som då har blivit ännu värre nu sen förra helgen,det innebär att jag får ta en sväng till Haninge C idag för att se om jag hittar ngt nytt att hänga i garderoben och förhoppningsvis jag kan ta på mig ikväll..


Älskar blommor




Ni kommer säkert märka att jag älskar blommar..


Blogg Release !

Det här är min nya blogg,tänkte börja med att presentera mig själv lite.
Jag heter Pia och är 36 år ung och bor i Haninge i en villa,jag är två barnsmamma till två söta tjejer som är snart 12 och 13 år gamla,jag är även gift sedan 1999.Jag jobbar som personlig assistent.
Jag älskar det mesta i livet,min familj självklart och alla nära och kära men förutom det så gillar jag att träna,shoppa,inreda,rida,fota,laga mat,träffa mina kompisar ja och helt enkelt bara leva livet.
Det var en liten presentation om mig själv i korta drag,vill ni så kan ni följa med på min nya blogg resa från och med nu..


RSS 2.0