Hypertyreos..?!

Min uppdatering är helt värdelös, jag vet..

Skälet till det är att jag känner mig helt under isen, jag har under en längre tid mått dåligt och jag har känt att något är fel på mig..

Jag är den typen av människa att jag har svårt att erkänna ens för mig själv om jag är sjuk eller mår dåligt, så ännu mindre för andra människor, utan jag försöker att hålla skenet uppe och det har jag gjort tillräckligt länge nu, det är ju så att allt går till en viss gräns sen rasar allt, just nu är det min hälsa som har rasat!

Jag har varit på provtagningar och dom visade precis det jag misstänkt under en lång tid, dom visar att mina sköldkörtelhormonvärden är åt h..skotta tokfel, sköldkörteln är ju den som styr hela människan och om den inte fungerar som den ska, så kan man känna sig riktigt sjuk och ha alldeles för många konstiga symptom kika här, i mitt fall har jag flertalet av dessa symtom, tyvärr..

Jag har blivit remmiterad till Endokrinspecialisterna på SÖS, äntligen måste jag säga..
även om det kanske låter väldigt konstigt i dina eller någons öron, men så känns det eftersom jag känt mig så dålig under en längre tid och tyvärr har det bara eskalerat.

Sköterskan på Endokrin på SÖS trodde att det är giftstruma och läkarna där hade bett henne att ta dit mig så fort som möjligt..
huhuuuu känns lite läskigt när dom säger så, men på något sätt så orkar jag inte ens bry mig, bara jag får hjälp och kan börja känna mig som en människa igen.
Jag fick en tid till nästa vecka på torsdag, jag längtar oerhört till nästa vecka.. 

Jag jobbar på som vanligt på jobbet och all min energi går åt till att orka göra det, så tyvärr har jag inte orkat ägna mig åt bloggen, jag kommer att  uppdatera när jag känner att jag orkar!






Kommentarer
Postat av: Anonym

Lycka till med allt!

2011-09-15 @ 10:07:40
Postat av: Li

Men fy =(

Koncentrera dig på att må bra och blogga när du orkar/kan, det tycker jag är rätta inställningen!

Hoppas du får hjälpen du behöver nu!

2011-09-19 @ 14:46:07
URL: http://li-mitt-liv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0