Längtar till imorgonbitti.. när jag kliver...

img_7788 (MMS)

Längtar till imorgonbitti.. när jag kliver av mitt sista nattpass för den här veckan ska jag lyxa till det ordentligt och unna mig en Thai oljemassage,min kropp håller på att rasa ihop helt och fullt..känner mig som 90+ på riktigt,vet inte vad som hänt men bra är det inte,så tycker jag ska göra något åt saken innan det blir outhärdligt..


I'm a live..men har ingen lust/ork att blo...

I'm a live..men har ingen lust/ork att blogga! Har ju frågat dig/er vad du/ni vill att jag ska blogga om..? men har jag fått ett enda svar då? Nä hä då,inte ett enda så just för tillfället får min blogg vara,känns lite trist att blogga för toma intet..


Modekungen.se


Nu är jag så trött så det kryper i hela mi...

img_9533 (MMS)

Nu är jag så trött så det kryper i hela mig,hatar den känslan..så lika bra att vara snäll mot mig själv och gå och lägga mig,det kommer ju en ny  härlig dag imorgon men nu längtar jag efter kudden!


Och så har vi Skåne Fruarna av alla dessa ...

img_9404 (MMS)

Och så har vi Skåne Fruarna av alla dessa fruar överallt,är det inte Hollywood Fruar så är det Norska Hollywoodfruar,vad kommer härnäst..? Vendelsö Fruar *blink blink*,då ska jag vara med!! Då lovar jag att alla som har följt alla dessa olika fruar har sett sitt sista avsnitt..vet du varför..? Jo,för att tittarsiffrorna skulle sjunka till noll,ha ha haaa..så har du tröttnat,rösta på mig *ler*!! Jo,en grej till..såg du på kvällens avsnitt? Maria Popko åkte till Vilnius för en plastikoperation..skulle du våga plastikoperera dig någon annanstans än i Sverige (om du nu skulle kunna tänka dig att operera dig överhuvudtaget)?


Kungarna av Tylösand..?  Har inte kollat p...

img_2738 (MMS)

Kungarna av Tylösand..?  Har inte kollat på ett enda avsnitt hittills men sitter just nu och tittar på det för första gången,hm.. Shit nu spottar dom på varandra..? eh,är det moget eller? Inte ett dugg! Har du tittat på Kungarna av Tylösand? Vad tycker du om programmet isånnafall ?


This is the shit!!! Då menar jag självfall...

img_6577 (MMS)

This is the shit!!! Då menar jag självfallet i positiv bemärkelse.Min absoluta favorit författare är Denise Rudberg av alla kategorier,she is top of the line!! Jag har läst alla hennes böcker och har bara väntat på att hennes nya bok ska släppas och nu ääääntligen är den ute i handeln,tjohoooo me like! Har du inte läst hennes böcker så gör det,please..du kommer inte att ångra dig! Börja med hennes första bok Väninnan och läs dom sen i ordning,inte för att man måste men eftersom en del av personerna i hennes böcker har en koppling till varandra så är det som man känner dom, när man förstår vilka dom är,så ett tips iallafall är att läsa dom i ordning *blink blink*.Jag vet iallafall vad jag ska springa och köpa till mig själv *ler*,tyvärr orkar jag inte vänta på att pocketboken kommer ut,så får köpa den bunden,hm egentligen gillar jag bara pocket varianter på böcker..men men,vad gör man inte när man inte har tålamod att vänta..!


Sverigedemokraterna

Oj vilket liv det blev nu då..cheesus

Självfallet förstår jag att dom flesta är rosenrasande över att Sverigedemokraterna har fått en plats i Riksdagen,inget jag är stolt eller nöjd över heller men måste bara säga att allt dom säger är inte så fel..lyssna själv på youtubeklippet här nedanför,kriminalpolitiken är alldeles för slapp i Sverige och då menar jag överhuvudtaget,den som begår ett brott måste väl ändå få ett straff och stå till svars för sina handlingar,oavsett vad man har för ursprung.
Idag får man knappt något straff om man begår ett brott,varför? Självfallet ska man få straff utan förmildring och det gäller lika för alla tycker jag.

Så här sa en av Rissnevåldtäktsmännen i en intervju med DN och faktum är att han hade rätt!
"Det enda som händer om man våldtar en svensk hora är att man får snacka med en socialtant"

Det är väl ändå helgalet,att man kommer undan dom flesta gånger med ett snack med "socialtanten" oavsett vem man är eller var ifrån man kommer!
Jag tror att det kommer bara att bli ännu värre om man inte skärper strafflagarna,gör du ett brott ska du f.. få straff efter det också,punkt slut!





Vad är rasism?
Det talas mycket om "rasism och främlingsfientlighet". Något som verkar vara en allmänt vedertagen uppfattning är att kritik mot den förda invandringspolitiken är detsamma som rasism. Med rasiststämpeln som vapen tystas kritiker - vem vill vara en "rasist"? Sanningen är ju egentligen den att begreppet rasism är det kanske mest missbrukade i vårt språk.

rasism [-s´m] s. -en
åskådning som hävdar att olika människoraser har olika värde o. bör ha olika ställning i samhället m.m.
(Svenska Akademiens Ordlista, 2000)


Utifrån Svenska Akademiens definition ovan går det att dra ett antal slutsatser, bl a:

1. Det är inte rasism att bry sig om sitt land och sina närmaste.

2. Det är inte rasism att kritisera den förda invandringspolitiken.


Vad är främlingsfientlighet?
främlingsfientlighet
[-het´] s.-en
fientlig eller starkt ovänlig attityd mot personer utanför den egna sociala gruppen, ofta grundat i fördom (-ar)




Nedanstående citat tala för sig själva då de bevisar svenskfientlighetens existens och det är den här inställningen som man borde få bort!!

"Ingen kommer hit för att man vill bli svensk (...) Sverige är ett land där man kan lyfta bidrag utan att behöva göra någonting och dit vill man naturligtvis åka."

Magnus Karaveli (skribent vid Östgöta Correspondenten) i Salt Nr: 1 -99

"Det är inte lika fel att våldta en svensk tjej som en arabisk"
Intervjuad invandrarpojke i DN

"Skillnaden mellan Sverige och Turkiet är egentligen att i Turkiet måste man betala för hororna."
17-årig invandrarkille uttalar sig i boken "I ensamhetens labyrint".

"Det här är vårt land (...) Vi våldtar deras barn. Javisst, varsågod, dom tycker om det faktiskt."
Mikael Alonzo (Sångare i musikgruppen Stockholms negrer, samt f.d. ordförande för organisationen Ungdom mot rasism), i en videointervju


Som sagt så har jag inget emot människor från andra länder,skulle alla i Sverige vara endast svenska så skulle Sverige inte vara samma Sverige..
och det skulle vara rätt trist!

DINA BOKSTÄVER ÄR LATINSKA,
DINA SIFFROR ARABISKA,
DIN DEMOKRATI GREKISK,
DIN PIZZA ITALIENSK,
ALKOHOLEN UPPFANNS AV EN IRANIER,
OCH DU ÄLSKAR ATT ÅKA TILL THAILAND,
DIN FAVORIT RAPPARE HAR AFRIKANSKT PÅBRÅ,
OCH HAN ROLIGA PÅ TV ÄR KURD,
DIN LANDSLAGSKAPTEN ÄR BOSNISK.
VISST VORE LIVET TRÅKIGT UTAN "INVANDRARE"

Av någon anledning förväntas det svenska folket i allt större utsträckning anpassa sig efter andra kulturer. Det är detta som integration handlar om, att vi skall ändras..varför det och varför är det inte längre okej att sjunga Sveriges natonalsång på t.ex skolavslutningar..? Det är iallafall något jag stör mig hårt på,ska vi bara acceptera att det har blivit så!!!?

Till sist vill jag bara säga att nej jag röstade inte på SD men i vissa punkter tycker jag att dom inte är helt ute och cyklar men det är bara vad jag tycker,tur att Sverige är ett fritt land där man får tycka och tänka fritt!
Sen är det mycket jag inte håller med om som dom säger t.ex att homosexualitet skulle vara någon sjukdom,jag tycker att det är fruktansvärt att säga något sådant.Jag har själv vänner och bekanta med den läggningen och dom är helt underbara!!


Jag ogillar starkt bloggar där uppdaterin...

Jag ogillar starkt bloggar där uppdateringen är dålig,har man en blogg så bör man ha en jämn uppdatering iallafall, man behöver precis inte ha lika många inlägg som "Kissie" eller någon annan storbloggare men att uppdatera ett eller två inlägg dagligen är väl ändå inte allt för mycket begärt..eller..? Just nu är jag själv vansinnigt usel på att uppdatera,i know..men helt ärligt så har det varit rätt mycket annat i mitt liv som tagit ork,tid och lust från mig,så därav min till och från närvaro här på min blogg.Ser dock på statistiken att ni är mig trogna,mina kära söta läsare och det är kul! Jag måste försöka hitta ny inspiration till att komma tillbaka,någon som har några trevliga tips till mig kanske..? Vad vill du/ni att jag ska blogga om??


Vem vill inte ha dessa muffinsformar


Muffinsformar som ser ut som tekoppar. Så sött, så gulligt, så uuunderbart!
Du hittar dom här!

Klockrent

Avundsjuka, det är den tydligaste formen av beröm,
bara lite illa paketerad av en osäker människa!

en bild kan säga mer än tusen ord


Tips


Ny figur på 8 veckor

Absolut värt att testas..

men att man skulle få en ny figur är nog för bra för att vara sant,självfallet tror jag att det ger tydliga resultat men en ny figur,hm..



En effektiv supermetod för att gå ner i vikt har utvecklats av några kostexperter. Allt du behöver göra: äta en balanserad kost!!

Metoden kallas för iso-dieten
och går ut på att äta så balanserat som möjligt. Det är kostexperterna Kristina Andersson, Fredrik Paulún och Martin Brunnberg som har granskat flera studier för att utvärdera de bästa metoderna att tappa vikt på.

Det viktiga i metoden är att kroppen
ska få lika mycket fett, proteiner och kolhydrater. Det vanligaste misstaget man gör är att äta för mycket kolhydrater som pasta och potatis.

iso-metoden ska däremot inte jämföras med Atkins-metoden, där kolhydraterna helt tas bort. Man får äta pasta och potatis, men det viktigaste är att fördelningen är rätt.

Nu har gänget bakom iso-metoden tagit fram en speciell meny som gör att du går ner omkring 8 kilo på två månader.


Källa: Improveme

Överlevt dagen..

Huh huh ugg ugg

Tänk att jag överlevde dagen *ler*..wow vilken känsla att känna att det var inte så farligt som jag inbillat mig,hade målat upp skräckscener i mitt huvud där alla i klassen typ förutom jag visste exakt vad vi gett oss in i..världsvana plugghästar som inte gjort något annat än att ha pluggat och pluggat och åter pluggat i hela sina liv,tjii fick jag *ler igen*,tror att dom flesta i klassen (26 personer) kände sig som jag gjort innan vi kom till skolan imorse.

Måste erkänna att det vi gick igenom under dagen kändes väldigt hanterbart på alla sätt,nu borde jag inte ropa hej förrän jag är över ån.. det är klart att jag inser att idag var det mera introdution på vad som komma skall men på något sätt kände jag ändå att,det här fixar jag med skinnet i behåll *skrattar*..

Kom på att jag glömt att berätta vilken kurs jag börjat på..
Det är Vård- och omsorgsarbete och Etik och livsfrågor för personliga assistenter. Denna kurs, som består av två gymnasiekurser, ska ge mig grundläggande kunskaper om omvårdnad och social omsorg.Jag
kommer att studera olika sätt att möta och kommunicera med människor inom vård och omsorg och om organisation och lagstiftning inom området. Kursen ska ge kunskap om etiska riktlinjer och centrala etiska begrepp, värden och värdekonflikter och där jag kommer fördjupa mina kunskaper om olika livsåskådningars syn på hälsa, behandling, vård, omsorg, liv och död.

 



Det märks tydligt att det är höst nu


Måste vara hösten som gör att jag känner mig väldigt trött och sliten..en släng av förkylningen sitter i än,så det gör nog sitt också skulle jag tro.

Inatt blir det första nattpasset för den här veckan,förra veckan var en riktig lyxvecka,jobbade endast måndag natten och sen dess har jag varit ledig.
Jag som hade sett fram emot att träna en massa och även göra nytta här hemma men jag kan säga att inget av det vart gjort,snyft..hade ingen ork då jag låg hemma och var krasslig istället,är det inte typiskt att bli dålig när man är ledig..? jo,i mitt fall är det nästan alltid så men men ingen ide att gräva ner sig,utan nu ser jag fram emot att bli piggare och snart komma igång igen,huh huh ugg ugg!!

Lättlagad GI

Idag var jag en sväng till Haninge Centrum och strosade runt,gick in på Gina Tricot och provade ett par nyinkomna schysta byxor..ja jag fick på mig ett par 36:or men tyckte själv att shit nu måste jag göra något åt saken,ärslet bara lyste i ögonen på mig,grrr hur snyggt är det med en platt mage men ett ärsle som inte passar till,ho ho hooo läskig syn *rynkar på ögonbrynen och skakar på huvudet*,så nu banne mig får sommarens "levagott liv" stanna här,annars lär det bli jobbigt..

Gick in i bokhandeln för att jag skulle köpa block & penna som jag ska ha med mig till skolan,plugget,kursen kalla det vad du vill..*ler* och sprang på den här boken Lättlagad GI med Ola Lauritzson för bara 99:-,yes köpläge tänkte jag efter att ha bläddrat i den,så på måndag blir det andra bullar..ingen ide att dra ut på det,bara att tuta och köra!!


GI-gurun Ola Lauritzson inspirerar till en nyttigare vardag!

Alla vill vi leva sunt och må bra, men det kan vara svårt att få ihop med den effektivitet som genomsyrar mångas vardag idag. I den här boken presenteras, tillsammans med nyttiga och prisvärda recept, tips och tekniker till ett hälsosamt liv.

Snabbt, enkelt och nyttigt de tre ledorden som genomsyrar recepten i den här boken. Här hittar du inspiration till dagens alla mål och de allra flesta rätterna tar mindre än 20 minuter att tillaga.

Boken innehåller
- recept på GI-frukostar, GI-luncher och GI-middagar
- recept på GI-drycker och goda GI-snacks
- introduktion till GI-metodens grunder
- vad du behöver tänka på för att nå framgång i din nya livsstil
- fakta om GI-värden
- en presentation av effektiva GI-sänkare.

Inte blev jag någon miljonär den här gången heller..

Varför ska det vara så förbannat svårt att lyckas köpa just "den där" rätta vinstlotten..?



Bengaler är tydligen väldigt lättlärda



Nu är det ju lördag,så ha en trevlig lördag nu istället!

Min "lilla" kille börjar bli väldigt stor!...

img_6807 (MMS)

Min "lilla" kille börjar bli väldigt stor! Visst har han vuxit massor!


Inte haft någon energi till något,inte ens bloggen

Krasslig

och jag som precis hade kommit igång med min träning på ett jättebra sätt och så blir jag krasslig direkt,tänk att jag nästan hade väntat mig det,för det slår ju aldrig fel,grrr inte första gången jag råkar ut för det fenomenet efter en träningspaus borde jag inte då ha lärt mig att absolut inte ha träningspaus,utan bara köra på.. men så fort jag nu blivit bra så ska jag åla mig ner i mina träningskläder och fortsätta i samma anda som förra veckan,längtar!



Haft lite bloggvila


Don Simon sangria


Vittring på lottovinst,eller..?


Idol 2010

Kommer du att följa Idol..?


Dancing on a rainbow




Restylane lipp



Idag ska jag åka in till stan för min Restylane injektion,tjohooo..

sen ska jag jobba inatt,den här veckan har jag en riktig lyxvecka,jobbar bara en natt och sen torsdag dagpass och sen är jag helt fri för resten av veckan,måste erkänna att efter förra veckans arbete känns det naice att ha en lugn vecka *ler*,jag ska fixa hemma och så ska jag åka hem till mammsen & pappsen med syrran för att köra en överrasknings städrace åt dom inte för att päronen har så skitigt och stökigt men vi brukar få våra ryck med syrran och åka dit,bara för at göra dom lite glada,sen ska jag träna träna och träna om jag håller mig frisk d.v.s,jag ska även ha som uppgift att storstäda ur bilen invändigt någon dag när det är fint väder ute,självfallet ska jag bara softa också,alltså bara vara..underbart!



Sov sött

Nu är det dax för mig att nanna kudden



Salt




Filmens handling:

CIA-officeren Evelyn Salt har svurit en ed om trofast tjänstgöring och att kämpa för sitt land. När hon anklagas för att vara en rysk spion tvingas hon fly för att rentvå sig själv och sitt namn och visa att hon är en sann patriot.

På väg att bli krasslig

Go`kväll

Så var söndagen kommen igen,varför går helgerna så oerhört fort..? Inte för att jag har något emot söndagarna men helgerna skulle gärna få vara lite längre..

Jobbade som sagt även fredagnatten (fick ett kanon erbjudande om att hoppa in kvalpass=dubbellön × 23 timmar),så kunde inte motstå att ta det även fast jag hade jobbat massor av timmar,så kom upp i 84 timmar den här veckan på 5 dagar *klappar mig själv på axeln*,känns skönt så här efter,tjohooo!!

Igår kväll var jag och Lasse (min man) ute och åt middag på Restaurang Mosaik i Tyresö med våra vänner,naice att kunna äta på en trevlig restaurang på närliggande ort.
Det som mest förvånade mig var att jag missat den restaurangen helt och hållet,hur är det möjligt när jag jobbar i Tyresö..? Tydligen så öppnade dom den redan vid jul,så det närmar sig året snart för dom sen dom öppnade.
Måste säga att jag blev positivt överraskad av besöket där,personalen var trevlig,miljön hade dom lyckats med,fräsch stil och nykänslan infann sig innan jag ens klivit in genom dörren och sist men inte minst så var maten fräsch & god (ingen Melker Andersson restaurang men väldigt bra och trevlig ändå),det var defenitivt inte sista besöket där för vår del,kan varmt rekomendera ett eller flera besök där!

Idag har jag fixat här hemma den vanliga städningen och planterat om mina olivträd (som stått ute på altanen hela sommaren) i innekrukor,så nu får dom flytta in för hösten och vintern,för att sen flytta ut igen i vår..

Gjorde även en äppelpaj på våra egna äpplen idag,mums!

Har verkligen inte känt mig pigg idag,tror att jag är på G att bli dålig,boooo hoppas att det vänder hatar att vara sjuk,typiskt nu när jag kommit igång med min träning på ett bra sätt,grrr ja ja inte ger jag upp för en förkylning inte,nya friska tag så fort jag känner mig piggare..min kropp är lite lurig med min IGA-brist,ena dagen kan jag känna mig jätte sjuk och hängig för att sen nästa dag må prima,så jag hoppas på det sistnämnda för morgondagen.


Idag har jag premiäreldat i brasan för hös...

img_6807 (MMS)

Idag har jag premiäreldat i brasan för hösten,har inte haft igång den sen i våras,så nu känns det extra mysigt att vakna upp på morgonen och smyga fram till kaminen för att starta igång en mysbrasa,älskar som sagt värme så nu lär det bli elda av här hemma när höstkylan smyger sig på oss..


Även naglarna på händerna är nymålade nu.F...

img_5249 (MMS)

Även naglarna på händerna är nymålade nu.Färgen kommer tyvärr inte till sin rätt på bilden,dom är typ halloncerisa in real!Så nu drar jag till gymmet och gör lite nytta..


Vardagslyx! Nu har jag nymålade tånaglar,v...

img_6807 (MMS)

Vardagslyx! Nu har jag nymålade tånaglar,varför inte vara fin på fötterna även om det är höst..!


Ska ta hand om mig själv för några timmar

Ta det inte så seriöst..


hm,vad ska jag hitta på..


är ju ledig för nga timmar,innan nästa långpannepass



yeah,fick en ide..ska åka och hyfsa till mina naglar sen
åker jag till gymmet,tjohooo


tycker att det låter som ett bra tidsfördriv,eller hur!








Pussar till dig så länge,see you!!

Home sweet home!! Nästa vecka ska jag bara...

img_6807 (MMS)

Home sweet home!! Nästa vecka ska jag bara njuta av att få vara hemma!


Förlåt för usel uppdatering!! Måste skylla...

img_6807 (MMS)

Förlåt för usel uppdatering!! Måste skylla på att jag jobbat hysteriskt den här veckan,så här har det sett ut.måndag dag och natt,tisdag natt,(idag torsdag) både dag och natt och imorgon från 15.00 till lördag kl.13.00,så räknar jag ihop det får jag det till 84 timmar,motsvarar 2 veckors arbete för en som jobbar normal arbetstid (just nu ingår jag defenitivt inte i det sistnämnda),så därav naturligt min frånvaro här på bloggen.Nästa vecka kommer jag endast att jobba en natt och ett dagpass,thats it!! Vad jag vet..så jag känner att jag kan blåsa på med jobb den här veckan!! Puss och sov sött!


Höst

Vilken dag

Underbart höstväder ute idag,wow blir alldeles varm i kroppen.
Tänk att alla årstider verkligen har sin charm,på sitt sätt.Jag gillar hösten och jag myser verkligen bara av tanken av höst..
det första jag tänker på är att: tända en brasa och en massa ljus när mörkret faller,ut på härliga höstpromenader,sitta i soffan och kura ihop sig med en kopp kaffe/te,köpa nya härliga höstkläder och sist men inte minst alla underbara färger som finns ute i naturen,inte än men snart..väldigt snart så börjar träden få sina nya färger som bara är så vackert,kort sammanfattning av hösten är att Jag älskar den!!


RSS 2.0