Ledig tydligen

Jahapp så vardagens planer redan..ändrade,trodde att jag skulle jobba inatt,men det var tydligen något missförstånd,hm..jag som hade ställt in mig på att jobba.
Ska iallafall åka in till stan för att fixa mina naglar,tror nog att jag ska fixa till fötterna samtidigt,längtar att sitta i deras underbart sköna massagestol under tiden jag får fötterna fixade.


Kommentarer
Postat av: Miss Diana

sv: Vad trist att ni oxå verkar ha problem med er tv. Nej då, vi behövde inte bråka nått alls, det va bara det att reklamationer tar alltid längre tid och sen så va det väntetid på att få en lånetv medan dom hämtade våran. Vi tycker om Samsung tv för dom sägs ha bra service, bra tv och bild, vi har bara hört positivt om Samsung från alla möjliga och jämför man med LG bilder tex så har vi inte vart nöjda med dom andra märkena. Men det va väl bara det att reklamationen och lånetv tog lite väl lång tid tyvärr. Håll ut!



Varför vi gjorde en reklamation va för att vi hade lämnat in tv 3 ggr för samma fel, då ville vi ha en ny. Nu har vi fått det, det känns bra =)

Lycka till och hoppas verkligen att ni får er reklamation att gå igenom snart!!

2010-03-08 @ 10:24:38
URL: http://missdq.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0