Millenium inspelning i Sverige

Att vara svensk i Hollywood är hetare än någonsin. Men att vara amerikan i Sverige är också hett!

Nu har ju som sagt inspelningen av amerikanska versionen  "Män som hatar kvinnor" i full gång.
Jag tror att det kommer att bli den mest sedda filmen av oss svenskar så sällskapsresan får nog lämna över stafettpinnen när filmen släpps,inte bara av oss svensson heller,utan en hel del människor kommer nog att se filmen..
Finns inte Sverige med på världskartan än,så kommer vi defenitivt att vara där väldigt snart,om inte annat så får Sverige ett rejält "ansiktslyft" när filmen är klar,inte så fel va!!

Hörde på Mix megapol i morse att Daniel Craig (han som ska spela Mikael Blomkvist) hade varit på ett kafe som heter Kaffe och fikat och det roliga var tyckte jag,att det var Ellen (Mikael Nyqvists dotter) alltså han som spelade Mikael Blomkvist i Svenska "Män som hatar kvinnor" som serverade Daniel sitt kaffe,då undrar man ju om Daniel Craig visste att det var den svenska (en av) huvudrollsinnehavarens dotter,vilket sammanträffande..
eller inte!
Det är ju sån hemlighetshysteri om allt som har med filmen och skådisarna att göra men att Ellen skulle bara råka få en statist roll fattar ju vem som helst att det inte är ett sammaträffande,eller vad tror du?





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0