Gissa "kändisen"


Thaimassage



I morgon bitti när jag kliver av mitt nattpass åker jag direkt till naprapaten för att försöka få ordning på min katastrofala rygg och sen har jag bokat en tid på söder för en Thaimassage, jag är så desperat med min rygg så att jag nästan gör vad som helst, inte för att det är så jobbigt att ligga och få skön massage..
men iallafall så ska jag njuta och hoppas att ryggen blir lite behjälpt!

Ha en underbar onsdag!



Redan onsdag..yeah!

vilken gullig text..kan du gissa var jag är!?

img_3888 (MMS)

vilken gullig text..kan du gissa var jag är!?


Min frukost




Turkiet i maj och i november bär det av långt från Sverige..


Snart tar jag farväl av mitt mörka hår..



Är jag knäpp eller..

vet inte ens om jag egentligen vill bli ljus/ljusare, trivs ju som mörkhårig men ändå är jag lite sugen på att få en ljusare nyans på håret, varför är jag så velig!?

Billligt är det inte heller med denna planerade manöver, som jag inte ens vet om jag kommer att gilla?!
Enbart avfärgning och en ny färg på det går minst på 1600:- sen uppe på det tillkommer priset på nya ljusa folieslingor och var det slutar har jag ingen aning om..

Dax att vila både kropp & knopp!



Nu är det dax för mig att försöka lägga mig, i morgon blir det ännu ett långpass med hela 22 timmar i ett bräde, så kan behöva samla kraft och ork till en ny dag..

Sweet dreams my dear!

Dålig uppdatering



Veckan har börjat med en rivstart, minst sagt..

Inget intressant här inte, började jobba klockan 11.30 igår och klev inte av förrän imorse vid 8 tiden och då var det bara hem och vända i stort sett, hann med en havregrynsfrukost dock..
sen var det bara att åka iväg till min kompis Ingela för att plugga, vi jobbade med examinationsuppgifter som vi vill få in i god tid, för att kunna få allt överstökat innan skolan närmar sig sitt slut för oss. Vi är inne i våran andra och sista termin nu, tiden har gått galet fort men jag är ändå väldigt nöjd med att det närmar sig slutet!

När jag sen kom hem igen så så satte jag mig bums och fortsatte med pluggandet, ända till det blev kväller..,huh känner mig som en pluggis, vad är det som hänt!!?
Jag som aldrig förr blivit anklagad för att vara en plugghäst borde få ett nytt smeknamn och skaffa pluggbrillor hi hi hiiii..

Så hela min dag har gått åt till att plugga, non stop utan någon vila, så därav no update här på bloggen!

Dagens klädsel får gå i rutigt och randigt...

img_7087 (MMS)

Dagens klädsel får gå i rutigt och randigt.Perfekt med keps när man har bad hair day, längtar till den 4:de då jag ska tillbaka till frissan och fixa den nya färgen, jippe yeehjeee..


Stockholms Kattklubb anordnar utställning i Upplands-Väsby



Just nu är jag, Linn & Milo påväg att hämta upp Roger (Milos uppfödare som också ska ställa ut sina katter), sen bär det av raka vägen till Upplands Väsby.
Vi ska försöka var på plats starx efter 8, för att få våran bur brevid Rogers, trevligare att stå brevid någon man känner och som dessutom är erfaren inom det här med Bengalkatter och utställningar.

Jag kommer att försöka mobilblogga under dagen och berätta hur det går för våran "Prins".
Skulle du ha vägarna förbi Upplands Väsby, så kom mer än gärna och tjattra med oss *ler* (utsällninger äger rum i Scandic Infra City).

He en underbar söndag!

Nu gäller det att mysa till det med tända ...

img_9900 (MMS)

Nu gäller det att mysa till det med tända ljus och brasa, medan det fortfarande är mörkt ute..


Pasta och ett riktigt gott rödvin..

 



Tänk att pasta och ett riktigt gott vin alltid går hem, inga problem med att få ner det..

Nu blir det filmtime här hemma, vi ska se Buried, har hört att filmen handlar om en man som blivit kidnappad och vaknar upp levande begravd i en kista, han har ingen aning om vem som placerat honom där eller varför.
Allt han har med sig är en mobiltelefon med ett halvtomt batteri, han kämpar intensivt och desperat då syret är begränsat och paniken i han växer..

Har du sett Buried?  Vad tyckte du isånnafall?

Lördagsmys på hög nivå.. Nu ska jag ta en ...

img_8820 (MMS)

Lördagsmys på hög nivå.. Nu ska jag ta en powernap med min "lilla" håriga son, vi kan behöva vila lite extra nu eftersom vi ska upp med tuppen imorgon bitti..Milo och jag ska ju iväg och tävla!


Köpte den på rekommendation



Var en sväng till Apoteket och skulle köpa choklad Modifast, stod där mellan hyllorna och funderade på om jag skulle pröva någon ny måltidsersättning ( brukar ta en ibland om jag är stressad eller bara lat), det stod en tjej brevid mig i samma avdelning och hon såg att jag stod och fingrade på Allevos grejer, då sa hon att hon rekommenderar den här Thai varianten, hon var kock själv och var känslig för när det smakar kemiskt (vilket jag också är), den här var en av hennes favoriter.

Det slutade med att jag gick ut från Apoteket med både Allevo Thai och choklad Modifast, så nu har jag lite att variera mig med eller så om jag inte gillar Allevo så har jag ju ändå min favorit..! 

4 april är det dax..

Var ju iväg och klippte mig igår och som jag nämnde så skulle dom kolla läget på mitt hår inför en eventuell avfärgning, huaaa bara tanken är lite läskig..men nu har jag bokat en tid för det, så no turning back!!

Mitt hår är ju så mörkt så det är omöjligt att få det ljusblont direkt, så jag kommer att få nöja mig med att bli några steg ljusare och när det sen gått några veckor efter avfärgningen, så kommer jag att gå tillbaka till F&M Hair för att lägga i ljusa slingor, så tids nog kommer det att bli bra.. hoppas jag!



Nya Converse säljes!





Helt oanvända converse, i storlek 36/37 i färgen ceriserosa, (som på bilden) Riktigt fina, och det är nyaste modellen, alltså med en plattare sula, som synes på bilden.

Pris - 299:- + frakt tillkommer. Ej prutbart, bor du i haninge eller i närområdet så kan vi bestämma tid och plats då vi kan mötas istället.

OBS! Det är kopior, men en väldigt fin & bra kopia!


ut med det gamla och in med det nya..



Jag skulle verkligen behöva ta och rensa i klädkammaren, det känns som att jag bara har en massa kläder jag inte använder, hm vad kan det bero på..!?

Ränderna går aldrig ur en tiger..hm, what!?

Våffeldagen..



Ja som du säkert vet så är det ju våffeldagen idag och ska jag vara helt ärlig så är våfflor inte något jag och min familj äter alls ofta, vi kanske äter det max 1-2 gånger per år, men dagen till ära så åt vi det både till varmrätt och efterrätt ha ha haaaaa, kan tyckas låta konstigt men det går att variera..
Jag gjorde en hemmagjord skagenröra (självklart gjorde jag den på lättprodukter) som vi hade till våfflan då som var varmrätt och sen vispade jag lättgrädde till efterrätts våfflan och så hade vi färska jordgubbar och blåbär till, slurp!

Har du också ätit våfflor idag?

Älskar fredagar ♥



Det är något speciellt med just fredagar kan jag tycka!!

Det här vita vinet som du ser på bilden kan jag varmt rekommendera, riktigt gott!
119:- för ett så hyggligt vin är inte mycket!

F&M Hair

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen är det dax för mig att dra in till stan, ska klippa mig idag och så ska vi planera för en eventuell avfärgning, får se vad dom säger..



Här är en lagom frisyr jag kan tänka mig, förutom den avkapade luggen..den passar inte mitt runda ansikte!

thaimassage



Köpte en deal från Groupon i slutet på januari till Thaimassage, som jag inte bokat tid för..

men nu minsann fick jag ärslet ur vagnen, så ringde precis dit och fick en tid nästa torsdag.
Tiden jag fick passar mig som handen i handsken, först har jag en tid bokad till Naprapaten igen och sen åker jag direkt in till söder för 55 minuters  Royal Thaimassage (det är en långsam, grundlig massage), hoppas nu att jag får ordning på min rygg med sån bra hjälp *ler*. 

Hjältevadshus ger jag inte mycket för!!! Läs inlägget säger jag bara!


     

Det här inlägget skrev jag 13/1-2010 men lägger upp den igen!!!

Skälet till det är jag fått några kommentarer dom senaste dagarna, angående mitt inlägg som jag skrev för över 1 år sen..

Så här lyder 2 av kommentarerna som kommer från samma ip adress (anonymt också = fegt! Hade du lämnat mailadress hade jag kunnat svara dig direkt, men nu kan jag inte det så lägger ut ett svar här)

Så här lyder första kommentaren:
 

kh om Hjältevadshus ger jag inte mycket för !!:
du,hjältevadshus bygger HUSET och sätter in de saker du själv har beställt! inte deras problem om ballingslövs skåp inte är rätt monterade! samma var du köper dina skåp och
kök ifrån!
och så här löd den andra:

snart hemlös pga idioter som inget vet om Hjältevadshus ger jag inte mycket för !!:
jaa du. snart är en 9 mån bebis hemlös för att folk snackar skit och rena lögner. fabrikerna i sverige ska slå igen så nu slipper du ljuga mer! skönt för dej. nästa gång du köper varor så kanske du ska klaga direkt hos dem som tillverkat varan! ringer du IKEA om bilen går sönder??
24 Mars, 11:44
21 Mars, 13:10
och så här löd mitt inlägg som jag då skrev för över 1 år sen.. 

Nu är jag måttligt förbannad på Hjätevadshus,dom vill inte kännas vid problemet och deras misstag dom begått i fabriken när vårat hus byggdes,till dig som läser och inte vet vad jag pratar om så,härom dagen rasade halva våran tvättstuga ner pga av att Hjältevad satt upp våra högskåp på ett ytterst bristfälligt sätt,dom är/var endast upphängda på väggen utan ben eller sockel,vilket är en ren självklarthet att så stora skåp bör få stöd även underifrån,men nu var dom inte det och därför så kom ett av skåpen nedfarande med världens kraft och drog med sig och förstörde både ett och annat i vår tvättstuga.
Ringde till Hjältevadshus självklart och berättade vad som hänt,hör och häpna denna människa jag pratade med ville inte kännas vid problemet och tyckte att det minsann inte var deras fel och han ville bara lägga över problemet på Ballingslöv som skåpen är ifrån,men hur i all världen kan man lägga över ett problem som är så solklart att det hänt pga av att det är deras uppsättningen i Hjältevads fabriken där misstaget begåtts,är det då inte dom som ska be om ursäkt och vilja vara tillmötesgående och vilja åtgärda ett problem som orsakats pga deras slarv ?
Jo,självklart tycker jag,försäkringsbolaget och Ballingslöv som jag pratat med idag.Jag kan bara säga Hjältevad kan banne mig slänga sig i väggen och jag kommer inte att ge mig,har fått bråka med dom tidigare och jag har vunnit till slut efter 1 1/2 års bråk,så jag kommer INTE att ge mig denna gång heller,även om det sen ska ta mig halva mitt liv att få rätt till slut,för när jag VET att jag har rätt så ger jag mig inte.
Pratade med en herre vid namn Karl på Ballingslöv idag och han däremot var så hjälpsam,förstående och bad om ursäkt fast det inte ens är deras fel,han var villig att ställa upp som goodwill.Tacka vet jag hjälpsamma och förstående människor som kan sätta sig in i andras problem och vill hjälpa till trots att det är någon annans fel/misstag !
Så lyfter hatten för Ballingslöv,ett företag som inte behöver skämmas över sitt namn !! 

Oj,det blev visst ett jobbigt långt inlägg men är bara tvungen att avreagera mig !!

Och nu svar till dig som tydligen är trött på "idioter som inget vet"..

Om du nu läser mitt inlägg i lugn och ro (andas in 3 djupa andetag innan) och försöker sätta dig in i våran = mig och min familjs situation.
Vi köper ett hus för ett ex antal miljoner, och väljer ett företag som Hjältevad (som tydligen skulle vara så bra) för att bygga vårat hus och vi väljer det nyckelfärdigt, allt skulle vara så bra och fridfullt och det var det! enda till den dagen då det blev problem, då valde Hjältevad att vända oss ryggen, tydligen passade det att vara så hjälpsamma och trevliga tills dom fått sina pengar på kontot, sen var vi inte ens vatten värda!

(Stackars Ballingslöv ska väl inte behöva stå till svars för något dom inte är orsaken till, det var ju ändå Hjältevad som satte upp hela huset med alla dess delar)


Du som skriver dessa kommentarer vet inget om vårat hus eller husbygge, det här med tvättstugan som kom nerfarande PGA. ATT HJÄLTEVAD INTE SATTE UPP BALLINGSLÖVS SKÅP PÅ RÄTT SÄTT!!!  (Stackars Ballingslöv ska väl inte behöva stå till svars för något dom inte är orsaken till, det var ju ändå Hjältevad som satte upp hela huset med alla dess delar) Utan valde att hänga upp tunga skåp endast vägghängda, alltså dom satte inga ben under skåpen, vilket vem som helst fattar att man ska göra, och det var ett väldigt medvetet sätt av Hjältevad för ingen annan i vårat Hjältevads byggda område heller har ben under sina tunga skåp, utan alla är vägghängda.
Jag befarar kommande olyckor hos alla dom som inte satt ben under sina skåp, jag ber till gud att ingen ska råka vistas i sin tvättstuga om/när det händer, för om någon hade varit i våran tvättstuga när våra skåp kom nerfarande så hade det inte slutat bra, för hela våran tvättstuga kom ner, det blev som en domino effekt på det hela.

Det här med tvättstugan är inte det enda problemet som vi haft heller, utan det finns en hel rad med saker jag skulle kunna skriva ett långt inlägg om, men för att nämna en till sak av alla dessa problem så har vi bytt ut våra "så kallade" parkett golv, som tydligen skulle vara kvalitets golv enligt försäljare på Hjältevadshus.
Vi fick byta varenda planka i hela huset som var laminat, för det var inget parkett golv, utan ett rent skitgolv som började att flisa och resa sig sen dag ett.
Hur roligt är det att behöva stå ut med en jätterenovering där allt skulle ut från huset, från möbler, kök och braskamin, inte ett dugg roande kan jag lova!
Speciellt inte när man köper nytt och nyckelfärdigt av en anledning.. det förstår du säkert själv, utan att jag behöver gå in mer på det!

Så att jag nu skulle ljuga och snacka skit är helt fel, varför skulle jag göra det!!

Att Hjältevads får slå igen förstår jag helt och fullt, då det kostar miljoner eller om det kan handla om miljarder, som det gör när man medvetet för sina kunder bakom ljuset, som dom sen får åtgärda till slut iallafall.
Hade dom valt att göra allt rätt från början med kunnig personal, hade dom sluppit alla dessa missnöjda kunder, jag ger då ingen bra reklam för ett företag som gett mig och min familj ett ex antal sömnlösa nätter!!

Nu blev det ett fasligt långt inlägg men om det är något som är oklart eller något annat, så hojta till så kan jag hjälpa dig med glädje!


Kosmetisk tatuering



Tatueringen av ögonbrynen gick bra, självklart gjorde det lite ont men som man säger, ska man vara fin får man lida pin..

Jag reagerade lite på Emla krämen, så är röd och irriterad runt ögonbrynen men det släpper nog snart.

Ögonbrynen blev bra men det värsta är första veckan innan den överflödiga färgen släpper, det sägs att det släpper 40 - 60 % inom 10 dagar, så nu återstår att se hur det kommer att se ut då (så mörka som dom är på bilden kommer dom inte att vara sen)..

Är osminkad på bilden och måste säga det att jag känner mig inte alls lika naken som innan utan smink..

Nu är det dax för pigmentering av mina ögo...

img_1664 (MMS)

Nu är det dax för pigmentering av mina ögonbryn.. Ligger med Emla kräm och väntar på att huden ska bli bedövad. Jag kommer säkert inte se klok ut i ca 10 dagar, men sen när den värsta färgen släppt så kommer det att bli bra..hoppas jag!


Träningskläderna är på och jag har precis ...

img_6512 (MMS)

Träningskläderna är på och jag har precis kommit till gymmet, så nu ska jag svettas och förbränna.. sen är det dax att dra mig till jobbet!


Desperat



Snart vet jag inte var jag ska ta vägen..

Har så förbannat ont långt ner i ländryggen, smärtan sitter i konstant men blir värre när jag sitter och böjer mig framåt.

Nu är jag så trött på den här ihärdiga smärtan så jag ringde till en naprapat, fick en tid redan nu på torsdag.

Kan han hjäpa mig så är lyckan total!!


Vilket hår..



Wow, vilket hår..

Jag blir ju sååå trött på mitt eget velande med mitt hår,grr..
Älskar mörkt hår men är som sagt lite sugen på att bli ljusare nu till våren och sommaren, men är livrädd för att förstöra kvaliten på mitt hår,gulp..

På fredag har jag bokat en tid till F&M Hair igen och då fanns det bara en klipptid, men dom skulle titta på mitt hår samtidigt och bilda sig en uppfattning om vad det krävs för åtgärd för att på bästa sätt få det ljusare, så jag får se vad dom säger.

Sluta eller fortsätta..det är frågan det!

Överväger att sluta blogga helt och hållet, känns som jag inte tillför något vettigt alls!!

Sen att det finns folk som lägger sig i mitt privatliv för att dom läser min blogg är inte okej!! Så ge mig iallafall en anledning att fortsätta blogga, om du vill att jag ska fortsätta..!?

Människor som bildar sig en uppfattning om mig och mitt privatliv genom bloggen är ju lite snevridet, då jag bara väljer att skriva vissa delar och händelser av mitt liv, jag skriver absolut det jag själv vill och pallar du inte med det så tycker jag att du ska sluta att läsa min blogg!!!


Fuskat idag..



unnade jag mig en toast till frukost, försöker ju som sagt undvika kolhydrater till frukost/lunch vilket är rätt lätt dom flesta dagar, själklart utesluter jag inte det helt då det är viktigt för kroppen att få i sig även det, men i lagom mängder!

Äntligen kan jag träna igen..


Väntar på våra goda vänner, vi ska alldeles strax åka gemensamt till gymmet och träna.

Jag har inte kunnat träna på hela veckan då jag varit rätt dålig, åkte på en förkylning som drog ner mig rejält, hm.. men nu så är jag iallafall på bättringsvägen så sakterligen, äntligen kan jag dra på mig träningskläderna igen, det liksom kliar i benen på mig när jag inte får träna och det gör mig inget *ler*.

P.s. magen på bilden är tyvärr inte min men jag jobbar på en sån *blink blink* d.s.

Leave me alone..


Passade på att hyffsa till klorna i samma ...

img_0574 (MMS)

Passade på att hyffsa till klorna i samma veva som fötterna, så nu är både händer & fötter fina, yes!


Snart är våren här!! Då passar det väl bra...

img_9061 (MMS)

Snart är våren här!! Då passar det väl bra att även vårstäda sig själv lite, och det är precis det jag jobbar på *blink blink*, så var iväg på fotvårdsbehandling  häromdagen. Så mycket som vi använder våra stackars fötter så är det inte mer än rätt att vara hygglig mot dom, eller hur!


Snyggt eller..not!! Så här ser det ut just...

img_0670 (MMS)

Snyggt eller..not!! Så här ser det ut just nu på mina händer efter IPL behandlingen, men vänta så ska du få se hur fint det kommer att vara om ca 10 dagar, ska man vara fin får man lida pin..!!!


Kosmetisk tatuering


Vore trevligt med lite feedback..

Vad vill du att jag ska blogga om?


H&M Home


Kolla vad ditt namn betyder eller få förslag på namn..


Vad betyder ditt namn!?

Mitt namn stod det såhär om..

Kvinnonamnet Pia kommer från latinets pius som betyder "fromm/den fromme". Pia var ett modenamn på 1950- och 1960-talet. 31 december 2005 fanns totalt 23 334 personer i Sverige med namnet Pia varav 17 462 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 44 flickor namnet, varav 1 fick det som tilltalsnamn.Äldsta belägg i Sverige, år 1848. Namnsdag: 22 februari, (1986-1992: 12 december, 1993-2000: 20 november).

Rätt skoj att kolla, jag hade iallafall glömt vad mitt namn stod för.
Vill du kolla upp ditt namn eller bara få namnförslag till ditt blivande barn eller något annat så kika in
här!!


Lovely


Skinrejuvenation


Simsalabim,har man inte färg så skaffar man det..


Smidigt med nätshopping


i hemmets trygga vrå



och så har vi kommit till söndag igen, tiden går fort när man har roligt..


söndagsmys


Fredagsmys på Yasuragi


Tänkvärda tips angående träning!



1. Det går inte att punktförbränna
Det spelar ingen roll vilken del av kroppen som arbetar, den använder den energi som finns lagrad helt enkelt. När kroppens fettdepåer töms sker det i en genetiskt förutbestämd ordning som inte kan påverkas.

2. Man kan inte äta till sig större muskler!
Protein blir inte muskler av sig självt, utan det är den fysiska överbelastningen som stimulerar till muskeltillväxt.

3. Fett kan inte omvandlas till muskler!
En gång fett- alltid fett. Muskelceller och fettceller är byggda på helt olika sätt och kan inte förvandlas till något annat. Om du vill bli av med fettväv måste du öka användningen av fetter t ex genom att träna.

4.  Om du som tränar plötsligt slutar men ändå fortsätter äta lika mycket som tidigare, kommer du minska din muskelmassa och öka sin fettvävnaden.

5. Styrketräning höjer din ämnesomsättning. Muskelmassa kräver mer energi än fettväv. Styrketräning med ökad muskelmassa som följd innebär således att du ökar din ämnesomsättning även under vila.

6. Konditionsträning är en färskvara! Det går inte att lagra och spara sin kondition, eftersom kroppen strävar efter att anpassa sig till de yttre krav som ställs. Om du inte ställer några krav på din kropp kommer inte fysiken byggas upp. För att vara i god form måste du träna regelbundet.

7. Mat före träning
Det du äter före din träning är förstås väldigt viktigt. Du bör äta 1-2 timmar före träningen så att kroppen hinner ta upp maten. Är dessutom magsäcken full med mat kan det vara svårt att träna, du kan bli illamående under träningen. För de som har fettförbränning som mål med träning är träning 2 timmar efter maten att föredra. Då hinner energin ut i musklerna, och du får en effektivare förbränning.

8.Drick rätt när du tränar
I första hand dricker du för att få i dig tillräckligt med vatten. Varje människa behöver minst två liter per dag. För en timmes intensiv träning bör du dricka ytterligare minst 1,5 liter för att ersätta kroppens förbrukning.

9.Protein + kolhydrater vid återhämtning
Både kolhydrater och protein bidrar oberoende av varandra till att insulinnivåerna i blodet höjs vilket i sin tur leder till att upptaget till musklerna blir effektivare än om man intog kolhydraterna och proteinet var för sig. Det är därför noga att fylla på med tillräckligt av båda, inte minst direkt efter träningspasset


ännu en H&M beställning


Big Brother 2011



Sitter och småkikar på Big Brother, har inte kollat så mycket på det via webben som jag trodde att jag skulle göra, har inte haft tid..men har kollat på kvällarna när dom sänder det på TV11, men har inte riktigt än kommit underfund med vem jag gillar bäst.

Tittar du på Big Brother?
Vem gillar du bäst?

Kolla vad glänsande "Bettan" blev, det var...

img_2500 (MMS)

Kolla vad glänsande "Bettan" blev, det var på tiden att tvätta av allt skit, tyvärr kommer den ju snart vara lika skitig igen,ja ja nothing last forever..


Choklad modifast




Den är klockren även när man vill spara in på kalorier!


Det här är verkligen något jag varmt rekommenderar, själv brukar jag ta det om jag är stressad och inte hinner äta frukost eller lunch och jag blir absolut mätt på den!

Du hittar Modifast på Apoteket för 145:- för 8 påsar, den finns i andra smaker också men jag älskar just chokladsmaken, så har inte prövat den i dom andra smakerna, än iallafall..

Monica Hallberg


Varning för ett långt inlägg!!

Måste bara säga att nu vet jag att det finns en andevärld också, jag har alltid trott på att det finns något som kallas för andevärlden, men "spöken" känns ju lite förlegat..

Jag berättade ju för några veckor sen, om att vi haft besök från andevärlden i vårat hus (om du vill läsa om det jag skrev innan, så klicka på Arkiv här till vänster och på februari månad).

Skulle ha skrivit om det här besöket med Monica Hallberg för länge sen men jag har inte riktigt vetat om jag skulle skriva om det pga. olika anledningar men nu gör jag det iallafall.

Kvinnan jag anlitade för medialundersökning & rening heter då Monica Hallberg och hon är utbildad av Terry Evans som du säkert känner igen från programmet "Det Okända", hon jobbar även som djurkommunikatör sen 15 år tillbaka och jag rekommenderar dig verkligen att anlita henne om du upplever något liknande som vi upplevt eller har något problem med ditt djur.

Monica var en väldigt varm och mysig kvinna och sist men inte minst så var hon helt vanlig, inga konstigheter där inte.

Hon började med att gå runt i vårat hus och bara känna efter, hon blundade en stund och ganska snabbt så  får hon kontakt med en man ( genom sina tankar ), mannen säger att han har haft ett förflutet i ett annat land som börjar på A.. Monica hörde inte riktgit vad han sa, men han försökte iallafall säga att han rest och förflyttat sig i sitt liv.. han sa även att han hade problem med hjärtat och dog av hjärtinfarkt,han pekade ner och sa att han hade problem med sina ben/fötter,han sa även att han var bekymrad över att vi har problem med värmen eller elen i vårat hus och att vi borde åtgärda det felet.

Min mamma ville vara med när Monica skulle komma till oss, så hon var med hela tiden,,Monica säger till min mamma att den här mannen har någon nära anknytning till dig och att han vill titta på min mamma och komma och krama om henne,mamma och jag hade ganska snabbt förstått att det är min morfar Monica har fått kontakt med, men vi sa självklart inget till Monica och hon visste absolut inget om något innan hon kom till oss, hon väldigt noga med att poängtera att hon inte ville ha någon form av information förrän allt var färdigt.

Oj,det var så mycket känslor som kom när jag förstod att det var morfar som var på besök, så tårarna kom för mig, jag visste att det var en man som besökte oss och vårat hem (samma dag som Linn hört stegen i trappan och bankandet  mot hennes dörr, så var jag med om ngt jag aldrig upplevt innan, det var som -10 grader svepte över mig och på min högra sida står en rätt lång man med mörka kläder) och någonstans hade jag en stark känsla av att det kunde vara min morfar, eftersom jag upplevt morfars närvaro vid flertalet andra gånger efter att han gått bort och varje gång har det varit så otroligt tydligt att det inte ens gått att missta sig!
Inget jag går närmare inpå just nu här på bloggen..

Monica säger att den här mannen (hon visste ju inte än att det var morfar) älskade sin stora familj och var väldigt mån om den.
Han var ofta hos oss när tjejerna var ensamma hemma sa han, då han ville passa på att vara med tjejerna eftersom han inte fått den kontakt han ville ha pga. språkförbristningar (morfar pratade bara finska och mina tjejer pratar tyvärr inte finska), han sa även till tjejerna att dom inte ska säga till sina föräldrar att dom har gjort läxor, när dom inte gjort det..båda tjejerna tittade ned lite skamset och skrattade sen för det stämde ju så bra, erkände båda två.. sen sa han att tjejer, ni ska ha ordentliga skor på er i vinter och inte tänka så mycket på hur dom ser ut..det är precis det jag tjatat om hela långa vintern till mina tjejer, jag tror att morfar hört det jag tjatat om och ville hjälpa mig *ler*.

Han sa även att han skrattade när han förstod att vi trodde det var ett spöke, för det är han ju inte!
Monica sa även en hel del andra saker som var så klockrena, så jag var helt övertygad om att hon verkligen har äkta kontakt med andevärlden men av olika anledningar kan jag inte gå närmare inpå det..

Allt Monica sa stämde så himla bra, fanns inte en grej som inte stämde ta t.ex. det här med el-felet som vi haft sen dag 1 i vårat hus vi byggde 2006 och hur skulle hon kunna veta om det..?!! och att morfar hade hjärtproblem och dog av hjärtinfarkt, han hade även problem med sina fötter/ben, sen det här med att han försökte säga att han hade ett förflutet i ett annat land med bokstaven A, var ju det att mormor och morfar bodde i  Australien under 10 års tid och det var en viktig tid för morfar som han gärna berättade om när han levde, ja allt hon sa stämde så på pricken in att hon aldrig hade kunnat bara plocka det från toma intet!

Morfar bad även om ursäkt för om han skrämt tjejerna för det var inte alls hans mening, utan han ville bara att vi skulle veta att han fanns hos oss.
Han sa även att han ville att vi skulle prata om honom ofta och att han inte ville bli bortglömd, familjen var ju hans allt!

Det här var bara en del av det saker som Monica sa, som du säkert förstår så skulle det bli ett alldeles för långt inlägg om jag skrev allt..


Lets go to the gym



till frukost/lunch är inte fy skam, både nyttigt, gott & mättande..

Nu är det dax för mig att åka till mitt andra hem *blink blink*, idag blir ännu ett nytt förbränningspass i 60 minuter sen så kör jag nog igenom axlar & biceps och självklart en genomkörare för magen också.

Jag hann inte skriva i går om mediumbesöket, så gör ett nytt försök vid tillfälle ev. i kväll..

Starka magmuskler vill nog alla ha..



som jag använder mig bl.a. av när jag ska träna magmusklerna, att träna magmusklerna är oerhört viktigt, ofta när man har ont i ryggen och har problem med den, så kan boven i dramat vara svaga magmuskler, så glöm inte bort att stärka magmusklerna..

Jag kör igenom magen nästan varje träningspass med olika övningar och intensitet, självklart vilar jag ibland men har jag kört magen stenhårt ena dagen så kör jag lätt den andra, bara för att köra igenom den.. det bästa är att magen är lätt att träna var man än är, hemma eller på gymmet!

Ibland måste man tillåta sig själv att bara vara..



och det är precis det jag gjort idag, bara slappat men nu blir det ändring på det.. inte så svårt att gissa vad jag ska göra.. i´m going to the gym!!

Ikväll ska jag nog försöka ta mig i kragen och skriva om mediumet som var här, fick en förfrågan om i går om när jag tänker skriva om mediumet som var hos oss, jag har bara helt enkelt inte haft varken tid, ork eller lust att blogga, det är väl så att allt går i perioder och på sista tiden har jag varit lite off, speciellt här i bloggen men det har du säkert märkt *blink blink*.

See you soon! 

Long beach i Alanya



Fick en förfrågan av våra goda vänner om vi ville åka med dom till Turkiet i Maj *ler*, så lockande och oemotståndligt att vi var tvugna att tacka ja *ler igen*, kunde inte komma lägligare än nu..efter en sån här lång och jobbig vinter, sen känner jag mig rätt sliten och utarbetad så det ska bli så skönt att bara få koppla av, utan att behöva göra ett jota.. längtar till Maj månad sådär sjukt mycket nu!!

Jag börjar känna mig rätt hemma i Turkland vid det här laget, det blir min 14:de gång jag åker dit.
Jag rekommenderar verkligen Turkiet som semestermål mellan Maj- September månad..

Ridtur i solskenet



Min dotter Linn provred en häst idag som hon ska bli medryttare till, så mammsen var inte sen med kameran inte..

oj oj oj..vad tiden går


 
Satt hos mamma & pappa härom dagen och kikade igenom gamla fotoalbum, det är ju så kul när man sitter och tittar på bilder som känns igen så väl och på något konstigt sätt så känns det ändå inte som att det var så himla länge sen, fast det ändå är/var..

Kartell Bourgie


Just nu ser det ut såhär = inte klokt vad ...

img_0496 (MMS)

Just nu ser det ut såhär = inte klokt vad fult


Sitter och fixar ett nytt set naglar..

img_1198 (MMS)

Sitter på nagelsalongen och fixar ett helt nytt set med naglar,nu var dom så skräpiga så jag nästan hade lust att slita av dom,tur att jag inte gjorde det..för dom här naglarna i gelé sitter som berget..lägger upp en bild sen på mina nygjorda naglar!


Min låtsas fru



Ikväll blir det bio med la familia ♥

Jag och tjejerna drar in till stan nu och kollar runt lite i butikerna innan vi möter upp Lasse för att sen gå på bio, sen blir det självklart även en bit mat på stan.

Måste vara ärlig och erkänna att min blogglust inte är så stor just nu, så vill du att jag ska blogga lite mer får du gärna lämna några kommentarer för att ge mig lite ny inspiration, det är väldigt tråkigt varje gång jag loggar in här och ser att det knappt är några kommentarer,boo.. Li,du ska inte ta åt dig *blink blink*!


Är på gymmet och svettas..tjohooo me love!

img_3442 (MMS)

Är på gymmet och svettas..tjohooo me love!


RSS 2.0