Biotips..?

På fredag är det dax igen 

för ett till biobesök,men den här gången är det jag och min kära kompis Helena som ska iväg.
Först ska vi äta middag ute på stan,bara sitta och snick snacka av oss och efter det hade vi tänkt att vi ska gå på bio.

Jag var ju som sagt på bio i måndags,då kikade jag igenom varenda filmtrailer dom har på Sf:s hemsida och det var inte det lättaste,huh..man vill ju gärna se en film som är bra och det är ju klart,smaken är som baken..den är delad *ler* har du något bra biotips att dela med dig till mig och Helena så är det mer än välkommet!!

Har du sett någon av dom här filmerna?
Hur var den isånnafall?


SF Bio: Pappa på burk
Pappa på burk

Den osäkre Wally är hemligt förälskad i sin bästa vän Kassie. När han får veta att hon tänker skaffa barn genom insemination lyckas han byta ut donatorns sperma mot sin egen. Därefter tvingas han leva med vetskapen om vad han gjort och med att vara den ende som känner till att han är Kassies barns riktiga pappa.


SF Bio: The Kids are All Right
The Kids are All Right

Två barn. Två mammor.Ett litet problem ...

Nic och Jules är ett lesbiskt par som har två barn tillsammans. Joni och Laser har blivit till genom konstgjord befruktning och de är nu i tonåren. Innan Joni börjar college till hösten finns deten saksom hon och hennes bror vill göra - träffa sin pappa. De lyckas spåra honom, men hur ska de kunna övertyga mamma och mamma om att de även behöver en pappa i huset? Han är ju ingen riktig pappa enligt dem, bara en"donator". Detta sätter igång en lavin av känslor, tankar och outtalade önskningar som kommer påverka dem alla för all framtid.

En rolig, smart och sexig komedi som går rakt in i hjärtat!

SF Bio: Mother and child

Mother and child

Detta är berättelsen om tre väldigt olika kvinnor och det som skiljer dem åt och binder dem samman. Elizabeth är en ung och framgångsrik advokat, som spelar ut sin sexighet så fort hon känner att hon inte har kontroll över situationen. Karen lämnade bort sin dotter för adoption när hon var 14 år och har aldrig kunnat släppa tanken på sitt barn. I sin bitterhet stänger hon ute alla, även den yngre man som tydligt visar sig intresserad av henne. Lucy vill inget annat än bilda familj, men lyckas inte bli gravid. I sin desperata längtan försöker hon adoptera.


Kommentarer
Postat av: linda

vi har sett både pappa på burk och the kids are allright. bra filmer båda...lite skeptisk till the kids are alright trovärdighet dock....

2010-11-04 @ 08:23:21
Postat av: Pia

Hej gummsan =) Vilken var bäst och mest sevärd av dom? Ska vi fika ngn dag? Kram

2010-11-04 @ 16:48:28
URL: http://almostallofme.blogg.se/
Postat av: linda

pappa på burk tycker jag, gärna;D

2010-11-05 @ 11:16:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0