Big Brother 2011



Sitter och småkikar på Big Brother, har inte kollat så mycket på det via webben som jag trodde att jag skulle göra, har inte haft tid..men har kollat på kvällarna när dom sänder det på TV11, men har inte riktigt än kommit underfund med vem jag gillar bäst.

Tittar du på Big Brother?
Vem gillar du bäst?

Kommentarer
Postat av: Jenni

Jag följer Big Brother. Jag tittar på programmet på datorn varje dag, då vi ännu inte fått in kanalen. Skulle köpt 24/7, men just den dagen var det fel på den tjänsten sen har det inte blivit av.

Jag har många favoriter tex, Peter, Gurkan, Sanna, Jessica, Vanessa, Simon ( jag tror att det är de människorna som jag hade trivts bäst med). Sen finns det några som jag hade blivit galen på om jag umgåtts med, men som ändå tillför mycket till programmet för att det tjafsas och händer mycket runt dessa människor som, Roza, Nicky och Katerina. Av de som lämnat huset saknar jag Tobbe och Cilla mest. När man följt programmet varje dag som jag gjort blir det sorgligt varje vecka när någon måste lämna huset. Nu vet jag inte vilka som är nominerade, minst skulle jag nog sakna Katerina eller Sonia, det är inget fel på Sonia men hon är ganska osynlig tycker jag. Vad tycker ni andra?

2011-03-11 @ 06:49:08
Postat av: Jenni

Jag menade inte Jessica, utan Sara tillhör mina favoriter. Jessica har ju lämnat huset. Pia vilka är dina favoriter?



Ha en trevlig helg. KRAM Jenni

2011-03-11 @ 14:25:09
Postat av: Jenni

I kväll är det utröstning av en av deltagarna. De som är nominerade är Nicky, Katerina och Sanna. Svårt att säga vem det blir som får lämna huset, spontant skulle jag gissa Katerina men samtidigt så har hon redan vunnit två omröstningar då hon varit nominerad.

Jag tror att jag vill ha kvar Sanna och Katerina av de tre personerna.

Det blir spännande att se vilka som blir kvar och vem som lämnar huset. Pia, nu är jag intresserad av att höra vad du tycker om deltagarna :)

KRAM <3

2011-03-13 @ 09:52:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0